18/02/14

Pikkuputiikit esittelyssä: paperirakastajien taivas Papershop

20 53 P2149077.JPG

Lisää putiikkiesittelyitä luvassa ja tällä kertaa esitellään hieman erilainen liike. Minulla on juttusarjan alusta asti ollut ajatuksena, että esittelemieni putiikkien ei välttämättä tarvitse olla vaatekauppoja ja tällä kertaa esittelyyn pääseekin hurmaava Papershop. Tunnustin hiljattain olevani toivoton paperihamsteri, joka kerta kaikkiaan rakastaa kauniita kirjepapereita, muistivihkoja, lehtiöitä, lahjapaperiarkkeja, postikortteja, julisteita ja vähän kaikkea visuaalisesti hyvännäköistä paperitavaraa. Niinpä Kruununhaasta Punavuoreen loikannut Papershop onkin meikäläisen märkä uni ja vaaranpaikka, ainakin lompakolleni. :)

P2149078.JPG

Papershop on siis aiemmin pitänyt majaansa Krunikassa, mutta muutti pari viikkoa sitten Fredan ja Isoroban kulmaan R/H:n viereen. Eli nämä kaksi kannattaa tsekata samalla kierroksella! Muutenkin Fredrikinkadulle on nyt avautumassa vaikka mitä kivoja pieniä liikkeitä, joten lähiviikkoina on mahdollisesti luvassa Freda-kierrosta enemmänkin. Katu on kätevällä sijainnilla minun reittejäni ja kotiani ajatellen, joten olen iloinen, että sinne suunnalle saadaan lisää menoa ja meininkiä. Papershopissa en saanutkaan koskaan aikaiseksi käydä Krunan aikoina, joten pääsin nyt piipahtamaan ihanassa liikkeessä ihka ensimmäistä kertaa.

P2149080.JPG

Putiikki on kuin paperitavaran karkkikauppa ja varoitankin painokkaasti muita paperihamstereita, että tämä liike voi koitua kohtaloksenne. Itselläni tulee tuonne astuessa fiilis, että tekisi mieleni ostaa koko kauppa tyhjäksi. :D Aika monta vihkokaunokaista minulla jo sieltä onkin, sillä yksi rakas ystäväni lahjoi minua jouluna Papershopin aarteilla ja en tietenkään pystynyt lähtemään liikkeestä tyhjin käsin, kun sinne asti viimein pääsin. Esittelen sitten myöhemmin löytöni, mutta tässä siis kuvia putiikista. Menkää ihmeessä käymään ihan paikan päällä! Papershopilla on muuten lisäksi myös verkkokauppa, josta voi näppärästi tilailla näitä herkkuja muuallekin Suomeen. :)

P2149081.JPG

Kodin pikkutavarat saa nätisti piiloon tuollaisiin kauniisiin rasioihin.

P2149082.JPG P2149083.JPG P2149084.JPG P2149086.JPG

Tällaiseen muistikirjaan raapustan päivittäin blogi-ideani. :)

P2149085.JPG P2149087.JPG P2149088.JPG P2149091.JPG P2149092.JPG P2149093.JPG P2149096.JPG P2149097.JPG P2149101.JPGTällaiset hauskat pallerot ovat vilahtaneet minunkin kotipostauksissani.

P2149103.JPG P2149105.JPG P2149113.JPG

Raaskiiko näin kauniita lahjapapereita edes käyttää?

P2149114.JPG P2149118.JPG

Astetta hauskempi matkapäiväkirja!

P2149120.JPG P2149121.JPG P2149122.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Koti, Muoti

20 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • hannaelina

  Joo mua ei saa päästää tonne… Onneksi asun Turussa… Ai mutta perhana onhan noilla toi verkkokauppakin.. :P

 • nn

  Tosi mukavia nämä putiikkiesittelyt!

 • Voi miten ihanan näköinen putiikki! Tuolla saisi varmasti rahaa palamaan :D

 • Sra

  Oon just muuttamassa Punavuoreen ja pohdiskelin, et tää on kyllä kohtalokkaasti matkan varrella kun menee yliopistolle.. Voi apua miten ihanalta näyttää noiden sun kuvien perusteella! :) Kiitos tästäkin esittelystä!

