11/03/14

Ensisuudelma

34 47 firstkiss.jpg

Tämä video on kiertänyt sosiaalisessa mediassa tänään niin ahkerasti, että moni teistä on varmaankin jo nähnyt sen. Jaoin itsekin sen heti aamutuimaan Pupulandian Facebook-sivulla, mutta siltä varalta, että joku olisi silti tämän onnistunut missaamaan, laitetaan nyt jakoon vielä täällä bloginkin puolella. On se sen verran ihana. :) Tatia Pilieva latasi eilen Youtubeen videon suutelevista ihmisistä, mutta kutkuttavan ideasta tekee se, että nämä ihmiset ovat entuudestaan toisilleen tuntemattomia. On hauskaa päästä vierestä seuraamaan tuota jännittävää hetkeä, joka alkuun on täynnä ujoutta ja vaivautuneisuutta, mutta vähitellen muuttuu kahden ihmisen intiimiksi ja kauniiksi kohtaamiseksi. Lupaan, että tästä tulee hyvä mieli. Aivan ihana video! :) PUS!

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä

34 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Niania

  Jopa kiihkeää joidenkin parien kohdalla. ;) Olisipa hauska tietää, että onko joidenkin välille kehittynyt jotain suudelman ansiosta!

 • SMM

  Tuolla Twitterissä tästä jo keskusteltiinkin, ja ohjaaja paljasti että jotakin tosiaan oli kehkeytynytkin! :-)

 • Jenniii

  No todellakin! Näytti minustakin siltä, että pusu taisi johtaa johonkin osan kohdalla. Sen verran oli herkkää ja intohimoista meininkiä. :) Tämä oli kyllä niin hyvän tuulen video!

 • Jenniii

  Eikä! Ihan mahtavaa! :D Mietin itsekin, että joidenkin kohdalla näytti siltä, että taisivat kipinät lennellä ihan oikeastikin. Äääää, niin suloista! <3

 • Charkku

  Eikä! Vähänkö rupes hymyilyttää. Pussailun katsominen oli kyllä vähän epämukavaa, sen verran intiimiltä se näytti joidenkin kohdalla :D

 • inkkuw

  Ääää nyt tuli pussailuhimo! Ja vielä nimenomaan tuntemattoman pussailuhimo.. Tää voi nyt olla hieman kyseenalaista, mutta itsestäni tuntemattomien suutelussa vain on sitä jotain, liittyy ehkä tähän nuoruuden elämänjanoon ja loppumattomaan intohimoon kaikkea liikkuvaa kohtaan (okei, ei kaikkea, mutta omaan ikäluokkaa ja koiria kohtaan ainakin..). Se ensimmäisen suudelman jälkeinen fiilis joka ainakin itselleni tulee on jotain niin pakahduttavaa etten ihmettele yhtään että joillain pareista vähän lähti käsistä, ja itse olisin varmaan ollut juuri siinä parissa :D

 • katariihu

  Olen ehkä hieman vanhoollinen, koska en oikein ymmärtänyt videon hienoutta. Ensimmäinen ajatus oli, että miksi kaikki videoon valitut ihmiset olivat sen näköisiä, kuin heidät olisi poimittu mallitoimistojen listoilta. Toisekseen suutelu on minulle niin henkilökohtainen asia, etten voisi kuvitellakaan tuosta vaan kapsahtavani jonkun kaulaan, ja siksi tämäkin tuntui aika feikille.

 • Vierailija

  Jotenkin teennäisen oloinen video. Ja olipas yllättävää, että videoon oli valittu pelkästään todella hyvännäköisiä ihmisiä…

 • iidaac

  Ei sen pussailun aina tarvitse olla niin totista touhua! :) Jollain tavalla tämä video oli silti herkkä, ehkä juuri niiden monien erilaisten tunteiden takia, joita videolla näkyi. Ja kuten joku jo sanoi, kyllä tästä tuli pieni pussailuhimo, toivottavasti nään tänään vielä poikaystävääni. ;D

 • Jenniii

  No voisi kuvitella, että ajatus pussailusta täysin tuntemattoman kanssa on miellyttävämpi, jos vastapuoli on astetta paremman näköinen? ;) Jos nyt siis lähdetään siitä faktasta, että täysin tuntemattoman pussaaminen on aika kumma tilanne alun alkujaankin. :)

 • Jenniii

  Minusta on ihan ymmärrettävää, että projektiin on valittu viehättäviä ihmisiä – herättänee pussailuhaluja herkemmin vastapuolessa? Siitä tosin rohkenen olla hiukan eri mieltä, että näyttävätkö kaikki mallitoimistojen listoilta repäistyiltä, vaikka hyvännäköisiä ovatkin. :)

  Ja kyllä, pussailu ON henkilökohtainen asia. En itse koskaan varmasti uskaltaisi mukaan vastaavanlaiseen juttuun, mutta minusta tämä oli tosi kiehtova kokeilu. Feikkiyttä en huomannut, koska minulle videolta välittyi niin aitona pussailukumppanien jännitys ja vaivautuneisuus tilanteen alussa. Ja alun hermostuneisuuden jälkeen lopputulos oli minusta aika kaunis ja koskettavakin. Jopa häiritsevyyteen asti intiimi. Mutta meitä on moneen junaan ja jokainen on toki oikeutettu omaan tulkintaansa. :)

 • Vierailija

  Mun oli pakko vähän itkeä kun katoin ton, oli jotenkin niin herkkä ja ihana!

 • Jenniii

  No kieltämättä vähän tirkistely-fiilis tuli joissain paikoin. :D

 • Jenniii

  Noniin, siitä vain tuntemattomia pussailemaan! :D Mutta olet ihan oikeassa siinä, että ensisuudelmaan uuden ihmisen kanssa liittyy aivan omanlaistaan taikaa, jota ei tavoita enää koskaan sen hetken jälkeen. Haluaisinpa nähdä sinut tällaisella videolla, hahaha!

 • Jenniii

  No ei todellakaan tarvitse! :) Vaikka kyse onkin intiimistä jutusta, ei viatonta pusua tarvitse niin vakavasti ottaa. Minä en silti ehkä itse uskaltaisi tällaiseen eksperimenttiin ryhtyä, mutta olihan tämä todella kiehtovaa katsottavaa! Toivottavasti pääset vielä tänään pussailemaan… ;)

 • Jenniii

  Minä en ihan kyyneliin asti herkistynyt, vaikka yleensä aikamoinen itkupilli olenkin. Hymy sen sijaan levisi korvasta korvaan – etenkin siinä kohtaa, kun se poika ottaa tyttöä ujosti käsistä kiinni. <3

 • Eleanora

  Katsoinkin tämän hesarin sivuilta ja oli hirmuisen söpö!
  PS. Kiitos paljon museolahjakortista ja ihanasta postimerkistä sen kirjekuoressa :). Vien sen postimerkkejä keräilevälle äidilleni.

 • Jenniii

  Hihii! Hauskaa, että muumi-teema oli mieleen. :) Mahtavia museohetkiä taiteen parissa!

 • Sanph

  Muakin vähän itketti sillai söpösti kun katsoin tämän. Mut pistin sen aamunväsyn piikkiin ;)

 • anomuumi

  Mä en selvistikään tajuu taiteesta paljoa, koska toi video lähinnä hämmästytti… Miksi tällanen on haluttu tehä? Halauksen viel tajuu, mutta pussailua? Miksei saman tien sitte vaikka sänkyyn taiteen nimissä? :D

 • elma

  Hymyilytti ja itketti, todella koskettava video! Hymyilytti aitous ja lämpö, itketti koska omasta viimeisestä rakastavasta suudelmasta on aikaa jo vuosia. Ehkä vielä joskus!

