18/02/14

Puhelinlangat laulaa ja takkutukka selviää

409 82 tangle-teezer-kisa.jpg

Yhteistyössä: Tangle Teezer ja Invisibobble

Olen tänä talvena tuskaillut täällä blogin puolella useampaankin otteeseen tukkani kanssa, joka siis on hiuslaadultaan todella herkästi takkuuntuvaa sorttia ja talven kuivan ja lämmitetyn huoneilman sekä paksujen kaulahuivien ja takinkaulusten myötä takkuuntuu entistäkin herkemmin. Olin tuhannet kerrat miettinyt, että pitäisikö ostaa se kehuttu takkujen selvitysharja Tangle Teezer, jonka olin kuullut olevan paitsi tehokas hiusten selvitykseen, myös hieman hellävaraisempi kuin perusharjat. Lopulta viimeisen sysäyksen asialle antoi, kun löysin harjan jostakin tarjouksesta ja ostin sen sitten viimein omakseni. 

tangle-teezer-teksti.jpg

Tangle Teezerin idea perustuu siis siihen, että harjakset ovat lyhyitä ja joustavia, jolloin niillä ei pääse samalla tavoin repimään hiuksia kuin perinteisellä hiusharjalla. Se repiminen nimittäin saattaa ihan turhaan katkoa hiuksia ja riuhtoa niitä kokonaan irti. Tangle Teezerillä takkujen selvittely on ollut tosiaankin hellävaraisempaa ja huomaan, että hiuksia ainakin tuntuu lähtevän vähemmän megatakkuja selvitellessä. Tosin silloin kun niskaan on hieroutunut lähinnä rastaa muistuttava köntti, on Tangle Teezerkin melko voimaton tilanteen edessä. Onneksi sitä ei juuri enää ole tapahtunut nyt hiustenleikkuun jälkeen, kun sain ne kaikkein kuivimmat ja huonokuntoisimmat latvat napsaistua pois. 

Minäkin kuulun siis nykyään tuon Tangle Teezerin uskolliseen käyttäjäkuntaan, vaikka siinä menikin aikansa, ennen kuin sain sellaisen omakseni hankittua. Voin kuitenkin suositella lämmöllä kaikille takkuuntuvista hiuksista kärsiville! Ehkä Tangle Teezerin Suomen konttorilla oli luettu takkutaisteluistani, koska sieltä otettiin hiljattain yhteyttä ja tarjottiin harjaa minulle testiin. Ilmoitin, että sellainen löytyy jo kylppärin kaapista, mutta sen sijaan tuumasimme, että jaetaan näitä takkutukkien pelastajia muutama teille lukijoille täällä blogissa. :) 

invisibobble-teksti.jpg

Niinpä saan siis arpoa neljälle onnekkaalle vapaavalintaisen Tangle Teezer -harjan sekä noita henkilökohtaisen kauneusguruni Saara Sarvaksenkin suosimia ”puhelinjohtoponnareita” (ja Saarahan oli alun perin syypää myös tuohon Tangle Teezer -hankintaanikin, haha). Suunnitelmissa on ollut hankkia niitäkin, koska tavalliset ponnarit helposti katkovat hiuksia ja Saaran mukaan nuo kuulemma eivät sitä tee ja kaiken huipuksi ilmeisesti pysyvätkin hiuksissa perushiuslenkkejä paremmin. No koska olen hieman saamaton aina välillä, en ole saanut niitä hankituksi ja nyt sitten kävi niin sopivasti, että sama firma edustaa sekä Tangle Teezeriä että tuollaisia Invisibobble-ponnareita. Odottelen siis, että setti puhelinjohtoa saapuu testiin, niin pääsen kokeilemaan, onko se todellakin niin loistava keksintö kuin Sape hehkuttaa. ;) 

Mutta siis… Saan arpoa neljälle onnekkaalle kokeiluun tuollaisen Tangle Teezerin sekä Invisibobble-ponnarisetin. Nyt teidän tehtävänne on vain valita, että minkälaiset haluatte ja kertoa se kommenttiosiossa! Harjoja on peräti neljää eri mallia ja värejä vielä useampia, joten surffatkaa Tangle Teezerin sivuille ja valitkaa mieleisenne. Sen jälkeen sama homma Invisibobblen kanssa, joiden kohdalla valinnanvaikeus kohdistuu onneksi vain väriin – joskin kokemuksen rintaääni kertoo, että sekin voi olla vaikea valinta… Kertokaa sen jälkeen kommenttiboksin puolella valintanne sekä halutessaan saa myös jakaa hauskoja tukkatarinoita! :) Kisa on voimassa la 22.2.2014 klo 24 asti ja muistakaa jättää kommenttinne yhteyteen toimiva sähköpostiosoite. Ja jos jotakuta kiinnostaa, niin Tangle Teezer ja Invisibobble löytyvät myös Facebookista.

invisibobblekisa1.jpg

Tags: , , , ,

Categorised in: Kauneus

409 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • marimari

  Salon elite pinkkinä ja musta puhelinjohtoponnari! :)

 • Marika A

  Olen jo reilun vuoden ollut uskollinen Tangle Teezerin käyttäjä! Mikään ei tehoa paremmin takkutukkaan kuin tämä harja. Nyt huomasin, että heiltä on tullut tuo märille hiuksille suunniteltu versio, jonka voisin mielelläni ottaa testiin vihreänä versiona. Myös puhelinlankaponnarit olen ottanut käyttöön hetki sitten ja toimivat kyllä tosi hyvin! Mustia ja pinkkejä jo löytyykin, mutta rusketa olisivat kivat niihin hetkiin, kun haluaa, ettei ponnari juurikaan erotu hiuksista. :)

 • pim

  Tangletiiseri on jo hyväksi testattu, mutta matkaversio uupuu! Nuita ponnareita sen sijaan en ole vielä päässyt kokeilemaan, toivottasti nyt onni suosii! Valintani on tangle teezer matkaharja pinkki-musta ja ponnari clystar clear :)

 • Eeri

  Valkoiset invisibobble ponnarit ja tuo värikkäämpääkin värikäs kelta-oranssi tangle teezer kelpaisi tänne! :)

 • Hannaester

  Jes, kiva arvonta! pinkkkimusta tangleteezer ja valkoinen ponnari!

 • SmM

  Puhelinlankaponnarit ovat jo pitkään olleet minunkin ostoslistallani. Niistä valitsisin valkoisen. Harjasta Salon Elite oranssina :)

 • Jenni_l

  Voi että kun pienesti harmittaa että menin eilen tilaamaan tangle teezerin itselleni, mutta onnea etukäteen niille onnekkaille jotka nämä nappaa : )

 • Helen12

  Hmm, taidan haluta tuon musta-leopardikuvioisen tangle teezer compact stylerin! Ja tylsästi nuo mustat invisibobblet :D

 • teehoo

  Märille hiuksille oma teezer. Pakko saada! Värilläkään ei ole väliä. Itsellä on ihana luonnonkihara joka alkaa muistuttaa afroa, siihen ei oikein perus harjat ja kammat tepsi.
  Ja avainnauha-ponnari ehdottomasti pinkkinä.. tai oranssina.. Muistan että sellaiset avainnauhat oli pienenä :)

 • tiiat

  Musta matkaharja ja crystal clear ponnari. :)

 • Annipt

  No nyt osu arvonta kohdalleen, kummatkin on pitänyt ostaa sekä omaa että pikkutyttöjen takkutukkia helppimään! Salon Elite violettina ja invisibobblet ruskeana.

 • Voih, juuri viimeviikolla tätä harjaa olisi kaivattu mummilassa. Tyttärentytär omistaa ihanimmat hiukset ikinä. Paksut ja luonnonkiharat lapaluihin asti ulottuvat ja hän on vasta kolme vuotta. Yhtä tuskaa on hänen hiustensa harjaus, eli matkaharja Late Lammas olisi meille passeli (voisi mökillekin ottaa sen mukaan), jos voittaisin.
  Sitten puhelinjohtoon, Submarine yellow olisi nyt passeli, kun pieni Prinsessa kysyy joka kerta käydessään, ”mikä on sinun lempiväri, mummi, minun on keltainen”.
  Olisi kyllä ihana saada nämä lapsenlapselle ja samalla voisi muutkin innostua kokeilemaan takkupäähänsä näitä.
  -päivi-
  p.helmet.l@gmail.com

 • Laurelius

  Paljon on tosiaan kehuttu, mutta itselläkin vielä testaamatta! Mieluusti ottaisin pinkin parivaljakon: tangle teezer salon eliten ja pinkin puhelinlankaponnarin :)

 • Nessu

  Tangle Teezer Original pinkkinä ja ponnari värissä crystal clear.

 • He1dul1

  Oi, toi ois täydellinen mun luonnokiharalle takkupehkolle, eli jos arpa osuu, toivoisin pinkin Tangle Teezer Salon Eliten ja Crystal Clear-ponnarin.

 • korulauseita

  Musta/kulta matkaharja olisi mainio, niin voisi sukia takut auki muuallakin kuin kotona. Puhelinjohtoponnareita löytyy jo hehkuvan kirkkaina väreinä, joten ehkä tällä kertaa päädyn tuohon ruskeaan, joka voisi sopivasti kadota omien hiusten joukkoon.

 • AR

  Näitä olisi kiva kokeilla; valitsisin mustan Salon Elite -harjan ja mustan ponnarin. :)

 • Hilima

  Lempparit on Tangle Teezer Original pinkkinä ja Invsibobble Crystal Clear. Jospa arpa suosii :)

 • Mirkkuli

  Luonnonkiharahiuspehkon kanssa välillä tuskaileva ja niin tuttua välillä tuo takkusotku niskassa ;)
  Eli tangle teezer oranssina ja crystal clear ponnari kelpaisi – todellakin.

 • Paular

  Itse varmaan valitsisin tuon matkakokoisen ja leopardikuvioisen Teezerin! Pompuloista varmaankin musta olisi käytännöllisin.

 • nez

  Compact Styler leopardikuosilla ja musta ponnari. Olisi ihana saada matkaversio mukaan kaikkialle :)

 • ttt

  Musta matkaharja tulisi niin tarpeeseen! Puhelinlangoista valitsisin pinkit.

 • Normaali Teezeri aktiivisesta käytöstä multa jo löytyykin ja rakastan sitä niin paljon, että jouluna myös muutama muukin sai sellaisen multa lahjaksi. En tiennytkään että märille hiuksille on omansa! Tykkään usein harjata hiukset suihkun jälkeen, mutta jos siihen löytyy vieläkin hellävaraisempi apuväline niin ehdottomasti haluaisin sellaisen itselleni testiin! Osallistun siis kilpailuun toivomalla Aqua Splashin pinkkinä.

  Enkä varmaan voisi enää elää ilman puhelinjohtoponnareita. Harmi vain, että olen mestari hukkaamaan niitä ja myös lahjottamaan niiden ilosanomaa ystäville ja tutuille, joten tallella ei ole enää kuin 1 ponnari. Chocolate brown on mun hiuksiin sopiva väri.

 • Ninne

  Minulle kelpaisi lila-pinkki Salon Elite sekä Crystal Clear Invisibobblet. :)

 • Jans

  En ole koskaan moista harjaa kokeillut, joten ehkä ihan tuo normaali voisi olla hyvä aloitus. Ja ihana marjapuuron värinen ponnari piristämään talvea!

 • amelia

  Uuuu, minullakin on poltellut kokeilla Tangle Teezeriä. Mutta normaaliin tapaan sen hankkiminen on jäänyt kaiken muun jalkoihin. Nyt se testiin! Jos onnetar suosii, tahtoisin sinisen Salon Eliten ja Crystal Clear-värisen bobblen. Jeejee!

 • miniss

  Olisi kiva kokeilla. Valitsisin pinkin Tangle Teezer Compact Styler – matkaharjan ja Crystal Clear Invisibobblen.

 • Perusversio Tangle Teezeristä löytyy kylppärin kaapista, mutta toisenkin voisin ottaa (vanha alkaa olla jo eläkeiässä). Noita ponnareita onkin pitänyt testata! Salon Elite mustana ja tuo läpinäkyvä ponnari olisivat siis minun valintani!

 • kilvia

  Talviset niskatakut ovat kyllä liiankin tuttuja, ja oikeastaan mieheni karheat kiharat voisivat tarvita Teezeria vielä omia kutrejanikin enemmän. Valintani on kulta/musta matkaharja ja johtoponnareista Crystal Clear.

 • iinaii

  Tangle teezeristä minulta löytyy jo normaaliversio, ja se onkin ollut ohuiden, pitkien ja helposti takkuuntuvien hiuksieni pelastus! Nyt kaipaisin matkaharjaa, jonka voisi kätevästi pitää mukana. Musta olisi mieluisin väri. :)
  Puhelinjohtoponnareita en ole vielä kokeillut ja jos arpa sattuu kohdalleni, niin valintani on Crystal clear.

 • Nefer

  Itselläni on käytössä sekä normaali että matkakokoinen versio. Olen oikeastaan kaipaillut tuota märille hiuksille tarkoitettua teezeriä, sillä siitä olisi suuri apu hiuksien selvittelyssä suihkun aikana ja jälkeen. Värinä pinkki, jotta sarjani täydentyisi.

  Invisibobbleista olen kuullut kehuja monelta suunnalta, mutten ole vielä päässyt testaamaan. Vaaleille hiuksille kävisi väri Crystal clear.

 • Anniina_

  Juuri eilen ajattelin, että pitäisi käydä metsästämässä noita ponnareita jostain! Omat valintani olisivat läpinäkyvä ponnari ja salon elite -harja violettina :)

 • Norway

  Kovasti kiinnostaisi kokeilla kehuttua harjaa ja ponnareita! Valintani olisivat Tangle Teezer Salon Elite sekä suklaanruskea ponnari.

 • Riida

  Oi, näistä olenkin haaveillut vaikka ja kuinka kauan!! Luonnonkiharat hiukseni kun ovat tosiaankin mallia takkutukka :) Pinkki Tangle Teezer Aqua Splash toisi varmasti helpotusta hoitoaineen levittämiseen ja Chocolate Brown Invisibobble näyttää syötävän hyvältä :)

 • Vierailija

  Meillä on käytössä 3-vuotiaalla pikku-neidillä tuo Tangle Teezer Magic Flowerpot, joka Silja Linelta ostettiin viime Tukholman reissulla.Ongelmana oli kun tyttö ei antanut harjata hiuksiaan lainkaan ja ajattelin, että näin hieno harja innostaisi hiuksia harjaamaan. No vieläkin takkuja löytyy, mutta paras puoli tässä lasten harjassa on, ettei se huku niin helposti, on sen verran iso säilytyskippoineen, että löytyy hieman sekaisemmastakin huoneesta :) Tangle Teezer Aqua Splash olisi minun toiveeni itselleni sekä musta ponnari.

