19/02/14

Laukkuinspiraatiota à la 2OR+BYYAT

8 61 yat-ss14.jpg

Viime syksynä Helsinki Design Weekin yhteydessä 2OR+BYYAT järjesti Kaapelitehtaalla kevätmallistonsa näytöksen. Istuin yleisössä ja vaikutuin näkemästäni, etenkin laukkujen osalta. 2OR+BYYATilla on aina ollut melko tunnistettava tyyli laukuissa ja olikin kiinnostavaa huomata, että nyt luvassa oli jotain ihan uudenlaista: kulmikkaita muotoja, jäykkää nahkaa ja laserleikattuja koristekuvioita. Oikeastaan tuosta näytöksestä lähtien olen odotellut, milloin näitä kaunokaiset ilmestyisivät kauppoihin ja hypisteltäviksi – ja nyt se on tapahtunut! :)

yat-ss14-details1.jpg

Huomasin, että uusi mallisto on nyt myös verkkokaupassa esillä ja oi se on niin kaunis. Laukkumalleja on lopullisessa mallistossa vain kolme, mutta ne ovat aika käytännöllisen kokoisia ja mallisia. Mallistossa on kaksi clutch-mallista pikkulaukkua, joista toinen on sen kokoinen, että siihen pitäisi mahtua perus-tabletti ja toinen sen kokoinen, että sinne sujahtaa minikokoinen iPad. Ja sitten on tuo suuri tote-mallinen laukku, johon mahtuu enemmänkin tavaraa. Väreistä on tarjolla ruskea, sininen, oranssi, vihreä, luonnonvalkoinen ja ilmeisesti noissa clutcheissa myös musta. Ihastuitteko yhtä kovasti kuin minä? Ja minkä värin ja mallin valitsisitte haaveissanne (tai ihan oikeastikin)? 

yat-ss14-details2.jpg

Photos: 2OR+BYYAT

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts