24/02/14

Voita omaksi hauska viidakko-bomber!

250 66 EleonoraCarisi_for_Zalando_Lookbook(10)©AxlJansen.jpg

Yhteistyössä Zalando

Vihjasin jo viime viikolla, että tässä on nyt lyhyen ajan sisään monta kivaa yhteistyöjuttua ja kilpailua, ja nyt olisi siis taas luvassa pieni kisa! :) Muistatteko, kun käväisin joulukuun alussa Milanossa kurkistamassa ennakkoon hurmaavan italialaisbloggaaja Eleonora Carisin Zalandolle suunnittelemaa keväistä mallistoa? Malliston ilmestymisajankohta lähenee kovaa kyytiä ja sen olisi määrä tulla myyntiin maaliskuun alkupuolella. Mutta ennen kuin se ilmestyy verkkokauppaan, minä saan arpoa teille yhden villin viidakko-kuosisen vaatteen kokoelmasta! :)

EleonoraCarisi_for_Zalando(4)©AxlJansen.jpg

Rakastuin itse Milanossa malliston lisäksi itse Eleonoran tyylitajuun, joka inspiroi minua vieläkin, vaikka tilaisuudesta ja reissusta on jo kuukausia. Huikea mimmi, huikea tyyli! Eleonoran Zalandolle suunnittelema mallisto on tehty kokonaan Italiassa ja sen materiaaleina on käytetty muun muassa silkkiä ja organzaa. Vaatteiden hintahaarukka liikkuu 150-400 euron välillä. Ja nyt siis saan arpoa Pupulandian lukijoille postauksen aloituskuvassa näkyvän värikkään silkkiorganza-bomberin. :) Eli jos iloisen värinen ja ylellisestä materiaalista valmistetty bomber kiinnostaa, nyt on tilaisuus saada se omaksi! Osallistu kisaan näin: kerro tämän postauksen kommenttiosiossa, mikä inspiroi sinua tänä keväänä pukeutumisessa aivan erityisesti? Jätä kommenttisi pe 28.2.2014 klo 24 mennessä sähköpostiosoitteen kera, niin olet mukana kisassa!

EleonoraCarisi_for_Zalando_Lookbook(11)©AxlJansen.jpg

Photos: Axl Jansen for Zalando

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

250 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • TuulaV

  Kirkkaat värit.

 • Luonnonlapsi

  Kyllä se on luonto väreineen tunnelmineen kaikkineen joka tämän tytön pukeutumista ohjailee.
  Olen tällainen luonnonlapsi ja tämähän on minulle omiaan juttu ja tuo väri kumpuaa syvältä sisimmästäni.
  Ihana tuo arvontavoitto tätä kisaa ei kerta kaikkiaan pysty missaamaan ei sitten millään.

 • Tiiaaaaaa

  Vuodesta toiseen kevään tullen mua inspiroivat värit ja kuosit, joita en oikein osaa talven ja syksyn aikaan käyttää. Tää ois niin mun juttu! :) Ihanaa kevättä ja valon aikaa!

 • ReettaM

  Paljaat nilkat! Vaalea farkku, kuosit, 1960-luku. Eli aika lailla samat asiat kuin joka kevät!:) Olen tyyliltäni aika hillitty, joten tuo bomber olisi kyllä ihana piriste omaan kaappiin.

 • Inkka

  Värit, erityisesti hempeät pastellit!

 • SiniSu

  Niin kuin joka ikinen kevät; pastellivärit! Ja tänä keväänä aion oikeasti käyttää niitä. Tuntuu nimittäin että jää aina vain ajatuksen asteelle. Muutenkin helposti ajaudun keväisin aina samaan itselleni ominaiseen ”seilori”väritykseen, joten nyt pakko tuoda jotain väriä tyyliin :)

 • Eevis_1

  Minua inspiroi erityisesti printtihousut. Olen mekkotyttö henkeen ja vereen, mutta jotain on vinksahtanut päässäni ja haluan pukeutua löysiin printtihousuihin.

 • Kattttti

  Olen nyt ensimmäistä kertaa elämässäni innostunut pastelliväreistä! Ikinä aiemmin en ole kuvitellutkaan voivani pukeutua esim. vaaleanpunaiseen. :)

 • kultanugetti

  Pastellivärit! Ja värit nyt ylipäätänsä.

 • upu

  Raidat oh raidat! Onneksi ne pysyvät muodissa vuodesta toiseen ja tämän lisäksi näyttävät aina raikkailta. Toisaalta, viidakkokuosikin on alkanut kiinnostaa ;)

 • K=Katariina

  Kummasti vaatekaappiini on hiipinyt sinisiä vaatteita mustan, harmaan ja valkoisen seuraksi. Saako mainokset aikaan sen, että joku väri alkaa kiinnostamaan, en tiedä. Muuten olen siirtymässä klassisempaan tyyliin röyhelöisten mekkojen, vaatteitten joissa on paljon yksityiskohtia jälkeen. Palkintosi sopisi hyvin tummansinisten housujen seuraksi:)

 • Panda22

  Minua inspiroi pukeutumisessa tällä hetkellä festivaalit, piknikit, ananakset, viidakko, papukaijat, kirkkaat värit (vihreä, oranssi, turkoosi, keltainen) sekä isot printit — yhdistettynä klassisiin elementteihin. Tämä inspiroituminen väreistä on sinänsä yllättävää, koska yleensä rakastan mustaa, harmaata, raitoja ja klassista minimalismia päästä varpaisiin. Nyt kaikennäköinen raikas hassuttelu on alkanut kutkuttaa, ja kyseinen bomber on JUURI sellainen raikas yllättävä juttu, jota alkuvuoden pukeutumiseni kaipaa mustan kauden jälkeen.

 • elelisa

  Paljaat nilkat! Lämpenisipä kelit nopeasti :)

 • emmamm

  Minua inspiroi tällä hetkellä värit. Kauhea huomata miten vähän niitä loppujenlopuksi on tarjolla kaupoissa. Pastellivärejä, mustaa ja valkoista löytyy kyllä, mutta tämä tyttö kaipaa vahvoja värejä ja värikkäitä kuoseja.

 • vivianalexandra

  Tänä vuonna olen aivan täysin hullaantunut midimittaisiin kellohameisiin ja mahdollisimman räiskyviin kuosiin! Olen aina ollut vannoutunut lyhyiden hameiden ja yksiväristen ja minimalististen vaatteidn ystävä, mutta viimeisimpiä muotiviikkoja seuraillessani instagramin ja muutaman muoti- ja streetstylebloggaajan kautta olen rakastunut esimerkiksi juuri tuossa ”Lumoava Eleonora Carisi” postauksessa näkyvän ihanan printtihameen kaltaisiin vaatteisiin. Eli tänä keväänä inspiroidun räiskyvistä kuosista, näyttävistä kellohameista ja kaikesta värikkäästä!

  Eleonora Carisin joujouvilleroy.com oli muuten aivan ihana blogilöytö – kiitos siis sen esittelemisestä! :)

 • maddevill

  Hiuksien värillä leikittely pukeutumisen lisänä, letit ja hiuskoristeet. Hiukset saavat ihan uutta eloa kun ihmisiltä saadaan huput ja pipot pois päästä:-) Pukeutumisessa erityisesti inspiroivat kevyet materiaalit, varsinkin housuissa farkut jäävät kaapinpohjalle heti kun aurinko alkaa lämmittämään!

 • jens

  Minua insipiroi ekologisuus, joka ei kuitenkaan huuda liikaa esiin. En siis halua pukeutua hamppusäkkiin, mutta pyrin kiinnittämään erityisen paljon huomiota vaatteiden materiaaliin, tuotantotapoihin ja valmistusmaahan. Sen lisäksi minua inspiroivat farkkukangas, kevyet neuleet ja simppelit leikkaukset.

 • teisa

  Olen panostanut laadukkaisiin materiaaleihin vaatteissa. Nyt inspiroi klassiset mallit jollain ekstralla/yksityiskohdalla tms.

 • mimmma

  Kevään kaunein hetki on se, kun lumet sulavat ja sieltä alta kurkkaa ensimmäinen uhkarohkea leskenlehden alku. Joka vuosi olen haltioissani nähdessäni ensimmäiset vehreät. Tämä vaikuttaa myös pukeutumiseen: ne vaatekaapin kirkasvärisimmät, hassuimmat, hulluimmat vaatteet ovat yhtäkkiä entistä houkuttelevampia ja jokapäiväisestä pukeutumisesta tulee seikkailu.

 • satsu

  En malta odottaa kevättä! Saan kohta pitkästä aikaa hieman tylsien raskaus- ja imetysvaatteiden sijaan käyttää kivoja ja värikkäitä vaatteita ja palata näin taas omaan tyyliini. Tämä jos mikä inspiroi minua. :)

 • Tuijapee

  Kevät ona iana niin tervetullut. Värit ja ihanat kuosit tumman kauden jälkeen herättävät taas eloon :)

 • ulde

  Pastelli ja kirkkaat värit, paljaat nilkat, vaaleat hieman risaiset farkut!Fiilis siitä, että kevät ja kesä tulee ja saa pukeutua paljon kevyemmin ja monipuolisemmin!!

 • Killabee

  Ehdottomasti pastellit ja niistä eniten hempeä,kylmäsävyinen vaaleanpunainen.

  Oon myös tosi innoissani,että ens kesänä myös nuo minun vaatekaapin kulmakivet; sneakerit ja bomberit,pääsevät oikeuksiinsa! :)))

  Sormet ja varpaat ristissä jään odottelemaan miten onnettaret suosii,minä tahtoisin nimittäin tuon bomberin ihan mahdottoman paljon!

 • AvecKarolina

  Tänä keväänä insiroidun erityisesti väreistä! Niiden lisäksi myös liehuvat maksihelmat saavat mielen hyvin kesäiseksi. :)) Tuo palkinto bomberi toisikin asuihin ihanaa värimaailmaa!

  :)))

 • Kyllä mun on myös pakko vastata värit, vaikka huomasin että muutama muukin oli samaa mielltä ;). Itselläni kevään ja kesän värit ovat kirkkaita, ei niinkään pastelleja, en malta odottaa…

 • Luz

  Minua inspiroi tänä keväänä erityisesti kirkkaat värit ja erilaiset printit.

 • Pirkko

  Keveät materiaalit kuin kesätuulen henkäys ihoa vasten.
  Vihreän erisävyt luonto linnunlaulu laineen liplatus.
  Ensimmäiset luontoon puhkeavat kukkaset ja satakielenlaulu.
  Lähestyvä kevät maltan tuskin odottaa niitä suloisia aamuja kuinka
  pieni hiukka ilkikurinen auringonsäde pujahtaa makkarin ikkunasta suoraa kasvoilleni kutittaa mukavasti nenänpäätäni ” hei herää jo unikeko” on kevät !

   

 • Anniv-

  Pitkän mustan kauden jälkeen tänä keväänä inspiroi värit! Ehkä se on tuo ulkona oleva harmaus, joka saa tarttumaan mm. kirkkaan keltaiseen väriin.

  anniinav@gmail.com

 • anniinam

  Mua inspiroi keväällä aina aurinko. Pukeutumisessa se ilmenee kirkkaina väreinä ja kevyempinä vaatteina.
  samiet@utu.fi

 • Vierailija

  Vihreä väri. :) Kasviaiheiset printit. :) Ihana bomber. :)
  Farkkupaidat. Pliseeratut, pastellinsävyiset hameet. Bar malliset korvikset. Oranssi huulipuna.

 • HAMI

  haluan, aivan ihana!! 

  valon lisääntyminen, lumien sulaminen ja sää yleensäkin inspiroi. kohta voin heittää järkevät talvikengät kaappiin ja laittaa jalkoihin värikkäät lenkkarit, ja toteuttaa kaikki kivat yhdistelmät, jotka ovat pyörineet päässä koko talven. kuten aina, miehekkään ja sitten naisten juttujen sekoittaminen tyylissä kiinnostaa, mutta pastellien ja niittien sijasta olen enemmän erilaisten kukkakuosien ja sporttisten juttujen kaveri :’–)

 • Vierailija

  Värit, etenkin valkoinen ja pastellit, mintunvihreä ja vaaleanpunainen :) Kuosit vaatteissa, Rajumpi yläosa yhdistettynä minimalistisempaan alaosaan. Esim. tämä bomberi kävisi tosi hyvin yhteen beigejen housujen ja mustien avokkaiden kanssa. Myös maksimekot ovat ihania !

 • em-mau

  Odotan kevään tuloa pukeutumisen kannalta erityisesti siksi, että saisi käyttää taas ihania korkokenkiä ja sandaaleita. Talvella harvoin viitsii lähteä korkokengillä liikenteeseen, koska lumen ja jään takia on jo tarpeeksi vaikea pysyä pystyssä matalillakin kengillä.

 • Hilda

  Värit! Erityisesti puuteriroosa, saa nähdä milloin saan ähkyn siitä.

 • EVE1234

  Pitkän ja värittömän talven jälkeen minua inspiroivat raikkaat värit,rajut kuosit, ja kevyet materiaalit. Tämä bomber olisi aivan ihana keväinen tuulahdus vaatekaappiini :)

 • marjak

  Värit ja kuosit!

 • Tropic

  Nudet ja kirkkaat värit, ja ekologisesti tuotetut vaateet.

 • Sonja K

  Tulevana keväänä olen inspiroituva tässäkin mallistossa näkyvistä liehulahkeisista ja vajaamittaisista housuista, joilla saisin kaipaamaani twistiä toimistopukeutumiseen. Ostinkin kevättä uumoillen aleista jo hengästyttävän baby-vaaleanpunaisen jakun, jota olen jos surutta käyttänyt harmauden seassa.

 • Annitanni

  Raikkaan hempeät värit!

 • Tuomi

  Mua inspiroi keväinen kuivuvan asfaltin tuoksu, kaivoihin solisevat pienet purot ja kenkien alla rapiseva sora. Niistä syntyy se ihana, lempeän puristava tunne rintaan. Se tunne, että nyt on kevät ja minä olen tässä.

 • Anna Sofia

  Pastellit! :-) Niitä odotan jokaisessa keväässä. Ah!

 • Fannni

  Kevyet materiaalit, raikkaat värit ja punainen huulipuna :)

 • ulalla

  Kreisit kuosit ja kauniisti laskeutuvat luonnonmateriaalit kiinnostelevat tänä keväänä kovasti!

 • Kirpputorien kiertämisestä, neuleiden tuunaamisesta, rennon avoimista kaula-aukoista, kevyistä kangaskasseista, nahkaisista olkalaukuista, monta kesää nähneistä ballerinoista, sinisistä farkuista, huolettomista ponnareista, pitsipaidoista, mintunvihreästä ja ruosteen punaisesta, niistä on minun kevääni tehty!

 • apple

  Värit! Talvella jotenkin automaattisesti värivalikoima pukeutumisessa kapenee tylsiin mustiin ja harmaisiin, mutta kun kevät koittaa niin johan alkaa värit taas houkutella, sekä kirkkaat että hempeät pastellit :)

 • Noksu

  Tänä keväänä minua ovat pukeutumisessa inspiroineet erityisesti kauniit printtikuosit!

 • laurakk

  Värit ja Marc by Marc Jacobsin hullunkuriset eläinnaama loaferit! Kaikki menee tänä keväänä vähän överiksi, mutta vain hyvällä tavalla :)

 • Anni K

  Tapani mukaan olen vähän myöhässä trendeistä, joten minulle kevään ykkösjuttu on valkoinen. Vaatteissa, kengissä ja etenkin kynsillä!

  kemppainen.anni@gmail.com

 • reettaleena

  Vaaleat, haaleat värit ja pehmeät materiaalit yhdistettynä skarppiin konjakinruskeaan, mustaan ja meleerattuun harmaaseen. Ihan vaaleaksi kulunut denim ja koko pastellinen paletti piristettynä puhtaan mattaisilla kirkkailla huulipunilla ja luonnollisilla hiuksilla. Kevään paras pukeutumishetki on se, kun ekaa kertaa asfaltti on tarpeeksi kuiva ja ilma riittävän lämmin nilkoista käärittyihin housuihin ja kevyisiin kangastossuihin!

 • Oii ihana! Mua taitaa inspiroida pitkät takit tänä keväänä aika paljon. Se ei tietenkään poissulje lyhyen bomberin ihanuutta, jota sopisi söpösti hameasuun valkoisen topin kanssa. Nää Eleonoran vaatteet on tosi raikkaita! :)

 • sofiashhh

  Leveälieriset hatut, hulmuavat helmat, napapaidat, minishortsit, 70-luku ja hippiliike, kasari, M.I.A., solmuvärjäys, liftaaminen, nahkareppu, villiksi heittäytyminen, pyöreät aurinkolasit, naku-uinti, lempeä rusketus

 • Lauralotta

  Eniten odotan keväässä paljaita nilkkoja! Käärityt lahkeet tai nilkkamittaiset farkut yhdistettyinä tennareihin, lenkkareihin, nilkkureihin tai korkoihin. Se on ehdottomasti parasta ja inspiroivinta keväässä!:)

 • peppipuntus

  Minua inspiroivat tänä keväänä printtikuosit, luonnonmateriaalit ja vihreä väri!

 • Ripsutinti

  Värit ovat aina inspiraationi. Talvitakkiakin yritin metsästää kirkkaissa väreissä ja mageella printillä mutta ovat kiven alla. Itse haluaisin uudistaa vaatekaappini tänä keväänä ja saada siihen aikuismaista vivahdetta. Nyt kun on vielä kymmenen vuoden jälkeiset lukiovaatteetkin käytössä niin olisi ehkä jo aikakin uudistukselle. Ispiraationi on vanhanajan Coco chanel, Hiphop sekä taitelliset kuosit ja värit! Haluan harkittua ja kestävää! Sen tiedän että tähän kuosiin rakastuin ja pilottitakki olisi aivan täydellinen inspiroija ja kulmakivi uuteen tyyliini! Räikeä, hauska ja samalla tyylikäs!

 • LauraiK

  Silkki, ehdottomasti:) Muutamia silkkitakkeja jo hiplannut kovasti, ei malta, että tulee lämpöisempää! Myös tennarit ja vaaleansinen inspiroi;)

 • annemi

  Eniten inspiroi ihanat, kirkkaat värit :)

   

  52weeksofdeliciousness AT gmail.com

 • Riputinti

  Voi ei unohdin sähköpostiosoitteen: riikkajaa at aol.com

  Värit ovat aina inspiraationi. Talvitakkiakin yritin metsästää kirkkaissa väreissä ja mageella printillä mutta ovat kiven alla. Itse haluaisin uudistaa vaatekaappini tänä keväänä ja saada siihen aikuismaista vivahdetta. Nyt kun on vielä kymmenen vuoden jälkeiset lukiovaatteetkin käytössä niin olisi ehkä jo aikakin uudistukselle. Ispiraationi on vanhanajan Coco chanel, Hiphop sekä taitelliset kuosit ja värit! Haluan harkittua ja kestävää! Sen tiedän että tähän kuosiin rakastuin ja pilottitakki olisi aivan täydellinen inspiroija ja kulmakivi uuteen tyyliini! Räikeä, hauska ja samalla tyylikäs!

 • jo vain mie

  erityisesti innostaa blogien upeat kuvat ja kirjoitukset

 • ia

  Paljaat nilkat, värit ja toisaalta kokovalkoinen sekä koko kevään ja kesän päässä viihtyvät aurinkolasit :)

 • amelia

  Viime talvena ensimmäistä kertaa huomasin todella pimeyden negatiivisen vaikutuksen omaan oloon ja mielialaan. Niinpä ensimmäiset auringonsäteet ovat ehdottomasti suurin inspiraationi keväälle, pukeutumisessa ja ihan kaikessa. munkkis[at]yahoo.com

 • VeeKooVee

  Tänä keväänä minua inspiroi 90-luku, erityisesti kengät ja farkkuhaalarit.

 • Saipe

  Ihana bomber! :) Valo inspiroi ja kaikki muutkin kevään merkit! :)

 • Laura KKK

  Mun inspiraation lähde tähän kevääseen sopii tähän arvontaan kuin nenä päähän. Se on nimittäin bomber takit! Mä olen vaan niin syvästi niihin rakastunut ja jotenkin talvella ne eivät tule paksun takin alla oikeuksiinsa. Joten kevättä ja bomber mania odotellessa!! :–3 Ihanan värikkäitä ja upean näköisiä nämä Eleonoran suunnittelemat vaatteet ah!

  Keväässä ei tietysti saa unohtaa ihania ja kevyitä kenkiä jotka saa kaivaa komerosta käyttöön!

 • PikkuApina

  Asun Tukholmassa ja täällä jo pitkään vellonut trendi yhdistää lenkkarit siistimpiinkin vaatekertoihin on saanut haastajan! Yhä useampi yhdistääkin (muuten ei-sporttiseen) asuunsa juoksutrikoot! Korkkarien ja juoksutrikoiden yhdistelmä on sen verran villi, että se inspiroi minua tänä keväänä rikkomaan perinteisiä vaatteiden ”genre” -rajoja. Hihaton korispaita ja vekkihame! Lökärit ja röyhelopusero! Vain mielikuvitus on rajana.:) P.S. Myös viidakkukuosi, jota on nyt vilahtanut vähän siellä sun täällä, on superinspiroiva! Joten täällä olisi kyllä hyvä koti tuolle iiiiihanalle bomberille…<3

 • LindaK

  Tänä keväänä inspiroi vapaus eli kun aikaa on vaan enemmän :). Huomaan heti, että ne viime vuodelta kiireiden, koulun ja ties minkä takia käyttämättä jääneet kivat vaatteet (kiireiden keskellä helppous ennen kaikkea eli verkkarit oli ykkösjuttu) houkuttelee nyt ihan uudella tavalla ja verkkarit on nyt vaan urheilua varten :D.

 • Katriina82

  Pastellivärit. Himoitsen college-paitaa, jonka värit olisivat kuin suoraan ranskan pastilli pussista.

  kultsibeibi@hotmail.com

 • millamainen

  Mua inspiroivat juurikin bomber-takit! Myös pastellinen sävymaailma tuntuu ihanan raikkaalta. 

 • LVEE

  Tänä keväänä inspistä tuo erityisesti leikatut ja rosoiset farkut, kiiltävät ja/tai värilliset kengät ja valkoiset vaatteet ja asusteet.

 • paulahelena

  mä en oo kauheesti pukeutumiselle uhrannut ajatuksia viime aikoina mut kyllä mä ootan nahkatakki- ja tennarikelejä! yleisesti inspiroi semmonen keveys ja raikkaus :)

 • LauraEmilia_i

  Minua inspiroi tänä keväänä värit ja kuosit yhdistettynä yksinkertaiseen tyyliin.

 • Essikaroliina

  Mua inspiroi tänä kesänä kaikki sopivan kreisit kuosit ja midi pituiset helmat niin hameissa, shortseissa kuin takeissakin! :) Takeissa puree kyllä myös ihan vielä pidempiki helma, semmonen melkee nilkkoihin asti ulottuva, huh niin cool!

 • ruusukka

  Nämähän on näitä vuodenaikajuttuja, toiset tykkää syksystä, toiset enemmän keväästä. Minulle syksy on ehdottomasti henkisesti inspiroivampi ja kevät tuntuu suorastaan raskaalta ajalta. Silti se, että saa käyttää kevyempiä vaatteita jaksaa aina ilostuttaa. Keväässä inspiroikin erityisesti kevätkenkiin vaihtaminen talven raskaiden saappaiden jälkeen. Keväällä myös sukkahousut ja polvisukat saavat näkyä ja niillä saa leikitellä! Sukkikset ja kevät, jes!

 • tiukuu

  Keväässä inspiroi vuodesta toiseen värit! Joka kevät iskee se sama fiilis siitä, että elämä alkaa harmaan talven jälkeen uudestaan. :) Tällä hetkellä inspiroi kyllä aivan mielettömästi myös farkut, valkoinen t-paita ja erilaiset pikkukengät -kombo.

 • vanamo

  Käytännöllisyys, kuten sirot, eläinkuvioiset kumisaappaat!

 • Minua inspiroi tänä keväänä nimenomaan bombertakit, mutta myös iki-ihanat karamelliset pastellisävyt (erityisesti laventeli+vaaleanpunainen), liehuvat midihamehelmat (myös vekkihameet), romanttiset lierihatut, värikkäät huulet ja kynnet sekä aurinkolasit!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/
  eyc.heinrichs@gmail.com

 • V-sukka

  Oi ihana arvonta! Itseäni inspiroi sama kuin joka kevät: aurinko, heräävä luonto ja kuiva asfaltti. Eli kevyet tennarit ja takit, värit ja tyttömäisyys :)

 • EmmaKoo

  Ootan niin, että pääsee kokonaan talvivaatteista eroon ja saa kulkea kevyemmissä kerroksissa! Näin juuri untakin, että kuljin kaupungilla mintunvihreissä kapeissa housuissa, vaaleassa neuleessa ja ruskeissa nahkasandaaleissa. Sitä odotan myös, että saisin pukea ”normaalia” vartaloani, tällä hetkellä odottelen vauvaa syntyväksi huhtikuussa, ja pukeutuminen ei jotenkin ispiroi ihan kauheasti… Jospa keväällä ja kesällä pääsisi taas korostamaan toivottavasti palannutta vyötäröä ja käyttämään housuja ja hameita ainaisten legginssien sijasta. Pastellivärejä, kuvioita!

 • Mia

  Talven muhkeiden neuleiden ja tummien värien jälkeen minua inspiroivat liehuvat silkkipaidat, paljaat nilkat ja oranssi huulipuna! + Mikään ei tuuleta niin mieltä kuin talvimaihareitakin paremmin kuin kevyet kevätkengät! :)

   

   

 • Olzu

  Keväässä minua inspiroi tänä vuonna kevyet materiaalit, luonnolliset hiukset, raikkaat värit, kevään tuoksu ja se, kun saan vihdoin, kunhan maa on kuivunut, laittaa jalkaani uudet mintunvihreät tennarit ja kuunnella kuinka sora rahisee jalkojen alla.

 • Vierailija

  Tänä keväänä inspiroi vaaleus, pehmeys ja puhtaus yhdistettynä johonkin erikoisempaan kuosiin tai väriin. Oon aina pukeutunut käytännössä pelkkiin mustiin vaatteisiin, mutta nyt oon vähän innostunut valkoisesta ja puuterista, etenkin jos seuraksi on jotain todella överiä, niin kuin vaikka toi bomber!

 • Sonuska

  Ehdottomasti värit inspiroi (Oranssi, puhdas valkoinen, pinkki, keltainen, mintunvihreä). Tuntuu kuin heräisi eloon. Talviaika..(siis mikä talvi) :D no harmaus ja synkkyys,pimeys on saanut mielenkin mustaksi ja sitä liiaksi pukeutumisessakin. Kevättä odotellen ja aurinkoa, sitä väriloistoa.

 • Ine

  Pastellivärit ja upouusi kaapissa odotteleva, aleista hankittu supernäyttävä pilottitakkini kyllä inspiroi kovasti (: Ja boyfriend-farkut, joita ennen inhosin mutta olen yllättävästi alkanut himoita ihan täysillä.

 • Hanhyvar

  Minua inspiroi keväisin kirkkaammat värit, ja vähän hassusa sanoa, mutta nyt myös uusi, lyhyempi hiuskuontalo. Ylikasvaneen polkkatukan näpsäkkyys kiehtoo kokeilemaan vähän kaikkea muutakin erikoisempaa ja sellaista, josta olen aiemmin uskaltanut vain haaveilla! Tuo bomber on siitä mahtava, että vaikka mustan mekon kanssa se toimii hyvin hillitymmänkin tyylissä, mutta yhdistettynä kirkkaisiin kevään väreihin se on todellinen piristysruiske katukuvassa! :)

 • sarafia

  Tuo on kyllä niin huikea että! Minua inspiroi suunnattomasti kukat ja kaikki kasvit! Kaikki eri vihreän sävyt, kukkaistyttömäisyys ja hippeysfiilis kutkuttavat nyt. Ihana ihana arvonta!

 • MrsMisu

  Mikä ihanuus!! Tässä keväässä inspiroi eniten pastelliset sävyt sekä villit kukkakuosit ja kuviot joita yhdistäisin mustaan ja harmaaseen. Tähän päälle kirkkaan sävyistä huulipunaa ja yksinkertainen silmämeikki.
  Posti muuten toi viime viikolla minulle Diego dalla palman huulipunan jonka bongasin blogistasi. Vitsi mikä löytö tuo kyseinen huulipuna ja -merkki onkaan! En ollut tästä merkistä kuullutkaan ennen blogiasi. Uusi suosikki löytyi, kiitos siis! :)

 • anniinae

  paljetit, eläimet ja itse lämpö. eli vaatteet saavat olla väljiä ja ilmavia, kuitenkin näyttäviä.

 • Krishna

  Joka kevät innostun uudestaan väreistä, myös erilaiset kuosit ja kuviot kiinnostaa. Toi viidakkokuosi on kyl ihan huippu! :)

 • Aiina

  Kyllä kevyet kauluspaidat ja kreisit printit puhuttelee tulevana kautena! Samaan aikaan virallista ja hullua, sopii mulle.

 • Nia Nia

  Mmm viidakkoprintti väreillä ryhditettynä. Kevyttä, keväistä, inspiroivaa. Bomber sopisi vallan mainiosti muutama vuosi sitten hankkimani silkkisen viidakkoaiheisen tunikan kaveriksi.

 • sheidi

  Paljaat nilkat! Kevään paras hetki on se, kun saa ensimmäistä kertaa laittaa kengät jalkaan ilman sukkia.

 • Ioni

  Tänä keväänä minua inspiroi lumen sulamisen ankeus – tai pikemminkin sen unohtaminen! Yritän pukeutua leikkisiin asuihin, joista ei puutu väriä saatika pirteyttä. Esimerkiksi kirkkaankeltaiset kumpparit yhdistettyinä valkoisiin housuihin ja paitaan sekä pinkkiin jakkuun kuuluvat tänä keväänä omaan asuarsenaaliini! :)

 • nitahannele

  Miami. Suuret ja villit kuosit. Pinkki. Ulkona vallitseva kevät aurinkoineen ja krookuksineen. Mun bachelor graduation project aiheesta ’The Worn Identity – Fashion bloggers and sustainability’. Nike. Kontrastit. Midihelmat. Paljaat nilkat ja ranteet.

 • SaR

  Laadukkaat ja kestävät arkivaatteet inspiroivat nyt eniten :) Klassikoita minulle. Siihen on hyvä yhdistää mitä vain :)

  satuli14@hotmail.com

 • Tuuli1234

  Minua insporoi erityisesti matalapohjaiset sandaalit, koska ne vaikuttavat ihanan käytännöllisiltä ja jalkoja helliviltä. :)

 • Miss L

  Kevään pukeutumisessa inspiroi kimaltavat pinnat, jännät tekstuurit, vanhat turvalliset mutta aina yhtä raikkaat kukkaprintit sekä rohkea Cara Delevigne buutseissaan.

  Sähköposti: siiri.kivekas(at)gmail.com

 • Inkeri888

  Kaikki kevyet ja ilmavat kankaat inspiroivat suuresti. Ja mikäli niihin yhdistyy vielä akvarellimainen kuosi niin voilá!

 • Enninkengissa

  Keveät materiaalit! :)

 • nipsunen

  Vau! : ) Tänä keväänä, kuten yleensä muutenkin minua inspiroivat kontrastit! Niin kuvioissa, väreissä kuin materiaaleissa. Kuitenkin jollain tavalla balanssissa keskenään, mutta mukavasti, yllättäen ; )

 • Oi, ihana arvonta! Tällä hetkellä olen inspiroitunut itsensäpaljastamis-vietistä eli kaikki cropatut mallit sekä läpikuultavat materiaalit viehättävät suuresti pukeutumisessa :-)

 • Emilia M

  Kevät on vasta alkamassa, mutta huomaan kaivavani keveämpiä kenkiä jo esiin, vaaleampia värejä päälle. Raikkaan keltaista, nurmen vihreää, hennon vaaleanpunaista, vaaleanharmaata.

 • indieda

  Keväällä inspiroivat aina värit. Niin mukavaa kuin talvella onkin pukeutua mustaan ja harmaaseen, kun värikkäät kevätvaatteet saapuvat kauppoihin meinaan pakahtua innosta!

 • Maria90

  Tänä keväänä (kuten aika monena muunakin :)) eniten inspiroi suosikkibloggaajien bongaamat tai itsepukemat asut, Pupulandia toimii hyvänä esimerkkinä.;)

 • eraisane

  Kevyet materiaalit ja kirkkaammat värit! Luonnollisuus ja raikkaus!

 • Jjjohanna

  Ooh ja aah, tuo hauska bomberi olisi vaatekaappini ensimmäinen tuontyylinen pusakka! Ihastuin, eli mukana kisassa ollaan!

  Tänä keväänä minua inspiroi ihan ensisijaisesti ITSE KEVÄT. Siis se, että villakangastakit ja muut villavaatteet saa pikku hiljaa hylätä odottamaan seuraavaa kautta. Tänä keväänä minua houkuttavat pukeutumisessa erityisesti seilorityyppiset raidat, vaaleat ja kirkasväriset housut (aion karttaa mustia housuja ja tummaa farkkua) sekä herrainkengät.

 • Sharleenka

  Minä ainakin inspiroidun vähän väliä mummun garderobista. Sieltä jos jostain löydän kaudelle sopivat kliffat kledjut, päivitys uuteen vuodenaikaan tapahtuu siis juuri tätä kautta! Pari viikkoa sitten mukaani tarttui polvinpituinen ruskea mekko, jossa suht iso kurren kuva rinnassa. Hauska, muodikas ja vieläpä tunnearvoa omaava asu tulee kulkemaan päälläni harva se päivä! Sen lupaan! :)

 • Miss Piggy

  Kuulostanpa tylsältä, mutta tänä keväänä iskee samat jutut kuin aina keväisin, eli kirkkaat värit, kuosit ja tietty hempeät pastellit :)

  misspiggyspearls(at)gmail.com

 • Riinuli

  Inspiroidun tänä keväänä ihanista raikkaista ja hempeistä väreistä, printtikuoseista sekä leo-kuvioinnista, edelleen. :) Tuo kaunis bomber olisi niin hyvä kaveri uudelle puuterinroosalle keväthameelleni! <3

 • SmM

  Minua inspiroi valkoinen. Mutta tuo takki voisi sopia mainiosti siskolleni, siksi mukana kisassa :)

 • Pipsi

  Oi! Samaa kaunista pikkuprinttiä ja väriä kantavat kevyet ja keväiset co-ordinate asut. Ne sellaiset joissa alaosa on hiukan korkeavyötäröinen ja yläosa on hiukan cropattu eikä ihonmyötäinen. Ne näyttävät siltä että niissä on ihanaa toivottaa tervetulleeksi kevät ja aurngonpaiste, sekä niitten tuoma inspiroiva leikkisä tyyli.

 • NinaMaria

  Vyötärö :) Itseasiassa ajatus välähti kun luin (ja katsoin kuvat) aiemmasta postauksestasi jossa kävit pukeutumisneuvojalla. Minulla on pieni vyötärö mutta jutun luettuani tajusin, että piilotan sen aina johonkin. Nuo ihanat värikkäät kellohameet olkoot kevätinspiraationi lähde ja kellohame on ehdottomasti ostolistalla. 

  ninamariatuulikki@gmail.com

 • tuovituulia

  Tällä hetkellä pukeutumisessa innostavat 20-luvun vaatteiden leikkaukset, leveät lahkeet ja kuluttamaton farkku. Ja tietysti viidakkokuosi! <3

 • Roosaaa

  IHANA arvonta ja aivan IHANA bomber! Tuo piristäisi niin ihanasti ilmettä ja voisin niin kuvitella tuon aurinkoisena ja keväisenä päivänä päälle!

