7/03/14

Weleda-vartaloöljyjen voittajat!

1 46 P2219357.JPG

Kukkuu kylpyhuoneiden öljysheikit! :) Natural Good Companyn kanssa toteutettu Weledan vartaloöljy-kisa on nyt saatettu päätökseen ja olen arponut onnekkaat voittajat. Oli hauskaa lukea teidän kokemuksianne öljyistä ja yllätävän monelle pitkän linjan luonnonkosmetiikkamerkki Weleda oli vielä ihan uusi nimi, mutta oli osallistujien joukossa myös useita jo entuudestaan merkin nimiin vannovia. Sain siis kunnian arpoa teille yhteensä 8 erilaista Weledan vartaloöljyä ja nyt on aika julkistaa kilpailun voittajat!

P2219338.JPG

Granaattisiemenöljy

Sissie:

Weledan öljyihin en ole tutustunut, mutta muiden merkkien kyllä. Rakastan öljyjä kauneudenhoidossa! Ja ruuanlaitossa, koska silloin öljyt hoitavat kauneutta sisäisesti :) Tällä hetkellä käytössä on burts&beesin sitruunaöljy, josta en tykkää kauheasti, koska se tahmaa, mutta Moroccan oilin hiusöljy on vahtava. Näistä ottaisin mieluusti minkä tahansa, ehkä koivun, tyrnin tai granaattiomenan :)

Sitrusöljy

DragonflyElisabeth:

Käytän eniten öljyjä hiuspohjan ja kynsinauhan kosteuttamiseen näin talvi- ja kevätaikaan. Olen käyttänyt Less is Moren luomuöljyjä. Muuten olen käyttänyt öljyjä vain hieronnan yhteydessä. Sain testistä vastauksen, että sitrusöljy sopisi minulle parhaiten joten pidän sormet ristissä sen puolesta!

Tyrniöljy

Inna p-t: 

Ihana arvonta! Minulla on kuiva iho, ja olen kokeillut siihen varmaan aika lähelle kaikkea, mitä kokeilla voi. Öljyt toimivat hyvin, ja noista Weledoista tyrniöljy kuulostaa huipulta! Öljyistä käytössä on ollut ainakin kookosöljy, manteliöljy (vinkvink, Italiassa tätä saa pilkkahintaan ihan tavallisista ruokakaupoista!), suihkussa öljypohjaista dermosilia, kasvoilla seerumin tapaan niinikään dermosilia ja bio-oilia. Weledalta olen käyttänyt aiemmin ainakin raskausaikana kasvavan vatsan rasvaamiseen tarkoitettua öljyä, ja lapsen kylpyyn myös on ollut oma aineensa.

Villiruusuöljy

tiit:

Toi villiruusu kuulostaa herkulliselta. Olen käyttänyt porkkanaöljyä säärille alkukesästä ja kookosöljyä käsille ja kynsille. Weledan öljyjä en ole vielä kokeillut.

Laventeliöljy

noors:

Käytän mielelläni öljyjä ihon kosteuttamiseen, koska ne tuntuvat hyvältä ja täyteläiseltä kuivalla iholla, ja toisaalta hyvä öljy ei tunnu huonolta rasvaisemmallakaan iholla. Kyseisistä öljyistä valitsisin laventelin, koska nautin sen rentouttavasta tuoksusta.

Kehäkukkaöljy

<p class=”justify”>Tuulia T.:

Weledaa löytyy säännöllisesti omasta kaapistani ja nyt talvella Skin Food -käsivoide on ollut erityisen ahkerassa käytössä. Weleda onkin yksi lempparisarjoistani. Näistä öljyista valitsisin kehäkukkaöljyn, sillä sitä en ole vielä kokeillut aiemmin.

Arnikkiöljy

Jeikka:

Sain pari joulua sitten ystävältäni joka silloin oli Saksassa opiskelija-vaihdossa ihanan Weledan ruusun tuoksuisen rasvan. En tiennytkään että Weledaa myydään nykyään Suomessa! :) Jos onni potkaisee valitsisin Arnikki- tai villiruusuöljyn.

Koivuöljy

Katja.C:

Valitsisin mieluiten sen koivuöljyn joka tehoaa selluliittiin! Kesä tulossa ja reideteivät ole minishortsikelpoiset… Kokemukseni ovat Weledan jostaikin raskausölystä, käytin sitä mahaani odottaessani esikoistani eikä tullut YHTÄKÄÄN raskausarpea! En muista öljyn nimeä koska raskaudesta on melkein kolme vuotta aikaa :) Olen myös käyttänyt weledan vauvaöljyä lapselleni ( en muista senkään nimeä katso edellinen syy) ja se teki ihosta ihanan pehmeän ja kosteuttetun. Pidän weledan tuotteista koska ne ovat luonnon antimista tehtyjä, eli ovat täysin turvallisia.

Käykäähän kurkkimassa sähköpostejanne! :) Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille.

P2219355.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Kauneus

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts