6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Näinhän se on!

 • Riiger

  Kiitos Jenni tästä ajatuksesta. :) Olen läpikäymässä eroa jonka tuiskussa ja pyörteessä olen miettinyt katumusta paljon. Mitä kadun ja miksi ja kadunko sittenkään. Puit hienon ajatukseni kauniiksi sanoiksi ja upeaksi kuvaksi!

 • Riiger

  *korjaus edelliseen

  Puit siis hienon AJATUKSESI kauniiksi sanoiksi ja upeaksi kuvaksi! :D

 • Jemina

  Tästä inspiroituneena minäkin aloin kelata katumista ja kirjoitinkin siitä – seksin kannalta, tottakai. :) Kiitos siis hyvien mietteiden jakamisesta!

 • Jenniii

  Mahtavaa, että inspiroiduit tästä ihan uudesta kulmasta! :) Ja monet sinunkin postauksessasi olevista pohdinnoista ovat tuttuja. Hyvä, että kirjoitit! Liian moni nainen murehtii noita juttuja ihan turhaan. 

 • Jenniii

  Ajatus on lainattu netin syövereistä eli ei ihan omani, vaikka tämän vahvasti allekirjoitankin. :) Itsekin on tullut näitä juttuja erityisesti erotilanteissa mietittyä, mutta huihai, katumus on turhaa!

Related posts