27/02/14

Öljysheikin kylppärissä

176 57 P2219355.JPG

Viime viikko on ollut hauskojen kilpailujen aikaa ja vielä olisi yksi kisa hihassa ennen kuin rauhoitutaan kilpailuhulinoiden kanssa! Tällä kertaa yhteistyökumppanina on luonnonkosmetiikkamerkki Weledaa maahantuova Natural Goods Company, joka tarjosi minulle mahdollisuuden hiukan hemmotella teitä vartaloöljyillä. Olen itse hurahtanut kauneudenhoidossa öljyihin ja lotraan niitä sekä hiuksiin, kasvoille että vartalolle. Etenkin näin talvella, kun iho on kuivimmillaan, öljyjä tulee käytettyä paljon. 

P2219343.JPG

Weledalla selvästi uskotaan myös öljyjen tehoon, sillä merkin valikoimassa vartaloöljyjä on kaikkiaan 8 erilaista – kaikki hieman erilaisiin tarpeisiin sopivia. Vartaloöljyjen pohjana toimivat puhtaat, kylmäpuristetut kasviöljyt auringon kypsyttämistä hedelmistä ja siemenistä eli tuotteet ovat hyvin luonnonmukaisessa muodossa. Natural Goods Companyn sivuilla on 1.3.2014 asti näppärä testi, jonka avulla voi kokeilla, mikä öljyistä sopisi omiin tarpeisiin kaikkein parhaiten ihotyypin, fiiliksen ja ihon tarpeiden mukaan. Testin tekemällä myös osallistuu arvontaan, jossa voi voittaa omakseen Weledan vartaloöljyn. 

Lisäksi sain kuitenkin kunnian arpoa teille noita ihania vartaloöljyjä vielä täällä blogissakin – yhden putelin kutakin laatua! Tässä alla on vähän tietoa jokaisesta Weledan vartaloöljystä, jotta saatte vähän ideaa, millaisia erilaisia noita on tarjolla: 

Granaattisiemenöljyä voi käyttää ruuanlaitossakin, esim. raakakakuissa! Granaattiomenassa on paljon suojaavia antioksidantteja, jotka ehkäisevät ihon ennenaikaista vanhenemista.

Virkistävä ja vahvistava Sitrusöljy imeytyy tehokkaasti ja sopii kevyemmän koostumuksen vuoksi mainiosti hierontaöljyksi.

C-vitamiinirikas Tyrniöljy edistää ihon uusiutumista ja se hoitaa kaikkia ihotyyppejä tehokkaasti. Toimii myös atoopikoille!

Tasapainoittavan Villiruusuöljyn puuterinen tuoksu tyynnyttää mielen. Elvyttävä öljy sopii kaikille ihotyypeille.

Laventeliöljy rentouttaa lihakset ja mielen edistäen terveen unen tuloa.

Herkän ja reagoivan ihon mieto Kehäkukkaöljy rauhoittaa ja suojaa ihoa.

Liikkujilla toimiva Arnikkiöljy lievittää ihoon hierottaessa jumiutuneet tai ylirasittuneet lihakset jolloin särky ja kiputilat helpottuvat.

Koivuöljy on tehokas ase selluliitin hoitoon, siitä todisteena lukuisat palkinnot! Öljy ennaltaehkäisee selluliitin muodostumista sekä lieventää jo muodostunutta selluliittiä ja parantaa ihon ulkonäköä.

P2219338.JPG

Eli kilpailun idea siis on, että saan arpoa teille yhteensä 8 Weledan ihanaa vartaloöljyä, yhden jokaista laatua. Kisaan voi osallistua seuraavasti: kerro omia kokemuksiasi Weledasta ja/tai öljyistä kauneudenhoidossa sekä nimeä, minkä öljyn mieluiten noista Weledan vaihtoehdoista valitsisit itsellesi, jos voitto osuisi kohdalle. Toki kehotan myös tekemään Natural Goods Companyn sivuilla testin (1.3. mennessä), joka auttaa myös itselle sopivan öljyn valinnassa (ja tuplaa samalla mahdollisuudet voittoon, sillä myös testin tehneiden kesken arvotaan öljyjä). Jätä vastauksesi tämän postauksen kommenttiosioon 3.3.2014 klo 24 mennessä toimivan sähköpostiosoitteen kera, niin olet mukana kisassa. :)

P2219357.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Kauneus

176 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Outsa

  Olen aika vasta löytänyt öljyjen maailmaan, hiuksille on käytössä ihana argan-öljy ja ihon luksuksena kultahippuinen Nuxen kuivaöljy :). Pidän niistä paljon! Siksi testaisin mielelläni myös Weledaa, ja talvi-iholle tietysti C-pitoista tyrniä :)!

 • Mirja H

  Tykkään kovasti öljyistä mutta unohdan välillä käyttää niitä. Olen tykästynyt yhteen todella kalliiseen ruusuöljyyn, ja minua kiinnostaisi kokeilla Weledan villiruusuöljyä. :)

 • Snana

  Kookosöljyä käytän suun purskutteluun, ikenet ja hampit kiittävät. Hiuksiin lotraan harvoin öljyjä, mutta vartalolle patykan öljy on ihana! Tuoksukin on jotenkin niin…luonnollinen ja puhdas. Weledaa koittaisin mielelläni ja valitsisin citrus öljyn sen pirtsakkuuden vuoksi :)

 • mr

  Granaattiomenaöljy! Se kuulostaa jännittävältä ja kiinnostavalta! Minäkin hurahdin öljyihin ja lähes päivittäisessä käytössä ovat kookos-, jojoba- ja nigellaöljyt. Kaapista löytyy myös eri tilanteisiin ja fiiwiksiin manteli-, porkkana- ja arganöljyä, yhtään väheksymättä myöskään oliivi- ja avokadoöljyjä. Onko mitään parempaa lääkettä talven kuivattamille pöliseville kintuille, kuin ihanasti tuoksuva öljy vähän kostealle iholle? I llllove it :D
  peasofme (at) hotmail.com

 • Käytän Weledan käsirasvaa. Ihan mahtavaa: ei kirvele edes halkeilleilla käsillä. Öljyjä pitää päästä myös kokeilemaan :)

 • Paular

  Weledan ihoöljyjä en ole aikaisemmin kokeillut, mutta muilta merkeiltä olen testaillut ainakin granaattiomenaa, aprikoosia ja tietenkin kookosöljyä. Luulen, että omalle kuivalle iholleni ruusuöljy sopisi parhaiten, ja se epäilemättä myös tuoksuu aivan taivaalliselta! :)

 • Olen käyttänyt jo vuosia iholla apteekin öljyä, joka on toiminut kesät talvet aivan loistavasti. Olisin todella innokas kokeilemaan Weledan öljyjä vertailun vuoksi. Yllä olevista valitsisin Laventeliöljyn. :)

 • kultanugetti

  Olen vasta tutustunut öljyn käyttöön ihonhoidossa. Tällä hetkellä käytän puhdasta arganöljyä, joka toimii hyvin myös hiuksissa. Latvat eivät ole koskaan olleet yhtä pehmoiset.

  Noista olisin eniten kiinnostunut koivuöljystä. Mikään ei ole tähän mennessä tepsinyt reisieni ihoon, joten pitäähän tuo nyt testata.

 • Audrey

  Weledan laventeliöljy on ahkerassa käytössä, ja rakastan sen tuoksua ja tuntumaa iholla :) olisi mukavaa päästä testaamaan myös muita öljyjä – erityisesti tuo koivuöljy kiinnostaisi.

 • Katttti

  Tyrniöljy olisi näistä atoppiselle iholleni varmasti paras vaihtoehto. Öljyjä olen kokeillut sekä hiuksiin että vartalolle. Ne ovat hyviä erityisesti kuivalle iholle. (:

 • Amppi

  Villiruusu! Voiko millekkään kyseistä raaka-ainetta sisältävälle tuotteelle sanoa ei?! Talvikuiva ihoni huutaa öljyä,villiruusuöljyä!!:)

 • sinisini

  En ole koskaan käyttänyt öljyjä! Ihoni on varsinkin tänä talvena ollut ärsyttävän kuiva, mutta en silti ole tajunnut kokeilla mitään öljytuotteita. Taitaisi olla korkea aika. Granaattiöljy kuulostaa kiinnostavimmalta, vaikka vaikeahan noista on valita, kun kokemusta ei ole :)

 • Olen kokeillut Weledan käsivoidetta ja tykkäsin siitä kovasti. Olen monesti harkinnut Weledaa, mutta kuitenkin päätynyt tuttuihin tuotteisiin. Noista öljyistä kiinnostaisi useampikin, mutta ehkä eniten tyrni- ja arnikkiöljy.

  Olen käyttänyt ihon- ja hiustenhoidossa aikaisemminkin öljyjä ja ollut niihin ihan tyytyväinen.

 • .Tiia

  Weledasta minulla ei ole minkäänlaisia aiempia kokemuksia, mutta tuota Villiruusuöljyä olisi ihana testata :). Aiemmat kokemukseni öljyistä ylipäätänsä rajoittuvat hiusöljyihin: tällä hetkellä käytössä on legendaarinen Moroccanoilin hiusöljy, enkä kyllä yhtään ihmettele sen suosiota, niin taivaalista se on! Ainiin, ja löytyy minulta myös kokemuksia baby-oilista (muistaakeni Natusan?), jota käytän talvisin kuiviin korppukäsiini: öljyä yöksi kämmenselkiin ja puuvillahanskat päälle, niin johan on taas aamulla pehmoinen iho :).

 • mandi

  Juuri otin käyttöön Weledan tyrni suihkuvoiteen ja se tuoksuu niin ihanalle, että olisi kiva saada sen kaveriksi vielä tyrniöljykin :)

 • Sssorro

  Weledasta olen huomannut että tuoksut ovat aina voimakkaita, siis valitsen mieluisan tuoksunkin perusteella sitrusöljyn!

  saarahak@gmail.com

 • ba

  Weledan tuotteet eivät ole minulle ennestään tuttuja, mutta haluaisin kokeille merkin Tyrniöljyä, joka varmasti sopisi kuivalle, atooppiselle iholleni. Olen kuitenkin testannut muita öljyjä, joista esimerkiksi halvaksi ja toimivaksi olen todettunut vauvaöljyn!

 • lot

  Noista vaihtoehdoista kallistuisin sitruksen tuoksuiseen öljyyn. En oo ihan hirveesti käyttäny öljyjä iholla, ainoastaan Baby oilia. Tuntuu, ettei Se kuitenkaan imeydy kauheen hyvin. Ois kiva kokeilla myös tätä weledaa :)

 • anniel_

  Minulla ei itse asiassa ole aiempaa kokemusta Weledan tuotteista, joten mielelläni nyt kokeilisin. :) Öljyjä käytän talvisin kasvoille ja hiuksiin. Weledan öljyistä ottaisin mieluiten villiruusuöljyn.

 • Valitsisin mieluiten sen koivuöljyn joka tehoaa selluliittiin! Kesä tulossa ja reideteivät ole minishortsikelpoiset… Kokemukseni ovat Weledan jostaikin raskausölystä, käytin sitä mahaani odottaessani esikoistani eikä tullut YHTÄKÄÄN raskausarpea! En muista öljyn nimeä koska raskaudesta on melkein kolme vuotta aikaa :) Olen myös käyttänyt weledan vauvaöljyä lapselleni ( en muista senkään nimeä katso edellinen syy) ja se teki ihosta ihanan pehmeän ja kosteuttetun. Pidän weledan tuotteista koska ne ovat luonnon antimista tehtyjä, eli ovat täysin turvallisia.

 • pihka

  Weledan manteliöljy kasvoille on ollut mielessä useasti, mutta toistaiseksi vielä jäänyt hankkimatta. Ehkä joku päivä vielä :) Vartalolle olen käyttänyt kuivaöljyjä ja ihan kookosöljyä niin kasvoille kuin vartalollekin. Joskus nuorempana taisin käyttää oliiviöljyn hiustenhoitoon, koska en osannut sitä keittiön puolella käyttää. Talviaikaan iho todellakin tykkää öljyistä! Kesällä ne voivat itselläni ainakin olla liian raskaita.
  Useampikin näistä postauksessa mainituista öljyistä kiehtoisi, mutta valkkaisin todennäköisimmin arpaonnen osuessa Arnikkiöljyn (sitä testikin vinkkaili). Sairauden takia lihakseni on usein aika jumissa aiheuttaen kiputiloja, joten olisi mielenkiintoista kokeilla voisiko öljy toimia apuna ja kenties vähentää lääkkeiden tarvetta.

 • Vierailija

  Koivuöljy! Skin foodia olen käyttänyt ja se on ollut melko toimivaa – tosin atooppiselle iholleni ei aivan niin huippua, kuin olen kuullut joillekin olevan :)

 • En ole Weledan öljyjä testannut, mutta muuten käytän niitä varsinkin talvisin paljon – sekä hiuksiin, kasvoille että vartalolle. Tykkään! Noista vaihtoehdoista haluaisin testata tyrniöljyä!

 • Oma öljyjenkäyttö kauneudenhoidossa rajoittuu tällä hetkellä vain hiuksiin laitettaviin öljyihin. Noista mielenkiintoisin kokeiltava on Sitrusöljy!

 • maireK

  Weledalla on myös raskausarpia ehkäisevää öljyä. Käytin sitä ahkerasti niin mahaan kuin rintoihin koko raskauden ajan, eikä raskausarpia tullut ollenkaan! Öljy myös imeytyi hyvin, eikä jättänyt ihoa tahmeaksi. Kokeilisin muitakin Weledan tuotteita siis oikein mielelläni! Erityisesti Body Oil Wild Rosea, voin jo kuvitella sen ihanan tuoksun!

 • Mare

  En ole aiemmin testannut Weledan tuotteita, mutta kylläkin hypistellyt purkkeja kaupoissa. Minulla on atooppinen ja kuiva iho. Näin talvella varsinkin erilaisia öljyjä ja rasvoja menee aivan älyttömästi. Olisi tosi mukava päästä testaamaan myös Weledan öljyjä. Tein testin Natural Goods Companyn sivuilla ja sen mukaan sitrusöljy sopisi minulle. Sitrusöljylä ajattelin itsekin ja uskon sen tuoksunkin olevan miellyttävä:)

 • PL

  Ei ole kokemuksia ja juuri siksikin olisi mukavaa päästä kokeilemaan öljyjä.
  Granaattisiemenöljyä houkuttaa syystä että voisi käyttää myös ruoan valmistuksessa.
  Koivuöljy on tehokas ase selluliitin hoitoon
  Kehäkukkaöljy rauhoittaa ja suojaa ihoa joten houkuttelevia öljyjä nämäkin.
  Arnikkiöljy lievittää ihoon hierottaessa jumiutuneet tai ylirasittuneet lihakset jolloin särky ja kiputilat helpottuvat joten kiehtova tämäkin.
  Sitrus-Tyrni-Laventeli-ja Villiruusu haluaisin kokeilla ihan jokaista öljyä niin paljon ne lupaavat käyttäjälleen

 • Sarda

  käytän iholleni kookosöljyä ja hiuksiin oliiviöljyä, eli kauneusöljyni löytyvät keittiön kaapeista ;) Olisi kuitenkin ihana kokeilla jotakin ”oikeaa” ihon hoitoon tarkoitettua tuotetta varsinkin, kun tuo kookosöljyni näyttää uhkaavasti loppuvan… Ja mieluusti ottaisin käyttööni tyrniöljyn!

 • Zams

  Minulla ei ole kokemusta Weledan öljyistä, mutta muuten kyllä läträän öljyllä päivittäin! Käytän öljyä hiuksiin sekä vartalolle. Hiuksille minulla on omaa öljyä, vartalolle käytän köyhän naisen lempparia, Pirkan vauvaöljyä :D Lisäksi kookosöljy on oikea ihmeaine, ja olen jos jonkinlaisia iho-ongelmia saanut korjattua sillä silloinkin, kun mitkään Bepanthenit eivät ole auttaneet. En aina vain viitsi laittaa sitä koko vartalolle voimakkaan tuoksun takia. Toimii myös hierontaan (ja ruoanlaittoon vaikka en olekaan sitä kokeillut) ;) Kiinnostuin tuosta Weledan Koivuöljystä tämän postauksen myötä, ja jos arpa ei osu kohdalle niin täytynee käydä sitten ostamassa yksi purkki kokeiltavaksi :) Koivuöljy on siis valintani!

 • Minna P

  Ei juurikaan ole kokemusta öljyistä kauneudenhoidossa. Weleda on tuttu tuotemerkkinä. Koivuöljyä kokeilisin oikein mielelläni, kun sitä olen niin monta kertaa meinannut ostaa.

 • Ode

  Ikää on jo 30+ ja kaapissa on törkeän lyhyet shortsit kesää odottelemassa. Koivuöljy voisi antaa kyytiä selluliiteille ja loihtia mulle säihkysääret ensi kesän rantareissuille.

 • krisu

  En ole aiemmin Weledan tuotteita käyttänyt, mutta valitsisin tuon Kehäkukkaöljyn.
  krisu.sposti(at)suomi24.fi

 • still

  Olen öljyjen käytössä itse vasta aivan rookie-tasolla ja mitä vinkkeihin tulee niin mielummin luen niitä muilta kun jaan itse :) Ensimmäinen vartaloöljypulloni on kuitenkin lähes loppuun käytetty ja uusi tuote pääsisi heti käyttöön! Joko Villiruusu- tai Sitrusöljy miellyttäisi minua mikäli onnetar suosii!

 • Tiituliitu

  En ole aikaisemmin käyttänyt öljyjä kauneudenhoidossa, mutta ne olisivat varmaan kokeilemisen arvoisia, koska ihoni ja hiukseni kuivuvat talviaikaan todella paljon. Parhaiten minulle sopisi varmaankin tyrniöljy, koska ihoni on herkkä ja hieman atooppisuuteen taipuvainen.

