25/02/14

Vaaleanpunainen kevätkauden korkkaus

5 110 P2259493.JPG

Kävin tänään taas kynsihuollossa ja vaikka yleensä marssin paikalle autuaan tietämättömänä siitä, mitä uutta kynsiini kulloinkin tahtoisin, tällä kertaa olin tehnyt vähän ennakkoon kartoitusta ideoista. Juttelin eilen myös Bio Sculpturen geelikynsien nimiin vannovan ystävättäreni kanssa ja hän sanoi jumiutuneensa täysin muutamaan lempiväriinsä kynsijutuissa. Jos hänen luottovärejään olivat neonpinkki ja -oranssi, minä voisin varmaan viettää kaiken aikani viininpunaisissa tai tummansinisissä kynsissä. Sekä ehkä mintunvihreissä. ;) Olen kuitenkin sitä mieltä, että vaihtelu virkistää ja itse huomaan kyllästyväni jopa niihin lempiväreihin tietyn ajan jälkeen. Jo edellisen kynsihuollon aikaan haaveilin hiukan keväisen hempeistä kynsistä, joten nyt oli aika korkata pastellinen kevätkausi!

P2259497.JPG

Eilisen nettisurffailukierrokseni tuloksena löysin inspiskuvan, jossa kynsien tyvessä oli kultaista glitteriä ja kärjissä hempeää vaaleanpunaista – vähän kuin väärin päin oleva ranskalainen manikyyri vinksahtaneilla väreillä. Itse asiassa tunnustan, että olen tuntenut jo jonkin aikaa vetoa tuollaiseen hempeän raikkaaseen vaaleanpunaiseen, joten inspiskuva kolahti kunnolla. Olin vielä tänään vähän kahden vaiheilla, kun astuin kynsistudiolle sisään, mutta roosaa ja kultaa tulin sitten kuitenkin lopulta valinneeksi. Okei, ovathan nämä aika hempeät, mutta niin ihanan keväiset, söpöt ja tyttömäiset! Ja tällaisia vaaleanpunaisia kynsiä minulla ei ole tainnutkaan olla koskaan ennen. Me likey! Mitenkäs te muut? Onko aivan liian ällömakeaa ja lällyä muiden makuun vai tykästyikö joku muukin näihin? :D

Kynnet sponsoroi Bio Sculpture.

P2259500.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Hanhyvar

  Aivan upeat! :) Eivätkä mielestäni liian ällömakeat, tuo kultainen tuo vähän glamouria ja blingiä mukaan. ;)

 • Aisha J

  Tykkään, tosi kauniit! Olin myös kynsihuollossa tänään, ja monien värien tiimoilla punnittuani valitsin kahden oranssin yhdistelmän. Pastellivärit houkuttelivat myös, ehkä ensi kerralla.. ;)

  Oon muuten tosi iloinen siitä joku aika sitten olleesta Pupulandia-tarjouksesta, jonka innoittamana päädyin käyttämän Bio Sculpture-geelejä. Huippua, kun ei tarvitse jatkuvasti lakkailla kynsiä. :)

 • Lullah

  Ois pitäisiköhän ittellekki tuommoset laittaa lomaksi.. ei oo ihan noin babypink kynsilakkaa kylläkään.. Ja siis ihan normi kynsilakoilla

 • .Tiia

  Minä tykkään kyllä ihan mielettömästi tuosta väri-combosta! Hihhii, itsekin olen nyt sukeltanut Bio Sculpturen maailmaan, sillä kävin Mariannen koulutuksessa vajaa pari viikkoa sitten :).

 • Ihanat kynnet, minulla on voimavärinä taas toiminut punainen mutta nyt kaipaan jo keväistä keveyttä kynsiin :) Katsotaan jos se on tämä vaaleanpunainen vai olisiko se kenties laventeli?

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Related posts