25/02/14

Leffaan lauantaina?

1 48 Gone-with-the-Wind-Poster.jpg

Olipa ihanaa, että siellä ruudun takana on niin monta Tuulen viemää -fania tai sellaiseksi vielä aikovaa! :) Itse en lauantaina Bio Rexin järjestämään Tuulen viemää -leffanäytökseen valitettavasti pääse, mutta menkää te minunkin puolestani! Moni pohdiskeli kisapostauksen yhteydessä, että voisi ihan ostaa liput tuonne elokuvaa katsomaan, jos onni ei potki kisassa ja tässä tapauksessa kyllä suosittelen. Tällaiset tilaisuudet ovat aika harvassa, joten niihin kannattaa tarttua silloin, kun järjestetään. Mutta kahden teistä ei tarvitse lähteä lippuostoksille, sillä onnetar on nyt onkinut osallistujien joukosta suosikkinsa. Hauskaa muuten, että onnettaren suosiossa oli myös eräs teidän muiden kommentoijien suosiossa ollut kommentti. Maffe pääsee siis viemään vaimonsa leffaan. ;) Mutta tässä siis voittoisat kommentit:

Maffe:

Tänne pitää ehkä päästä; vaimo katsoo DVD:ltä tasaisin väliajoin ja marmattaa, kun en ”ikinä” kato sen kanssa. Tästä ei kai sitten voisi kieltäytyä… ;)

Nanna H:

Mä katsoin tämän elokuvan teini-ikäisenä niin monta kertaa putkeen, että osasin jo vuorosanat ulkoa. Muistan kesällä mökillä lukeneeni Tuulen viemää kirjaa taskulampun valossa vintillä salaa öisin, kun äiti oli jo sanonut, että välillä pitää nukkuakin. Ja jostakin amerikkalaisesta Tuulen viemää sisustuskatalogista äiti tilasi mulle sellaisen Scarlet yöpaidan synttärilahjaksi, kun olin niin hurahtanut tuon elokuvan maailmaan. Ja kun kotona remontoitiin, minä halusin huoneeseeni sellaiset vanhanaikaiset kukkatapetit, että voisin kuvitella nukkuvani Tarassa :) Ehdottomasti haluan siis osallistua tähän arvontaan! 

Käykäähän kurkkimassa sähköpostejanne! :) Ja muille elokuvasta kiinnostuneille tiedoksi, että lisäinfoa lipuista ja muusta löytyy sieltä kisapostauksesta, jos mieli halajaa tämän ainutlaatuisen leffaelämyksen pariin!

Tags: , , , , ,

Categorised in: Kulttuuri

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts