3/03/14

Kurkistus uuden Trendin kuvauksiin

17 62 P1077267.JPG

Mainiota maaliskuun ensimmäistä maanantaita! :) Otin viikonlopun iisisti poissa koneen ääreltä muita juttuja touhuillen, mutta nyt linjoilla taas. Mutta tiedättekös mitä, huomenna ilmestyy uunituore ja uudistunut Trendi. Toimituksen palstalla ja Trendin Instagramissa (sekä hashtagin #trendivaanparanee takana) on jo hieman vihjailtu tulevista tuulista.

P1077265.JPG

Itsekin sain uutukaisen käsiini poikkeuksellisesti jo viime viikolla ja vaikka uudistukset aina jännittävät, nyt kyllä näyttää hyvältä! Rakastan tuon uuden kannen värejä ja ilmettä. Tykkäsin kovasti Trendin entisestä logosta, joten tuo uusi hieman jännitti, mutta hienoltahan se näyttää. Luvassa on myös muuta kivaa uutta kuten uusia palstoja, joista yhdelle tässä ensimmäisessä uudistuneessa numerossa pääsin myös minä naamatauluineni. 

P1077241.JPG

Vilautinkin jo vuoden alkuun muutaman kuvan Saaran minulle tekemästä Cara Delevingne -henkisestä kulmakarvameikistä, johon taisi ihastua teistä aika moni. Huomenna ilmestyvästä Trendistä voitte sitten kurkkia lisää, mutta sitä odotellessa sain luvan julkaista vähän behind the scenes -hengessä kuvauksista napsittuja otoksia. Minä nökötin kameran edessä ja Saaraa käy kiittäminen paitsi meikistä, myös näistä paparazzi-kuvista. ;) Mitäs tykkäätte tuosta huomenna ilmestyvän numeron kannesta ja uudesta logosta? 

P1077233.JPGP1077232.JPG P1077240.JPG

Pikku-meditaatio kesken kuvausten, tai ehkä vain nukahdin pystyyn? :D

P1077269.JPGP1077249.JPG P1077271.JPG

Tags: , , , , ,

Categorised in: Kauneus

17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • juulimaa

  Superkaunis! Ja innolla odotan uutta trendiä! Tiedätkö muuten, onko trendistä tulossa iPad-versiota, jota voisi ostaa applen bookstoresta? Ois mahtavaa :) Tuo paitasi on muuten myös tosi kiva!

 • Jenniii

  Voi kiitos ihanasta kommentista ja kivasta palautteesta. :) Minäpäs pistän viestiä Trendin toimituksen suuntaan, että iPad-versiota kaipaillaan!

 • Jessicajuanita

  Hei:)
  Mikä valokuva ohjelma sul on tos koneella?:)

 • Jenniii

  Kone ja ohjelma ovat kuvaukset tehneen valokuvaajan, joten minä en kyllä valitettavasti tiedä niistä sen enempää, mutta jos joku valveutuneempi osaa kuvasta tunnistaa ohjelman, niin kertokoon! :)

 • Pirkko

  Ihania raikkaita ja kauniita kuvia mikä näitä katsellessa on kevättä odotella.
   

 • aaaatu

  Adobe Bridgeltä näyttäisi. Voittaa lähinnä monipuolisuudessaan käyttöjärjestelmien omat tiedostojenhallinta-alustat kuvia pyöriteltäessä.

 • ViljaKuu

  Ihana pusero! Mistä ostit ? Tosi kauniita kuvia!

 • Jenniii

  Kiitos! :) Silkkipaita on ostettu Zarasta muutama vuosi sitten.

 • Anniaaa

  Vau miten raikkaita kuvia! Meikki pukee sua tosi kauniisti.

 • Vierailija

  Kovin on yhtenäinen linja muotilehtien kansikuvissa. Lehden nimi tikkuaakkosin kirjoitettuna, lähes samanlaisella fontilla. Ja tuo hashtag. Trendi vaan paranee…

 • Trendin uusi kansi on todella trendikäs! Musta toi fontti henkii moderniutta sekä uudistusta, tykkään vaikken lehteä vakitilaajana luekaan. :)
  Miten muuten aikoinasi päädyit yhteistyöhön Trendin kanssa?

  http://notsodespicableme.blogspot.fi/

 • Jenniii

  Onpa kiva kuulla, että tykkäät uudesta kannesta. :) Minusta tuossa on ihanan raikkaat värit ja vaikka uusi logo vaatii hieman totuttelua, kun olin siihen vanhaan kovasti tykästynyt, niin kyllä tuo kivalla tavalla tuo uutta ilmettä. Vähän sellainen aikuisempi ja modernimpi fiilis tuossa uudessa logossa entiseen verrattuna!

  Olen ollut Trendin (ja nykyään siis Lilyn, kun Trendin ja Lilyn nettisivut yhdistyivät viime kesän alussa yhdeksi portaaliksi) bloggaajana syksystä 2012 lähtien. Keväällä 2011 A-lehdiltä otettiin yhteyttä ja kysäistiin, olisinko kiinnostunut siirtymään blogeineni Trendin tontille. Siellä koettiin, että Pupulandia olisi juuri Trendin tyylinen blogi ja itsekin olen aina tykännyt Trendistä, joten innostuin heti ideasta. Olin myös pitkän aikaa jo kaipaillut jotakin uutta 2,5 vuoden ID:llä bloggailun jälkeen, joten Trendin tarjous tuli kuin tilauksesta. Ja mahtavasti olen tässä porukassa viihtynyt! :)

 • Jenniii

  Voi kiitos, ihana kuulla! :) Olisipa joka aamu Saara loihtimassa tuollaisia ihania meikkityylejä naamalle. <3

 • Jenniii

  Kiitos! Tykkäsin itsekin tästä lookista tosi paljon. :) Harmi, etten ole itse ihan yhtä taitava meikkipensselien heiluttelija. :D

 • Jenniii

  Minulla oli hieman totuttelemista tähä uuteen logoon, koska tykkäsin niin kovin siitä vanhasta. Mutta vaihtelu virkistää ja minusta tämä uudistus teki ilmestä himpun verran aikuisemman. :)

 • hanne_tasteofhoney

  Mulla on nyt jo ikävä sitä vanhaa logoa. Ja kuten sanoit, nyt saatiin aikuisempi look – ehkä vähän jo liiankin aikuinen mun makuun. En voi välttyä ajattelemasta Eeva -lehteä…

 • Jenniii

  Monelle tuntuu tulevan tuosta se Eeva mieleen, mutta minulle ei kyllä yhtään. :D Hassua!

Related posts