 • Katyusha

  Rakastan öljyjä! Käytän lähemmäs pariakymmentä erilaista öljyä :D Iholle ja hiuksille argan, avocado, oliivi, aprikoosinkivi, manteli, vehnänalkio, rypäleensiemen ja jojoba. Lisäksi käytän eteerisistä öljyistä kahta erilaista laventelia, kahta erilaista ylang ylangia, appelsiinia, bay (laakerinlehti) ja teepuuöljyjä. Eli tosiaan hiushoitoja, kropan rasvaamiseen, kasvoille, kaikkeen! Noista arvottavana olevista öljyistä varmaankin tuo sitruksinen olisi tämän hetken tarpeellisin, kaipaisin todellakin pientä piristystä ja freesausta! :)

 • Laurraa

  Erilaisista öljyistä olen käyttänyt hiuksiin Moroccanoilia sekä kasvoille Absolutionin Addiction-öljyä. Molemmat ovat kyllä melko addiktoivia (pun intended haha!), hiukset ovat ihanan pehmoiset ja talvikasvot oikein janoavat tuota elämän eliksiiriä :) Ja nyt kun olen päässyt tähän maailmaan kiinni, niin ehdottamasti kiinnostaa tutustua myös vartaloöljyihin! Weledan öljyistä villiruusu kuulostaa sopivimmalta.

 • Hattis

  Olen joskus kokeillut apteektin Ceridal öljyä, joka ei kuitenkaan minun iholleni toiminut limakalvoja lukuunottamatta. Ihoni on taipuvainen pintakuivuuteen ja epäpuhtauksiin, erityisesti selkä on ajoittain karsean näköinen. Myös selluliittia on tupannut vaivoiksi. Mielessä on ollut öljyjen testaaminen, mutten ole vielä päässyt ajatusta pidemmälle. Weledan öljyt ovat olleet harkintalistalla ja testin mukaan koivuöljy sopisi minulle! Toinen voisi olla Arnikkiöljy, varsinkin kun päätin juuri rykäistä uuden kunto-ohjelman alkuun :).

 • Titu

  Kookosöljy ompi parasta iholleni. Weledan tuotteita en ole vielä kokeillut, mutta koivuöljyllä ois kiva aloittaa!

 • ke

  Olen öljyjen suhteen aika rookie, joten olisi kiva päästä viimein kokeilemaan niitä kaikkien hehkutuksen jälkeen. Ovat ilmeisesti painonsa arvosta kultaa! Testin mukaan kaipaan virkistäviä öljyjä, joten näistä Weledan tuotteista omaan kylppäriini nappaisin mieluusti granaattiomena-, citrus- ja koivuöljyt.

 • MarjukkaS

  Tyrniöljy kiinnostaisi. Lähinnä hoidan atooppista ihoani öljyillä, mutta näistä Weledan tuotteista ei ole kokemusta.

 • liinis

  öljyjä käytän satunnaisesti hiusten hoidossa, kookosöljyä vartalonhoidossa paljonkin (toki myös ruoassa!). Weledan öljyistä raikas sitrus sopisi kevääseen!

 • Hannaj

  Olen käyttänyt ihan perus vauvaöljyä sääriini, jotka kuivuvat ihan rutikuiviksi talvisin. Tyrniöljy vois olla ehkä vakuuttavampi vaihtoehto, mikäli sattuisin voittamaan, niin sitä mieluiten! :)

 • Ormondo

  Käytän kylmäpuristettua kookosöljyä silloin tällöin ihon kuiviin kohtiin, tuoksuu ihanalta ja poistaa hilseilyt tehokkaasti :)

 • Lehdotar

  Opiskelen luonnonvaratuottajaksi ja eilen koulussa valmistettiin porkkana-auringonkukkaöljyä, porkkana toimii lievänä uv suojana, joten porkkana-auringonkukkaöljy on hyvä näin aurinkoisina kevätpäivinä.

  Weledan tuotteita en ole käyttänyt, koska yleensä kosmetiikka tulee tehtyä itse, mutta olisi ihana päästä kokeilemaan jotakin valmista luksusta :) Samalla pääsisi vertailemaan omien ja valmiiden tuotteiden eroja. Valitsisin tyrniöljyn, kuulostaa ihanan kirpeältä.

 • Mirkae

  Weledan Skin Food -rasva on ollut todella hyvä mun kuivalle ja kutisevalle iholle. Muutenkin tykkään Weledan tuotteista. Erilaisia öljyjä olen käyttänyt kasvojen ja kuivan päänahan hoitoon. Weledan öljyistä kiinnostavin olisi tyrniöljy.

 • korulauseita

  Vaihdoin jokin aika sitten naamarasvan jojobaöljyyn. Iho on niin ihanan pehmoinen kun on laittanut sitä. Weledan öljyistä kiinnostaa erityisesti tuo granaattiomena.

 • Mium

  Olen käyttänyt Weledan suihkuvoiteita. Mielestäni ne ovat oikein hyviä, mutta en ole vähään aikaan niitä kuitenkaan muistanut ostaa. Olisi kiva kokeilla muitakin tuotteita. Granaattisiemenöljyä testaisin mielelläni.

 • Nia Nia

  Olen käyttänyt öljyjä hiusten, kasvojen ja vartalon hoidossa jo reilu kymmenen vuotta ja Weleda on yksi luottomerkeistäni, josta en pysty luopumaan. Hieronnassa olen käyttänyt Weledan huumaavan tuoksuista sitrusöljyä, muutoin kasvoille ja vartalolle oliivi-, kookos- ja jojobaöljyjä. Weledan öljyistä valitsisin itselleni granaattiomenan, jota en ole vielä testannut.

 • Lyyti--

  Öljyjä, esim. kookos, manteli ja karpalonsiemen, oon joskus käyttänyt ulkoisesti ihonhoidossa – sellaisenaan tai tippa kasvovoiteen sekaan. Noista ruusu ja granaattiomena vaikuttavat mielenkiintoisimmilta.

 • Sidyr

  Olen käyttänyt useamman pullon koivuöljyä, siinä on ihanan raikas tuoksu. Olen kosteuttanut sillä koko vartalon ihon. Yhden pullon olen käyttänyt myöskin granaattiomenansiemenölyä, siitä pidin myös. Nyt tekisi mieli kokeilla laventeliöljyä, se kun on yksi lempi tuoksuistani!

 • E-L

  En ole käyttänyt öljyjä kuin satunnaisesti ihon hoidossa ja Weleda on uusi tuttavuus. Jotenkin on tuntunut, että öljyt ”tahmaavat” kovin helposti ja olen pysytellyt voiteissa. Mutta toki kaikelle kannattaa antaa mahdollisuus, sitähän ei tiedä, miten koukkuun sitä jää! Em. valitsisin varmasti Tyrniöljyn.

 • Asha

  Mä käytin Weledan raskausajan hoitoöljyä ja kyllä kannatti! Ja siihen voimakkaaseen hajuunkin tottui. Mutta noista vaihtoehdoista valitsisin koivuöljyn :) 

 • mammukka

  Öljy on kyllä oikein mainio keksintö kauneudenhoitoon: minun tukka ja iho tykkää. Iholle oon nyt vaan käyttäny vauvaöljyjä, jotka kyllä toimineet hyvin, mutta kiva ois nyt kokeilla ihan ns. kunnollista ihoöljyä. Ja valinta ois Tyrniöljy.

 • Roosaaa

  Minulla ei ole valitettavasti vielä mitään kokemusta näistä Weleda tuotteista mutta kovasti haluaisin kokeilla, mä kun tykkään myös erityisesti öljyistä, etenkin hiuksissa! :) Noista haluaisin ehdottomasti tuon Arnikkiöljyn! :)

 • Sallih

  Ranskalainen miesystäväni tutustutti minut näihin Weledan öljyihin käyttäessään niitä hieronnassa. Aivan ihania! Itse olen käyttänyt paljon muitakin öljyjä ihonhoidossa ja tykkään tosi paljon. Tämän hetken suosikkeja on monien kokeilujen jälkeen edelleen kylmäpuristettu oliiviöljy ja kookosöljy vaihtelevasti kasvoilla, hiuksissa ja vartalolla.
  Näistä Weledan öljyistä valitsisin sitrusöljyn.

 • Tiia S.

  Weledan käsivoide on parasta käsivoidetta, mitä olen ikinä kokeillut! Tosi ravintsevaa ja kuivuu nopeasti. Suosittelen. :) Perinteeksi on myös muodostunut ostaa äidille joululahjaksi ja äitienpäivälahjaksi Weledaa, tykkää joka kerta yhtä paljon. Noista öljyistä kokeilisin mieluiten Villiruusua. En ole testannut Weledan öljyjä lainkaan, joten kaikki kelpaisivat. :)

 • iidaac

  Hiusteni latvat kuivuvat talvisin ja käytän niihin hiuksille tarkoitettuja öljyjä, jotka kosteuttavat latvojani hyvin. Minulla ei ole kokemusta vartaloöljyistä, mutta tein tuon testin ja se suositteli minulle tyrniöljyä. Jos arpaonni siis suosii, haluaisin siis Weledan tyrniöljyn.

 • Tia...

  Weledan Skin Food -voide on luottotuotteeni aina silloin, kun ihoni alkaa muuttua niin kuivaksi, ettei normaali rasvaus enää riitä. Öljyjä olen käyttänyt ennen vain hiusten hoidossa, mutta vartaloöljy on ollut ostoslistalla jo tovin :). Weledan öljyistä haluaisin mieluiten tyrniöljyn.