 • Jenniii

  Tarvitseeko kaikkea aina ymmärtääkään? Eikö riitä, että video on saanut useimmat katsojansa tuntemaan jotakin ja on herättänyt ihmisissä reaktioita. Se kai taiteen perimmäinen tarkoitus on – oli tämä kyseinen video sitten taidetta tai ei. :) Käsittääksen tämä video on liittynyt jonkun vaatemerkin mainoskampanjaan, mutta en tiedä siitä sen enempää eikä asiaa selvästikään haluta alleviivata videolla, koska tätä yhteyttä ei siinä tuoda esiin.

  Mitä puolestaan tulee suudelman ja seksin rinnastamiseen, niin minusta niissä on kyllä kyse aika eri asioista. Toki tämäkin on viime kädessä hyvin henkilökohtaista, miten kukin asian kokee. Mutta kyllähän esimerkiksi näyttelijätkin suutelevat toisiaan (ja kokevat varmasti tuon samankaltaisen jännityksen ja epämukavuuden tehdessään sen ensimmäistä kertaa kuvausryhmän edessä, ja usein tuolloin varmaan myös ensimmäistä kertaa keskenään), mutta enpä ole kuullut, että tavallisissa elokuvissa seksiä oikeasti harrastettaisiin, vaikka sitä valkokankaalla simuloidaankin muunlaisin tavoin. Aikuisviihde on sitten asia erikseen. Eli vaikka suudelma joillekin onkin kovin intiimi asia, ei siinä useimmille ole kyse mistään niin haudanvakavasta. Pussailuhan on iloinen asia. :)

 • Jenniii

  Voi, tämä kommentti kosketti. <3 Ihan varmasti pääset vielä pussailemaan, toivottavasti pian ja jonkun ihanan kanssa!

 • Vierailija

  Jos tätä ei ole tehty, niin ihan varmasti kohta tehdään. Itse katselin joskus (taide)videota, jossa naiset lukivat lempikirjaansa, samalla kun joku vibratoi heille orkut. Oli toooooosi mielenkiintoista. Lähinnä siitä sai käsityksen, miltä naiset haluavat näyttää saadessaan orkut. Tämä siis vain mun mielipide. Joitain sekin video herkisti kovastikin. Tätä suudelmapätkää en ole vielä katsonut, enkä ole varma, jaksanko katsoakaan.

 • Jenniii

  Kyllähän sitä taiteen nimissä kaikenlaista tehdäänkin. En tosin tiedä, voisinko käyttää tuollaisesta videoteoksesta adjektiivia ihana. :D Minusta tässä videolla nähtiin aitoja tunteita ja sellaista herkkyyttä, mitä harvoin nettimaailmassa kohtaa, joten itse tykkäsin. 

 • Vierailija

  Ajatuksesi osui pitkälti oikeaan. Videon ihmiset nimittäin ovat malleja ja näyttelijöitä.

 • Laura V

  Hmm. Itselleni tämä ei ihan avautunut :) Ihan kaunis video sinänsä, mutta en ymmärrä hypetystä. Lähinnä katsoessa tuli vaivaantunut olo, mutta ehkä se on sitä omaa takakireyttä! Sinänsä onnistunut viraalikamppis, video lähti hyvin leviämään, mutta mainostettavaa merkkiä en kyllä edes itse enää muista, eli viestin tehokkuudestakaan en ole varma. Hauska muuten aina seurata että mistä jutusta milloinkin tulee kunkin viikon tai päivän some-ilmio :D

  Kivaa päivää sinulle!