 • Ninnu

  Oih, apua! Olen kasvattanut (kyllä, luit oikein!) miehelleni pitkän tukan ja näin talvella lapaluiden päälle yltävä komeus on aina takussa ja saunan jälkeen hakee jopa muotoa ’rasta’. Ja kuka muu vastaa takkujen selvittämisestä kuin kasvattaja! Musta Tangle Teezer Elite tulisi enemmänkuin tarpeeseen ja voisin kokeilla samaan päähän suklaanruskeita ponnarilenkkejä. :) 

 • Katjahenriikka

  Anteeksi, unohdin nimeni ja osoitteeni tuosta kommentista.

 • LindaK

  Simppelillä mennään eli jos onnetar suosii, haluaisin Tangel Teezeristä sen Original-mallin mustana ja Invisibobblesta talven kunniaksi Crystal Clearin..tulispa vielä vähän pakkasta <3

 • Hanhyvar

  Oi, tangle tezer on omien hiusteni pelastaja. Kampaajalla saan kulla hiusteni olevan ”hennot”, mikä on aika kaunis ilmaisu ohuista hiuksistani. Uusi lyhyempi malli antaa vähän enemmän volyymiä, jota koitan nyt ylläpitää ja juuri hiusten lähtöä ehkäistä. Tangle teezer on siis oma suosikki, mutta koska käyn jumpissa ja salilla paljon ja tietenkin harjaan hiukset aina suihkun jälkeen, tuo märille hiuksille tarkoitettu aqua splash pinkkinä ois ihan unelma. Ja tietenkin saman sävyinen pinkki invisibobble. :)

 • Sintti

  Oi, en koskaan osallistu arvontoihin, mutta tällaista olen mieluillut kauan!

  Tangel Teezeristä valitsisin ihan tuon Original-mallin violetti-pinkkinä, ja jos pakettiin kuuluu vielä ponnarit niin ne ottaisin ihan vain mustana.

 • Min

  Salon Elite oranssina ja pompulat crystal clearina. 
  Mulla on noita puhelinjohtoponnareita ostettuna ihan tavallisesta kaupasta, ovat tosi käteviä, mutta mun käytössä varmaan puolet menneet katki :/ Toivottavasti invisibobblet ovat laadukkaampia! 

 • kissaniina

  Tangle Teezereistä tuollainen sininen Salon Elite kuulostaa (ja näyttää) parhaalta.
  Ja koska onnistun AINA hävittämään kaikki ponnarini, niin voisinkin siksi kokeilla noita pinkkejä Invisibobble-ponkkuja. ;)

 • outonen

  Itselläni on jo perus pinkki Tangle Teezer, mutta matkaversio puuttuu, joten valinta on kokomusta Tangle Teezer Compact Styler sekä ponnarista samainen musta.. Tiedän, todella tylsät valinnat, mutta tarkoituksena olisi käyttää konservatiivisessa työympäristössä..

 • PetraSSS

  Ihana arvonta! Suosikkini on Tangle Teezerista Compact Styler pinkkinä ja invisibobbleista valitsisin myös pinkin värin :)

 • tiit

  Musta Compact styler ja Crystal clear -lenksu. Tollasia ponnareita ikinä nähnykään.

 • kata_eric

  Oon jo pitkään haaveillut kultaisesta Tangle Teezeristä : ) puhelinjohtoponnareita voisin ottaa valkoisina!

 • kkatri

  Voi kuinka mukava arvonta!
  Pitkään olen jo tuumaillut oman Tangle Teezerin hommaamista, se voisi nimittäin olla hennon ja alati kihartuvan takkutukkani pelastus. :)
  Jos onni siis suosisi, haluaisin Tangle Teezer Originaalin mustana ja Invisibobble- ponnarin
  crystal clear-värissä.

 • Saraeveliina

  Salon elite violettina ja invisibobblet pinkkinä kelpais:)

 • Haluaisin kohta kaksivuotiaalle tytölleni tuon Tangle Teezer Magic Flowerpot:n ja punasia invisibobbleja :-) Varmasti ilahduttaisi pientä tyttöstä.

 • Oi, olisko musta Salon Elite ja ponnareista läpinäkyvät, kiitos. :)

 • Minulta on viime aikoina lähtenyt paljon hiuksia eikä harjaaminen ainakaan auta asiaa. Olen useasti kävellyt tangle teasereiden ohi ja harkinnut vakavasti ostamista, josko ne auttaisivat. Invisibobbleja olen vain nähnyt muilla ja kuullut kovasti kehuja, olisi hauska kokeikka niitä. Tangle teasereistä mieluisin olisi Elite-malli violettina ja invisibobblet haluaisin tylsästi mutta kaikkeen sopivasti läpinäkyvinä.

 • jossuk

  Jos arpaonni suosii niin tahtoisin pinkin orginal tangle teezerin ja crystal clear ponnareita:)

 • Shini

  Hei! Ponnareista läpinäkyvät olisivat lempparini ja musta matkaharja olisi kätevä käsilaukkuun, koska alkuperäinen harja minulta jo kotoa löytyy. :)

 • Mullakin käytössä on jo puhelinlankaponnareita, mutta Tangle Teazeriä ei vielä ole hankittuna. Nuo ponnarit on kyllä lemppareita: aina käytössä ja yhtä usein hukassa :D Haluaisin mustan harjan ja läpinäkyvät ponnarit! :)

 • gabe

  Tangle teezer on pelastanut myös minun hiukseni, mutta olen joutunut pärjäämään vain tuolla matkaversiolla. Eli jos onni osuisi kohdalle valitsisin Original -mallin piristävän oranssina! :)

  Olen myös aivan hullaantunut noihin puhelinjohtoponnareihin (kiitos pikkusiskon!), mutta niitä ei koskaan voi olla liikaa! Tuon innocent white voisi olla hauska, mutta silti vähän hillitympi lisä värikokoelmaani :)

 • LindaT

  Tahtoisin harjoista matkapaharjan leopardikuosilla. :) Ja ponnreista mustat olisiva mieluisimmat. :)

 • Anniv-

  Ihana arvonta! Voisin vihdoin lahjoittaa vanhan tangle teezerini kissalleni, joka on aivan hulluna siihen. Minä valitsisin Salon Elite violetin ja Invisibobble-ponnareista mustan.

  anniinav@gmail.com

 • Irkku S

  Hei, jos onni osuu kohdalleni, niin tahtoisin tuon kivan harjan, tangle teezerin, värillä ei ole väliä. Myös veikeä ponnari voi olla mitä tahansa keväistä väriä! Tuotteet ovat hauskoja ja piristävät tukanlaittopuuhia! Haluan päästä kokeilemaan millaisen tyylin näillä voi päästä kehittelemään.

 • aliisajoo

  Violetti salon elite ja mustat puhelinlankaponnarit kelpaisivat :)

 • Talvinen takkutukka haluaisi kaverikseen sinisen original-tangle teezerin ja lapinakyvan puhelinponnarin :) jos ei onni suosi niin taidan ostaa ne ihan itse! Sen verran kauan on jo tullut moista harjaa mietittya…

 • koshka

  Oi, Tangle Teezer on ihan huippu! Tuollainen kulta/musta compact styler olisi täydellinen matkakäyttöön! Invisibobblea en olekaan kokeillut, mutta jos arpaonni suosii, chocolate brown -sävy näyttäisi hyvältä:)

 • anni v

  Kyllähän tuommoinen sininen Salon Elite kelpaisi :) ja puhelinjohdot siinä rusehtavassa värissä :)

 • Vierailija

  Tangle Teezeriltä kelpaisi musta-kultainen compact styler, mikä tulisi tarpeeseen, koska olen kohtapuoliin muuttamassa ulkomaille. Kirkkaita puhelinjohtoponnareita en ole muualla nähnyt, joten mielellään ottaisin paketin sellaisiakin :)

 • Sanph

  Viime kesänä vihdoin ostin originaalin Tangle Teezerin, mutta matkaversiota olen kaipaillut alusta lähtien, kun niin paljon tulee reissattua. Eli Compact Styler kultamustaisena olisi ehdottomasti valintani. Puhelinjohtoponnareita testasin myöskin viime kesänä ikään kuin vahingossa ja rakastuin. Salilla ihan ehdottomia ja sotkunutturan tekoon parasta ikinä! Käytössäni on nimenonomaan Invisibobblen ponnareita ja omiin hiuksiini sointuu mahtavasti Chocolate Brown, tätä väriä en vain ole löytänyt mistään ensimmäisen ponnarini jälkeen…

 • Outis

  Salon Elite oranssina olisi harjoista eniten mieleeni ja ponnareista ottaisin nuo läpinäkyvät! :)

 • Meeeri

  Täältä kahden pitkätukan taloudesta löytyy jo kaksi Tangle Teezeria, mutta tuollaiselle mustalle Compact Stylerille olisi kyllä käyttöä… Ja juuri eilen katseltiin poikakaverin kanssa netistä noita Invisibobbleja, läpinäkyvät sellaiset kelpaisi meillä kyllä molempien käyttöön :)

 • Muro

  Tangleja mahtuisi aina perheeseen yksi lisää, vaikkapa salon elite sinisenä. Invisibobblet läpinäkyvinä, jo tuuri käy. :)

 • Netushka

  Jos arpa osuu kohdalle, valitsen Salon Eliten oranssi-keltaisena ja siniset ponnarit. :)

 • Inkeri83

  Moikka,

  Samanlaiset hiukset omaavana ilahtuisin tuotteesta kovasti – värinä musta!

 • Eveliina1

  Tuollainen puhelinlankaponnari olisi kätevä! Urheillessa hiukset täytyy olla tiukalla ponnarilla ja tuollainen puhelinlanka olisi taatusti ystävällisempi hiuksille kuin normaalit ponnarit. Perus tangleteezer minulla on ollut käytössä jo ainakin yli vuoden. Aqua splash harjaa olisi kiva kokeilla ja miksei matkakokoinenkin olisi kätevä pitää laukussa mukana.

 • Stella76

  Hei,

  10- tyttöni on jo pitkään pyytänyt tällaista harjaa kun tällä kuulemma hänenkin sotkutukkansa pysyi ojennuksessa ja tulisi harjattua, kun tavallisilla harjoilla ei. Ja hiuksista löytyy milloin viiliä ja milloin kermavaahtoa, niin saisi nekin takut harjattua auki. Tässä joku aika sitten oli karkki tuolla päälaella. Tyttöhän tekijänaisena leikkasi sen vaan pois niin nyt kasvaa sellainen kolmen sentin piikkisiili tuolla sojottomassa tuolla päälaella, nätti :).

  Eli jos arpaonni osuisi kohdalle, toivoisin violettia originaalia Tangle Teezeria ja pinkkejä ponnareita, kiitos.

  Mukavaa päivää Jenni!

  Terv. Stella

 • sinisini

  Jouluna pähkäilin noiden värivaihtoehtojen kanssa, kun ostin siskolle lahjaharjaa. Itselleni haluaisin hienon, mutta kauppaan jääneen sinisen Tangle Teezer originalin. Invisibobblet Crystal Clearina. :)

 • Tepsuu

  Originelli tangle teezeri jo löytyy mutta ottaisinpa mieluusti sen kaveriksi tommosen leopardikuosisen matkaharjan :) Puhelinlankojakin olen jo ehtinyt testaamaan ja hyviä ovat! Crystal clearin valitsisin, jos onni osuisi kohdalle :)

 • Anni Jää

  Tangle Teezer Original sininen pinkeillä harjaksilla ja Invisibobble Crystal clear :-)

 • Elkker

  Ottaisin Tangle Teezerin Salon Eliten violettina ja invisibobblet värissä chocolate brown. Minulle ajankohtainen arvonta kun olen pohtinut tuon Tangle Teezerin ostoa. Jonkun muun merkin puhelinlankaponnarinkin ostin aiemmin, mutta se ei pysynyt minun hiuksissa. Ehkäpä nuo pysyvät paremmin. Kiva jos voittaisin! :)

 • Riikkasi

  Original harja violettina ja pompulat mustina :)

 • LT

  Tangle teezer compact styler kulta-musta, invisibobble- ponnari crystal clear :)

 • MarjukkaS

  Original mustana ja ponnari mustana!

  Olispa kiva päästä kokeilemaan tuota!

 • Saipe

  Voi miten kauan olen tuosta haaveillut, Original mustana kiitos tälle takkutukalle! :D Toivottavasti onni suosii, peukut pystyy. :)

 • R6

  Tangle Teezer Compact Styler – Matkaharja leopardikuosina ja pinkki ponnari :)

 • choiru

  kreivin aikaan tämä arvonta! olen jo tangle teezerin uskollinen käyttäjä, mutta valitettavasti harjakamuni alkaa menettää jo parasta teräänsä. uusi on siis joka tapauksessa hankintalistalla! salon elite oranssina houkuttaisi, pompulat taas mieluiten tummanruskeina :–)

  anna.e.makela@jyu.fi

 • jennijee

  Oon ollut ostamassa Tangle Teezeriä jo varmaan pari vuotta, mutta jotenkaan en ole sitä koskaan saanut aikaseks :DD (miten niin saamaton). Jos voittaisin valitsisin Salon Eliten oranssina ja mustia ponnareita!

 • Elsis

  Tangle Teezer Salon Elite oranssina ja Invisibobblet ruskeina.<3 kellariloukko at gmail.com

 • Skoo

  Tangle Teezer Aqua Splash – sinisenä, ponnarit ruskeana :)

  soilekoo@gmail.com

 • Original harjoista pinkki ja ponnareista läpinäkyvä.

 • Tulina

  Olen todennut Tangle teezerin matkaversion oikein hyväksi, mutta kaipaisin hieman isompaa harjaa. Siksipä valintani onkin sininen Salon elite. Puhelinlangoista valitsisin mustan. :)

 • SSuvi

  Tangle Teezeristä Aqua Splash pinkkijä ja puhenlinlankaponnareista valkoista! Noista ponnareista en olekaan ennen kuullut, ja tämä postaus kyllä herätti tämän takkutukan mielenkiinnon.

 • Råddjuret

  Kiitos vinkistä, olen itsekin miettinyt tuollaisen hankkimista! Takkuongelmasi kuulostavat tutuilta, taitaa löytyä ihan samanhenkiset hiukset täältäkin.

  Pyysit takkutarinoita joten voin kertoa, että hiukseni aiheuttivat kerran vähän kiusallisen tilanteen kun törmäsin joskus muutama vuosi sitten juhlissa yhteen uuteen, komeaan tuttuuni. Vapaina heiluvat, näennäisen suorat hiukseni olivat jo muodostamassa spontaaneja rastoja vaikka en ollut vielä edes ehtinyt tanssilattialle tilannetta pahentamaan. Olin vähän ihastunut ja tavallistakin kömpelömpi sillä horjahdin jotenkin ihmeellisesti kun hottis yllättäen halasi minua tervehdykseksi, ja onnistuin samalla kiinnittämään osan takuistani miehen (todella viehättävään) parransänkeen. Siinä sitten hetki kiemurreltiin puolihalauksessa kunnes hiukset irtosivat parrasta. En ollut enää yhtä ihastunut, kun tajusin ettei hottiksen huumorintaju oikein ulottunut tähän takkuepisodiin joka kuitenkin omasta mielestäni oli aika huvittava. Tosikkohottis taisikin löytää sileähiuksisemman seuralaisen sen illan aikana, mahdollisesti jonkun Tangle Teezerin onnellisen omistajan…? No ei onneksi haitannut, huumorintaju ja pienten takkujen sietäminen ovat hottiutta tärkeämpiä ominaisuuksia :)

  Jos arpaonni sattuisi suosimaan toivon violettia original Tangle Teezeriä ja väritöntä (crystal clear) Invisibobblea. Kiitos!

 • Epeli

  Ehdottomasti tuo pinkki Salon Elite ja Crystal Clear ponnarit! :)

 • sallu

  Musta matkaharja ja keltainen invisibobble

 • Iidaaaaa

  Tangle Teezer Salon Elite tietenki pinkkinä! Itselläni original jo löytyy, mutta alunperinkin olisin mielummin salon eliten halunnut, mutten siihen hätään mistään löytänyt. Puhelinlankaponnareitakin olen kokeillut, ja niistä läpinäkyvät tai mustat kiinnostavat eniten. Pysyvät todellakin päässä koko treenin ajan, vaikka kuinka paljon hyppisi. Eikä ponnarin rajakaan ole niin selvä, kun sen ottaa pois päästä.

 • Riinuli

  Nyt onkin hauska arvonta! Omat hiukseni ovat myös varsin takkuuntuvaa sorttia ja talvella lisäksi sähköiset kuin mitkä! Olisikohan tuosta harjasta siihenkin apua?! Hiuksia lähtee harjatessa ihan älytön määrä, joten tämä tuote tulee varmasti niin tai näin kokeiltavaksi. :) Jos saisin valita, kokeilisin tuota Tangle Teezer Salon Elite-harjaa, koska nimi kuulostaa niin hienolta. :p Johtoponnareissa lempparit on ehdottomasti pinkki, musta ja väritön malli.

 • RoosaO

  Harjasta salon elite pinkkinä ja ponnareista myös pinkit! :D

 • SalliJ

  Mahtava arvonta! Toiveena Tangle Teezer Aqua Splash pinkkinä ja läpinäkyvät ponnarit :)

 • karkki

  Suosikiksi selvisivät pinkki Tangle Teezer Original ja siniset invisibobblet.

 • IirisHelena

  Hei! Olen itsekkin tuskastellut hiuksieni kanssa jo vuosien ajan ja pätkäisinkin pitkät hiukseni lyhyemmiksi pari viikkoa sitten. Nyt hartioille pitkät hiukset ovat rauhoittuneet, mutta aiheuttavat silti päänvaivaa. Tangle Teezer Compact Styler- matkaharja vaikuttaa tosi kätevältä, varsinkin kun matkustan lähes koko ajan paikasta toiseen. Kulta-musta vaihtoehto näyttää todella elegantilta ja jopa tyylikkäältä ;)
  invisibobblet ovat minulle aivan uusi juttu, mutta vaikuttavat todella hauskoilta! Värivaihtoehdoista eniten iskee valkoinen, joka voisi piristää ilmettä kevään tullessa :)

 • venlako

  Täällä yksi kroonisesta takkutukasta kärsivä myöskin! Leopardikuosinen Tangle Teezer matkaharja osui silmään, ja invisibobblen Chocolate Brown!

 • mmaimai

  Tangle Teezer matkaharja leopardikuosissa ja kaverille True Black ponnari <3

 • Vierailija

  Olisiko tässä täydellinen ratkaisu sekä omien sekä tyttären luonnonkiharien takkutukkien suorimiseen… Meille sopisi Tangle Teezer Salon Elite pinkkinä (onnistuu tytön tukan harjaus helpommin oikean värisellä harjalla) ja ruskea hiuslenkki, kiitos! :)

 • Musta matkaharja ja läpinäkyvä puhelinlanka olis mun toivomuslistalla :)

 • kaisla

  Oi mahtavaa! Teezereistä musta original olisi hieno ja ponnareista läpinäkyvät versiot olisivat niin käteviä. :) Olen osanut teezerin siskolleni lahjaksi ja hän on sitä kehunut. Jos ei nyt nappaa, niin ehkäpä se jossain vaiheessa on pakko itsellekin hankkia. :D

  kaisla.pakkanen (at) hotmail.com 

 • piupau

  No tuollainen pinkki tavallinen tangle teezer kelpaisi vaikka heti ja puhelinlankaponnari värittömän kirkkaana!

 • mariannekristiina

  Tangle Teezer Salon Elite oranssina ja ponnareista punaiset, niin sointuisi hyvin mun punaiseen tukkaan :)

  Mulla on ollut pitkät hiukset alaselkään saakka lähes koko elämäni ajan ja ne olivat aina takussa. Vihasin hiusten harjaamista yli kaiken. Monesti mulle sanottiikin, että tee suoraan vaan ne rastat, niin ei tarvitse turhia murehtia takkuisesta tukasta.

  Takkukertomuksista tulee vain mieleen, kun pienempänä kieputin harjan takkuisen tukan joukkoon (luulin, että se aukeaa helpommin niin…) ja äiti repi hiuksia irti harjasta ja minä itkin.

  Kerran nukahdin sohvalle tikkarin kanssa ja no tikkari päätyi takkuisen tukan joukkoon, repimistä ja hieman saksiakin tarvittiin selvittämiseen.

  Mutta nyt mulla on pitkä polkka ja oi että tätä vapauden tunnetta hah. Inho hiustenharjaamiseen on laskenut, mutta on yhä mielessä.

 • sarafia

  Oranssi Salon elite ja siniset ponnarit! Molemmat tulevat kyllä tarpeeseen paksuun, luonnonkiharaan tukkaan :) Noissa puhelinjohtoponnareissa on ollut ainakin kauppojen perusmalleissa ongelmana, että ne räpsähtävät poikki siitä muovin liitoskohdasta. Onpahan ollut jo ihan viittä vaille poikki ihan kaupasta ostettaessa! Kannattaa kaikkien tarkastaa ponnarisetit jo ostaessa.

 • Maribel

  Olen käyttänyt parisen kuukautta Tangle Teezeriä ja se on ollut ihan huippu! En palaa enää tavalliseen harjaan. :) Mikäli arpaonni suosii, valintani olisi Compact Styler -matkaharja musta-pinkkinä ja Invisibobble Crystal Clear -värissä.

 • Marikin yksiössä

  Etsin juuri kokemuksia kyseisestä harjasta talvipeikko tukkaani varten kun tänne eksyin ja huokailin että plaah kun meni arvonta ohi suun.. ..kunnes huomasin että postaus onkin niinkin tuore kuin tältä päivää :) Jej

  Tangle Teezer Original violettinä ja puhelinlangat läpinäkyvänä olisi omat suosikit.

 • maramimi

  Oi nam, miten ihana arvonta! Itse haaveilisin oranssin värisestä Tanglesta, se ainakin näkyisi laukun pohjalta, eikä menisi taatusti hukkaan! :) Invisibobblen kirkkaat ponnarit olisivat ehdoton <3

 • Mulla on ponnarit aina hukassa ja tuntuu siltä, et ne painaa, eikä tee muutenkaan hyvää hiuksille. Siksi mä just eilen viimeks mietin, et pakko ostaa noita puhelinjohtoponnareita kokeiluun! :D Toivottavasti lykästää nyt! Mun hiukset kanssa kihartuu tosi herkästi ja takkuuntuu, varsinkin talvella. Tangle Teezeriäkin on sen vuoksi tullut harkittua.

  Tangle teezereistä haluaisin saada kokeiluun pinkin Tangle Teezer Salon Eliten! Näyttää tosi kivasti muotoillulta.

  Ponnareista puolestaan Crystal clear eli läpinäkyvät yksilöt vetäis puoleensa. Niillä ois helppo aloittaa ja sitten laajentaa eri väreihin. :)

 • Tuya

  Lammaskuvioinen Tangle Teezer Compact Styler -matkaharja ja Chrystal Clear Invisibobble. :)

 • sisko suvanto

  hei! minulla toiveena leopardikuosinen compact styler ja musta puhelinlankaponnari.

  omat hiusongelmani ovat ihan samoja kuin sinulla… olisi kiva pitää hiuksia auki, mutta muutaman tunnin jälkeen niskassa on kamala takku. kampaaja muistutteli, että leikkaaminen kolmen kuukauden välein auttaa tuohonkin paljon. lisäksi voin suositella hoitotuotetta: bc bonacure oil miracle. se on ihanantuoksuinen öljy joka hoitaa kuivia latvoja. omani on kampaamosta.

 • sasu

  Salon Elite pinkkinä ja ponnarit läpinäkyvinä. :)

 • Sonja K

  Olen ostanut Tangle Teezerin kahdelle tukkajumalakaverilleni jo pari joulua sitten, mutten ole itselleni saanut aikaiseksi sellaista hankkia vieläkään. Oma tukkani on perityypillinen suomalainen ohut hius, joka kampaajani mukaan takkuuntuu jo matkalla pesupaikalta kampaamotuoliin. Pieneen käteeni sopisi parhaiten tuollainen astetta pienempi matkaversio, vaikkapa ihan perus mustana. Puhelinjohtoponnareiden hyvistä ominaisuuksista luin nyt ensimmäistä kertaa: menevät ehdottomasti ostoslistalle! :)

 • tinat

  Näistä ilman muuta Salon Elite violettina ja ponnareista läpinäkyvät eli Crystal Clear! Kiitos kivasta arvonnasta!

 • liinis

  mahtavia tuotteita, molemmista onkin kokemusta. Valintani olisi Salon elite-harja mustana ja Invisibobblet samoin mustana.

 • Hellepelle

  Kauttaaltaan pinkki harja ja mustat ponnarit tekisivät minusta ja hiuksistani hyvin onnelliset

 • Hellepelle

  Jäi mainitsematta että mallina voisi olla salon elite :)

 • Olenkin jo pitkään harkinnut kyseisen tuotteen ostamista. Ehdottomasti Tangle Teezer Original pinkkinä ja ponnari värissä crystal clear. :) Toivottavasti osuu arpaonni kohdalle.

 • LindaaH

  Salon Elite pinkkinä ja puhelinjohdoista nuo värittömät.

  Tanglen löysin itse jopa ennen sen suurta vallankumousta ja omat harjani ovatkin Lontoosta. Suomesta kun niitä ei vielä silloin saanut. Ja ei ole palua tapahtunut enää vanhoihin harjoihin vaan päätin ostaa myös sen matkaharjan, jotta ei lähes viikoittain reissatessa enää tule harjaa ikävä :p
  Invisibobbleja taas sain postissa alkuvuodesta ja on ne kyllä hyviä! Olen testannut monia puhelinjohtoponnareita (niissä on todellakin eroja!) ja omaan mieltymykseeni tarjoustalosta olen löytänyt parhaat :D Mutta ei nämä invisibobblet kyllä paljoa noille tarjoustalon puhelinjohdoille häviä ja jos on vaan lyhyemmät ja kevyemmät kutrit kuin minulla niin varmasti nuo invisibobblet ovat silloin täydellisiä. Vähemmän hyviäkin puhelinjohtoja on tullut hankittua, mutta eivät ne ”huonotkaan” huonoja ole. Voittavat tavalliset ponnarit kyllä silti, mutta omille hiuksilleni eivät silti ole olleet niin hyviä kuin tarjoustalon tai invisibobblen :)

 • Huldan

  Pinkki-musta matkaharja ja siihen sopivat pinkit ponnarit. Nämä jos voitan, niin lahjoittaisin ne pienelle kummitytölleni, jonka tukkatakkuja olemme usein selvitelleet.

 • .Chiara.

  Tuo compact styler mustana olisi oivallinen reissukaveri, ja crystal clear-ponnarit siihen kylkeen!

   

  whitecollarspy at gmail.com

 • her

  salon elite pinkkinä ja crystal clear invisibobble :-)

 • NiinaPi

  Haluaisin mustan Tangle Teezerin ja Crystal Clear Invisibobblen:)
  niiina-@hotmail.com

 • Pautsi

  Oijjoijoi! Tangle Teezer Salon Elite mustana ja ponnareista läpinäkyvät :)

 • Lilium

  Itseltäni löytyy jo useampi Tangle Teezer, en ole käyttänyt pitkään aikaan mitään muita harjoja. Harkitsen vielä Aqua Splash harjan ostamista, niin olisi sitten joka tarkoitukseen oma harja. Invisibobblet ovat sen sijaan täysin uusi tuttavuus. Kiitos kovasti vinkistä :). Pidän hiuksia hyvin harvoin kiinni, mulla on hennot ja hauraat, mutta liukkaat hiukset ja tavalliset hiuslenkit tuntuvat usein vahingollisilta ja pureutuvat joko liian tiukasti kiinni tai eivät pysy ollenkaan. Tuollainen puhelinlanka ponnari voisi olla oiva ratkaisu asiaan, täytyykin käydä heti tänään katsomassa jos noita Anttilasta löytyisi.
  Jos onnetar olisi suosiollinen haluaisinkin ilahduttaa pientä kummityttöäni violetilla Magic Flowerpot harjalla ja Candy Pink värisillä ponnareilla.

 • elinakoo

  Salon Elite oranssina ja läpinäkyvät puhelinjohtoponnarit!

 • Miimun

  Ostin ensimmäisen Tangle Teezerini vuonna 2008 lähtiessäni ulkomaille töihin, ja harja on ollut siitä lähtien päivittäisessä käytössäni. Olen välillä puhdistanut sitä käyttämällä sen astianpesukoneen kautta (joo, taisi olla virhe) ja viimeisimmän pesun jälkeen harjan muovi oli muuttanut muotoaan niin, että harjan takaosa lähti irti ja nyt jäljellä on enää se piikkiosa. En ole kuitenkaan raaskinut luopua tuosta harjastani, koska se toimii varsin hyvin ilman takaosaakin. Mikäli arpaonni kuitenkin suosisi, niin ottaisin mielelläni käyttööni ihan kokonaisen harjan ;) Tuo Compact Styler -matkaharja kiinnostaisi, erityisesti mustana. Ponnareista lemppariväri on Candy Pink.

 • Anniina J

  Tangle teezer matkakokona brittilipuilla ja ponnarit joko tylsästi mustina tai kirkkaina :) Jotkin värikkäätkin ois kyllä aika vinkeet violetissa tukassa..

 • Katttti

  Oi! Pinkki-musta matkaharja ja läpinäkyvä ponnari kelpaisivat minulle! (:

 • Unelmaharakka

  Olen takkutukan omistaja, se aamulla on vielä ihan nätti ja siisti kun sen on föönannut suoraksi ja sitten parin tunnin päästä huomaan, että se alkaa tuntumaan taas kovin epämielyttävältä ja huomaan vältteleväni peilejä. Lounaan jälkeen koitan epätoivoisesti vähän harjata hiuksiani, mutta sen jälkeen lopputulos on yleensä vain sähköinen ja vielä pari takkua niskassa. Hyvä Jenni, voisit auttaa minua ja arpoa minut sekä takkutukkani voittamaan Tangle Teezer mustana ja Invisibobble- ponnarin
  crystal clear-värisenä ja auttaa ahdikoani.

 • Leenu

  Oih, leopardi compact styler ja pinkit puhelinlangat. Tyttären toive :)
  T. Leenu

 • maijja

  Vitsit, mää haluaisin tollasen Aqua splash tangle treezerin vihreänä!! Ja sitten pinkkejä ponnareita :)

 • Katyusha

  Harjoista olisi kiva saada Compact styler leoardikuosissa ja ponnarit mustana, kun en oikein perustu mistään värikkäistä ponnareista, mutta noi puhelinlankaponnarit on kuitenkin lemppareita käytössä :)

 • Kr

  Ostin sisarelleni tangle teezerin joululahjaksi, mutta itse olen vielä ilman. Eli siis Tangle Teezer Original oranssina ja ponnareista Crystal Clear kelpaisivat :)

 • masaA

  Matkakokoinen Tangle Teezer multa jo löytyy ja se hoitaa hommansa hyvin. Itse kiinnostuin siis tuosta Aqua Splashistä! Ja sininen olisi väreistä mieluisin :) Invisiblebobbleista tumma punertavan ruskea olisi mieluisin :)

 • SJR

  Multa löytyy vaan tuo matkakokoinen Tangle Teezer kun iski silloin aikoinaan pihiys :-D Valintani olisi musta Salon Elite ja ponnarit myös mustana :-)

 • Vivi

  Ihan superarvonta! Oon jo pitkään pohtinut noita molempia tuotteita, mutten sitten kuitenkaan ole raaskinut niitä ostaa. Valitsisin ehdottomasti pinkin Salon eliten ja läpinäkyvät ponnarit!

 • pauliina_

  Salon Elite pinkkinä ja ponnari värissä Crystal Clear :)

 • ritti

  musta matkaharja ja musta ponnari :)

 • kaisakaroliina

  Valintani on tietenkin se paras, eli kampaamoversio Tangel Teezer Salon Elite ja väriksi ottaisin oranssin. Ponnareista ottaisin mustan.

 • Sagamoi

  Tälläselle luonnonkiharalle kelpais musta-leopardi matkaharja ja läpinäkyvät ponnarit!

 • marjapiiras

  Varmasti huippu tuotteita, joten toivottavsti onni suosii minua. :) Ja valintani olisi:
  Tangle Teezer Original – oranssi ja Invisibobble – Crystal Clear.

 • nansk

  Sellainen matkakokoinen olisi kyllä ihan huippu, toi alkuperäinen on vähän mohlo eikä meinaa oikein käsilaukkuun sujahtaa :) Ruskea tai kirkas ponnari siihen kaveriksi niin avot! TT on aivan huippu harja, tykkään ihan valtavasti. Teen aina silloin tällöin nutturoita niin, että suihkutan pää alaspäin hiukset täyteen lakkaa ja annan vähän kuivahtaa, ja siitä sitten pinnitän ne ylös. Voitte varmaan kuvitella kuinka hienoa tuollaista oli selvittää aikana ennen Tangle Teezeriä, varsinkin jos oli vielä kiharat pohjalla! Nyt ei enää lähde puoli tukkaa mukana.

 • mhs

  Jos onnetar olisi suosiollinen, valitsisin sinisen salon eliten ja läpinäkyviä ponnareita. :)

 • Minnis

  Mahtavia tuotteita :) Tukankasvatusprojektia kannustamaan Salon Elite pinkkinä ja ponnarit Crytal Clear-värillä.

 • Annilou

  Mulla on itselläni reilun vuoden ollut tuollainen turkoosi elite-harja ja ilman sitä ei kyllä pärjää! Siksi olisikin hyvä hommata tuollainen pienempi matkaharja myös, kun tuota isoa on hankalampi kuljettaa. Eli jos arpaonni suosii, niin olisin iloinen mustasta matka-tangle teezeristä ja mustista ponnareista :)

 • Siiri E.

  Ihan tuollaisen original-version ottaisin varmaankin harjasta jos sattuisin voittamaan, ja pinkki näyttää kivalta niin harjassa kuin puhelinlankaponnareissakin. Omasta mielestäni hauska tukkatarina on ainakin se, etten ole pessyt hiuksiani enää melkein neljään kuukauteen shampoolla, vaan korvasin sen ruokasoodalla, ja hiukset rasvoittuvat huomattavasti entistä hitaammin! Rahaa ja luontoa tietysti säästyy myös :)

 • Hann

  Pinkki Tangle Teezer Aqua Splash tulisi tarpeeseen, kun levittää hoitoainetta hiuksiin. Invisibobbleja kelpaisi setti mustia :)

 • Rosita

  Pinkki Tangle Teezer Salon Elite ja pinkit ponnarit. Joo, tykkään pinkistä. :D

 • Pea

  Eniten houkuttelisi musta Salon Elite ja valkoinen invisibobble!

  Takkutukan kanssa oli ongelmaa etenkin lapsena. Mieleeni on jäänyt se, kun kaverini vakuutteli hiustenlaittotaitojaan ja väkäsi minulle nutturan sillä lopputuloksella, että pompula jumiutui tukkaan ja se täytyi repiä ja saksia irti. Pitkiä hiuspätkiäni levisi pitkin selkääni ja luokkahuoneen lattiaa. Ujona tyttönä en kertonut aikuisille, mitä oli käynyt. Opettaja ihmetteli outoa hiustenlähtöä.

 • Ssorro

  Karvapörhyläni kaipaa (oikeastaan kaikkia versioita ja himoitsee lepardikuosia mutta on järkevä ja vastaa) suihkuversiota tangle teesersta ja hiuslenkkejä suklaanruskeina :)

 • Katku18

  Musta original tangle teezer ja musta ponnari :)

 • ilU

  Tangle Teezer Compact Styler – Matkaharja mustana, olisi ihan must, ettei tuo originaalin harjakset taipuisi laukussa. Ja hiuspompulat mustana myös. Ai että, tukka tykkäisi :)

 • evep

  Tuo tangle teezer original vaaleensininen ois kiva ja sitten invisibobblesta tuo kirkas :)

 • Satunnainen

  Oijoi, tuota pinkkiä Salon Eliteä kokeilisi mielellään! Josko hiusten harjaamisesta tulisi miellyttävääkin, vyötärömittaisen tukan kanssa ei ole aina helppoa..
  Lisäksi mustat ponnarit vaikuttavat mielenkiintoisilta.

 • jes

  Takkuisen, liukkaan ja ohuen suomalaisen talvitukan pelastus olisi pinkki Salon elite ja kirkkaat bobblet!

 • Miumsu

  Pinkki-musta matkaharja olisi jees, samoin kuin kirkkaat, läpinäkyvät ponnarit, joita olisi kiva kokeilla.

 • E-L

  Siis mahtiarvonta, vaikka yleensä en olekaan tällaisissa arvonnoissa se onnekkain, mutta yritetään! Itselläni on pitkät hiukset ja niiden suoristaminen on aina oma projektinsa. Voi ja tiedän tarkalleen mitä tarkoitat noilla ”takkukönteillä” niskassa, mutta minulla sellainen takkuköntti tulee yleensä ylemmäs, jos on tullakseen (vielä näkyvämmälle), kun tapana on iltana kääräistä pestyt kosteat hiukset saparolle pään päälle. Se luultavasti aiheuttaa sellaisen takkukasan, että tähän asti normiratkaisu on ollut kiskoa sieltä hiuksia mahd. paljon pois ja leikata loppu! :)

  Tämä on muuten jo toinen blogi, josta luen tästä ”ihmeharjasta”, eli jotain perää tässä varmasti on! Asun kuitenkin Ruotsissa parhaillaan ja vaikka ruotsalaiset tuntuvatkin ottavan pidemmän korren nyt esim. olympialaisten useimmissa kisoissa, niin Tangle Teezeriä he eivät ole saaneet kauppoihin – tai ainakaan en ole törmännyt :)

  Oma valintani olisi ehdottomasti tuo Salon Elite sinisenä ja sitten ponnareista tuo läpinäkyvä/hopea.

 • annaS

  Matkaharja kulta/mustana ja pinkkinä Invisibobblet (ostin just läpinäkyviä yhden setin, tosi hyviä!). :)

 • Cata

  Tangle Teezerin Salon Elite violettina ja Invisibobblet läpinäkyvinä olisivat kivat! :)

 • R.

  Kukkaharjakin näytti houkuttelevalta, mutta käytännöllisyyden nimissä valintani olisi kuitenkin musta matkamalli. Siis Tangle Teezer Compact Styler – Matkaharja mustana. :) Inivisibobbleista Crystal Clear olisi mieluisin ”väri”.

 • KatriA

  Tangle Teezer Compact Styler mustana ja ponnarit kirkkaina!

 • KaHeVi

  Uusi ja ihana tuttavuus minullekin ja matkaversio olisi huippu saada! Tuo kulta/musta olisi kiva. Ja ponnareista keltainen :)

 • louise

  Hiukseni ovat katkeilleet ja lyhentyneet niskasta juuri tavallisten ponnareiden käytön takia. Pitäessäni hiuksiani kiinni minulle ilmestyy jonkin sortin takatukka, joka jää salilla kyykätessä ärsyttävästi tangon väliin. Kiitos Saaran postauksen tajusin, mistä tämä mystinen takatukka on ilmestynyt.
  Valitsisin mustan Salon Eliten ja ponnareista crystal clear :)

 • Vierailija

  Toi compact styler musta-pinkkinä olis tosi ihana ja Invisibobblet sinisinä! Tangle teezerit on huippuja, toi matkaversio tulis kyllä tarpeeseen mun hiusten kanssa :D

 • Meeriiii

  Mulla on pitkät ja luonnonkiharat hiukset, aamuisin peiliin katsoessani sieltä tuijottaa peikkotyttö takaisin. Kerran olen Tangle Teezeriä kokeillut, mutta opiskelijana en ole raaskinut omaksi ostaa. Tuollainen matkaversio olisi täydellinen – se kulkisi mukana laukussa kun laukussa ja hiukset saisi aina kuosiin! Musta Compact Styler olisi ihan mun tyylinen, ja Invisibobblet ottaisin mieluiten läpinäkyvinä. Niistä saisi jakaa iloa läheisillekkin, omasta takaa kun löytyy jo yksi paljon käytetty! Ihana arvonta, ja hei kiitos sulle monipuolisesta ja ihmisläheisestä blogista:)

 • Helena M

  Salon elite pinkkinä ja invisibobblet mustana! :)

 • Jenni..

  Olenkin haaveillut harjasta jo jonkun tovin, itsekun bongasin Saaran blogista ensimmäisen kerran harjan :)
  Jos onni suosii, Oranssi Salon elite olis mahtava ja ponnari mustana :)

 • pihka

  Kumpaisetkin, niin harjat kuin ponkkarit, kuuluu vakiokalusteeseeni ja omistan niitä useampaa erilaista. Kaverilleni siis menisi minun voittoni, jos arpaonni suo. En ole häntä saanut houkuteltua hankkimaan Tangleteezeria, vaikka kovasti olen yrittänytkin, saatuani kuulla niitä takkutukka juttuja uudestaan ja uudestaan.
  Eli valkkaisin hänelle pinkin Compact Styler – Matkaharjan, aina menossaoleva tyyppi kun kyseessä on ja siihen kaveriksi kirkaan(läpinäkyvän) ponkkarin.

 • amaji

  Tää onkin kiva arvonta, itsellä on ihan sama homma hiusten kanssa talvelle, kuivuu ja takkuuntuu niin mahdottomasti! Jos onni suosii niin ottaisin enemmän kuin mielelläni oranssin salon elite tangle teezerin ja kirkkaat johtoponnarit :)

 • Annieee

  Salon elite pinkkinä ja läpinäkyvä ponkkari:)

 • Mymmeliini

  Pinkki Tangle Teezer Salon Elite voisi olla tämänkin talvisen takkutukan pelastus! ponnari saisi perinteinen musta, vaikka karkkiväritkin houkuttelisivat näin kevään tullen :)

 • ANNIKE

  Oi, onpa mahtava kilpailu! Itse olen päässyt kokeilemaan molempia ja todennut ne todella hyviksi! Harmi vaan, kun en vielä sellaisia itse omista. Otanpa siis osaa kisaan!

  Tangle Teezereista haluaisin leopardikuosisen tai musta/kulta-värisen harjan. Invisibobbleista puolestaan haluaisin chocolate brown-värisiä pompuloita. Vaikka nättejä ne kaikki ovat!

 • Valerie

  Haluaisin voittaa Tangle Teezereista leopardikuvioisen harjan ja Invisibobbleista kirkkaan tai pinkin väriset pompulat! Huippu kisa! :)

 • Lauranenn

  Salon Elite mustana!
  Ponnareista taas houkuttelee eniten nuo läpinäkyvät.

 • Teutu

  No nythän mukava juttu on jos voitan saan itelle harjan ja kullalle ton ponnarijutskan ;)

 • Kikati

  Pinkit bobblet ja original teezer oranssi-keltaisena pääsisivät sali- ja hoitolaukkuun välittömästi mukaan! :)

 • miqsuh

  Tangle Teezer Original mustana ja Invisibobblet kelpais ”Crystal Clearina”. :)
  Kiva arvonta ja toivottavasti onni potkaisis! (:

 • marikki78

  compact styler ja late lammaskuosilla olisi kiva. Ponnari läpinäkyvä :)

   

  marikax@gmail.com

 • maarett

  Voi, päästäpä testailemaan sinistä aqua splashia ja crystal clear ponnaria!

 • natsku

  Huippukisa! oon kaipaillu märille hiuksille sopivaa harjaa ja tuo aqua splash vihreenä ois ihan unelma! kierreponnareista tuo crystal clear ois mieleisin:)

 • karvakasa

  Matkakokoinen Tangle Teezer mustana ja kirkas Invisibobble olisivat kivat! :)

 • Nakke

  Agua splash pinkkinä ja läpinäkyvät ponnarit kelpaisi! :)

 • AvecKarolina

  :))

  Toivoisin pinkkiä Salon Elite Tangle Teezeriä sekä myös pinkkejä pompuloita! :)) En tiedä mikä pinkkiin hurahtaminen on tapahtunut, mutta tykkään erityisesti töissä pukeutua pinkkiin (hoitoala) ja pinkit ponnarit kruunaisivat kaiken. :))

  Ja hauskoja tukkatarinoita vai? Hmm.. Hauskin on ehkä perinteinen, eli laitoin pienenä purkkaa hiuksiin ja niistä piti leikata iso tukko pois.. Olipa sitten kiva kun oli kolo hiuksissa. :)) Ehkä tuo ei tosin pienenä niin paljon haitannut, kun taas jos sama sattuisi tänä päivänä, voisin olla melko allapäin.. Ja kenties ihmettelisin miten purkka joutui hiuksiin.. :D

 • rosamarianne

  Pinkki Salon elite ja mustat pompulat :)

 • Pättit

  Ihana oranssi ois niin aurinkoinen.
  Vallan suloinen tää arvonta joten onni oli päästä mukaan :)

 • Bennet

  Musta original TT / Chocolate brown bobblet.

