4/03/14

Pikkuputiikit esittelyssä: yksilöllisten aarteiden Nómad

5 53

Tänään on taas viikon putiikkiesittelyn aika ja jatketaan yhä Fredrikinkadulla, sillä se tuntuu olevan oikea kivojen pikkuliikkeiden runsaudensarvi nykyään! Tällä kertaa esittelyvuoroon pääsee viime viikolla esitellyn Gaudeten lähellä sijaitseva Nómad. Pieni putiikki sai alkunsa, kun Antonia ja Helena Stackelberg kaipasivat Helsinkiin samankaltaista liikettä, joista he itse löysivät ulkomaanmatkoillaan aarteita. Tällainen oma aarreaitta laitettiin sitten pystyyn Helsingin Fredrikinkatu 35:een. :)

P2259452.JPG

Nómadin filosofia on alusta asti ollut tarjota tyylikästä, kestävää ja laadukasta muotia – tämä liikkeen valikoima ei trendien tuulissa heilahtele. Mukana on tällä hetkellä muun muassa seuraavia merkkejä: Balmain, FWSS, Rag & Bone Jean, M Missoni, House of Dagmar, Hope, J Brand, Philip Treacy, Maria Nilsdotter, Fabiana Filippi ja For The Few. Kaikki brändit voi kurkistaa Nómadin nettisivuilta löytyvästä listauksesta. Niiden lisäksi liikkeestä voi myös tehdä satunnaisia vintage-löytöjä, sillä Nómadin porukka uskoo myös kierrätykseen ja poimii toisinaan myyntiin löytämiään second hand -aarteita.

P2259468.JPG

Liikkeen omistajilla on lisäksi oma kashmir-vaatteita ja -asusteita myyvä merkki Santosh, jonka tuotteita on tarjolla myös Nómadissa. Vastuulliseen tuotantoon panostava Santosh on siis suomalainen yritys, joka teettää vaatteensa pienessä nepalilaisessa perheyrityksessä varmistaen täten tuotteidensa eettisyyden. Lisää tietoa Santoshista ja sen tuotteista voi lukea brändin omilta nettisivuilta, joiden yhteydessä on muuten myös verkkokauppa. :)

P2259474.JPG

Yksi parhaista jutuista liikkeessä on myös siellä usein majaansa pitävä pieni mäyräkoira, joka minikoostaan huolimatta on ihan täysikasvuinen kaveri. Pakko kuitenkin antaa varoituksen sana: tuo suloistakin suloisempi koiratyyppi aiheuttaa joka visiitillä aivan armottoman koirakuumeen!

P2259438.JPG P2259440.JPG P2259442.JPG P2259448.JPGP2259443.JPG P2259449.JPGP2259446.JPG P2259451.JPG P2259476.JPGP2259456.JPGP2259444.JPG P2259458.JPGP2259461.JPG P2259464.JPG P2259470.JPG P2259473.JPG P2259477.JPG P2259478.JPG P2259479.JPG P2259480.JPG P2259482.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • mariae

  Olen samaa mieltä – tämä on aivan ihana liike. Valitettavasti vain armottoman koirakammoisena en sinne uskalla mennä. Tämä sama harmittaa myös Fleuristen kohdalla ja monen muun liikkeen, joissa koiria mukana pidetään. Ei auta, vaikka minulle kuinka sanottaisiin ko. koiran olevan lempeä. Irtonaisen koiran kohdatessani järkeni katoaa, ja paniikki valtaa minut täysin.

  Anteeksi avautuminen :) Ja kiitos tästä juttusarjasta.

 • Pitää varmaan mennä fredalle joku päivä ja käydä läpi nämä kaikki :D

 • Vierailija

  Näyttää ihanalta, siis sekä vaatteet että liikkeen sisustus! Erityisesti nuo korut ihastuttivat, ehkä syksymmällä olisi säästynyt vähän palkasta ylimääräistä ja voisi palkita itseään…

 • Vierailija

  Itse olen liikeenpitäjä, jolla koira melkein aina mukana töissä. Jos asiakas vain sanoo minulle, että pelkää koiria tai on niille allerginen, niin vien koirani takahuoneneeseen siksi aikaa. Eli sinun kannattaa aina sanoa myymälän henkilökunnalle, että pelkäät koiria, niin uskon, että muutkin tekevät samoin.

 • mariae

  Hei. Kiitoksia ystävällisestä kommentistasi. Arvostan sitä oikeasti. Kyllä minun varmaan pitäisikin kokeilla tuota lähestymistapaa uudelleen. Olen vain muutaman kerran saanut siitä näpeilleni, enkä jotenkin enää ole uskaltanut. Kun koirattomiakin liikkeitä onneksi on löytynyt :)

Related posts