8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Blue Peony

  Tämä on osuva! Törmäsin näet eilen yhteen kaveriini, joka on ikuinen pessimisti ja ehti kymmenessä minuutissa haukkua kampaajansa, salaatin hinnan, sään, ilmastonmuutoksen, elokuvalippujen hinnat, sen, ettei saa matkaseuraa (miksiköhän?) ja stretch-farkkujen laadun :-D. Tavallaan surullista, mutta samalla jotenkin koomista. Ryöpyn sai liikkeelle se, että olin itse tulossa kampaajalta laskiaispulla käsilaukussa, onnellisena uudesta kampauksestani ja herkkuhetkeä odotellen.

 • juulimaa

  Juuri näin, senkin suloisuus!

 • Niinpä

  Onneksi et ole kyynistynyt, vaikka jotkut etsimällä etsivät valittamisen aihetta.

 • Aisha J

  Hihhii, ihana! :)

 • Tinas

  Sydän sulle murunen.

 • SMM

  Kylläpä vaan on osuva lausahdus! Ja näppärän kokoinen lehtiö juuri tuollaiselle sisällölle – saako tiedustella mistä se on hankittu? :-)

 • Jenniii

  No eikös olekin, ja niin totta! :) Lehtiö on graafisena suunnittelijana työskentelevän ystäväni Annan tekosia, kun hän vuosi sitten suunnitteli Porvoon taidekoululle sellaisen vuosikalenterin ja värikkäitä sivuja jäi yli. Niinpä hän teetätti niistä tuollaisia lehtiöitä ja antoi yhden minulle. Mutta lehtiö on kyllä kieltämättä ollut loistava, ehkä pitää pyytää, että tällaisia tehtäisiin ihan tuotantoon ja myyntiin asti! :)

Related posts