5/03/14

Sekalainen sakki inspiskuvia

1 46 sss11.jpg

Keräilen toisinaan tietokoneeni kansioihin netistä inspiraatiokuvia ja nyt huomasin, että yksi inspiskansioista pullistelee liitoksistaan. Ja mikä pahinta, monissa kuvista on aivan ihania talvityylejä ja talvi on kovaa kyytiä menossa jo ohi. Tai näin ainakin toivon. En siis ole laisinkaan pahoillani orastavasta keväästä, mutta tuumasin, että sekalainen sakki inspiskuvia pitää pikimmiten laittaa jakoon ennen kuin sääolojen puolesta on liian myöhäistä. Olisihan se tympeää, jos inspiksensä kanssa joutuisi odottelemaan ensi talveen asti. ;)

Näissä Stockholm Street Stylen sivuilta bongatuissa tyyleissä ei siis varsinaisesti ole muuta yhdistävää tekijää kuin talvinen fiilis ja se, että jokin niissä on puhutellut minua. Suomen talvessa tosin harvoin pystyy nilkat paljaina pikkukengissä kipittelemään, mutta takit ovat talvisia yhtä kaikki. :) Imekää siis näistä nyt inspistä vielä sen hetken, kun ehtii!

sss18.jpg

Rakkauteni tummanvihreää kohtaan jatkuu vain ja kahden ylimmän kuvan mimmit ovat yhdistäneet vihreisiinsä raikkaasti heleää pinkkiä. I love it!

sss55.jpg

Miten hyvältä voikaan näin simppeli kokonaisuus näyttää! Vaaleanharmaan, valkoisen ja hailakan beigen liitto toimii kauniisti.

sss41.jpg

Tässä asussa ei sinänsä ole mitään ihmeellistä, mutta tuo tyttö kauniin takkinsa sisällä ja villahuiviin kääriytyneenä saa ajattelemaan, että juuri tuolta haluaisin talvipäivinä näyttää. Ja juuri tuolta haluaisin, että minusta tuntuu

sss62.jpg

Mahtava kohtalokas viittanainen! :D Jotenkin tässä ovat värit hienosti kohdallaan, me likey!

Photos: Stockholm Street Style (published with permission)

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Kaksi hienoa vihreän sävyä ensimmäisissä kuvissa! Oikean vihreän löytäminen on niin hankalaa. Varsinkin ensimmäinen tumma, metsäinen vihreä kiehtoo.

Related posts