7/03/14

Aussie Blog Awards 2014

3 51 aussie-nomination.jpg

Nyt on taas koittanut se hetki, kun vuoden Aussie Blog Awards -ehdokkaat on julkistettu. Pupulandia sai tänä vuonna kunnian tulla asetetuksi ehdolle kategorioissa Lifestyle sekä Readers’ Choice, jonka voittajan päätätte siis te lukijat. Kiitos kovasti ehdokkuuksista arvovaltaiselle raadille! Hassua sinänsä, että Aussie Blog Awardsien kolmevuotisessa historiassa olen nyt päässyt ehdolle tuon lukijoiden suosikki -osaston lisäksi kolmessa eri genressä: ensimmäisenä vuonna muotiblogien kategoriassa, seuraavana vuonna Aussome & Unique -sarjassa ja tänä vuonna Lifestyle-sarjassa. Tämä kertonee siitä, että Pupulandiaa on jokseenkin vaikea määritellä mihinkään yhteen genreen? :D

Käykäähän äänestämässä omaa suosikkiblogianne tuossa Readers’ Choice -kategoriassa TÄÄLLÄ! :) Suoraan Pupulandiaa pääsee halutessaan äänestämään tästä linkistä

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Huippua Jenni! Sä oot niin hyvä !!

  • mariak

    Onnea ehdokkuuksista! Olen lukenut Pupulandiaa vuodesta 2009, ja aikoinaan löytäessäni blogin selasin samalla kaikki vanhemmatkin postaukset. Olin koukussa! :D On ollut ihanaa kulkea tätä matkaa kuvainnollisesti rinnallasi, huomata, miten blogi muuttuu, sinä kasvat ja itsekin aikuistun. Olin juuri aloittanut lukion löytäessäni tänne, ja jotenkin positiivinen asenteesi vei mukanaan. Ja kuten huomata saattaa, vieläkin roikun linjoilla. :)
    Tähän jaarittelun lopuksi vielä iso kiitos, että jaksat yhä tehdä tätä työtä. Jakaa paloja arjestasi, tyylistäsi ja joskus kipeistäkin kokemuksista ja pohdinnoista, valinnoista. Ja musavinkkaukset!! Kiitos kiitos kiitos. (Oltiin muuten samalla keikallakin viime syksynä, Olafur Arnalds valloitti lakupiippuineen Helsingissä. :D )

    Musasta tulikin mieleen, ihan puskista ja puun takaa pöllähti tämän hetken ehdoton biisisuosikkini, haikean kaunis ja riipaisevasti ainakin tämän herkän tytön sydäntä koskettava Carl Espenin Silent Storm. Tämä on ilmeisesti yksi Norjan euroviisuehdokkaista tänä vuonna, enkä suoraan sanottuna olisi ikinä uskonut. Suosittelen kuuntelemaan. Olin mykistynyt. :) Kaikkea hyvää jatkoon ja onnea Aussie Awardseihin! Täältä lähtee ääni Pupulandialle. :)

Related posts