  Mua inspiroi tällä hetkellä tosi paljon college paitojen yhdistäminen hameen, korkokenkien ja isojen näyttävien korvakorujen kera! :)

 • mariamaria

  Luonnonmateriaalit, väljyys ja printit! <3

 • eeeba

  Tänä keväänä meitsiä inspiroi ruutukuosi, lyhyet hameet (kiitos lämpimän sään) ja pastellivärit :) Saa nähdä millaisia kombinaatioita tästäkin yhdistelmästä tulee…

 • Hurahdan ja inspiroiduin hempeistä pastellinsävyistä sekä erilaisista printtikuoseista. Aamulla ihastelin kevään korkokenkiä, jotka oli väriltään kuin vaahtokarkkeja. :)

 • Liili

  Minimalistinen siluetti ja Samujin printtikankaat.

 • choiru

  paljaat nilkat inspiroivat aina keväällä! ja siis ennen kaikkea kapeat, vajaamittaiset housut niitä paljastamaan. vielä tennistossut jalkaan ja baanalle!

  anna.e.makela@jyu.fi

 • pinkki

  Sinivalkoraitainen mekko ja punainen huulipuna :) !!!

 • rainbowie

  Kävin viikko sitten Tallinnassa, ja hypistelin tunnin Zaran uuden malliston vaatteita ja asusteita. Zaran SS14 siis inspiroi minua. Parasta oli, kun palasin kotiin ja huomasin, että vaatekaapissani on joitakin aivan malliston tyylisiä vaatekappaleita – ihanaa, kun garderobia ei tarvitse laittaa uusiksi sesongin vaihtuessa.

 • EevaÅ

  Keväässä inspiroivat eniten heleät, lämpimät värit ja luonnollinen persoonallisuus!

 • Hilda

  Tänä keväänä innostunut hempeistä pastelliväreistä ja boyfriend-farkuista. Hiuksissa kiinnostaa Saara Sarvaksen blogista bongattu splashlight trendi!

 • EevaÅ

  Keväässä inspiroivat lämpimät, heleät värit ja luonnollinen persoonallisuus!

 • KatriV

  Mua inspiroivat tänä keväänä selkeät linjat yhdistettyinä ihaniin väreihin ja kuoseihin. Ja raidat edelleen!

 • krisu

  Pastellivärit :)

  krisu.sposti(at)suomi24.fi

 • mara

  Aivan mieletön! Tuo on kyllä pakko saada! Tänä keväänä inspiroivat värit, värit ja värit! Olen pitkään käyttänyt todella tummia sävyjä vaatteissa, mutta hiljattain jotain on tapahtunut! Onpa päälläni ollut muutama musta-vapaa asukin :) Nyt odotan innolla kevättä ja aurinkoa ja sitä kun saa pukeutua vapaammin miettimättä ensimmäisenä vaatteen käytännöllisyyttä tai tuulenpitävyyttä :)

 • A.K.

  Tänä keväänä inspiroi teema ”vähemmän on enemmän.”. Tavoitteena toimiva garderobi klassikoilla ja parilla kauden herkulla, aamuisten vaatekriisien minimointi ja oman tyylin kiteyttäminen.

 • Annieee

  Se, miten aurinko saa kaiken niin kauniin väriseksi ja luonto herää muutenkin ihan uuteen väripalettiin, saa tämän kesälapsen inspiroitumaan!:) myös se, kuinka ihmisistä tulee iloisempia ja jotenkin sallivampia saa pukeutumaan ehkä vähän värikkäämmin ja iloisemmin.

 • supukkap

  Festaripukeutuminen :)

 • Anne,

  Saapaskauden jälkeen odotan kuumeisesti että saan vetää jalkaan taas tennarit.

 • pinjuska

  Tänä keväänä (kuten varmaan kaikkina muinakin) inspiroi etenkin talvivaatekerroksesta kuoriutuminen, ballerinat ja raikkaat värit. Tulis se kesä jo!

 • Laurel Wreath

  Vaikka mikä! Printit, freesiys, kirkkaat värit (kuten keltainen ja vihreä), ysärimekot, farkku, lenkkarit, AURINKO! Näin aluksi. Ja tietty tuo mielettömän hieno bomber.

 • Indra

  Mua inspiroi pastellivärit ja erilaiset, suuret kuviot. Tuo takki on ihanan raikas!

 • olensofia

  Valo! Jotenkin tänä vuonna jo syksyllä alkanut harmaus ja pimeys ovat ottaneet erityisen tiukille. Nyt kun välillä kulman takaa saattaa jopa pilkahtaa aurinko, olen uskaltanut kaivaa esiin myös vaaleampia sävyjä vaatekaapista. Niistä valo heijastelee mustaa ja harmaata kauniimmin!:)

 • noopru

  härregyyd, muistan kun näin nämä kuvat ekan kerran ja siis toi kuosi on aivan kreisimakee. miten voikin olla hyvä kilpailu! laskeskelin että budjetti on tänä keväänä to-del-la pieni, eikä mihinkään suurempiin vaatehankintoihin ole varmaankaan varaa. kaikki rahat menevät ensitalven pakomatkaan (valmistuminen > pois suomesta). insipiroidun siis kirpparilla! onneksi niiden luulisi olevan pullollaan muiden hylkäämää pastellia, pörröä, revittyjä leviksiä ja nahkakenkiä. ja lenkkareita! kaikki sportti on tosi kiinnostavaa tänä keväänä, ja bomberihan sopisi siihen tyyliin hyvin.

 • annagretali

  Oih! Ihastelinki noita jo aiemmin! Tänä keväänä innostuttaa eniten vaaleanpunainen ja kaikki kimalteleva, odotan niitä kevään hetkiä kun aurinko antaa paljettihousuille suuren, valoisan elämän!

 • palikka

  klassisuus kohtaa rentouden. Värikkyys kohtaa mustan ja valkean. Joo, eli ens/tänä keväänä inspiroi vastakohdat, se miten trenssitakin kanssa laittaa kuluneet farkut, kuinka kotelomekon kanssa laittaa bonberin tai farkkutakin. Bomberia mulla ei olekaan, joten… :D

 • iidaac

  Minua inspiroi tänä keväänä modernit leikkaukset sekä yksinkertaisuus. Myös seilorihenkisyys ja raidat inspiroivat minua. Tuo bomber olisi kuitenkin jännittävä vaatekappale kaappiini, sillä tyylini on melko yksinkertainen, mutta bomber toisi siihen lisää kiinnostavuutta.

 • Miraaa

  Tänä keväänä minua inspiroivat värit sekä printit. Varsinkin pastellin eri sävyt.

 • ReettaKaarina

  Lippikset!

 • sisa

  Kevättäni inspiroi ajatus siitä, miten voisin toteuttaa huoletonta ja tyylikästä samanaikaisesti.  Erilaisia siluetteja, kevyttä, klassista ja simppeliä. Minimalistista yllättävillä yksityiskohdilla. Niihin ajatusleikkeihin sopisi myös tuo viidakko-ihanuus.

  Kuvassa Jean Seberg näyttää mallia.

  [[{”fid”:”312395″,”view_mode”:”media_original”,”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”307″,”width”:”400″,”class”:”media-element file-media-original”}}]]

 • emmimarias

  Inspiroidun ehdottoman kauniista hempeänvärisistä pitsiunelmista ja spagettiolkaimista. Kesää varten koluan kirpputorit aina hameet ja liehuvat helmat mielessä. Ihana, kuviollinen bomber piristäisi minkä tahansa asun!

 • pim

  Värit, kevyet materiaalit & ilmavuus, haalarit! :D

 • pihka

  Pastellivärit. En ole koskaan oikein välittänyt pastelliväreistä. Ne ovat jotenkin olleet makuuni turhan pliisuja, vaikken mikään kovin voimakkaiden värienkään ystävä ole. Olen sujhtanut siihen näiden välimaastoon. Nyt pastellit ovat kuitenkin alkaneet vetää minua puoleensa kuin magneetti. Tilasin jo hempeän vaalean-vaaleanpunaisen takin kevätsäille. Odotan niin takin saapumista kuin sen sallivia säitä innolla.

 • emem

  Odotan jo innolla aurinkoa, koska ostin viime syksynä uudet pilottiaurinkolasit, jotka jäivät harmillisen vähälle käytölle pilvisessä säässä. Siihen kaveriksi farkku- tai nahkarotsi ja klassinen raitapaita, niin bravo. Arvottavana oleva bomberkin kävisi varmasti hyvin yhdistelmään :)

 • viiviK

  Mua inspiroi ehdottomasti toisistaan suuresti eroavien materiaalien yhdisteleminen sekä värikkäät printit :)
  Ja tää viidakko printti on ihana ja materiaali on bomber takille erikoinen :)

  viivi.korpela@hotmail.com

 • Pirjo

  Kevät ja pastellivärit!

 • ullakko

  minua inspiroi maskuliiniset perusvaatteet yhdistettynä johonkin vähän jännitävämpään, esim villiin kuosiin. ja iänikuiset kauniin heleänväriset silkkipaidat tuo kevään.

