10/03/14

Vaaleanpunaisia ja pinkkejä väripilkkuja

6 49 DSC_0075.jpg

Päivän asuja on saatu odotella surkeiden säiden ja harmaan valon takia pieni ikuisuus, mutta viikonloppuna esiin pilkistänyt aurinko innosti kuvauspuuhiin. Lopulta lähes hiukset päästä lennättänyt tuuli sai kuvaustiimin siirtymään sisätiloihin, koska tukka naamalla ja vähän joka ilmansuunnassa ei oikein toiminut kuvissa. Kaunis kuvauspaikka löytyi Wiken kotoa, missä on harmonisia vaaleita pintoja ja riittävästi avaraa tilaa kuvien ottoa varten. Omassa pikkukodissani ei harmillisesti oikein sisällä pysty asukuvia napsimaan tilan- ja sopivan kuvauspaikan puutteen takia. Mutta onneksi kevät on jo kovaa kyytiä tulossa, joten ulkonakin saa pian taas kuvia otettua. :)

Olen oikeastaan koko talven asunut tuossa Isabel Marant pour H&M -takissani. Se on juuri sellainen klassisen ajaton vaate, joka tutuu sopivan ihan joka asuun. Kaiken lisäksi se on myös varsin lämmin ja muhkean muodon alle mahtuu vielä huoletta useita vaatekerroksiakin. Tällä kertaa takin alla piileksivät vaalea, synttärilahjaksi itselleni talven alennusmyynneistä ostamani Iron villaneule sekä 2OR+BYYATin hailakan vaaleanpunaiset housut. Housujen väri on niin haalean vaalea, että etenkin mustien vaatteiden rinnalla ne näyttävät usein valokuvissa valkoisilta, mutta todellisuudessa ovat siis sellaiset todella vaaleat vaaleanpunaiset. :) Jalassa olivat luottonilkkurini ja silmille vetäisin kevätauringolta suojaksi nelisen vuotta sitten Weekdaylta löytämäni ja yhä lemppareideni joukkoon kuuluvat aurinkolasit. Piristykseksi hillityn värinen kokonaisuus sai pinkkiä huulipunaa sekä neonpinkin pipon.

DSC_0084.jpg

Olin muuten kovasti otettu, millaista palautetta sain eilen asustani. :D Hyppäsin bussiin ja ohitin käytävällä sellaisen porukan nuoria skeittipoikia. Nuori tarkoittaa tässä yhteydessä siis ehkä jotain ikähaarukkaa 22-26 – minua nuorempia joka tapauksessa, haha. Yksi pojista kommentoi kävellessäni ohi, että ”Hei hienot aurinkolasit! Tai oikeastaan tosi makee tyyli noin muutenkin!” Vitsit, miten hyvä mieli tuli tuollaisesta spontaanista kommentista, etenkin kun se tuli noin odottamattomalta suunnalta. Kohteliaisuuksien lausumisesta tulee usein itsellekin hyvä fiilis, joten haastanpa teidät sanomaan jotain kivaa jollekin tuntemattomalle tämän viikon aikana. :)

DSC_0079.jpg

Takki Isabel Marant pour H&M*, villapusero Iro, vaaleanpunaset housut 2OR+BYYAT*, kaulahuivi & Other Stories, korkonilkkurit Clou / Nilson, aurinkolasit Weekday, pipo H&M, huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 53)

*merkityt saatu blogin kautta

Photos: Wikke / Luukku

Tags: ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • ah miten ihana tuo spontaani kehu! tuli itellekkin hymy huulille. harmi, että me suomalaiset ollaan niin ujoja sanomaan kivoja asioita ääneen- valittaminen tuntuu olevan luontevampaa.

 • Aisha J

  Ihana asu :) Houkutteleva tuo pinkki pipo!

 • Blue_Sky

  Ihana tuo palaute! :) 
  Viime kesänä ajoin pyörällä töihin kun jonkun naisen hiukset näyttivät ihanilta edessäni, ohi ajaessani huikkasin ”ihanat hiukset siulla!” :) Olen monta kertaa meinannut useamminkin kehua ihmisiä, mutta se kyllä tuntuu välillä jotenkin vaikealta, mutta pitää taas nyt kehua, kun sattuu jotain eteen :) Tuo se vaan niin hyvän mielen kummallekin osapuolelle. 

 • Olen samaa mieltä, odottamattomalta suunnalta tullut hyvä palaute/kannustus on aina ihana saada! Weekdayn arskat todellakin tekevät tästä asusta täydellisen!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • aaalice

  Asupostauksia olenkin jo odotellut, sun asut on aina inspiroivia ja tyylikkäitä! :) Ihan mahtava toi kehukin – on se mukavaa kun näin pienestä tulee hyvälle tuulelle.

 • HAMI

  ihania skeittipoikia! ja kehu oli todella totta!! :’–)

  kerran yksi vanha pappa ihasteli mun sinisiä killtonahkakenkiä. hänen mielestään ne olivat hyvin ’cheerful’. ihmiset osaa olla kivoja!

Related posts