23/02/14

Tangle Teezer- ja Invisibobble-kisan voittajat

5 60 tangle-teezer-kisa.jpg

Heippa vaan muut takkutukat! :) Oli hauskaa huomata, että noin valtavan moni teistä on joko jo ihastunut Tangle Teezeriin tai haluaisi kokeilla sitä pikimmiten. Harja tosiaankin on takkujen selvittelyssä ihan omaa luokkaansa. Nyt tässä kisan starttailun jälkeen ehdin saada testiin myös noita Invisibobble-ponnareita, joita puhelinjohtoponnareiksikin kutsutaan. Ja ne ovat myös ihan loistavia! Minulla on siis sellainen äärettömän liukas hiustyyppi, joissa tavalliset ponnarit eivät meinaa millään pysyä ja siksi joudun jatkuvasti kiristämään niitä ja korjaamaan valahtaneen poninhännän paikkaa. Tämä taas aiheuttaa sen, että hiuksia katkeilee herkästi ponnarin kiinnityskohdasta. No nyt kokeilin sitten noita puhelinjohtoponnareita. Myönnän olleeni oikeasti aika skeptinen, mutta ennakkoluulot osoitettiin kyllä täysin vääriksi. Ponnari pysyy tukassa niin hyvin, että enemmän on vaikeuksia saada sitä pois. ;) Ja eipähän katkeile hiuksia, kun hiuslenkki ei raasta tukkaa liian tiukkaan sidotun poninhännän kohdalta. Voimakas suositus täältä suunnalta siis myös noille ihmeponnareille!

Arvoin kisaan osallistuneiden joukosta neljä onnekasta voittajaa, jotka saavat omakseen siis itse valitsemansa Tangle Teezerin sekä Invisibobble-ponnarisetin haluamassaan värissä. Ja tässä ovat onnettaren suosikit:

Lilium:

Itseltäni löytyy jo useampi Tangle Teezer, en ole käyttänyt pitkään aikaan mitään muita harjoja. Harkitsen vielä Aqua Splash harjan ostamista, niin olisi sitten joka tarkoitukseen oma harja. Invisibobblet ovat sen sijaan täysin uusi tuttavuus. Kiitos kovasti vinkistä :). Pidän hiuksia hyvin harvoin kiinni, mulla on hennot ja hauraat, mutta liukkaat hiukset ja tavalliset hiuslenkit tuntuvat usein vahingollisilta ja pureutuvat joko liian tiukasti kiinni tai eivät pysy ollenkaan. Tuollainen puhelinlanka ponnari voisi olla oiva ratkaisu asiaan, täytyykin käydä heti tänään katsomassa jos noita Anttilasta löytyisi. Jos onnetar olisi suosiollinen haluaisinkin ilahduttaa pientä kummityttöäni violetilla Magic Flowerpot harjalla ja Candy Pink värisillä ponnareilla.

Vivi:

Ihan superarvonta! Oon jo pitkään pohtinut noita molempia tuotteita, mutten sitten kuitenkaan ole raaskinut niitä ostaa. Valitsisin ehdottomasti pinkin Salon eliten ja läpinäkyvät ponnarit!

ANNIKE:

Oi, onpa mahtava kilpailu! Itse olen päässyt kokeilemaan molempia ja todennut ne todella hyviksi! Harmi vaan, kun en vielä sellaisia itse omista. Otanpa siis osaa kisaan! Tangle Teezereista haluaisin leopardikuosisen tai musta/kulta-värisen harjan. Invisibobbleista puolestaan haluaisin chocolate brown-värisiä pompuloita. Vaikka nättejä ne kaikki ovat!

Neiti Näpsä:

Oman pilalle menneen originaalin pinkin teezerin tilalle voisin huolia uuden samanlaisen. Vinkkinä kaikille, ei kannata käyttää sitä föönatessa… Ei, se ei kestä kuumuutta. Ja ponnarit voisi olla kirkkaina mukavan huomaamattomia. Myös ohuen ja herkästi takkuuntuvan kuontalon omaavana on pelastus ollut itselläni Tangle Teezer + Kerastasen Oleo relax jätettävä hoitoaine yhdistelmä. Vaikka tuote onkin öljymäinen ei tuo tahmaa ohuttakaan hiusta ;)

Laitan teille kohtapuoliin sähköpostia, joten käykäähän kurkkimassa sähköpostilaatikoitanne. :) Ja kiitos kaikille osallistuneille! Vinkiksi voisin vielä sanoa, että jos nyt ei onni potkaissut arvonnassa, niin huomasin, että NetAnttilassa ovat nuo Tangle Teezer Originalit ainakin vielä tänään hyvässä alennuksessa. :)

EDT: Hoi, nimimerkki Lilium! Viestistäsi puuttui sähköposti, joten laitatko minulle sähköpostia ASAP sivupalkissa näkyvään osoitteeseen. :) Arvon palkinnon uudelleen, mikäli en kuule sinusta 5 päivän kuluessa.

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Vivi

  Jipii! Ihanaa! Laitoin spostia :)

 • Lilium

  Ihana juttu, kiitos Jenni! Pahoittelut unohduksestani, laitoin sulle sähköpostia :).

 • ANNIKE

  Jes, mahtavaa! Kiitos Jenni!!!

 • Jenniii

  Ääk! En löydä sähköpostiasi nyt mistään, vaikka mielestäni sain sen. Voisitko laittaa viestiä vielä uudelleen yhteystietojesi kera, niin saadaan palkinto postiin. Pahoittelut ekstra-vaivasta! :)

 • Vivi

  Ei haittaa mitään, nyt sähköpostin pitäisi olla siellä! :)

Related posts