 • Martzaa

  Tota late lammas matkaharjaa oon hypistelly sokkarissa niin monta kertaa et onhan se pakko valita! Ja ponnareista ottaisin valkosen, neutraali, mut jotenki erikoinen :) terkut täältä toiselta niskatakkujen selviitelijältä

 • Emb

  Tangle teezereistä ottaisin mielellään vastaan matkaharjan ja tietenkin leopardikuosilla, ja puhelinlangoista kelpais ihan ruskee :)

 • Johanna -

  Nuo tulisikin tarpeeseen! Ponnarista kelpuuttaisin värin crystal clear ja harjasta puolestaan kultamustan compact stylerin! :)

 • helmiiii

  Jos arpa osuisi kohdalle, toivoisin mustaa matkaversiota Tangle Teezeristä ja Chrystal Clear -ponnaria! Tuollaista puhelinjohtoponnaria olenkin etsinyt jo pitkään tuloksetta :)

 • iiida

  Olen käyttänyt Tangle Teezeriä jo melkein vuoden, enkä enää vaihtaisi pois. Minulla on erittäin vallaton ja helposti takkuuntuva luonnonkihara tukkapehko, jota muut harjat kohtelevat kaltoin. Tangle Teezer repii irti huomattavasti vähemmän hiuksia, mikä on ihanaa.

  Ajattelin kuitenkin osallistua kilpailuun, vaikka harjan jo omistankin. Kaipaan nimittäin tuota matkaversiota. Ottaisin mielelläni itselleni pinkkimustan Compact Stylerin ja pinkkejä puhelinjohtoponnareita.

  Huippu arvonta, kiitos!

 • Else

  Yksi takkutukka lisää ilmoittautuu! Itselleni haluaisin pinkin Tangle Teezer Salon Eliten ja puhelinlankaponnarit myös pinkkeinä.

 • Ooonaa

  Tangle teezer -agua splash pinkki ja invisibobblet ruskea tai pinkki:)

 • Jade Maria

  Normaali Tangle Teezer multa jo löytyykin, mutta toi Tangle Teezer Aqua Splash kuulostais kivalta :) Ja mustat invisibobblet!

 • olkihattuapina

  Pinkki Aqua Splash ja Crystal Clear puhelinjohtolenksut sopisivat hyvin kokoelmani jatkoksi.

 • annnnna

  Oi, onpa kiva arvonta! Itsellänikin näin talvisin on ruvennut tulemaan noita samantapaisia takkuja kuin sulla. Hyväksi keinoksi olen todennut sen, että aina ulos lähtiessä teen jonkun löysän letin tms. niin ei hiukset takkuunnu niin paljon. Tangle Teezereistä mieluiten ottaisin Salon Elite mallisen ja pinkin värisen. Puhelinlankaponnareista Crystal Clear olisi kaikkein mieluisin. Toivottavasti arpaonni suosisi!

 • Tiiaaass

  Pinkkiä sen olla pitää sen harjan ja ponnareiden osalta luotan mustaan eli puhelinjohtojen autenttiseen väriin. :)

 • mariiia_

  Ostoslistalla onkin ollut jo pitkään tollanen Tangle Teezer! Valitsisin Tangle Teezer Originalin violettina ja invisibobble-ponnarit crystal clear-värisenä :)

 • Vierailija

  Ottaisin mieluiten pinkin salon eliten, ja invisibobbleista valkoisen :) Invisibobbleja mulla onkin jo yksi paketti, niin hyviä että tahtoisin lisää, kun on yksi niistä jo kadonnutkin! :D

 • xeve

  Pinkki Aqua splash ja kirkkaat Invisibobblet!

 • pömppä

  Ihanat hiusten pelastajat! Jos voitto osuisi kohdalle, ilahtuisin violetista Tangle Teezer Originalista ja ruskeista Invisibobbleista :)

 • saz

  Täällä hihkuttaisiin onnesta, jos kotiin saapuisi pinkki Tangle Teezer Original ja Invisibobbleja sävyssä crystal clear.

 • Maiai

  Mustat ponnarit ja orginal Tangle Teezer pinkkinä :)

 • Vierailija

  violetti harja ja kirkas ponnari :)

 • rosmi

  Salon Elite sini-pinkkinä selvittäisi luonnonkiharan hiuksen takut ja Crystal Clear pitäisi hiukset pois silmiltä :)

 • pallona

  Nämä on niin parhautta. Haluaisin late lammas compact stylerin kokeiluun, en ole vielä raaskinut sellaista ostaa, voisi olla lastenkin käteen sopivamman kokoinen. Invisibobbleista ehdottomasti kirkas. Kokeilin jotain kiinakopioita noista invisibobbleista, mutta ne olivat kyllä todella kehnoja ja saa kiskoa ties kuinka monta kierrosta, ennenkuin alkavat pysymään.

 • Olen tunnollinen Tangle Teezerin käyttäjä ollut jo muutaman vuoden, enkä muuta suostu enää käyttämäänkään. Oma harjani alkaa olla hieman kärsinyt, joten uusi olisi paikallaan. Valitsisin mustan Salon Eliten ja Invisibobblet mustina myöskin. :)

 • A-L

  Tyttärellä on tuo lasten malli, sitä välillä itsekin lainaan, hyvä se on! Haluaisin saada karhean ja runsaan tukkani suoraksi oranssilla Tangle Teezer Originalilla ja tukan kiinni keltaisella puhelinjohtopompulalla. Väriä ja helpotusta tähän harmaaseen talveen :)

 • Tangle Teezer Aqua Splash pinkkinä ja ponnareista myös pinkit! :)

 • raisa

  Tangle teezer toimii! Käytössä tosin jo nuhjaantunut.. Valitsisin mustan matkaharjan ja crystal clear invisibobblen.

 • Hei eikä, meinasin juuri laittaa Invisibobbleja ja uuden Tangle Teezerin tilaukseen, mutta sitten eksyin blogiisi ja täällä arvotaan niitä! Nyt onkin ongelma – tilaanko ostoskorissa odottavat puhelinjohtoponnarit ja harjan vai odotanko arvonnan tulosta…? Hmm, taidan luottaa onneeni tällä kertaa :D

  Late Lammas -kuvioinen Compact Styler ja mustat Invisibobblet mulle arpavoitoksi, eiks niin?!

 • Miaa

  Tangle Teezer Compact Styler mustana olisi loistava juttu, tavallinen Tangle Teezer minulta jo löytyykin! Ponkkareista tykkäisin kans mustana :)

 • JennyP

  Salon Elite pinkkinä (pelkkä väri jo piristäisi varmaan tän unikeon aamupuuhia :D ) ja ponnareista läpinäkyvät :)

 • HannaE

  Arvontaan osallistuisin! :)
  Tangle Teezer löytyy jo kaapista, mutta haluaisin kovasti Compact Styler -harjan, jonka voisi huoletta ottaa laukkuun mukaan. Musta väri on tyylikäs ja aina varma valinta.
  Tänään kävin ostamassa ensimmäisen Invisibobble paketin ja tuote vaikutta hyvältä! Erivärisiä pompuloita tarvitaan aina, joten haaveissa olisi valkoinen bobble. :)

 • Anskup

  Pahin takkuseikkailuni tapahtui juuri ennen neljännen luokan itsenäisyyskemuja. Kun äiti laittoi tukkaa tuntui, että puolet hiuksista katosi harjan mukana. Kampauksesta tuli hieno, mutta päänahkaa kuumotti ankara harjaaminen. Tästä lähin en enää harjannut hiuksia laiskasti.. :)

 • moo

  Haluaisin Tangle Teezer Compact Styler – Matkaharjan (musta) ja
  Invisibobblen (Crystal Clear).

 • LauraKa

  Musta compact-harja ei tuhriutuisi laukussa ja ruskeat invisibobblet on ihan must! Miksei niitä aiemmin ole ollut?!?!?:)

 • Anna-Reetta

  Tangle teezer Aqua splash! Kaapista löytyy jo tuo salon elite joka on aivan täydellinen <3 mutta tuolle suihkuharjalle olisi tälle pitkäletille käyttöä! :) värinä ihana pirtsakka vihreä!

  Invisibobblea en ole vielä kokeillut, mutta samaa ideaa taitaa ajaa blaxin silikoniset lenksut – kestävää sorttia mutta herkkiä häviämään… (Nyt jäljellä 8kpl paketista enää 2..) mutta invisibobblelta valitsen kirkkaan! :)

 • Sanniski

  Pinkki tangleteezer löytyy jo ja kelpuuttaisin seuraksi mustapinkin matkaversion ;) ponnarin haluaisin olevan mahd. Huomaamaton joten kirkas tai vaalea :)

 • Sanniski

  Pinkki tangleteezer löytyy jo ja kelpuuttaisin seuraksi mustapinkin matkaversion ;) ponnarin haluaisin olevan mahd. Huomaamaton joten kirkas tai vaalea :)

 • Matkailija

  anttilaan suuntasin harjaa hakemaan mutta hyllyt ammottivat tyhjyyttään…aurinko ja merivesi..varma yhdistelmä takkutukan syntyyn…innokkaana matkailijana haluaisin siis tuon hauskan näköisen late lammas matkaversion mukaan matkoilleni ja vannoutuneena pinkin kannattana ponnareista tietenkin väri candy pink :)

 • jattta

  Haluaisin Tangle Teezer Salon Eliten violettina, ja Invisibobblet chocolate brownina! :)

 • Vierailija

  Oijoi mikä mieletön tilaisuus: Tangle Teezerin musta matkakoko sekä kirkkaat (värittömät) invisibobblet kiinnostavat. Ne tulisivat todella tarpeeseen, sillä hiukseni ovat hulvattomat, suomalaisen hennot ja siihen päälle vielä luonnonkiharat. Tukkani on päässyt hävettävän huonoon kuntoon vuosia jatkuneen vaalennuskierteen vuoksi. Joulukuussa Thaimaan-matkallani päätin, etten värjää hiuksiani seuraavan 12 kuukauden aikana ollenkaan ja latvoja saksin vain kun on pakko, sillä tukkani villiintyi kontrolloimattomaksi Aasian trooppisessa ilmastossa ja kuivuuttaan ratisevat latvat olivat jatkuvasti niin takussa, että vain nuttura oli toimiva kampaus koko kolme viikkoa (joo, typerältä näytän ihan joka ainoassa matkalta otetussa kuvassa :) – Tangle Teezerille olisi siis ollut käyttöä.

 • nipsutin

  Yks takkutukka ilmottautuu!
  Voiton osuessa kohdalle valitsisin Salon Elite -mallin tyylikkäänä mustana ja ja pompulat crystal clearina :)

 • ee

  Salon elite violettinä :) Original löytyy jo ja on aivan mahtava :) Ponnarit on ostoslistalla ja tää sattuiskin just sopivasti ;) hiukset on kulunu kovasta ponnarin käytöstä ja tuon avulla jos niitä sais vähän paksummaks kasvatettua :) Läpinäkyvän värin valitsisin.

 • Fee-

  Tangle Teezerin Salon Elite-harja taloudesta jo löytyykin, mutta tuo matkaharja olisi aivan täydellinen! Värinä tuossa tuo musta-kulta on tosi makea, sellainen olisi hieno kaivaa laukusta reissussa. Invisibobbleista olen jo tovin haaveillut (siitä lähtien, kun Saara niistä kirjoitti), en ole vaan saanut aikaiseksi hankkia. Läpinäkyvät olisivat ihan mainiot. Olisivat tosi hyvät tälläiselle hiuslaiskalle ihmiselle, joka lähtee kosteissa hiuksissa aina liikenteeseen. Ei jäisi inhottavaa rajaa ja muutenkin olisi hellempi hiuksille. Mulla kun on melkein aina hiukset ponnarilla.

 • karoliina.v

  Tuo perusharja on jo käytössä, mutta matkaharja pinkkinä kelpaisi hyvin! Siirryttyäni tuohon tangle teezeriin en kyllä tule enää tavalliseen harjaan vaihtamaan. Mutta noita pompuloita kiinnostaisi myös kokeilla, jos voitan, ottaisin omani mustana testiin :)

 • Hanna

  Siskollani on tuollainen Tangle Teezer -harja, jota olen sitten testannut ja ihan hyvinhän se vaikutti toimivan, joten mielelläni ottaisin sellaisen omaksenikin :) Valintani kohdistuisi mustaan Salon Elite -harjaan ja Crystal Clear -ponnariin.

 • Minnaliina

  Tangle Teezer Compact Styler pinkki/musta, sillä mulla on tuo perinteinen ja vähän arveluttaa aina survoa se laukkuun. Tämän uskaltaisin ottaa reissuillekin mukaan. Invisibobblen ottaisin chocolate brown värissä. Tällaisia ponnareita olen haaveillut ostavani, mutta ei ole täältä pohjoisesta vielä näitä löytynyt. Tympii jo nuo normaalit hiuksia katkovat ponnarit, siksi olenkin alkanut pitää hiuksiani lähinnä auki, mutta esim. salille on pakko sutaista hiukset jotenkin kiinni kun niin pitkät alkavat jo olla. Pitkät hiukset mulla on ollut aina, ja muistankin kun aina aamulla äiti letitti hiukseni ranskalaiselle letille. Äitillä olikin aina kiire käydä kesken navettatöiden letittämässä tukkani, joskus märillä käsillä! Arvaa sattuiko… Mutta kiinni oli tukka saatava ja itseltä ei letitys vielä ala-asteella onnistunut. Silloin letti kiinnitettiin silkkinauhalla, mutta nyt nuo nauhat ovat tainneet hukkua jonnekin. Mutta siis haluaisin kovasti testata tuota uudenlaista ponnaria, katkooko hiuksia tämä keksintö.

 • P

  Sama homma täällä, talvella tukka on ihan hirveessä takussa ja itse jo omistankin Tangle Teezerin mutta haluaisin antaa samanlaisen hiuslaadun omistavalle siskolleni kyseisen harjan synttärilahjaksi. Mun valinnat on: Tangle Teezer Compact Styler musta/kulta ja Crystal Clear -ponnarit.
  -Petra

 • Vim

  Mä oon varmaan pari vuotta jo miettinyt Tangle Teezerin hankintaa, mutta enpä ole saanut aikaiseksi. Hyvä arvonta siis, jospa onni suosisi. :) Mieluiten ottaisin mustan Salon Eliten ja Crystal Clear Invisibobblen. elinakv ät gmail piste com

 • Armi

  Kokeilisin mieluusti chocolate brownin väristä hiuslenkkiä ja tuollaista Compact Styler -matkaharjaa. Hiukset kun takkuuntuvat sekunnin sadasosassa, näyttäisin niille mieluusti harjaa päivän aikana useamminkin, jos sellainen löytyisi aina kätevästi laukusta. :) makrri @ utupistefi

 • Ava A.

  Tangle Teezerini harjakset alkavat olla ahkeran käytön jäljiltä jo hiukan taipuneet, joten uudelle Salon Elitelle oli käyttöä. Minun värini on musta.

 • jmp

  Oranssi-keltainen tangle teazer ja musta puhelinjohtojuttu! :)

 • anni k

  Salon Elite pinkki ja samoin hiuslenksu pinkkinä.

 • KristiinaM

  On tullut jo pitkään mietittyä Tangle Teezerin ostoa, joten onpa mukava arvonta! Mielelläni ottaisin omakseni violetin Tangle Teezer Originalin ja crystal clear-väriset invisibobblet :)

 • Tonttutyttö

  Tangle ei oikein sovi tosi paksuille hiuksille, koska piikit eivät ylety kunnolla päänahkaan asti. Toinen ongelma on se, että se ei kerää hirveästi irtohiuksia mukaansa, joten ne irtohiukset löytyvät vaatteilta, lattioilta, sohvilta… Muutenhan se on ihan hyvä harja.

 • reettis

  Leopardikuosinen compact styler olis mahtava, ponnareista puolestaan huomaamattomammat kirkkaat kiekurat! :)

 • satsumasatu

  Musta matkaharja ja kirkas läpinäkyvä bobble.

 • riikkakatariina

  Tangle Teezeristä eniten kiinnostaa tuo Original malli, ja tuo turkoosi olis kiva! Ja ponkkareista crystal clear miellyttää eniten silmää.

 • Elluellu

  Tahtoisin tangle teezer compact stylerin pinkkimustana ja invisibobblet crystal clear-värissä! :)

 • Pilvikki

  Nää on varmasti hyviä! Haluaisin siis sinisen Tangle Teezer Aqua Splashin ja mustat Invisiboblet :)

 • Jenni Johanna

  Hei haluaisin ehdottomasti tuon Tangle Teezer Salon Elite -harjan! Väri voisi olla musta. Minulla itselläni ei vielä ole kyseistä harjaa omistuksessani, joten olisi mahtavaa testata sitä näihin aina takkuisiin paksuihin hiuksiini! Puhelinlanka ponnariakaan en ole vielä ikinä testannut, joten olis ihan huippua testata sitäkin, pinkki väri miellytti eniten minun silmääni. :)

 • Katrir

  Mulle kelpaisi Salon Elite-harja mustana, samoin hiuslenkit mustana :)

 • nikiz

  Tangle Teezer Original musta ja musta ponnari..kiitos..

 • eippis

  Salon Elite pinkkinä, niin ei tarvitse tytön Flowerpottia lainailla… Invisibobblet pinkkinä myös.

 • Emsems

  Tangle Teezer Compact Styler kultamustana olisi todella pähee ;) ja pompulat läpinäkyvinä! :)
  Jeejee, tosi pitkään on ollut mietinnässä Tangle Teezerin osto, eli tulisi kyllä oivaan saumaan !

 • verav

  Aaaa ihana kilpailu! :-)

  Itselleni voisin valkata Tangle Teezer Originalin pinkkinä ja Invisibobblen värissä Crystal Clear. Nyt vaan sormet ja varpaat ristiin josko kerrankin arpaonni nappais!

 • sansa

  Oi, musta Compact Styler olisi täydellinen, koska reissaan paljon ja edellinen harjani on mennyt ihan lyttyyn! Invisibobblet toimisivat parhaiten läpinäkyvinä :)

 • Henza

  Ei vitsi!! Oon nii paljon ihaillu noita Tangle Teezereita mutta aina sisäinen ilonpilaaja on päässyt muistuttamaan jo valmiiksi kaapista löytyvästä tavallisesta puuharjasta. Näin ollen, en ole ikinä tohtinut kävellä kaupan hyllylle ja kotiuttaa tuota ihanuutta. Seuraavaksi tuli kuosi- ja väriongelmat valinnanvaikeudessa vastaan, mutta lopulliset päätökseni ovat aivan ihana Late-Lammas matkaharja sekä Crystal clear-värisenä :)

 • jee!

  Pinkki Tangle Teezer Aqua Splash ja musta Invisibobble :)

 • Anskuliini-

  Tangle Teezer Salon Elite violettina ja invisibobblet Crystal clear-värissä. (:

 • ärrä

  Leoparidikuosinen Compact Styler sopisi salikassiin! Ja ehdottomasti haluaisin läpinäkyviä ponnareita :)

 • Lasten suortuvat kaipaavat omaa Teezeria, joten yksi musta original olisi toivottu. Äitiä sen sijaan miellyttäisi mustat invisibobblet. :)

 • Indra

  Tuo Tangle Teezerin Compact Styler brittilippukuvioisena olisi aivan täydellinen! (Vaikka tuo Late-lammaskin on tosi söpö :D) Ja Invisibobblen haluaisin läpinäkyvänä. :)

 • Nonni

  Nyt olisi TangleTeezerille käyttöä: Vieraan parturin käsissä tukkani silvottiin olemattomaksi ja tämän takia päässä uunituoreet Mago-pidennykset. Tikkusuoran ja sileän hiuslaadun omaavana tapauksena näiden jatkeiden selvittely on tuskaa!! Mutta Invisibobble minulla on ollut nyt viikon testissä, enkä enää luovu! Se tekee juuri sen minkä lupaa eli pitää napakasti ponnarin paikallaa ilman että se kiristää päänahkaa. Kirkas Invisibobble olisi kiva testata tummaan ponnariin ja Tangle Teezer Compact Styler mustana kulkisi kivasti mukana.

 • tt3

  Tangle Teezer Compact Styler pinkki-musta ja invisibobble pinkki.

 • Napuster

  Poikaystäväni (epäreilua.) sai lahjaksi viime jouluna Tangle Teezerin, jota olen siitä asti himoinnut ja salaisesti lainannut. Vaikka olen jäänyt verekseltään kiinni useampaan otteeseen, en ole saanut itseäni niskasta kiinni ja hankkinut omaa vastaavaa ihmeharjaa. Rakastaisin violettia Salon Elite Tangle Teezeriä ja ruskeaa Invisibobble-ponnaria hamaan loppuun, jos onnetar vain suosii.

 • Petra Ilona

  Original Tangle teezer turkoosi-pinkkinä olisi huippu! Invisibobbleja haluaisin kokeilla läpinäkyvinä. Nykyään myös talouden miespuolinen tarvitsee ponnareita niin voisin sitten jättää tavalliset ponnarit hänen käyttöönsä. : D

 • Katah123

  Ehdottomasti haluaisin tuon Aqua splashin pinkkinä! Olisi varmasti kätevä omalle takkutukalleni :) Pinkkinä kävisi myös nuo puhelinjohtoponnarit. Kelpaisivat sitten myös noille pikkuneideille, joita täällä asustaa 3 kappaletta:)

 • Petra Ilona

  ppetra ( a ) luukku.com

 • salla-sammakko

  Tangle Teezer Compact Styler – Matkaharja kulta/mustana olisi täydellinen harja laukkuun ja pinkeillä ponnareilla saisi väriä elämään.

 • Lumière

  Moikka! Compact leopardikuosisena ja mustat lenkit olisvat kivat. Luonnonkihariin hiuksiini saa juuttumaan minkä tahansa hiusharjan ja hävitettyä hiuslenkkejä ja pinnejä. Minun on vaikea kuvitella, ettei puhelinjohtolenkki juuttuisi hiuksiin, mutta haluaisin kokeilla :)

 • Hopeapuu

  Tangle Teezer Magic Flowerpot ja läpinäkyvä hiuslenksu!

 • Hopeapuu

  Tangle Teezer Magic Flowerpot ja läpinäkyvä hiuslenksu!

 • Klaura

  Keveille hiuksilleni toivoisin Salon Elite harjan sinisenä ja ponnarit crystal clearina, ihana arvonta taas kerran :)

 • irist

  ei vitsi ollu muutenkin tarkoituksena hankkia tangle teezer niin tä tulis just sopivasti :) muutin jokin aika sitten saksaan ja täällä vesi on jotenkin erilaista kun suomessa ja tukka on aina ihan takussa. haluaisin mustan compact styler harjan koska matkustan paljon eli se menisi sitten laukussa aina hyvin. ponnareista valitsisin true blackin :)

 • SMM

  IIH! Mahti arvonta :-) Itselläni tuollainen original jo onkin, mutta laukkuun ja matkoille olen kaavaillut matkaharjaa, mutta nyt kun katsoin sivuja, niin tuo veden kanssa läträämiseen tarkoitettu yksilö olisikin tosi kätevä! Ja tottakai kesäisen turkoosina. :-)

  Ja pompulat voisin ottaa valkoisena !

 • riikka1234

  Pinkki Salon Elite ja ihan vaan musta ponnarijuttu! :)

 • AnnaMm

  Musta matkaharja kelpaisi ja musta ponnari.

 • Tia...

  Jee! Normikokoinen Tangle Teezer löytyy jo täältäkin, ja kyllä tuntuu aina kauhealta jos joutuu muualla ollessaan käyttämään normaalia hiusharjaa. Riippuvuus on siis muodostettu :)

  Haluaisin Tangle Teezer Compact Styler -matkakokoisen harjan (värinä Britannian lippukuosi) ja puhelinjohtoponnarit mustina, kiitos. :D

 • Emmikki

  Compact Styler olisi tosi mahtava Britannian lippukuosilla ja invisibobbleista crystal clear!

 • mipsu

  Tangle Teezer on yksi maailman parhaista keksinnöistä, ja sen hinta on tullut mukavasti alaspäin viime aikoina. Mieluiten kuitenkin vielä voittaisin sellaisen kuin käyttäisin 15 euroa omaa rahaa, minä kun en rahassa kieriskele mutta hiukset takkuuntuvat kieriskelemättäkin. Salon Elite pinkkinä ja ponnarista läpinäkyvä versio, jos voitan, kiitos. :)

 • hennak

  tangle teezereistä mieluusti ottaisin ton matkaharjan leokuosilla. ponnareista taasen valitsisin mustan vaihtoehdon. :)

 • annuainomaria

  oijoi, mikä arvonta! jos onni suosii, toivoisin saavani pinkin salon elite- harjan sekä crystal clear- ponnarit.

 • Tangle Teezer matkakokoisena värissä musta/kulta ja Invisibobblet mustana. :)

 • Lumivalkoinen

  Takkutukka toivoisi pinkkiä Tangle Teezer Originalia ja mustaa Invisibobblea.

 • maisa333

  perus pinkki Tangle Teezer, ja ponnarista. kompakti setti. Tangle Teezerin pinkki on kyllä ihana.

 • Nariska

  Moni on kehunu TT:iä mutta en vaan oo raaskinu ostaa itselleni sellaista. Pitkät ja hennot hiukset omaavana tuo ois varmasti tosi hyvä. Ottaisin turkoosi-pinkin originalin. Näin pikkuiset poikanikin voisivat lainata äitin harjaa kun se ei oo kokonaan tyttöjen värinen:) ponnarit tulis yksin omaan mulle ja pinkkinä tai läpinäkyvänä…molempi parempi…läpinäkyvä nyt ehkä kuitenki:)

 • Sarawanderer

  Halajaisin tollasta kultamustaa Tangle Teezer matkaharjaa! Ponnareista chocolate brown on paras väri. Kiitos tästä arvonnasta! :)

 • Laluna

  Olen ollut jo pitkään puhelinjohtoponnareiden vannoutunut käyttäjä ja levittänyt niiden ilosanomaa. :D Jos arpa osuu kohdalle, niin läpinäkyvät olisivat mieleen :)

  Tangle Teezerestä Compact Styler olisi näppärä, mustana.

 • Maria Maaton

  Minä ottaisin oranssin Tangle Teezer Salon Elite -harjan ja läpinäkyvät puhelinjohdot.

 • Pirkko

  Täällä yksi takkutukka pitkähiuksi halajaa tuollaista ihanaa yhdistelmää.
  Ponnariini mieluusti asettaisin tuon värittömän kierukan sisälle :)

  Oon vähän skeptinen tuon harjan suhteen siksi ihan innoissani haluaisin päästä kokeilemaan toimiiko se todellakin myös pitkissä hiuksissa.

 • Pieni L

  Ihan mahti kilpailu! Takunselvittelijäni olisi malliltaan kompakti, helposti mukana kulkeva ja kuosina tietty Late Lammas! Puhelinjohdot voisivat puolestaan olla väritykseltään mustia.

 • Anska

  Salon elite violettina ja mustat invisibobblet ois hyvinkin tervetulleita, molemmat on vielä testaamatta!

 • maisal

  Tahtoisin sinisen Aqua Splashin ja kirkkaita invisibobbleja! Ihana kilpailu :)

 • Pinkki tangle teezer original ja chocolate brown-ponnarit! Mulla olikin oma tangle teezer yhdessä vaiheessa, mutta lahjoitin sen siskolleni koska omat hiukseni takkuuntuivat aina niin pahasti, että tangle teezer vaan lähinnä silitteli hiusten pintaa eikä auttanut takkuihin sitten yhtään. Vuoden alussa napsaisin puolet hiusteni pituudesta pois, joten nyt takkujen vähennettyä kyseiselle harjalle voisikin olla taas enemmän käyttöä :)

 • Hen-naa

  Kulta/Musta Compact Styler -matkaharja ja punaiset invisibobblet ovat haaveissani, jospa siis lykästäisi! :)

 • Marsu75

  sinipinkki Original Tangle Teezer ja pinkki Invisibobble =)

 • ehdottomasti tangle teezeriltä aqua versio- vitsi miten rentouttavaa olis haroa hoitoainetta suihkussa tai saunassa kärsiviin pituuksiin! puhelinlankaponnareista musta setti olisi eniten mieleeni.

  marya.today@gmail.com

 • manna-ari

  Valitsisin sinisen Tangle  Teezer Eliten ja läpinäkyvät ponnarit :).

  annamari.oittinen@hotmail.com

 • Elinanana

  Tangle Teezer multa löytyykin jo Elite-mallissa pinkkinä, mutta harjakset on jonkin verran kärsineet laukussa mukana kulkiessa, joten siksi Compact Styler matkaharja (leopardikuosisena) suojuksineen olis täydellinen lisä mun hiustenhoitoarsenaaliin! Vaaleat hiukset omaavana mieluisin vaihtoehto invisibobble-ponnareista crystal clear, muutenkin kun suosin melko neutraaleja värejä pukeutumisessa. :)

 • Ide

  Mulla on samanlainen helposti takkuuntuva hiuslaatu mitä sullakin. Compact styler olisi täydellinen mun tarpeisiin, jos hiuksia tahtoisin pitää auki, niitä saisi oikeasti olla harjaamassa vartin välein takut pois. Pienempi koko ja harjassuojus helpottavat harjan jatkuvaa mukanaraahaamista ja harjan kunnossapysymistä. Leopardikuosi harjasta ja kirkas johtoponnari näyttävät omaan silmääni mieluisimmilta.

 • Tofunakki

  Hauska arvonta, itselleni kelpaisi Tangle Teezer Compact Styler leopardikuvioisena ja Invisiboblesta chocolate brown. Parasta aikaa on kamala hiustenlähtö meneillään ja voisin minimoida vahingon näillä hiuksille hellävaraisilla tuotteilla. :)

 • Panda22

  Ooo, rakastan omaa Original Tangle Teezeriäni! Hiuslaatuni on todella ohut ja aiemmin katkoin jatkuvasti hiuksia muilla harjoilla — nykyään hiukset ovat Tangle Teezerin ansiosta paksummat ja pidemmät kuin koskaan aiemmmin. Loistotuote! Ajatuksissa on ollut jo pidempään hankkia matkoja varten pienempi matkaversio. Valitsisin siis Tangle Teezer Compact Styler – Matkaharjan värissä musta. Samoin invisibobblet mustana olisi kiva ottaa kokeiluun. :-)

 • viiviK

  Itsehän oon jo vannoutunut teezer-fani ja pitkään haaveissa onkin ollut saada laukkuun tuo matka versio ja nuo puhelinjohto ponnarit on kiinnostanut jo pidemmän aikaan joten kyllä tulis tarpeeseen tommonen setti :) elikkäs Compact Styler leopardikuosilla ja pinkkejä johtoja :)

 • Ärrä

  Matkaversio leopardikuosisena, ihan vaan pikkasen hieno! Ponnarin suhteen voisi ottaa hillitymmin ja se saisi mätsätä hiuksiin, eli tuo tummanruskea passais tänne :)

 • -T-

  Mä oon kans pitkään harkinnu tuoa Tangle Teezeriä, mutta en vaan ole saanut hankittua. Niistä valitsisin ehdottomasti sinisen Salon Elite-harjan ja ponnareista kesää kohden mentäessä keltainen olis ihana väri :)

 • petramm

  Leopardikuvioinen Tangle Teezer ois aikas cool ja mustat ponkkarit mätsäis siihen mainiosti!:–)

 • Alyssa

  Musta salon elite ja musta ponnari, kiitos! ;)

 • Zuippa

  Ihania värejä! Eniten olisi käyttöä tuommoiselle matkaharjalle ja kovasti kiehtoo toi leopardi-yksilö :) Ponnareista sanon tylsänä läpinäkyvät.

 • Sanna A.

  Tangle Teezer Original mustana ja invibobblet mustana myös :)

 • Neelia

  Haluaisin kokeilla ihan Tangle Teezer Originalia tai sitten Salon Eliteä, mieluiten violettina. Ponnarit mustina. :)

 • Murkinamasu

  Tangle Teezer on helppo valita: Salon Elite mustana, mutta Invisibobblen kohdalla päätöksenteko tuntuu mahdottomalta. Haluaisin kaikki värit… Ehkäpä kuitenkin pääsyn tylsästi läpinäkyviin. Tai sitten pinkki… :D

 • kotikatti

  Oranssi harja.Läpinäkyvä ponnari.

 • sofiata

  Oi ihanaa! Minä ottaisin Tangle Teezerin ihan mustana originaalina ja Invisibobblen värissä crystal clear.

 • Liby

  Tangle Teezer Magic Flowerpot tyttärelleni ja minulle musta invisibobble.

 • tia_maaria

  Tuo turkoosi-pinkki tangle teezer olisi mukava, koska en ole vielä päässyt tuollaisia kokeilemaan ja kirkas puhelinlanka ponnari olisi kiva kun en ole niitäkään ehtinyt hankkia, joten toivon onnen suosivan minua.

 • Sarda

  Ottaisin pinkin märille hiuksille tarkoitetun Tangle teezerin ja invisibobbleista malli crystal clear, tänne vain kiitos! :D

 • Alisas

  Hauskat ponnarinauhat! Tangle Teezer Compact Styler
  Kulta/Mustana ja Invisibobble-ponnareista läpinäkyvät olis ihanat!

 • Itse omistan jo mustan tavallisen Tangle Teezerin, mutta sellainen Compact Styler (gepardi-kuosinen) olisi ihan mahtava matkoille mukaan, koska kyseinen harja on ihan mahtava!
  Invisibobbleja en vielä omista, mutta jos sellaisen saisin niin läpinäkyvät (Crystal Clear) olisi jees (:

 • Kirvis

  Tangle teezer olisi huippu saada violettina ja ponkku läpinäkyvänä. Minulla on yksi jonka ystäväni toi Kiinasta ja siitä saa riidellä 5-vuotiaan tyttären kanssa että kumman vuoro pitää. Hyvä ohuille hiuksille, ponkku näyttää tuuheammalta ja pysyy hyvin :-)

 • Ii86

  Haluaisin testata tuota Tangle Teezer matkaversiota kulta/musta. Ponnareista haluaisin testattavaksi tuon kirkkaan :)

 • kirahvinen

  Vaikka Tangle Teezeristä olen kuullut (minäkin Saaran blogista) jo aikaa sitten, en ajatellutkaan sen hankintaa ennen kuin kävin muutama kuukausi sitten kampaajalla. Tämä otti normiharjan, veteli hetken ja sitten pyysi odottamaan. Hän poistui hetkeksi ja tuli takaisin Tangle Teezerin kanssa ja kohta hiukset olivatkin siistimmät ja takuttomammat kuin aikoihin eikä vielä oltu edes otettu saksia esiin. Kun ei pukki tällaista tuonut, niin ehkä nyt tärppäisi: sininen salon elite ja pinkki ponnari, kiitos. :)

 • svii

  Oon jo vuosia vannonut Tangle Teezerin nimeen, tuollainen Original-versio oranssina löytyy joten mielelläni kokeilisin uutta Salon Elitea vaikkapa sinisenä :) ja nuo ponkkarit vaikuttaa mielenkiintoisilta! Ottaisin ne kirkkaina.

 • vierailija-tiina

  Violetti salon elite ja ruskea invisibobble.
  Mun hiukset katkeilee tosi helposti ja sitten ne katkenneet lyhyet tyngät sörröttää pystyssä päälaella tyylikkäästi. En kuitenkaan haluaisi pitää hiuksia jatkuvasti auki, joten joku tuollainen taikaponkkari + hellä harja voisi olla aika pelastava yhdistelmä.

 • Kieppis

  Musta Compact Styler -harja työmatkoille olisi hyvä lisä käsimatkatavaroihin. Puhelinjohtoponnareista sininen on ehdoton suosikki.

 • Hannushka

  Tangle Teezer Aqua Splash 

        vihreänä

  ja

  Invisibobblet candy pinkkinä :)

  Olen myös ikuinen takkutukan kanssa tappelija, ja olenkin viimeaikoina käyttänyt Tresemmen hiuksiinjätettävää seerumia joka helpottaa harjausta HIEMAN. Jospa siitä tulisi vielä kivempaa Aqua splashin kanssa ;)

 • Mary

  Oma valintani olisi musta Compact Styler ja ponnareista taas valkoiset. Omassa käytössäni on ollut jo vuosia kulta-musta matkaharja Tangle Teezeriltä, ja se alkaa olla jo kulunut (vaikka onkin ollut huiman kestävä). Nyt olisi kiva päivittää se :)

 • Neiti Näpsä

  Oman pilalle menneen originaalin pinkin teezerin tilalle voisin huolia uuden samanlaisen. Vinkkinä kaikille, ei kannata käyttää sitä föönatessa… Ei, se ei kestä kuumuutta.

  Ja ponnarit voisi olla kirkkaina mukavan huomaamattomia.

  Myös ohuen ja herkästi takkuuntuvan kuontalon omaavana on pelastus ollut itselläni Tangle Teezer + Kerastasen Oleo relax jätettävä hoitoaine yhdistelmä. Vaikka tuote onkin öljymäinen ei tuo tahmaa ohuttakaan hiusta ;)

 • PiiaMarianne

  Tangle Teezer Salon Elite – Ammattimaiseen käyttöön pinkki ja Invisibobble Candy Pink

 • Tuulie

  Musta Salon Elite ja crystal clear Invisibobble. Värikkyys ei tänään innosta :)  

 • Vierailija

  Voi kun kiva arvonta! Tangle Teezereistä violetti Salon Elite olisi siisti ja invisibobblet crystal clear-värisinä :)

 • tannttu

  Pinkki tangle teezer original ja ponnarit läpinäkyvinä :)

 • Vierailija

  Iiihana arvonta! Kiva kuulla, että täälläkin tykätään Tangle Teezeristä, keneltäkään en ole kuullut huonoa eli kyllä se vain taitaa olla kannattava hankinta meikäharjanmetsästäjällekin. Salon Elite sopii omaan käteen (ja kaiketi siihen kuontaloonkin) parhaiten. Puhelinlangoista Innocent White kolahtaa.

 • Piiiiu

  Mun on kans sata kertaa pitänyt ostaa tuo tangle teezer, mut en oo vaan raaskinut maksaa kahtakymppiä hiusharjasta. Samoin ponnarit on testauslistalla. Mustana vois olla molemmat (tangle teezer original). :)

 • ekp

  Matkakokoinen musta/kulta tangle teezer ja ruskea invisibobble, kitoos!

 • Päivikki

  Kiva arvonta! Oon haikaillut tuota harjaa, mutta on jäänyt ostamatta. Oranssi tangle teezer ois hieno ja ruskea ponnari. :)

 • Anna Sofia

  Oi, tangle teaser on ihan paras! Mustana haluaisin antaa sen ystävälle ja ponnareista itselleni haluaisin läpinäkyvät versiot. :-)

 • KatyaM

  On jo pitkään pitänyt ostaa Tangle Teezer. Jos arpaonni osuu kohdalle, niin haluaisin tuon Salon Eliten pinkkinä ja ponnarinauhat crystal clear-värisenä!

 • Tippa

  Salon elite mustana olisi mieleeni. Ponnareista valitsisin läpinäkyvät.

 • ansuuu

  Tangle Teezereistä ehdottomasti mielenkiintoisimman kuuloinen olisi Tangle Teezer Aqua Splash sinisenä, ja invisibobbleista suosikiksi nousi Crystal Clear!

 • nnanna

  Koska oon tällänen basic-värien ystävä niin musta matkaharja ja läpinäkyvä ponnari kuulostais hyvälle!

 • Qjs

  Sattuipa sopivasti! Tälle takkutukalle kyllä kelpaisi tuollainen Tangle teaser salon elite mallinen oranssi kaunokki. Mulla usein hukkuu harja kassin pohjalle niin tuollainen oranssi sekä löytyisi kassista nopeasti että piristäisi ja toisi aurinkoa päivääni! ..Toisaalta tollanen matkaharja olisi kyllä kätevä paljon liikkuvalle, inhoan kun harjakset aina vääntyilee kassissa ja menee jotenkin ikään kuin ”likaisiksi”, hah. Ehkä mun paksulle tukalle ensimmäiseksi harjaksi olisi kiva kuitenkin saada tollanen iso kotiversio. Pompuloista olikin tänään puhetta ruokalan armottoamassa tukkajumalien paneelissa ja noita läpinäkyviä kehuttiin niin helppoina, että menisin samislinjalla ja toivoisin niitä!

 • Empputiina

  Musta salon elite ja sininen ponnari <3

  noora156@hotmail.com

 • Fannni

  Suosikkini ovat Salon Elite mustana ja Invisibobblesta läpinäkyvät versiot :) En olekaan vielä kokeillut! Pitkä tukka on aina takussa – varsinkin talvisäällä, kun tukka sojottaa sähköisenä joka suuntaan :)

 • tulkkuu

  Tangle teazerit on ihan huippuja, omani vaan on niin vanha että harjakset on vähän pehmentyneet joten uusi oranssi olisi tosi mieleinen! Noita ponnareita en oo vielä ehtinyt ostaa, mutta ruskeat olis varmaan aika passelit! Kiitos hurjasti arvonnasta :)!

 • HJ

  Haluaisin Tangle Teezer Orginalin sinisenä ja puhelinlankaponnarit keltaisena, jos onni suosii!!!

 • iinaep

  Oih, molemmat nuo olisivat pelastus sähköiselle ja takkuiselle talvitukalleni!
  Sininen Tangle Teezer Salon Elite ja invisibobble Crystal Clear-värisinä olisivat ihanat.

 • katrivee

  Invisibobblet crystal clear.
  Tangle Teezer Magic Flowerpot kummitytölle. :)

 • lillero

  Compact Styler Late Lammas-kuosilla (:D) ja punaiset Invisibobblet kelpaisivat tälle takkutukalle :)

 • Kika

   

  Tangle Teezer Compact Styler -matkaharja sopisi mulle kuin harja päähän konsanaan. :D Hiukseni tuppaavat muodostaa kampaajani sanoin oravanpesän tuulisella ja/tai kostealla säällä sekä jumpissa ja ylipäätään päivän mittaan (miren se on edes mahdollista, jos hiukset ovat kiinni?).

  Crystal clear -invisibobble mätsäisi minulle todella hyvin. :)

   

   

 • boora

  Oooh näistä olen haaveillut! Pinkki Salon Elite Tangle Teezer ja läpinäkyvät crystal Clear Invisibobblet olisi minun valinnat :)

 • Sennu

  Mahtava arvonta! Ottaisin Tangle Teezerin originaalina ja oranssina, Invisibobblet sävyssä True Black. Tangle Teezer minulta löytyykin jo mustana, mutta koska pidän harjasta kovasti haluaisin myös iloisemman värisen version :)
  micjac(at)luukku.com

 • kiku

  Oi, oon harkinnu molempien hankkimista jo vaikka kuinka kauan mutta en oo saanu aikaseksi.. Musta salon elite ja valkoiset invisibobblet olisi siis oikein tervetulleita!

 • C.

  Perus- ja matkaversiot minulta löytyy (mieheltä ja koiralta (! :D) lisäksi omat perusversiot), mutta tuo suihkuversio olisi ihan mahtava – ei menisi vettä sisään! Lisäksi olen pitkään halunnut testata puhelinjohtaponkkareita, josko ne sopisivat minun hankalalle tukalleni! Molemmat ottaisin ehdottomasti pinkkinä! :)

 • pöllö

  Kerrankin helppo valinta. Kokomusta matkaharja ja musta ponnarilenksu!