 • pömppä

  Rakastan öljyjä ihon- ja hiustenhoidossa ja uusia öljyjä on aina hauska testata! Noista kokeilisin mieluiten tyrniä tai granaattiomenaa. Niitä tuo testikin suositteli :)

 • katja.t

  Minulla ei ole aiempaa kokemusta Weledan öljyistä ja siksi olisikin kiva päästä kokeilemaan! Granaattiomenaöljy kuulostaa niin herkulliselta että se taitaa olla suosikkini. :)

 • laa

  Olen käyttänyt öljyjä hiuksissa ja vartalolla ja varsinkin näin talvisin ne ovat loistava keksintö! Weledan öljyihin en ole vielä päässyt tutustumaan, mutta noista kiinnostavimmalta vaikuttaa ehdottomasti selluliittiöljy, kuulostaa mielenkiintoiselta! :D

 • raisa

  Öljyjä olen käyttänyt aiemmin paljonkin ihonhoidossa. Rypäleensiemen-, manteli-, jojoba- ja kookosöljyt ovat olleet käytössä niin vartalolla, kasvossa ja hiuksissa. Talven ajaksi olen korvannut öljyt todella kosteuttavalla paksulla sheavoilla. Kevät kolkuttelee ja öljyille alkaisi olla taas käyttöä! Eniten kiinnostaa granaattiomena.

 • Unia
  Weledan tuotteista olen kovasti ihastunut raikkaisiin ja nopeasti imeytyviin body lotioneihin, sitrus-sellainen oli viime kesän ehdoton lemppari. Tänä talvena olen sutinut iholleni ihan ruokakaupan hyllystä napattua seesamiöljyä, joka toimii ihan mukavasti kuivalla iholla ja on luonteeltaan vähän lämpimämpää kuin esim. kookosöljy. 
   
  Tyrniöljyä lähden arvonnasta havittelemaan! 
   
 • Blue_Sky

  Weledan tuotteet ovat I-H-A-N-I-A :) Käytössäni on Weledalta vaihteleva määrä tuotteita, mutta tällä hetkellä suola hammastahna, joka on yksi luonnonkosmetiikan hammastahnasuosikkini sekä sitrus vartalovoide, joka on niin super ihana, se virkistää, kosteuttaa ja tuoksuu niin ihanalta! Weleda on kyllä juuri niin perinteikäs ja pitkän kokemuksen omaava luonnonkosmetiikkayritys, että sen kyllä huomaa tuotteista! 

  Jos arpaonni suosii kokeilisin mielelläni tuota sitrus vartaloöljyä ;) 

 • Fannibaali

  Olen kokenut ihoni kanssa kaikennäköistä aknesta atopiaan (kuten varmasti monet), mutta nyt voin sanoa vain että hallelujah and all praises luonnonkosmetiikalle. Käytän tällä hetkellä kosteusvoiteena aamua iltaa juurikin Weledan BABY kehäkukkakasvovoidetta. Ja mulla tulee mittariin tänä vuonna kolkyt (bloggarille jeejee -84!! :D ). Eikä mun kasvojen iho oo ikinä ollu näin hyvässä kunnossa. Öljyihin oon hurahtanut myös täysin: iholle käytän orgaanista monoi-öljyä ja tukkaan laitan melkein joka päivä Moroccanoilia. Noista Weledan öljyistä ottaisin laventelin, koska laventeli on yksinkertaisesti jumalainen aine.

 • Jenskuhei

  Öljyä käytän hiuksiini jokaisen pesun jälkeen hoitamaan kuivia latvojani ja babyoililla hoidan vartaloni ihoa. Weledan öljyjä en ole vielä testannut, mutta tuo koivuöljy vaikuttaa kiinnostavalta! Sen avulla saisin kenties kesäksi tietyt kriittiset alueet bikinikuntoon ;)

 • Vierailija

  Weledalta minulle on tuttu erityisesti Skin food, joka onkin jo saavuttanut melkoisen suosion ihmisten keskuudessa. Tykkään käyttää sitä huulirasvana. :) Haluaisin voittaa laventeliöljyn.

 • Kaisaneuloo

  Korvasin hoitoaineen kokonaan hiusöljyllä ja tukka on paremmassa kunnossa kuin aikoihin. Nyt haluaisin kokeilla öljyä myös iholle. Tuo laventeliöljy voisi olla ihana iltasuihkun jälkeen!

 • reettaleena

  Weledan tuotteista tuttuja ovat se vihreä monitoimituubi – luomukosmetiikan Bepanthen – sekä ihanasti tuoksuvat suihkugeelit. Tuo tyrniöljy kiinnostaisi aivan valtavasti koko kropan hoitoon! Atooppinen iho huutaa kosteutta tällaisilla vaihtelevilla keleillä ja marketin perustuubien palmuöljyt arveluttaa.

 • taruss

  Ihanan ja tarpeellisen kuuloisia kaikki. Varmaan pakko käydä heti huomenna ostamassa joku näistä testiin. Mulle on nykyään niin helppo myydä tämmöisiä. Näistä testaisin mielelläni Koivuöljyä. Vielä ehtii hyvin bikinikuntoon kesäksi. Ja tuoksuukin varmasti kesälle.

 • LindaK

  Nyt täytyy myöntää, etten ole aiemmin kuullutkaan Weledasta. Mistä tulikin mieleen, että kiva, kun esittelen näitä ja muita tuotteita välillä täällä blogissa, pääsee tämmöset ummikotkin perille kaupoista ja tuotteista ;). Lähinnä oon itse käyttäny kookosöljyä mm. hiustenhoidossa, meikinpoistossa ja ihon rasvauksessa/kosteuttamisessa. Siitä oon tykännyt kovasti ja varsinkin näin ”talvi”-aikaan.

  Mutta juu, mikäli onni suosii, niin tuo Arnikkiöljy kiinnostaa :)

 • Mer

  Granaattisiemenoljy ehtottomasti.
  Olen joskus kayttanyt oljyja ja nyt tarvitse eneman kuin koskaan
  sytot alkavat taas ja iho huuttaa apua.

 • Haiha

  Weledan tuotteista olen käyttänyt kasvotuotteissa Iris-sarjaa ja Manteli-sarjaa (vaaleanpunainen). Varsinkin tuosta jälkimmäisestä olen tykännyt kovasti. Öljyjä en ole kyllä vielä ehtinyt kokeilemaan yhdeltäkään merkiltä.

  Granaattisiemenöljy kiinnostaisi itseäni ehkä eniten.

 • nn

  Öljyt kauneudenhoidossa ovat jääneet melko vähälle käytölle. Weledalta tutuin tuote on Iris-sarjan päivävoide. Sopii hyvin sekaiholleni, on riittävän kosteuttava. Öljyistä haluaisin kokeilla sitrusta ja sitähän tuo testikin minulle suositteli.

 • Sara R.

  Tippa hiusöljyä hoitoaineeseen, päivittäin on minun öljykikkani kauneudenhoidossa. Helppo, nopea, tehokas tapa pitää hiukset terveen kiiltävinä. Weledan testi suositti minulle villiruusuöljyä, aika ihana, olisin sen vallinnut ilman testejäkin.

 • Sanniski

  Mulla ei (vielä) ole öljyistä muita kokemuksia kuin se että hiuksiin laitan aina suihkun jälkeen moroccanoilia :) noista ottaisin mieluusti tuon koivuöljyn, niin kehtaisi ehkä kuljeskella keväällä sitten shortseilla :D

 • Pirkko

  Weledan tyrniöljy ja muita sarjan tuotteita ollut käytössä.
  Muista öljyvaihtoehdoista ei kokemuksia ole.

  Koivu ja Granaattiomena sekä Kehäkukka-öljyt vaikuttaa todellakin kiinnostavilta vaihtoehdoilta.

  Sitrus Villiruusu Laventeli ja Arnikki -öljyt nekin ottaisin kokeiluun ihan milloin vain.
   

  Kaikkissa öljyissä on jotain juuri minulle sopivaa.

  Jäänkin odottelemaan tuotetta/tuotteita

 • Ew

  Nyt tulisi weledan sitrusöljy tarpeeseen, koko talvi on tullut lotrattua kookosöljyllä eli vähän skarpimpi ja keväisempi tuoksu kelpaisi :)

 • eleoa

  En ole juuri käyttänyt öljyjä ihonhoidossa, hiuksiin kyllä käytän toisinaan jotain hiusöljyä (ei mikään luonnontuote tosin). Jotenkin minua epäilyttää, että siitä jäisi öljyinen fiilis iholle. Näistä Weledan öljyistä kiinnostaa eniten tyrniöljy, joka sopisi kuivalle, atooppiselle iholleni, sekä laventeliöljy sen rentouttavan vaikutuksensa ansiosta. Jos vain yksi pitää valita, niin sanotaan laventeli!