 • Ei saa pästää tonne sisään. Aivan liian paljon kivaa tavaraa! :D

 • Meillä ei paperilla taiteilla, vaan käytetään hyödyksi, vaikkapa ostoslistaksi.

 • Jenniii

  Hyötykäyttöönhän suurin osa näistäkin paperiasioista on tehty. :) Mutta eihän hyödyllisyyden ja kauneuden tarvitse sulkea toisiaan pois, vai kuinka? 

 • SMM

  …no ei todellakaan tarvitse! Itse ainakin koristelen kaikki mahdolliset muistilaput ja ostoslistat, saatan joskus piirtää asiat, mitä kaupasta pitäisi ostaa (ja sitten pohdin kaupassa tuskastuneena, että mitähän tuokin on esittävinään :D).

 • Jenniii

  Hahaha! Juuri kun luulit päässeesi pälkähästä… ;)

 • Jenniii

  Kiitos! Huippua kuulla, että näistä tykätään! :) Näitä on tosi kiva myös tehdä. Ja on ihana auttaa pieniä liikkeitä lisäämään tunnettuuttaan ja löytämään potentiaalisia asiakkaita.

 • Jenniii

  Voin kertoa, että tuo on todellinen turmion loukko. :D Tekisi aina mieli ostaa koko kauppa tyhjäksi, kun siellä käy!

 • Jenniii

  Joudut siis pitämään silmät kiinni aina ohi kulkiessasi. ;)

 • Jenniii

  No sanos muuta! Kuinkakohan monta vihkoa yksi ihminen tarvitsee? ;)

 • Jenniii

  Hahaha! Mahtavaa, jos koristelut menevät niin överiksi, ettei saa enää omista muistiinpanoistaan selvää. :D Mutta siis todellakin, kauneus ja koristelut eivät ole mistään pois. Minusta on ainakin kivempi kirjata muistettavat asiat ylös kauniiseen vihkoon kuin rumaan ja tylsään. Mutta aina on tietysti niitä ihmisiä, joiden mielestä jo se kaunis kattaus ruokapöydässä on turhuutta, pinnallista hapatusta ja teeskentelyä. :D

 • hoosianna

  Mielstäni epäkäytännöllinen muoti ei ole tyylikästä. Ostaako joku noita paperijuttuja tarpeeseen, vai vaan pöydälle koristeeksi. Mä raapustan ruokalistan ihan normi a4-ruutupaperille ja koti on trendikäs.

 • hannaelina

  Voin kertoa, että kauniit vihot piristävät huomattavasti myös gradun tekemistä! ^^

 • Jenniii

  Nimimerkit vaihtuu, mutta mielipide pysyy samana. :D Eiköhän tämä sinun näkemyksesi epäkäytännöllisestä muodista jo ole tullut kaikille selväksi, kun sitä olet nyt jo niin monessa paikassa ja monella eri nimimerkillä toitottanut. Sitä tosin en ymmärrä, miten se tämän postauksen aiheeseen liittyy?

  Minä en ainakaan osta kauniita vihkoja koristeeksi vaan käyttöön. Mutta jokainen on toki vapaa raapustamaan kauppalistansa ihan mihin itse tykkää! Minä saan iloa kauniista designista arkipäiväisissäkin erineissä – se ei liene keltään muulta pois? :)

 • C.

  Voi ihanan näköinen putiikki! Tuolla on pakko käydä vierailemassa! Juuri etsiskelin muutama viikko sitten kaunista rasiaa, mutta en löytänyt ja jouduin korvaamaan ideani toisella, mutta tuolta voisi hakea muutaman nätin jemmaan seuraavia pakkailuja varten :) 

 • Hosuli

  Meinaan seota jo näitä kuvia katsoessa… Onneksi Papershop ei sijaitse missään ihan lähettyvillä, muuten kantaisin sinne aivan liian monta euroa. Superihana sisustuskin putiikissa!

 • Karlis

  Kiva juttu! Papershop on ihana kauppa ja erityisesti sen omistajat aivan mahtavaa porukkaa, jotka tekevät työtä täydestä sydämestään :-)
  Tiesitkö, että heiltä voi tilata myös suunnittelutyönä kutsukortteja, käyntikortteja yms. Ymmärtääkseni muuton myötä palveluun on lisätty myös yksilöllisiä painotöitä. Eli täyden palvelun paperikauppa siis kyseessä.

Related posts