 • Melle

  Pastellivärit! Värianalyysin mukaan olen kevät ja minulle sopivat pastelliset sävyt.

 • laaura

  Tänä keväänä inspiroivat värit ja naiselliset hameen helmat!

 • kaisis

  Voi nää on kauniit, tahtois omaksi. Niiin keväiset ja söpöt asut kaikki.

 • mskkes

  Säiden lämmetessä vaatekerrastojen keventäminen ja vakioväri mustan siirtyminen kesätauolle vaaleampien sävyjen tieltä. Kevääksi on tullut hankittua muutamia jänniä printtivaatteita, joten niiden käyttöä odottelen jo kovasti! Myös bomberin metsästys on vielä meneillään :)

 • Helma

  Yhdistää jotain tyttömäistä esim kukkia tai pitsiä reteisiin kenkiin. Taas tänäkin vuonna.

 • salllla

  Tänä keväänä minua inspiroi printit ! Olen todella, ja tarkoitan nyt TODELLA, huono käyttämään pukeutumisessani värejä, mutta jostain syystä erilaiset värikkäät kuosit ovat vetäneet minua viime aikoina puoleesa. Unelmoin asusta jossa ylä- ja alaosa ovat samaa kuosia, ydistettynä yksinkertaisiin mustiin tai valkoisiin avokkaisiin ja samanväriseen clutchiin… Olisipa jo kevät.

 • Tonjanen

  Erityisesti 90-luku ja helppous vaatteissa kiinnostaa keväällä. Värit voisivat myös palata talven harmauden jälkeen asukokonaisuuksiin :)

 • Qjs

  Aivan ihana! Tänä keväänä minua inspiroi pukeutumisessa kovasti pukeutumisen historia ja sieltä erityisesti kaikki upeat kirjonnat ja koristautuminen eri vuosikymmeninä ja -satoina. Erityisesti mielessä on myös ollut aasialainen pukuhistoria ja erilaiset kimonot ja samurai-asujen muotokieli. Tuollainen kuvioitu bomber on toki uudempaa tyyliä, mutta en omista yhtään bomberia ja tuo kuosi on kaunis kuin kirjailu! Näen sen jo leveiden kietaisuhousujen tms. kanssa, kevätfiiliksen nostatti aamuinen vieno kevään tuoksu ja tuntu – tule jo!

 • Tulppaani

  Vanha tuttu musta-valkoraita yhdistettynä raikkaaseen sitruunankeltaiseen.

 • briossi

  pastellisävyiset herrainkengät hankittava ehdottomasti kevään saavuttua :>

 • nooruska

  Pastellit ja seilorihenkisyys,kuten useampana menneenäkin keväänä ja kesänä. Värikkäät huulipunat ja värittömät kiillot ovat oiva lisä,asusteita unohtamatta :)

 • Essukka

  Tänä keväänä mua inspiroi mukavat kengät ja auringon vaalentamat kutrit!

  essi_sippu@hotmail.com

 • roasa

  Keväässä on parasta se, kun voi kääriä housut siten, että nilkat näkyvät. Balleriinojen kanssa se on aina vaan niin pop. Tänä keväänä minua inspiroi erityisesti pastellisävyt ja niihin mätsättynä vähän raffimmat korut. Pastellisävyt puhuttelevat myös tukassa! Unelmana onkin sellainen hieman vaaleanpunaiseen hattaraan (niitähän on joskus myyty vihreänäkin, mutta ei sentään!) vivahtava tukka. Ehkä vielä joskus :)

 • Tua

  Jostain syystä minuun tänä keväänä näyttävät kovasti vetoavan kukkakuosit, mikä ei kyllä ole lainkaan minun tapaistani!

 • Kaili

  Koska joka kevään kovin asuste on irtojäätelötötterö, pukeutumisessa inspiroi nopeus: siinä ajassa missä tuunaa itsensä edustuskuntoon, ehtii syödä ainakin kaksi jädeä.

 • maimikki

  Minua inspiroi kyllä ehkä eniten eläinkuosit, puuterisävyt ja jostain syystä myös musta nahka! Nahkashortsit ovat olleet mielessä monena kesänä, mutta tänä vuonna ne on kyllä saatava :) Myöskin luonnolliset sävyt hiuksissa ovat erityisen ihania juuri nyt, näyttävät ihanan freesiltä ja raikkaalta :) Oi, nam nam, kevät tulee! <3

 • Lelluu

  Mua inspiroi boyfriend-farkut jota en kyllä vielä omista ja pastellivärit.

 • iinaii

  Hempeät pastellivärit inspiroivat minua tänä keväänä!

 • Onpa ihana bomber! Tänä keväänä mua inspiroi erityisesti naiselliset, simppelit ja ilmavat leikkaukset, sekä ylelliset, ohuet kankaat :) spagettiolkaintopit oh yes, samoin sirot nilkkurit pillifarkkujen ja suoralinjaisen paidan kanssa. Haluisin ehdottomasti opetella käyttämään vähän enemmän värejä, sillä tällä hetkellä garderoobi on sävyltään mun silmään aika syksyinen.

 • Niania

  Perinteisen sininen farkku, pastellit, printit ja kuosit. Tuo bomber on aivan ihana piristys, saisipa omaksi! :)

 • Jmp

  Tänä keväänä minua inspiroi eloonheräävä luonto (mikä liittyy myös omaan alaani) sekä 80- ja 90-luku. Miten voikin olla, että tuolloin koulun pihalla noloiksi kokemani vaatekuosit tuntuvatkin tänä päivänä aika mahtavilta! :D

 • aadad

  Pastellivärit, pörröiset materiaalit ja tolppakengät!

 • Anniaaah

  Näyttävät kuviot oikeissa paikoissa ja kirkkaat värit. Farkku ja nahka pysyvät kuitenkin edelleen mielessä :) näitä sitten vaan yhdistelemään. Tule jo kevät ja kesä!

 • Olen koonnut lehdistä leikatuista kuvista puolikkaan seinän kokoisen inspiraatiokollaasin (niin kuin kaikkina vuodenaikoina :D). Sieltä löytyy paljon hohtavia ja kiiltäviä materiaaleja, paksupohjaisia kenkiä, puuterisävyjä, noita birkenstock-tyylisiä sandaaleja ja paljonpaljonpaljon raikkautta ja keveyttä. Olisi hienoa voittaa tuo. Toisi sopivasti piristystä tähän stressintäytteiseen kevääseen. :)

 • Itselleni kevät on tuonut tullessaan värit. Sinisen kevät takin alta paljastuu milloin minkäkin värinen lämpöinen paita, jota korostaa kauniisti suuren suuri ja näyttävä koru. Vihreä on yksi lempiväreistäni, se tuo niin ihanan raikkaan ja keväisen tunnelman tullessaan, ja tuon bomberin voisi sujauttaa vaikka minkä kesäisemmänkin topin päälle. :-)

 • sus

  Iiiihana bomber! Sopisi kevättakiksi iänikuisen nahkatakin rinnalle. Keväässä inspiroi aina värit ja erilaiset kuosit ja oon innostunut entistä enemmän mitä kirkkaimmista väreistä, väriyhdistelmistä ja eläinkuoseista.

 • AnnaMm

  Värilliset ja mustavalkoiset vaatteet ovat mun juttu.

 • naanis

  Pastellivärit, erityisesti houkuttaa yhdet tietyt pastelliset herrainkengät.

 • maisa90099

  värit ehdottomasti ja leikkaukset.

 • Mua inspiroi http://louisphilippedegagoue.blogspot.fi Ihan huikeita asuja ja kuvia! Jotain kreisiä kaipaan siis omaankin tyyliini tällä hetkellä. Tuo kisan bomber olis aika hyvä alku!

 • Uudenkarhea poikaystävä, tai oikeammin sen mielettömän laaja sneakerkokoelma! Viime vuodet oon vetänyt ensin ohkaisilla saappailla ja sen jälkeen fiilistellyt (aina vähän liian aikaisin) ballerinakelejä, mutta nyt en millään malttaisi odottaa että pääsen ratsaamaan kevään tennariuutuudet :D näin ne pariskunnat alkaa muistuttaa toisiaan… harmi että tyypillä on mua viisi numeroa isompi jalka!

 • Rora2

  Keveys. Siis se tunne, kun kangas ei paina raskaana vaan materiaali pikemminkin silittää ihoa.

 • bandilla

  Kirkkaat värit ja kuosit. Farkku paidat ja liivit.
  Ja tennarit!!!

 • A.l

  tänä keväänä inspiraatiota on täytynyt laajentaa uusiin malleihin ja muotoihin kesää kohti kasvavan mahan ehdoilla. maksimekot, joita ennen karsastin sekä haalarit yhdistettynä lyhyeen takkiin, jonka materiaali poikkeaa mahdollisimman paljon alaosasta. niin, ja ripaus sitä ihanaa kamalaa mintunvihreää johonkin, vaikka hiuspompulaan ;)

 • Saritahtoo

  Kirkkaat värit ovat mielessä, erityisesti keltainen ja oranssi.