  T. Laura

 • Jenniii

  Malleja, näyttelijöitä, muusikoita ja muita esiintyjiä, kyllä. :) Toki tuollaisia ihmisiä videolle valitessa saadaan luotua tietynlaisia mielikuvia, mutta haluaisin silti ajatella, että myös kaikki nuo tyypit ovat ennen kaikkea ihmisiä. Ihmisillä on tunteet ja uskon, että ventovieraan suuteleminen ensi kertaa on ihan yhtälailla jännittävä ja hieman vaivaannuttava kokemus näyttelijälle kuin suurimmalle osalle taviksistakin. Eihän ammatti tee näyttelijästä immuunia inhimillisille tunteille. Ja vaikka tilanteet olisivatkin näyteltyjä, moni varmasti pystyy samaistumaan noiden tyyppien reaktioihin videolla ja peilaamaan sitä, miten itse ehkä reagoisi samankaltaiseen tilanteeseen. Kyllähän sitä liikututaan ja vaikututuaan elokuvissakin. Oli miten oli, minusta tämä oli hauska ja erilainen projekti, joka sai monissa aikaan hymyjä ja positiivisia fiiliksiä. :)

 • Jenniii

  Ei tämä varmasti kaikille avautunut ja se on ihan okei. Elokuvat, musiikki, taide ja niin moni muukin juttu ovat makuasioita, joten miksipä tämä olisi poikkeus? :) Lähinnä ihmettelen, miten joissakin video tuntuu herättäneen suorastaan vihamielisiä tai muuten tosi negatiivisia tuntemuksia. Relatkaa ihmiset! :D

  Ja joo, videolta ei tosiaan käy ilmi edes vaatemerkin nimi, joten eihän tämä missään nimessä ihan perinteistä mainontaa ole. Video kuitenkin on onnistunut parissa päivässä keräämään ihan hillittömän määrän katselukertoja ja on ollut viimeisen vuorokauden puhutuimpia aiheita sosiaalisessa mediassa, joten kyllä tässä ainakin aikamoinen viraali-ilmiö on onnistuttu luomaan. Ja aika moni siinä sivussa on spotannut sen brändinkin nimen, kun videon taustoja tällä innolla spekuloidaan. :)

 • Freesia

  Kosketttavimmat hetket olivat mielestäni videon alussa ja lopussa. Aluksi täysin vieras ihminen ja vahva hämmennys muuttuivat innostukseksi, läheisyydeksi ja liikutukseksi. Silti ei voinut minäkään välttyä ajatukselta, että mitä jos suutelukumppanina olisi ollut aknesta kärsivä, lihava ja hieltä haiseva tyyppi. Tää meni nyt ihan fearfactoriksi, mutta samatyylinen vastareaktio on herännyt yllättäen monelle muullekin. Ainakin video saa aikaan keskustelua ja tunteita suuntaan sun toiseen. Loppupeleissä aika harvan ihmisen kanssa haluis pussailla, mutta ehkä jotkut kokee toisin. Ehkä tästä videosta voi tehdä tulkintoja myös ihmisten kohtaamisesta ja ennakkoluuloista ylipäätään, pussailu on sinänsä vain sivuseikka.

 • katariihu

  Feikkiydellä tarkoitinkin, että suudelma on mielestäni aito vain jos se on jaettu kahden toisistaan pitävien ihmisten välillä eikä tuolla tavalla kameran edessä jonkin taideprojektin vuoksi tehtynä.

 • Jenniii

  Minusta tuokin on vähän hassu ajatus, koska ei maailma ole noin mustavalkoinen. Vaikka suudelmat usein tapahtuvat kuvailemallasi tavalla, niin kyllähän kaksi toisilleen tuntematontakin ihmistä voi tuntea vetoa toisiaan kohtaan vaikka heti ensisilmäyksellä. Ja ilmeisesti osan näistäkin henkilöistä välille oli lopulta syntynyt jotakin sutinaa kuvausten ulkopuolellakin, kun tuo yhdessä jaettu intiimi hetki herättikin tunteita. Ei kai sitä missään oppikirjassa ole määritelty, missä järjetyksessä asioiden pitää tapahtua? :)

Related posts