 • suppa

  Omalla kohdalla öljyjen käyttö on rajoittunut lähinnä hiusöljyihin ja ruoanlaitossa kookosöljyyn, mutta näin kesän kynnyksellä selluliittiin auttava koivuöljy kuulostaisi erittäin hyvältä! :D

 • pöllö

  Raskausaikana käytin weledan siihen tarkoitettua öljyä, eikä muuten tullut raskausarpia. Nyt valkkaisin granaattiomenaöljyn.

 • Amariini

  Weledan manteli-kasvovoidetta olen kokeillut. Se teki ihmeitä talven kuivattamalle herkälle sekaiholle. Sen jälkeen innostuin käyttämään manteliöljyä ihan sellaisenaan, tai pari tippaa sekoitettuna kasvo- tai vartalovoiteen sekaan. Kookosöljyä käytän myös niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Weledan öljyistä minua kiinnostaisi kokeilla kehäkukkaa tai tyrniä.

 • LK

  Boostaan tavallista kasvovoidettani aina muutamalla tipalla skvalaania, joka on mukavan kevyttä, mutta ihanasti pehmentävää. Joskus laitan myös hoitoaineen sekaan pari tippaa jojoba- tai aprikoosinsiemenöljyä. Weledan öljyistä minulla ei ole vielä kokemusta, mutta mikäli arpaonni suosii, tutustuisin mielelläni koivuöljyyn.

 • apple

  Weledan tuotteista minulla on kokemusta vain merkin suolahammastahnasta, johon vaihdoin tässä taannoin, kun teolliset, hirmuisesti vaahtoavat hammastahnat alkoivat ahdistaa ja kaipasin jotain luonnollisempaa. Vartaloöljyt noin muuten ovat ihan lemppareita, erityisesti näin talvella.

  Jos voittaisin, valitsisin ihanan kuuloisen laventeliöljyn :)

 • Eleena

  Olen käyttänyt Weledan tuotteita kasvojen hoitoon ja tykännyt. Weledan öljyjä en ole vielä kokeillut, valitsisin arnikki- tai koivuöljyn.

 • Jenya

  Äitini käyttää juurikin weledan koivuöljyä ja tuoksu on mahtava! Ite en oo testannu, kun ei tarvetta niinkään ole, mutta suhteellisen paljon urheilevana Arnikkiöljy voisi olla sopiva. Kosteuttais varmaan myös kuivuuteen taipuvaa ihoa :)

 • AnnaMm

  En ole kokeillut kuin apteekin ceridal öljyä. Tykkää siitä, koska ihoni on kuiva näin talvisin. Weledan villiruusurasvaa olen kokeillut. Siinä ihana tuoksu. Ehkä valitsisin öljyistä kokeiltavaksi sitruksen.

 • viivi k

  Öljyt kauneuden hoidossa on vielä aika vieraita itselle. Hiusöljyyn oon ihastunut ja sen kautta olis kiva kokeilla ihon hoitoon tarkoitettua öljyä :) Noista kivoimmalta kuulostaa sitrusöljy koska ollaan miehekkeen kanssa mietitty hieronta öljyn ostoa koska oon koukussa selkähierontaan :)

  viivi.korpela@hotmail.com

 • Mirkkuli

  Olen ihastunut Weledan vartalotuotteisiin: sitrusrasva imeytyy juurikin todella ripeään ja tuoksuu kivalta. Suihkuvoiteet samalta merkiltä ovat ihan tosi tosi koukuttavia paksun koostumuksensa takia – tällä hetkellä käytössä juurikin tuo sitruksen tuoksuinen, mutta tyrnistä tykkäsin ehkä enemmän. Skin Food-yleisvoide on myös kyllä hehkutuksensa arvoinen, vaikka sen hajuun tottuminen vaati minulta aluksi totuttelua. Haluaisin testata granaattiomena-tai tyrniöljyä.

 • Ama

  Weledaan tutustuin raskausaikana, kun öljysin kumpuani päivittäin. Nyt olisin valmis kokeilemaan tyrniöljyä atooppisen ihon hoitoon. Muutkin öljyt vaikuttivat mielenkiintoisilta!

 • Lullah

  Vaihdoin syksyllä ihon puhdistuksessani öljyihin, kun totesin, ettei silmänympärysihoni kestänyt enää perinteistä puhdistusainettani. Olen siitä lähtien pessyt meikkini aina rypsiöljyllä ja innostunut öljyjen käytöstä ja haluaisin kovasti kokeilla kaikkea uutta. Juuri nyt tuskailen hilseilevän ja kutiavan talvi-ihon kanssa ja mietin, jos tuo tyrniöljy voisi auttaa kosteuttamaan ja uudistamaan ihottuman jäljiltä rikkoutunutta ihoa. Weledaa en ole vielä päässyt kokeilemaan, vaikka Stockmannilla on tullut hyllyä tutkittua. 

   

  sonja.immonen@gmail.com

 • Ekl

  Öljyt ovat minulle uusi tuttavuus, ja erityisesti tyrniöljy kiinnostaa!

 • Sonja K

  Ihoöljyt ja Weledan tuotteet ovat minulta vielä kokematta, mutta sesamöljyä olen käyttänyt kosteuttavana nenäsuihkeena. Se helpottaa kuivantukkoista oloa talvisin ja ehkäisee nenäverenvuotoa kuivuuden vuoksi. Näistä ihanuuksista tarttuisin mieluiten Arnikki öljyyn. Harrastan rankkaa urheilua ja kokeilisin mielelläni, miten lihakseni reagoivat öljyyn ennen ja jälkeen treenin.

 • Ktr

  Iholle käytettävät öljyt ovat varmaan ainoita superkuivan ihoni pelastajia näin talvisin. Tyrniöljy uutena tuttavuutena kiinnostaisi!

 • Lollo

  Käytän luomu kookosöljyä mm. kasvojen puhdistukseen, atoopisen ihon kosteutukseen, hiusten hoitoaineena ja totta kai ruoan laitossa. Muista öljyistä ei ole kokemusta. Tyrniöljyn arvelisin sopivan omalle herkälle iholleni parhaiten. :)

 • Myymy

  Öljyistä ei ole mitään kokemusta, mutta tutustuminen kiinnostaisi. Testin mukaan laventeli sopisi, kun rentoutusta kaipaan kaiken kiireen keskellä.

 • sumpu

  Olen käyttänyt kookosljyä ihan kaikkeen, sillä olen atoopikko ja ihoni on ennen kuivunut. Nykyään kun hieron ihoni aina täyteen kookosöljyä ennen joka suihkua ei kuivumisesta ole ongelmaa. Sekoitan myös oliiviöljystä ja kahvipuruista ihanan kuorinnan ennen rannalle menoa (auttaa myös kuulemma selluliittiin). Haluaisin juuri herkän ihoni tähden kehäkukkaöljyä :)

 • Satuanlis

  Saunassa on ihana hemmotella kehoa ja mieltä öljyillä. Villiruusuöljy varmasti lisäisi nautintoa ihanalla tuoksullaan… :)

 • hheidi

  Ainoat kokemukseni öljyistä on hiuksiin käytettävä öljy sekä apteekin Ceridal-öljy, jota käytin raskausaikana raskausarpien ehkäisyyn ja nyt vauvan kuivan ihon hoitoon. Mielelläni kokeilisin Weledan öljyäkin. :) Esim. tyrniöljy tai arnikkiöljy kuulostaa tarpeelliselta.

 • tiit

  Toi villiruusu kuulostaa herkulliselta. Olen käyttänyt porkkanaöljyä säärille alkukesästä ja kookosöljyä käsille ja kynsille. Weledan öljyjä en ole vielä kokeillut.

 • Itsekin olen ihastunut öljyihin. Weledan öljyjä en vielä ole käyttänyt, mutta suunnitelmissa on ollut kokeilla. Paljon olen käyttänyt ihan vain manteliöljyä ihon kosteuttamiseen. Ostin sitä alunperin lapseni iholle hänene ollessa vauva, mutta ihastuttiin sen käyttöön molemmat :) Weledan tuotteita olen jonkin verran käyttänyt. Tälläkin hetkellä käytössäni on Weledan vauvojen kasvovoide. Senkin ostin aluksi lapselleni, mutta huomasin sen olevan mitä parhain omalle iholleni.

  Arnikkiöljy taitaisi juuri nyt tulla tarpeeseen :)

 • Sii

  Weledan tuotteista minulla ei ole aikaisempaa kokemusta, mutta aloitin kuukausi sitten jojobaöljyn käytön kasvoilleni, koska luin jostakin, että se on hyvä akneiholle. Suurta muutosta ei ole vielä havaittavissa, mutta pidän siitä ajatuksesta, että käytetään luonnollisia aineita ihon kosteuttamiseen. Weledan öljyistä eniten kiinnostaa sitrusöljy. Tarvitsisin piristystä ja energiaa tähän arkeen!

 • Anna-Maija

  Näistä öljyistä kokeilisin mieluusti granaattisiemenöljyä. Weledan öljyistä ei ole kokemusta, mutta olen käyttänyt ihoon sekä hiuksiin avokadoöljyä. Lisäksi kokeilussa on kookosöljy, mutta en taida tottua siihen hajuun. Olkoot kuinka tehokasta tahansa! :)

 • Elkker

  Weledan tuotteista minulla ei vielä ole kokemusta, mutta tarkoituksena on kokeilla ainakin suihkuvoiteita ja Tyrni-käsivoidetta niiden saamien kehujen vuoksi. Myös Weledan öljyjä voisin kokeilla jos opettelisin vaikka samalla käyttämään öljyjä ihonhoidossa. Tähänastiset kokemukset öljyistä ihonhoidossa rajoittuvat oikeastaan vain oliiviöljyn ja kookosöljyn kokeiluihin. Weledan öljyistä voisin ottaa Sitrusöljyn, sillä kevyempi koostumus ja raikas tuoksu kuulostavat hyvältä.

 • Varpu K

  Voin kuvitella miten elämänlaatu paranisi, jos läträisi tuollaisilla päivittäin! Kaikki nuo kuulostavat ihanilta, mutta tuo villiruusuöljy houkuttelisi kyllä eniten :–)

 • NRA

  Onpas ihana arvonta!
  Haluaisin ehdottomasti tuon Birch Sellulite öljyn, sillä olen viimeisimmilläni raskaana ja reiteni ovat kauheassa kunnossa! Hups :D
  Ei kukaan ollut kertonut että reiteni levähtäisivät joulunaikana kuin taikaiskusta ja se aiheutti kamalat raskausarvet reisiin :/ Jouluna tuli tietysti syötyäkin juu, mutta joulu sijoittui raskauteni siihen vaiheeseen että juuri silloin luonnollisia raskauskilojakin kertyi ja vartalotyyppini mukaisesti ne kaikki tosiaan menivät tuonne reisiin…
  Masuani tietysti olen öljynnyt raskauden alusta asti ja se on toistaiseksi säilynyt täysin siistinä (koputan puuta, olen kuullut että arvet voivat ilmestyä vaikka vasta synnytyksessä!).
  Eli tämä öljy varmasti tekisi ihmeitä sekä arville että selluliittisille reisilleni, tai jos nyt ei, niin ainakin mielelleni. Olen luvannut itselleni suhtautua arpiin elämän merkkeinä ja kantaa niitä ensi kesänä vauvan kanssa rannalla ylpeydellä, mutta tämä öljy helpottaisi lupaukseni pitämistä kummasti :)
  Weledan vauvaöljy tuolla odottaakin uutta tulokasta jo saapuvaksi!

 • Koivu-öljyä minulla on nytkin kylppärissä, se tuoksuu ihanalta ja kosteuttaa, tosin selluliittiin en ole huomannut vaikutusta…

  Jos voittaisin, haluaisin kokeilla ruusuöljyä, sillä haistelin sitä kerran kaupassa, ja olisi kiva testata, tuoksuuko se iholla yhtä hyvältä kuin purkissa!

 • Mimmiiiiina

  En olevielä kerinnyt kokeilemaan mitään öljyjä vaikka kiinnostais kyllä kokeilla! Sitrusöljy kuulostaa hyvältä mulle :)

 • Käytän eniten öljyjä hiuspohjan ja kynsinauhan kosteuttamiseen näin talvi- ja kevätaikaan. Olen käyttänyt Less is Moren luomuöljyjä. Muuten olen käyttänyt öljyjä vain hieronnan yhteydessä. Sain testistä vastauksen, että sitrusöljy sopisi minulle parhaiten joten pidän sormet ristissä sen puolesta!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/
  eyc.heinrichs@gmail.com

 • juolukka

  Olen raskaana ja tällä hetkellä lotraan (todellakin) Weledan raskausajan öljyllä. Sen pitäisi vähentää raskausarpia. Vielä on muutamia viikkoja jäljellä ja ainakin tähän mennessä iho on säilynyt repeämättä. Ja vaikkei öljyllä olisi vaikutusta asiaan, niin ainakin rasvaus on luonut mukavan rutiinin masun hellimiseen :).

  Postauksessa olleista öljyistä haluaisin kokeilla granaatiomenansiemenöljyä.

 • Yonna

  Näistä olen testannut granaattiomenansiemenöljyä ja se oli ihanaa! Tällä hetkellä ottaisin näistä raikasta tyrniöljyä harmaita päiviä piristämään :)

 • Siiri E.

  En ole kokeillut öljyjä, mutta luulen että aika harva nainen EI olisi utelias tuon koivuöljyn suhteen, että voiko se oikeasti toimia…! Sitä kokeilisin mielelläni:)

 • PetraSSS

  Mulla ei ole ennestään kokemusta Weledan tuotteista enkä ole oikein käyttänyt ikinä öljyjäkään ihonhoidossa vaikka varmasti pitäisi kokeilla kun kärsin talvisin kuivasta ihosta. Mieluiten noista öljyistä kokeilisin sitrusöljyä :)

 • Maria Maaton

  Olen käyttänyt lähinnä oliiviöljyä kuivaan hiuspohjaan sekä hiusten latvojen hoitoon. Joskus käytin myös vauvaöljyä silmämeikin poistossa. Lisäksi sain joululahjaksi ystävän tekemää oliivi-kookos-teepuuöljy-jalkasuolaa, joka on täydellinen pelastaja rankan tanssitunnin jälkeen. Weledan öljyistä kiinnostuin eniten villiruusuöljystä.

 • Henni__

  Weledalta tuli käytettyä tuota muutamien jo mainitsemaakin raskausarpiöljyä odottaessani vuosi sitten esikoistani. Tuoksu alkoi varsinkin loppuraskaudessa kyllästyttää, mutta sitkeästi jatkoin öljyn käyttöä ja arvet jäivät todella pieniksi. Toimiva öljy siis :) Noista esittelemistäsi öljyistä eniten houkuttelisi villiruusu :)

 • ansuuu

  Eipä ole aikaisempia kokemuksia Weledasta tai öljyistä, mutta tuo Sitrusöljy kuulostaisi omalle iholle sopivalta:)

 • kaisakaroliina

  Yksi tuttavani on fysioterapeutti ja hieroja ja käyttää hieronnassa pelkästään Weledan öljyjä ja tilaa niitä jostain tukusta halvemmalla. Olen saanut niitä samalla itselleni hänen kauttaa hieman edullisempaan hintaan. Olen kokeillut mm. tyrniöljyä, kehäkukkaöljyä ja aivan ihanan raikasta arnikkiöljyä. Raskaana ollessani käytin Weledan raskausarpiöljyä pullistuvaan mahaan ja kylkiin ja en tiedä oliko geenien ansiota, vaiko tuon öljyn, mutta yhtään raskausarpea ei tullut. Luottaisin uuden raskauden kohdalla varmasti taas tuohon ihanuuteen.

  Voittaessani haluaisin kokeilla koivuöljyä, jos sillä vaikka saisi vähän reisiä siloisemmiksi.

 • Neelia

  Käytän tällä hetkellä öljyä lähinnä hiuksiini: Se selvittää takut pesun jälkeen, antaa kiiltoa ja tuoksuu ihanalta!

  Laventeliöljy sopisi varmasti rentouttamaan mieltä iltaisin. Tyrniöljy taas kuulostaa ihanan piristävältä!

 • Minä vain

  Tämä merkki ei ole minulle tuttu, mutta olen pari kertaa laittanut hiuksiini öljyhoidon. Lopputuloksena olivat ihanat pehmeät hiukset! :)

  Jos voitto osuu omalle kohdalleni, haluaisin näin kuivaihoisena tyrniöljyn. :)

 • Emma L.

  Mun öljykokemukset rajoittuu ainoastaan Moroccanoilin näytepurkkiin, Dermosilin suihku- ja kylpyöljyyn sekä perinteiseen Ceridaliin. Veikkaan, että sitrusöljy olisi mulle Weledan öljyistä paras, koska se on hieman kevyempi. Puhumattakaan piristävästä tuoksusta, nimim. talven nuuduttama…

 • HM

  Jossain vaiheessa kookosöljy tuntui olevan ainoa keino, joka tehosi atooppiseen ihooni. Nyt olen kuitenkin allergisoitunut sille. Tyrniöljyä kokeilisin mielelläni! Vaikka kaikki noista kyllä kuulostavat aika houkuttelevilta… :)

 • Tyyni

  Laventeliöljy kuulostaa niin ihanalta, luksukselta! Kerran testasin öljyä hiuksiin, ja sen jälkeen on suunnitelmissa ollut ostaa sellainen

 • maarett

  Olen käyttänyt hiusöljyä jo pidemmän aikaa, mutta vartalonhoidossa olen luottanut voiteisiin. Olisipa siis mukava päästä kokeilemaan, josko tyrniöljystä olisi apua atooppiselle hipiälleni.

 • einooooooooo

  Täälläkin ollaan hurahdettu öljyihin! Hiuksille on käytössä Moroccanoilia, kasvojen puhdistukseen täydellistä Lorealin puhdistus öljyä ja naaman ihanan pehmeäksi jättävää Bio-oilia. Enää vain vartalolta puuttuu oma, kun ei ole sattunut eteen semmoista sopivaa, mutta tuo Ruusuöljy ja Koivuöljy kuulostivat hyviltä ehdokkailta! :)

 • Iidankeli

  Itse olen tottunut käyttämään öljyä tukkaan tehohoitona sekä kuiviin kyynärpäihin ja kantapäihin :) Ruusu olisi noista mieluisin minulle!

 • nl

  Weledan ruusuöljy on suosikkini kaikista kokeilemistani öljyistä. Tuoksu on aivan huumaava!

 • kirsti h

  Käytän päivittäin kookosöljyyä ihon puhdistukseen ja kosteutukseen. Öljy tekee ihosta samettisen pehmeän! Olisi ihan päästä kokeilemaan Weledan öljyjä, valistsisin kokeiluun koivuöljyn.

 • eveqq

  Kokemusta Weledasta ei ole, mutta näille kipeytyneille lihaksille taitaisi arnikkiöljy olla nannaa! (:

 • noors

  Käytän mielelläni öljyjä ihon kosteuttamiseen, koska ne tuntuvat hyvältä ja täyteläiseltä kuivalla iholla, ja toisaalta hyvä öljy ei tunnu huonolta rasvaisemmallakaan iholla. Kyseisistä öljyistä valitsisin laventelin, koska nautin sen rentouttavasta tuoksusta.

 • mollis

  Olen käyttänyt weledalta mm. suihkusaippuoita ja tykännyt tosi paljon, ihania tuoksuja ja luonnon ainesosia :) näistä ottaisin sitrusöljyn mielelläni!

 • Jeikka

  Sain pari joulua sitten ystävältäni joka silloin oli Saksassa opiskelija-vaihdossa ihanan Weledan ruusun tuoksuisen rasvan. En tiennytkään että Weledaa myydään nykyään Suomessa! :) Jos onni potkaisee valitsisin Arnikki- tai villiruusuöljyn.

 • Minnuli

  Ah ihanat öljyt! Olen löytänyt ne vasta hiljattain, vaikka olenkin käyttänyt luonnonkosmetiikkaa jo pitkään. Ennen luulin, että ne olisivat sotkuisia eivätkä imeytyisi tarpeeksi nopeasti, mutta olin ihan väärässä – ainakin kaikki kokeilemani öljyt ovat olleet hyvin käytännöllisiä. Noista Weledan öljyistä on kyllä paha valita, kun niitä on niin monta ihanan kuuloista! Koivu, sitrus, tyrni ja villiruusu kiinnostavat eniten. Ehkä koivu on mielenkiintoisin, tuoksuukohan se myös koivulta?

 • elelisa

  Vakkarikasvorasvana toimii Weledan lapsille alunperin suunnattu kehäkukkarasva! Aivan mainio tuote ja etenkin näin talvella sopii kuivalle aikuisellekin iholle erittäin hyvin. Öljyistä valkkaisin laventelin – hieman huonounisena se saattaisi tepsiäkin rauhoittaen ennen nukkumaanmenoa :)

 • kettu1

  Käytän aika paljon öljyjä, mm. argan, kookos ja monien merkkien vartalo- ja hiusöljyt. Weledan tuotteista olen käyttänyt mm. kasvonaamioita ja Skin Foodia hyvin kokemuksen. Ihoni on kuiva ja atooppisuuteen taipuva, joten tyrniöljy voisi tulla tarpeeseen, mutta valitsen kuitenkin intuitiolla rentouttavan laventelin! :)

 • kirahvinen

  Olen käyttänyt hiuksien ja vartalon kosteutukseen jo pitkään kookosöljyä ja koenkin öljyt hyväksi ja edulliseksi ”kosmetiikaksi”. Esim. öljypuhdistus kiinnostaa hirveästi ja ostinkin jo sitä varten avokadoöljyn, nyt pitäisi vain ehtiä kokeilemaan sitä. Mitään tällaisia oikeasti kosmetiikaksi tarkoitettuja öljyjä en kuitenkaan ole kokeillut. Weledalta olen joskus jonkun kosteuttavan saippuan ostanut, joka ikävä kyllä kului loppuun turhan nopeasti enkä siksi sitä uudelleen ostanut, vaikka tuotteena koinkin sen hyväksi.

  Minulla oli vaikeuksia valita granaattiomenan ja koivun välillä, mutta kallistuin kuitenkin tuohon koivuöljyyn.

 • Hemulitäti

  Olen jo muutaman vuoden käyttänyt erilaisia öljyjä niin hiuksiin, kasvoihin kuin vartalollekin. Myös ihan perus kookos- ja oliiviöljyjä tulee käytettyä kauneudenhoidossa. Jostain kumman syystä Weledan öljyjä ei ole kuitenkaan tullut kokeiltua! Noista eri vaihtoehdoista voisin kokeilla vaikka kaikkia, mutta erityisesti tuo laventeli kuulostaa ihanan rentouttavalta ja olisi varmasti kokeilemisen arvoinen tuote :)

 • vv

  Minulla on jonkin verran kokemusta öljyistä ihon hoidossa. Käytän kylmäpuristettua luomukookosöljyä silmämeikin poistoon ja se on kyllä ihan lyömätön siinä tarkoituksessa. Dr. Hauschkan kasvoihoöljy sopi tosi hyvin rasvaiselle iholleni. Weledan öljyistä ei ole kokemusta, muista tuotteista kyllä. Tein tuon testin ja minulle sopisi sitrus- tai ruusuöljy eli toinen niistä olisi kiva saada kokeiluun :)

 • manteli**

  Tänä talvena olen hieronut kuivaharjauksen ja suihkun jälkeen kuiville jaloilleni tipat avokadoöljyä. Se tekee ihosta ihanan pehmoisen. Weledan öljyistä minulla ei ole kokemusta, mutta tyrniöljy kuulostaa juuri minulle sopivalta.

 • Tii-tii

  Olen joskus käyttänyt öljyä hiusten hoitossa ja vauvojen ihoja olen aina hoitanut heille suunnatuin öljyin. Itse kokeilisin oikein mielelläni Granaattiomena tai Tyrni vartaloöljyllä.

 • pinka

  Olen Welwdan nimeen vannova, ainakin mitä tulee suihkuvoiteisiin! Ihanan kermiset koostumukset ja hemmottelevat tuoksut. Enää laventeli testaamatta ;)
  Sitruksista öljyä olen käyttänyt myös, ja kohtuu tyytyväinen, joskin toisinaan tuoksu tuntuu liian ”paksulta”.
  Suosikkituoksuni tuntuu olevan granaattiomena.

 • Hanhyvar

  Tuo koivuöljy kuulostaa hyvältä, mutta testin mukaan kehäkukka- villiruusu- ja sitrusoljytkin toimisivat. En ole juurikaan öljyjä käyttänyt, ehkä en ole vain löytänyt vielä hyvää, joka ei jotenkin tahmaisi ja jättäisi ihoa inhottavan rasvaisen tuntuiseksi. Siksi olisikin hienoa voittaa ja kokeilla! :)

 • Maire_m

  Hiusöljyihin olen jo hurahtanut, joten kokeilen mielelläni onneani tässä kisassa. Valintani olisi tyrniöljy, koska tämä mainio marja toimii ainakin sisäisesti käytettynä, miksipä ei siis ulkoisestikin.

 • tiiti66

  Sitruuna ihoöljy kiinnostaisi. Olen kerran saanut Weledan tuotteita lahjaksi, ja muistan taivaallisen ihanat tuoksut.

 • mariaa

  Suosittelen Weledan Arnica öljyä kipeytyneeseen selkään, niskaan ja hartioihin! On ollut vakiokäytössä jo vuosikausia. Nyt olisi kiva testata koivuöljyä ja laventeliöljyä:)

 • Dina__

  Olen pakkaspäivinä käyttänyt kasvoille ja vartalolle tehokkaasti kosteuttavia öljyjä. Weledan tuotteita en ole kokeillut. Villiruusuöljyä olisi kiva päästä testaamaan. :)

 • Ann A

  Öljyjä olen käyttänyt varmaan reilut kymmenen vuotta.
  Kosteuttavat todella hyvin ja tuoksut ihania.
  Suosikkini on villiruusu.

 • Sannu

  Minulla ei itse asiassa ole öljyistä eikä Weledasta juurikaan kokemusta. Kookosöljyä olen kokeillut ihon hoitoon. Atoopikkona mieluisin vaihtoehto olisi tuo tyrniöljy ^_^

 • hjj

  Weledaa en ole koskaan kokeillut. Joskus on tullut kokeiltua öljyjä hiuksiin. Kokeilisin mielelläni tyrniöljyä.

 • kata_eric

  Yksi laadukkaimmista luonnonkosmetiikkamerkeistä, mulla on ollut pelkkiä positiivisia kokemuksia :) Ottaisin mielelläni ton sitruksen tuoksuisen vartaloöljyn energisoimaan!

 • Silija

  Valitsisin tyrniöljyn.

  Käytän mielelläni öljyjä kauneudenhoidossa. Paitsi että kuiva ihoni kaipaa tehokasta kosteutusta, pidän öljyistä ennen kaikkea siksi, että öljyjen ainesluettelo on yleensä jokaisen ymmärrettävissä, useinhan ne sisältävät vain sitä öljyä. Erityisen hyväksi olen havainnut kookosöljyn, jota käytän päivittäin kasvoille. Suihkun jälkeen levitän usein vauvaöljyä koko keholle.

 • maisal

  Kookosöljyllä olen itseni suihkun jälkeen hoitanut, ja tulos on kyllä ihanan pysyvä ja tehokas! Näistä minua kiinnostaa ehkä eniten tuo sitrusöljy :)

 • lentoemo

  Tyrniöljyn testaaminen kiinnostaisi ihan erityisesn paljon. Kookosöljy on minulla talvikäytössä päänahan hoitajana.
  flight(at)luukku(piste)com

 • Emiliii

  Olen käyttänyt öljyjä enemmän sisäisesti kuin ulkoisesti, hyvien rasvojen saannista pitää huolehtia :) Oliiviöljyä käytän päivittäin, avokado-, seesami- ja saksanpähkinäöljyjä joskus herkutellessa. Weledan villiruusuöljy kuulostaaa ihanalta, sitä haluaisin kokeilla!

 • ingg

  Itselläni ei ole kokemusta vartalolle tarkoitetuista öljyistä, mutta hiuksiin käytän todella usein erilaisia öljyjä. Villiruusuöljy kuulostaa ihanalle!

 • Sabubabu

  Atoopikko täällä moi! Olen jättänyt osallistumatta järjestelmällisesti kaikkiin järjestämiisi kilpailuihin, mutta tätä en voi missata. Talvi tekee ihan kauheita iholle, joka on siis kuiva ja kiristävä atoopikon iho. Öljyjä käytän etenkin talvisin sisäisesti, mm. avocado ja helokki, mutta ulkoisesti toimiva tehopakkaus on vielä hakusessa. Myös tyrniöljyä olen nauttinut joskus sisäisesti ja halkonut kapseleita hieroakseni öljyä kuivimpiin kohtiin ja se on toiminut tehokkaana täsmähoitona. Tyrniä sisältävä vartaloöljy voisi toimia koko kuivan ja kutisevan kropan pelastajana. Näistä liputtaisin ehdottomasti siis tyrniversion puolesta!

 • ahle

  Villiruusuöljyn tasoittava, tyynnyttävä vaikutus olisi mukava päästä testaamaan. Neitsytkookosöljy on talven ajan ollut päivittäin käytössä, milloin kasvoille, milloin huulille tai sääriin.

 • Tiptap

  Weledasta ei ole kokemusta, mutta ihan apteekin Ceralan-öljyä olen käyttänyt talvisin kosteutukseen. Graniittiomenaöljy kuulostaa näistä mielenkiintoisimmalta :)

 • Tuulia T.

  Weledaa löytyy säännöllisesti omasta kaapistani ja nyt talvella Skin Food -käsivoide on ollut erityisen ahkerassa käytössä. Weleda onkin yksi lempparisarjoistani. Näistä öljyista valitsisin kehäkukkaöljyn, sillä sitä en ole vielä kokeillut aiemmin.

 • afinks

  Minulla ei ole kokemuksia öljyistä, mutta talvella kuivuvan ihoni vuoksi tahtoisin kovasti niitä kokeilla :)

 • Nessu

  Olen jo muutaman vuoden ajan käyttänyt kasvojen kosteutukseen luonnonöljyjä, samoin puhdistukseen. Noista olen kokeillut koivuöljyä, tehokkuudesta en osaa sanoa mitään, mutta ainakin sitä oli kiva lotrata iholle. Kokeilisin mieluusti tuota granaattiomenansiemenöljyä.

 • kiiu

  Arnikkiöljy on tuttu toiselta tuotemerkiltä, monasti tullut hierottua pohkeisiin ennen urheilua venähdyksiltä välttymiseksi.

 • Sissie

  Weledan öljyihin en ole tutustunut, mutta muiden merkkien kyllä. Rakastan öljyjä kauneudenhoidossa! Ja ruuanlaitossa, koska silloin öljyt hoitavat kauneutta sisäisesti :) Tällä hetkellä käytössä on burts&beesin sitruunaöljy, josta en tykkää kauheasti, koska se tahmaa, mutta Moroccan oilin hiusöljy on vahtava. Näistä ottaisin mieluusti minkä tahansa, ehkä koivun, tyrnin tai granaattiomenan :)

 • Ellinen

  Weledan tyrnisuihkuvoide on käytössä. Tuoksu on ihana, kuin pesisi itseään Fantalla. Näistä öljyvaihtoehdoistakin valitsisin tyrnin.

 • annam_

  Minulla on kokemusta vain Weledan Skin Food -voiteesta, ja se onkin huipputuote, sillä se sopii melkein mihin vain. Sitrusöljyä olen ajatellut kokeilla jo pidempään, joten jos onni suosii, niin sen mielelläni tahtoisin :)

 • Vierailija

  Mä oon pari vuotta sitten siirtyny kokonaan vauvaöljyihin ihon hoidossa, koska herkkä ihoni ei juuri muuta kestä. Hiuksiin en ole vielä uskaltanut öljyä lorauttaa, mutta ehkäpä sekin päivä vielä joskus koittaa. Ja mieluiten voittaisin tyrniöljyn.
  samiet@utu.fi

 • Katriv

  Weledan kasvovoiteet ovat liian täyteläisiä (rasvaisia) sekaiholleni, mutta vartalonhoituotteet ovat todella hyviä. Varsinkin sitrus-käsivoide on mainio iltaisin (päivällä sekin liian rasvainen). Mielelläni kokeilisin sitrusöljyä, jospa vaikka saisi kumppanilta selkähieronnan :-)

 • EvaLi

  Oih, olen kaikenlaisten öljyjen suurkuluttaja! Kaapista löytyy mm. argania, kookosta, mantelia ja teepuuta, rakastan niitä kaikkia. Weledan öljyistä valitsisin villiruusuöljyn sillä kaipaan tasapainoa elämääni tällä hetkellä. Rauhoittumista ja mielenrauhaa kaiken stressin keskellä. Olen keskellä erästä elämääni myllertävää projektia, ja olen päättänyt että jaksan tämän kevään sillä tiedän sen loppuvan kun kesä saapuu ja ruusut taas kukkivat.

 • Murkinamasu

  Öljyt ovat parin viime vuoden aikana kuin huomaamatta hiipineet kauneusrutiinrihin. Hiuksiin käytän moroccan oilia, iholle Estelle&Thildin kasvoöljyä ja meikit poistan ennen pesua precleanse-öljyllä. Weledan öljyjä olisi ihana päästä kokeilemaan, koska edellisistä öljykokeiluista on hyvät kokemuksen ja valintani olisi laventeliöljy.

 • Tikku

  Öljyjä olen käyttänyt toistaiseki vain hiustenhoidossa, en muuten. Mutta olisi kiva kokeilla. Tyrniöljy noista paras! :)

 • Vierailija

  Laventeliöljy sopisi parhaiten. Öljyjä en ole aikasemmin kokeillut, laventeliöljy voisi olla hyvä ensimmäiseksi öljyksi. -jen84-

 • marikal

  Aloin kokeilla kookosöljyä ihonhoidossa vasta vähän aikaa sitten, kun sitä niin monet suosittelivat. En oikein vielä osaa sanoa vaikutuksista. Hiustenhoidossa öljyt ovat kyllä paljon tutumpia :).

  Weledan Tyrniöljyä haluaisin ehdottomasti kokeilla.

 • Helte

  Käytän öljyjä päivittäin ihon ja hiuksien hoitoon. Kokemusta on kookos-, argan- ja jojobaöljyistä, ihania kaikki. Näistä haluaisin ehdottomasti kokeilla tyrniöljyä!

 • Inna p-t

  Ihana arvonta!
  Minulla on kuiva iho, ja olen kokeillut siihen varmaan aika lähelle kaikkea, mitä kokeilla voi. Öljyt toimivat hyvin, ja noista Weledoista tyrniöljy kuulostaa huipulta! Öljyistä käytössä on ollut ainakin kookosöljy, manteliöljy (vinkvink, Italiassa tätä saa pilkkahintaan ihan tavallisista ruokakaupoista!), suihkussa öljypohjaista dermosilia, kasvoilla seerumin tapaan niinikään dermosilia ja bio-oilia. Weledalta olen käyttänyt aiemmin ainakin raskausaikana kasvavan vatsan rasvaamiseen tarkoitettua öljyä, ja lapsen kylpyyn myös on ollut oma aineensa.

 • EvaM

  Minun suosikki ehdottomasti granaattisiemenöljy!

 • HeKr

  Kuivaihoisena käytän öljyjä kasvoille yövoiteen alle, ja iho kiittää.
  Weledan tuotteista ei ole vielä kokemusta, mutta olisipa ihana voittaa Tyrni-öljy :)

 • mansikkamaa

  Ensin kammoksuin öljyjä ja nyt en voi elää ilman. Öljy on niin helppo levittääkin iholle. Nykyajan kevyillä, mutta hoitavilla öljyillä ei ole mitää tekemistä vanhan ajan öljyihin verratuna. Jotka liimasivat letin, kiillottivat kropan ja nassun. :) 

   

  Rakastan Weledan citrus öljyä, joten kelpaisi lisääkin saada. Vaihtelun vuoksi olisi kiva tutustua myös muihin, seuraavana kokeilisin Granaattiomenaa. :)

   

  tiia68@gmail.com

Related posts