 • Klaura

  Minua kiehtovat vaaleat pastellit (etenkin fiksaatio vaaleanpunaiseen ja lilaan) ja paljetit. Kaikki hyvin naisellinen iskee, mikä on hieman epätyypillistä itselleni. :) Air Maxit vaalean sinisenä on kummitelleet jo niin pitkään, et olisi melkein pakko saada.. Arvonnan bomber on huikea, toivottavasti on onnea matkassa! Kaapista ei entuudestaan sellaista vielä löydykään. ;)

 • Reetta_e

  Mua inspiroi tulevassa keväässä ehdottomasti värit. Niin räikeät kuin pastellitkin. Talvella tulee aina pukdeuduttua normia synkemmin niin on ihana kun aurinko alkaa paistaa ja voi laittaa jotain valoisampaa ylleen.
  Suuresti inspiroi mut farkut ja varsinkin repaleiset sellaiset. Näkisin niin tuon takin ylläni mustien tai vaaleiden kulutettujen farkkujen kanssa. <3

 • Marmilla

  Moschinon Paavo Pesusieni. Boyfriend farkut. Herrainkengät. Kellohameet. Pitkät hulmuavat mekot. Oranssi. Vihreä. Printit. Pastellit. Yöhousut. Kukkakuosi.

  Itseltäni puuttuu vielä täydellinen kesätakki ja jotenkin tuntuu, että tämä Eleonoran upea bomber voisi olla se oikea ! (:

 • juuliv

  Vaihtelevuus! Yks päivä on ihana mennä kouluun värikkäissä lenkkareissa ja hupparissa ja seuraavana päivänä nautin olosto korkeissa koroissa ja sifonkipaidassa!

  juhevu@utu.fi

 • Pirta

  Toi on mun! :)
  Odotan aurinkoa, kesätakkeja, tennareita ja värejä.

 • Kukkakuvio ja vaaleat sävyt ja tietty Converset :)

 • Lisbe

  Minua innostaa kevään pukeutumisessa usko siihen, että siitä tulee niin LÄMMIN ettei paljon tarvitse pukeutua.

 • Larissa1

  Pastellivärit, nahkavaatteet, urheilullisuus, erilaisten tyylien yhdistely, Burberry Prorsum :)

  Ps. Aivan ihana tuo takki!

 • Emilia Y

  Tänä keväänä minua inspiroi ehdottomasti pehmeät värit, vaalea farkku ja pitsi! Kevät kuvaa minulle hempeitä värejä ja kevyitä vaatteita, joita on ihana käyttää kylmän ja pimeän talven jälkeen. Onhan se myös vuodenajoista suosikkini :)

 • mirkkumol

  pirteet värit !

 • nona

  Ooh, ihana kuosi!

  Minua inspiroi eniten aikainen kevät! Olen jo nyt helmikuussa kävellyt kevätkengissä, luksusta. :)

  Lisäksi minua inspiroivat selkeät, yhdisteltävät vaatteet ja kauniit printit.

 • ___Anna____

  Eniten tällä hetkellä inspiroi uusi hiusmalli. Leikkautin hiukseni aivan lyhyeksi ja jotenkin tuntuu, että kaikki vanhatkin vaatteet näyttävät ihanan uusilta ja erilaisilta uuden tukan kanssa. Lyhyiden hiusten kanssa pystyn näköjään käyttämään myös hameita, mekkoja ja kuviollisia vaatteita jotka ovat tuntuneet pitkään liian tyttömäisiltä. Siksi, kumma kyllä, tuo kukkatakkikin tuntuu yhtäkkiä aivan minulta.

 • caroliinus

  Minua inspiroi värit, erityisesti pastellisävyt sekä villit kuviot kankaissa!

 • Hanna V

  Tänä keväänä inspiroi tämä sanoitus: Get your head out from those mags and websites who try to shape your style / Panda Bear – Good girl/Carrots

 • Milla S.

  Värit inspiroivat! Tykkään värikkäistä sukkahousuista, kuvioista, raidoista, mustasta, punaisesta, hehkuvasta värimaailmasta! Auringossa kaikki näyttää hyvältä!

 • Sss

  Moschino AW 14! <3 <3 <3

 • Ormondo

  Eläinkuosit, 90-luku ja printtien yhdistely ovat mielessä juuri nyt :)

 • marmarmaria

  Oon räppitsiku henkeen ja vereen ja mua inspiroi tänä keväänä juurikin värikkäät bomberit. Pystyn kuvittelemaan itselleni päälle juuri tuon ihanan bomberin, Raidersin snapbackin ja aurinkolasit.

 • iv

  Keväässä parasta on valo ja tuoksut, raikkaat värit ja ihon pilkahdukset. Jotenkin musta nahka vaihtuu salakavalasti kauniiksi vaaleanruskeaksi. Farkku vaalenee ja kangas alkaa kuultaa läpi. Romantiikkaa ja kukkia, tulevaisuuden suunnitelmia..

 • hjj

  Värit erityisesti jostain syystä keltainen. Johtuisiko auringonvalon puutteesta.

 • Hieno takki, osallistun ilolla kisaan! Tänä keväänä minua inspiroi todella yksinkertaiset perusvaatteet; mustat farkut, harmaat villapaidat. Ehkä myös mokkasiinit. Erityisesti farkkujen käärityt lahkeet, joka keväinen juttu.^^

 • HM

  Samaan aikaan poikamainen ja tyttömäinen farkkulippis, jossa on valkoisia pilkkuja.

 • Murkinamasu

  Joka kevät insipiroi kirkkaammat värit ja kepeät kerrokset. Mikään ei ole ihanampaa kuin vaihtaa kengät balleriinoihin ja vaihtaa talviparka kevättakkiin. Tänä keväänä insipiroi etenkin leikkisä tyyli. Tuollainen bomber kreisillä kuosilla olisi aivan ihana! :)

 • hannakatrik

  Olen jotenkin hurahtanut valkoisiin farkkuihin! Niihin voi yhdistää mitä vaan. Sneakerit tai herrainkengät ja yläosaksi sitten vaikka valkoinen t-paita ja esim tuo bombertakki :) Ihana kevät tule jo!

 • Joski

  Aivan ihana! Tänä keväänä minua innostaa pukeutumisessa värit ja tyylikkäät asusteet.

 • kaisakaroliina

  Olen yleensä tosi arka pukeutuja ja kaappini pullisteleekin mustia vaatteita. Nyt olen kuitenkin viimeisen vuoden sisällä jostakin syystä innostunut hankkimaan valkoisiakin ja jopa yhden vaaleanpunaisen vaatteen. Nyt keväällä niitä on kiva alkaa taas käyttää ja ehkä hankkia jotakin uuttakin raikkaan tai hempeän väristä vaatetta.

 • mzk

  Juuri luin Instylestä jutun bomberjakuista, ja ajattelin että se olisi ihana kevätvaate:) Ja vaaleanpunainen!

 • A-M

  Kevyet parkatakit!

 • päivipit

  Värit! Vihreys & vehreys!

 • katakatti

  Tänä keväänä, niinkuin yleensä joka kevät pukeutumiseni saa voimaa auringosta, valosta ja kevään hempeistä, kalpeista väreistä. Sitä alkaa syksyn ja talven fifty shades of grey and black- vaiheen jälkeen pukeutua väreihin, varovasti yksityiskohdista aloittaen. Ihana kevät!

  e-post: kata.valli@hotmail.com

 • Tiinanen

  Innostun joka kevät samoista jutuista: valkoisista puuvilla/pellava mekoista, kirkkaista väreistä (erityisesti punaisen kaikki sävyt ja kirkas keltainen), maxihameista, väljistä housuista, koripunos laukuista ja sandaaleista.
  Ja kun se kesä viimein saapuu, liitelen sen läpi kahta mustaa maksimekkoa vaihdellen ;)

 • Helieveliina

  Hirveästi en totta puhuen ole vielä ehtinyt miettiä kevään pukeutumista, mutta tietysti kaikki ohkaiset ja kauniit kankaat, kuviot ja pastellinsävyt sekä maximitta inspiroi näin talven jälkeen! Mutta ainakin hattu ja pinkki huulipuna on pakko hommata kesäksi :)

  – Heli

 • katjaemma

  Musta, aina vaan. Mutta tällä kertaa myös kuviolliset asiat ja vaatteet siellä mustan seassa!

 • Tyyni

  Minua inspiroi värit: sekä pastellit että metalliset värit

 • mju

  Ruutukuosit aina vaan ja kuviollisuus myös housuissa. En ehkä itse ole vielä uskaltanut kunnolla repäistä housujen saralla, mutta vakaa pyrkimys on kevään tullen koettaa jotain a) värikkäämpää tai b) kuosillista.

 • Naniii

  Tänä keväänä minua inspiroivat valtavasti värit ja räiskyvät kuosit, jotka saavat sormet jo syhyämään, kuten tuo bomber-takkikin! :D täytyy vaan odotella vielä ihanan lämpimän kevään tuloa ja sitten pääsevät printit valtaan :) tuollainen bomber olisi aivan huippua kotouttaa muiden takkien kaveriksi :)

 • Ainooo

  Tänä keväänä freesi tyyli, raikkaat voimakkaat värit ja valkoinen yhdistettynä farkkuun tuntuvat miellyttävän silmää. Tietynlainen simppeliys on myös jees, liiat krumeluurit saa jättää pois.

 • E-L

  Ihana! Tänä keväänä inspiroi ehdottomasti värit ja tuossa bomberissakin niitä riittää – mukavaa vastapainoa perussävyille, jotka usein tulee valittua aika tummissa väreissä, vaikka tyylikkäitä toki nekin!

 • Antsa

  Bomber, joo! Viidakkobomber, NO JOO!
  Kevätpukeutumisessa inspiroi kuivuneen asfaltin tuoksu, linnut, aurinko ja lämpö. Muotijutuista tällä hetkellä erittäin pinnalla oleva lenkkarihankinta vielä pohdituttaa, mutta löysin juuri ebaysta äärettömän siistillä kuosilla olevat Niket. Eniten kiinnostaa tällä hetkellä hempeyden yhistäminen kovuuteen: siistihkö hame ja hempeen värinen kauluspaita yhdistettynä lippikseen/ pipoon ja lenkkareihin. Ou jee. :)

 • Pee

  Paljaat nilkat! Odotan kevättä ja nilkanpaljastavia farkkuja innolla.

 • liris S.

  Kirkkaat värit yhdistettynä harmaaseen tai hiekanvaaleaan, sekä tietysti kevään ensimmäinen sukaton päivä. iiris.suomela(ät)hotmail.com

 • ayaka

  Työ ja opiskelukiireiden, sekä talvella vallalla olleen masentavan syysilman vuoksi en ole jostain syystä edes muistanut kurkistaa mitä kevään tai kesän tyyleissä on luvassa. Viime viikolla tein visiitin kaupoille ja huomasin hameiden valtaavan hyllyjä. Ja mikä hienointa, ei niitä minimittaisia vaan sellaisia, joita tälläinen hameujoilijakin uskaltaa käyttää. Kollegepusero, hame ja lenkkarit kuulostaa kivalta ja rennolta yhdistelmältä. Aurinko ja lämpö, TERVETULOA!

 • bmaria

  Vahvat kuosit ja keveät liehuvat kankaat.

 • roosak

  mua inspiroi muiden ihmisten rohkeat pukeutumistyylit. Vaikka en itse ole mikään maailman rohkein pukeutuja ni osaan välillä ottaa jotain pieniä ideoita muiden pukeutumistyyleistä. Yksityiskohdat on pop!

  rosa.kotilainen@hotmail.com

 • HannaAnniina

  Aivan ihana tuo mallisto! Bomberissa yhdistyy sekä rentous, että tyttömäinen viba, joka on omalle tyylilleni aika ominaista.
  Olen jo pitkään ollut mekkotyttö, ja talvellakin olen jaksanut yleensä kiskoa useammat sukkahousut päällekkäin. Tänä talvena en ole helmoja päälleni jostain syystä pukenut. Kai talvella tyyli muuttuu tylsän mukavuudenhaluiseksi. Nyt on siis kevätmekkosia tosi ikävä! Kunhan kelit lämpenee, lupaan ja vannon, että helmat taas hulmuaa. Pari kevätuutuuttakin odottelee koskemattomana kaapissa. Pitäisi ehkä tänä keväänä myös uskaltaa kokeilla midimittaa ja nahkahametta.

 • Laadukkaat luonnonmateriaalit, vihreä ja vihreys. Vastuullinen kuluttaminen ja kirppikset, tietty.

 • Anniinnaanni

  Kaikki kevyet kimonomaiset jakut/kauhtanat on ihan parhaita kevaaseen. Naita ostan usein kauppojen bikiniosastoilta, mutta kaytan toissa farkkujen kanssa.

 • hannapee

  OOH miten ihana väriläiskä! Itse en malta odottaa ilman lämpenemistä ja katujen kuivumista, kun saan lätkäistä Vagabondin avokkaat jalkaan – sellaiset tupakkatossumalliset :)

 • bambiinass

  Itselläni on tänä keväänä inspiraation antajana etenkin asusteet! Ruusukultaiset korut ja kellot, ketjut, hiuskukat, keveät laukut… Tuntuu siltä, että koko vaatevarasto kasvaa puolella, kun muistaa vain yhdistellä rohkeasti asuihin eri asusteita!

 • Vii

  Paljaat varpaat kera lakattujen kynsien, lisäksi keltainen hame ja kukkaprintit kuumottaisivat myös tänäkin keväänä.

 • Siiri E.

  Mua inspiroivat edelleen kaikenlaiset villit kuosit, joten aika ihana olisi tuo takki :)

 • liinah

  Kevät itsessään antaa valtavasti mahdollisuuksia pukeutumiselle, sillä talvella käytännöllisyys väkisinkin sanelee pukeutumista . Odotan, että saan pukea risaiset vaaleansiniset farkut jalkaan. Minua kutkuttaisi myös vaaleampi oranssinsävyinen kesätukka ;)

 • Nessu

  Vaikkapa collegepaidat ja lenkkarit. Olisi muksaa oppia käyttämään hameita, joten myös sellaiset simppelit hameet inspiroivat. Öljykangastakit, jos niitä nyt keväisiksi voi sanoa.

 • Elsin

  Erityisesti tänä keväänä inspiroi hieman pidempi hameen pituus ja kimonotakit.

 • stylish

  Aurinkoinen ihanainen kun alkaa taas näyttäytymään kaivan esiin kaikki omistamani aurinkolasit! Se minkälaiset aurinkolasit laitan nenälleni niin se rytmittää kunkin päivän tyylin :)

 • Mium

  Tänä keväänä on inspiroinut eniten kaksi väriä. Valkoinen ja keltainen.

 • maiamari

  Tänä keväänä mua inspiroi hyvien löytöjen tekeminen omasta vaatekaapista, nim.köyhä opiskelija :D

 • oclar

  Vaaleat värit, farkku ja kevyet kengät näin talven jälkeen..

 • Lollo

  Erilaiset hullunkuriset printit pienenä osana/yksityiskohtana asussa, räiskyvät huulipunat, hatut ja kaikki kimaltava. :)

 • Tänä keväänä mua ei yllättäen inspiroikaan perinteisesti kauppoihin näihin aikoihin saapuvat pastellivärit vaan enemmänkin jostain syystä vaatekaapin raivaus! En tiedä, miten se voi inspiroida, mutta oon saanut tästä projektista ihan älyttömästi uutta pontta ja uusia ideoita pukeutumiseen ja mikäs sen parempaa, rahaakaan ei kulu :)

 • Katjuskainen

  Kyllähän ne aina nuo värikkäät ja iloiset kuosit on jotka pimeän talven jälkeen houkuttaa.
  katjamako(at)hotmail.com

 • iidah

  Oih, kirkkaan kirjava bomber <3 tänä keväänä sydäntä sykähdyttää ja vaatteissa himottaa erityisesti valokuva-kuosit ja digiprintit sekä vaatteiden materiaalien kolmiulotteisuus, kuten erikoiset tikkaukset, pampulat ja rönsyt.

 • AURAu

  Erityisesti tänä keväänä on keksinyt innostua pohjemittaisesta nahkahameesta (hankintalistalla, vaikka mitaa tästä varresta löytyykin nipinnapin 160 :D), sekä nilkkapituisista nahkahousuista jotka syksyllä hankin.
  Yleensä liitän nahan vahvasti syksyyn, mutta tänä keväänä se on suorastaan pakkomielle, suurina pintoina!
  Etenkin uusissa muodoissaan: kerrostettuna, vaaleanpunaisena, OH!

  Ikuisena inspiraationlähteenä toimii myös Eleanoran kaltaiset lumoavat naiset.

 • Kukka

  Oi Tulppaanit ja niiden kauniit sävyt inspiroivat keväässä! Kun ensimmäiset tulppaaniryppäät ilmestyy kauppoihin, niin ainakin minulla alkaa kevät fiilis nousta ja kaikki sen mukanaan tuoma innostus sisustaa kotia kirkkaampiin sävyihin :)

 • Vierailija

  Tänä keväänä inpiroivat varhaisteiniyteen unohtuneet klassikot, joiden en koskaan uskonut palaavan: vaaleansininen väri ja Vanssin nauhattomat tennarit. Kevät, tule jo!

  ttiiamarika at gmail.com

 • MiiaK

  Kevätmieltä inspiroi tällä hetkellä monikin vaatekappale; pitkät takit nilkkamittaisten housujen ja herrainkenkien tai loaferien kanssa, vaalea farkku, mintunvihreä sekä eläinkuosi ja metallinhohto kengissä.

 • AnnikaL

  Keväässä inspiroi sporttisuus, erityisesti kengissä.. helppous, mukavuus ja huoleton tyylikkyys.

 • Marreka

  Jostain syystä tänä keväänä minua inspiroivat kaikki kuviolliset housut. Mitä villimpi printti, sen parempi! Dalmatian pilkut, kukat, leopardi, you name it. En millään pystynyt vastustamaan Marimekon pikselihousuja, kevät saa tulla!

Related posts