 • ElisaElisa

  Keltaoranssi Tangle Teezer ja mustat bobblet! Tiedä vaikka innostuisin pitämään taas ponnareita ;)

 • Harjatoiveena olisi Tangle Teezer Elite oranssina ja ponnareista läpinäkyvät versiot! :)

 • Voikunminäkin

  Tangle Teezer Salon Elite, mustana kiitos! Olen pitkään pohtinut kyseisen hankkimista, taistelen nimittäin päivittäin takkutukkani kanssa… Ponnareista läpinäkyvä ois kiva. :)

 • tangomango

  Uijui, mitä ihania herkkuvärejä! Pinkki tangleteezeri jo omasta kaapista löytyykin ja ahkerassa käytössä onkin, mutta tuommoisen violetin magic flowerpotin antaisin ilolla kummilapselleni. Villin ja vauhdikkaan enkelikiharaisen nelivuotiaan äitikin saattaisi ilahtua iltaharjaamisen helppoudesta tällä kapineella. Johtoponnareista värin valinta onkin hankalampaa. Ehkä pitäisi aloittaa testailut omalla voimavärillä eli keltaisella ja hamstrata sitten lisävärejä, jos onnistuu tämän ponnaritytön sydämen sulattamaan toimivuudellaan. Vähän kyllä skeptisesti suhtaudun ajatukseen, että jo valmiiksi mutkalla oleva, venyvä kuminauha olisi tehokäytössä vähemmän kuluttava kuin metalliton ja saumaton kangashiuslenkki…

 • SonjaAir

  Tangle Teezer Salon Elite oranssina ja Invisibobblet läpinäkyvinä :)

 • Emilienne

  Pinkki Aqua Splash -harja ja Candy Pink invisibobble :) :)

 • Hannna

  Salon Elite pinkki, musta hiusrinkula…

 • Viivuska

  Original Tangle Teezer sinipinkkinä ja pinkki Invisibobble =)

 • Mariskainen

  ihania!!! vaikee valita, mut original tangle teezer sinipinkkinä ja invisibobble sinisenä..

 • Susann.

  Ihan ehdottomasti tuo musta/leopardi compact styler, pinkin salon Eliten omistankin jo, ja vaikka kuinka yritän ensinnäkin muistaa ottaa sen mukaan joka paikkaan, se unohtuu helposti ja sen ”piikit” kärsivät kovasti käsilaukun pohjalla olemisesta. :/ ja nuo ihanat puhelinjohtoponnarit sävyssä crystal clear olisivat kovasti myös mieleen! :)

 • Roope

  Jos voittaisin niin haluaisin original violetti-pinkin ja ponnarin mustana

 • Maijku

  Oi! Tämä on toiselle takkutukalle mahtava arvonta :)
  Salon elite violettina ja ruskeat ponnarit.

 • Laulaa

  Tangle Teezer Salon Elite oranssina ois melkoinen
  ja puhelinlakana ehkäpä keltainen.

 • AndeS

  Tangle Teezer Compact Styler – matkaharja olisi paras reenikassissa kuljetettavaksi, ja leopardikuosi ois hauskin. Puhelinjohtoponnarista en oo koskaan kuullutkaan, mutta en panis pahatteeks, jos ponnarin mukana ei lähtiskään aina hiuksia samalla. Valkkaisin läpinäkyvän värin.

 • Hemppo

  Olen omistanut Tangle Teezerin jo ainakin vuoden ja en vaihtaisi pois! Toinen olisi mukava lisä :) Lisäksi vannon puhelinjohtojen nimeen, mitään muuta ponnaria en hiuksiini laita! Vähemmän katkeilleita hiuksia ja sitä rataa. Haluaisin Tangle Teezer Compact Stylerin leopardikuosissa ja Invisibobbleja mustana.
  henni_1_2_3(a)hotmail.com

 • Jane Doe

  Oranssi Salon elite tangleteezer ja tummanruskea invisibobble :)

 • Lauraliini

  Harjaan nykyään hiukseni aina hoitoaineen kanssa suihkussa, joten Tangle Teezer Aqua Splash olisi minulle mieluinen vaihtoehto. Harja pinkkinä, Invisbobble-ponnarista Crystal Clear. :)

 • Karoliina A

  Haluaisin mustat ponnarit ja pinkin Salon Elite -harjan (Original ja Compact kun löytyvät jo :))

 • Kiitos tarpeellisesta arvonnasta -tuli juuri kreivin aikaan! :-)
  Harjan ottaisin Compact Styler – Matkaharjana ja väriltään kulta/musta ja ponnarin True Blackina :-)

 • tititiina

  Tangle Teezer Salon Elite oranssina ja kirkkaat pompulat. Nyt ei vielä ole takkujen vaaraa, kun on tarpeeksi lyhyt hiusmalli mutta vuoden kun taas vaihteeksi kasvatan niin niskarastat tulee ja mielellään setvisin niitä mahdollisimman hellävaraisesti!

 • Liljuska

  Moikka, tämän hetken pitkä tukka kyllä vaatii kunnon harjaa, ja Tangle Teezerin compact style pinkkinä olisi loistava apu:) ponnarit saisi olla ihan mustia. Olisi kiva päästä kokeilemaan ovatko invisibobblet tarpeeksi hyviä, pitämään painavaa tukkaa ponnarilla, hyvien ponnarien löytäminen kun on oikeasti hankalaa. Tällä hetkellä käytössä kaksi siskolta vietyä:) ja pelolla odotan, koska hukkaan ne.

 • Razz

  Kummityttöni on juuri täyttämässä vuosia, ja on toivonut lahjaksi kauniita ja prinsessamaisia hiustuotteita. Hän varmasti tykästyisi vaalenapunaiseen Tangle Teezer Magic Flowerpot -harjaan ja vaaleanpunaisiin ponnareihin.

 • Ammi

  Se oisi uusin Aqua Splash sinisenä ja Invisibobblet keltaisina – nyt tarvii värejä kevääseen :)

 • arja

  Teezer Salon Elite ja valkoinen ponnari kiitos!

 • Mium

  Tangle Teezer Salon Elite oranssina sopisi kylppärin vakkarikalustoon keltaisten invisibobble-ponnareiden kaveriksi.

 • Hannalaura

  Omistaisin niiiin mielelläni Tangle Teezer Salon Elite -harjan (orassin värisenä!) ja ponnareista läpinäkyvät tulisivat myös todella tarpeeseen :)

 • millamainen

  Leokuvioinen Compact Styler sekä kirkkaat ponnarit olisivat ihania! :>

  (millamainenblogi(at)gmail.com)

 • Jippii

  Pinkki/Musta Tangle Teezer Compact Styler – Matkaharja ja musta Invisibobble. Toivottavasti onnetar suosii!

 • souris

  Tangle teezerin Original-versio on ollut tyttärelläni käytössä jo vuosia, ja olen kaipaillut itselleni omaa kappaletta. Tavallinen hiusharja pistelee ikävästi kynsien alle, kun kaivan sitä käsilaukustani…auts, joten tuo matkaharja leopardikuviolla olisi hieno! Ja läpinäkyvä ponnarijuttu näyttää hauskalta! Souris

 • Miraru

  Oi, olenkin pitkään miettinyt tangle teezerin hankkimista. Mulla on pitkä tukka ja karvoja tuntuu irtoavan ihan järjettömästi. Jos onni suosii niin mulle pinkki tangle teezer salon elite ja läpinäkyvä ponnari!

 • Marsuliini

  sinipinkki Original Tangle Teezer ja pinkki Invisibobble =)

 • Jos voitan (mikä on erittäin epätodennäköistä) ottaisin mustan johtoponnarin ja leopardi kuvioisen matkaharjan :)
  Itselläni on ollut tangle teezer kolmisen kuukautta. Olen siihen enemmän kuin tyytyväinen. Yhden haitta puolen olen löytänyt.. Minulla on niin paksu tukka, että tangle teezerin harjakset eivät riitä selvittämään takkuja kuin päältä päin…

 • cami

  Pinkki Aqua Splash ois hauska testata, ja oon hukannu kaikki keltaiset puhelinjohtoni eli siis niitä lisää kiitos :)

 • Valinta osuu tällä kertaa Tangle Teezer Aqua Splashiin (sininen) sekä invisibobblessa läpinäkyvään lenksuun. :)

 • Merja Tampere

  Olen kuullut paljon hyvää tangle teezeristä ja kovasti haluaisin itselleni compact styler -mallin leopardivärissä. Uskon, että se sopisi kooltaan myös tytärteni päihin. Invisibobblesta en ollut aiemmin kuullut, mutta kiinnostus heräsi. True black olisi valintani.

 • Jjjohanna

  Onpas kiva kilpailu! :) Voittaessani valitsisin harjoista Original-mallisen harjan violettina, ja ponnareista sopivasti hiustenväriini sulautuvan ruskean.

 • empampa

  Pinkki aqua splash ja pinkin invisibobblet olisi mainio kombo kylpyhuoneeseen :)

 • leben

  Osallistun huippu arvontaan. Teezeristä Late Lammas olisi ihq ja lenksuista crystal clear. =)

 • enna12

  Tangle Teezereistä sininen Salon Elite ja siniset ponnarit. Sininen päivä.

 • Ipe

  Tangle Teezer Salon Elite mustana ja pampuloista kirkkaat. :)

 • Jessihhhhh

  Turkoosi Tangle Teezer Salon Elite. Kirkkaat ponnarit.

 • Jelena

  Turkoosi Tangle Teezer Salon Elite ja ponnareista valkoiset:)

 • Jelskuuuh

  ♥ Tangle Teezer Salon Elite: Musta
  ♥ Kirkkaat ponnarit

 • Mymmeliini

  Tämänkin pitkän (etenkin talvella helposti) takkuuntuvan tukan pelastus olisi ehkäpä Tangle Teezer salon elite (mustana). Ja invisibobble kirkkaana!*^^*

 • Vierailija

  Tahtoisin matkaharjan värissä kulta-musta, koska omistan kaksi tavallista harjaa mutten raaskisi kuskata niitä mukana..
  Ja invisibobbleista väri innocent white. :-)

 • Ritva

  Mulle kelpais tollanen pinkki-liila harja ja pinkki ponnari.

 • raek

  Ooh hui ihanaa täydellinen arvonta! Metsästin noita puhelinjohtoponnareita tuloksetta Suomesta syksyllä ja toin nyt joululomalla Aasian reissulta stashit kotiin – ihan vaan huomatakseni, että nyt niitä myydään joka ikisessä kaupassa haha! No, olivatpa halvempia :-) Mun lempparit on oranssi Salon Elite TT ja hui mustat ponnarit

 • tiiti66

  Vihreä aqua splash uutuus ja ponnarit mustana.

 • ahle

  Tangle Teezer originalina ja pinkkinä ja invisibobblet läpinäkyvänä.

 • Elliann

  Mulla on todella paksu ja pitkä tukka (pisimmät karvat kutittelee takamusta:D), jota näin takkia, kaulaliinaa ja pipoa vaativilla keleillä on mahdotonta pitää auki ilman hiusten pituuksiin syntyviä nyrkinkokoisia takkukönttejä. Iltaisin itku kurkussa sitten raastan pehkoani suoraksi.

  Invisibobble mustana ja Tangle Teezer Salon Elite sinisenä olisi <33

 • Lyyti--

  pinkki salon elite ja läpinäkyvää puhelinjohtoa :)

 • annamariakaroliina

  Olen niiiiiin mukana tässä arvonnassa!

  Hiukseni menevät kyllä takkuun alta aikayksikön, joten Tangle Teezer tulisi erittäin tarpeeseen ;) samoin ponnarit, joista olen kuullut vain kehuja!

  Valintani: Tangle Teezereistä Aqua Splash pinkkinä, tykkään harjata hiuksiani aina märkinä, joten tuo sopisi tarkoituksiini mainiosti. Invisibobbleista Crystal Clear olisi värivalintani sen helppouden takia. 

   

  sähköposti: annamariakaroliina ä hotmail.com

 • lentoemo

  Valitsisin Compact Styler matkaharjan brittilippukuosissa sekä invisibobblet läpinäkyvänä.
  flight(at)luukku(piste)com

 • tupuuu

  Puhelinlankaponnareita olenkin jo ahkerasi käyttänyt. Itselläni on läpinäkyvä ja pari mustaa, joten pinkki ponnari voisi tuoda vaihtelua.
  Tangle Teezerin ostamista olen harkinnut jo pitkään. Pinkki Original olis kiva :)

 • indieda

  Matkakokoinen musta Tangle Teezer Compact Styler oli kätevä, koska reissaan paljon. Olen halunnut jo pitkään koittaa tuollaista ponnaria! Siitäkin ottaisin mustan värivaihtoehdon :)

 • ellla

  oranssi salon elite vanhan ja turmeltuneen tilalle olisi rahattomalle opiskelijalle aarre! puhelinjohdoista valitsisin pinkit :)

 • Hannatsi

  Heips!
  Meidän perheestä löytyy useampi takkutukka, joiden selvittämiseen kaivattaisiin apua. Hommaan kelpaisi enemmän kuin hyvin pinkki Tangle Teezer. Ja vaikka Crystal clear invisibobblet siihen kylkeen.

 • Tyyni

  Kuivalle takkutukalle tekisi hyvää tuo harja! Kerran olen testannut, tuntui luksukselta ;) ottaisin Tangle Teezer Aqua Splashis vihreänä ja ponnarin ruskeana

 • Rosbe

  Tosi kiva et arvot :) !
  Ite oon himoinnu jo jonkin aikaa pelastusta näille mun hiuksille, kun kaikki on puhunu vaan hyvää kyseisistä tuotteista. Ainahan se on kivaa voittaa, mutta koitetaan jos onni potkasis kerrankin :)
  Mut joo tosiaan:
  Tangle Teezer Compact Styler Leopardikuosilla
  Mustat ponnarit

 • Jebu

  Oi, vähän kiva arvonta :)
  Olisi kiva voittaa jokus jossakin arvonnassa, kun oon osallistunut jo tosi moneen tämmöseen arvontaan, mutta onni ei oo potkassu kertaakaan.
  Tangle Teezer Original Sinisenä ja puhelinlanka ponnarit läpinäkyvinä

 • saarasymppis

  valkkaisin noi kirkkaat puhelinlangat! :)

 • Jellona

  Mukava arvonta! Pakkohan sitä on kokeilla onneaan jos lykästäisi :)
  Monesta blogista olen lukenut TT:istä, mutta ei ole tullut vielä hankittua. Hiukset ovat välillä todella takussa ja harjaan jää paljon hiuksia. Onnekseni olen paksutukkainen joten se ei juuri tunnu missään, mutta olisi mielenkiintoista nähdä jäisikö niitä hiuksia vähemmän TT:iin. Olisi myös mukava päästä ”ponnarilaineista” jotka tulee kun avaa kiinni olleet hiukset.
  Jos onnetar suosii haluaisin Compact Stylerin Britannian lippukuosilla ja Invisibobbleja Crystal Clearina.

Related posts