28/02/14

Kevättä ikkunalaudalla

8 50 P2289560.JPG

Olen koko viikon ollut tosi keväisissä tunnelmissa ja päätin, että haluan tuoda ripauksen tuota fiilistä myös kotiin. Ja mikäpäs muu siihen toimisikaan paremmin kuin kimppu tuoreita kukkia, joten suuntasin luottokukkakauppaani jälleen kerran ostoksille. Olen vähän haaveillut niistä kukkivista kirsikkapuun oksista, mutta sen sijaan löysinkin Florannasta jotain muuta: hennosti keväältä tuoksuvia syreenin oksia. Syreeni on aina ollut yksi lemppareistani, joten en malttanut olla tarttumatta tilaisuuteen. 

P2289566.JPG

Olen joskus nähnyt jossain kauniisti Aalto-vaasiin aseteltuja syreenin oksia ja tuo mielikuva on yhä putkahdellut ajatuksiin, joten päätin toteuttaa saman idean myös itse. Sain viime kesänä Iittalalta lahjaksi tuollaisen hempeän vaaleanpunaisen Aalto-maljakon, joten se pääsi nyt koekaniiniksi tämän syreeniasetelman kanssa – ja oi, kun siitä tulikin ihanan keväinen lempeissä sävyissään. :) Vaikka aurinko ei tänään paistakaan, nuo kukat tuovat kyllä kevään tunnelmaa kotiin.

P2289561.JPGP2289564.JPG
P2289553.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Koti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts