17/02/14

Vaaleanpunainen ystävänpäivän brunssikattaus

16 76 P2169161.JPG

Varoitus nälkäisille: ihania ruokakuvia tulossa! :) Eilen minua hemmoteltiin taas ihanalla ystävän tekemällä brunssilla, kun kipaisin aamutuimaan Wiken luo herkuttelemaan. Neitokainen oli luvannut loihtia pienelle porukalle myöhäisen ystävänpäivän brunssin. On pakko sanoa, että Wiken luona vieraileminen on aina ihan järjettömän inspiroivaa, koska hänellä on paitsi uskomattoman kaunis koti, myös todella hyvä silmä kaikille pienille sisustuksellisille yksityiskohdille. Tuo visuaalinen lahjakkuus näkyy muun muassa hänen tekemissään kattauksissa, jotka ovat aina ihan mielettömän suloisia. Niin tälläkin kertaa, enkä malttanut pitää kameraa piilossa, kun oli pakko ikuistaa ihastuttava brunssipöytä teillekin sillä välin, kun Wikke vielä hääräili viimeisiä loppusilauksia ennen pöytään istumista.

Ihailen ennen kaikkea Wiken luovuutta ja taitoa yhdistellä erilaisia elementtejä sisustuksessa ja kattauksissa. Astiat ovat suloisesti eri paria, mutta sopivat silti melkeinpä täydellisesti yhteen ja valkoisen, vaaleanpunaisen ja tummansinisen yhdistelmä ruokapöydässä näytti harmoniselta ja kauniilta. Lisäksi ihastuin hänen tapaansa hyödyntää vanhoja purkkeja ja purnukoita tarjoilussa: esimerkiksi nuo suloiset smoothie-lasit ovat sellaisia lasipurkkeja, joissa kaupan smoothieita myydään. Pese, liota etiketit pois, kaada smoothie purkkiin ja tuikkaa sekaan söpö pilli – ja tadaa, kaunis ja persoonallinen tarjoilu on valmis. :)

PS. Ihanat kirsikkapuun oksat ovat Plantagenista, mutta tietääkös joku paikkaa, jossa niitä myytäisiin Helsingin keskustassa? Olen jo monena keväänä himoinnut kirsikankukkia maljakkoon, mutta Plantagen on minulle vähän turhan kaukana.

P2169160.JPG P2169163.JPG P2169164.JPG P2169165.JPG P2169168.JPG P2169170.JPGP2169169.JPG P2169171.JPG P2169172.JPG P2169175.JPG P2169178.JPG P2169179.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Koti

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Blue Peony

  Olen nähnyt kirsikanoksia myytävän ainakin jossain kukkakaupassa Fredalla, Bulevardilla sekä Stockan kukkaosastolla. Tosin tänä keväänä (joko nyt on kevät? tuli niin luontevasti!) en ole niitä vielä bongannut missään.

 • Nnnn

  Kaivokukasta löytyy kirsikkapuun oksia, esim. Kampista ja Rautatientorilta. :)

 • moimoi

  Tämä voi olla ehkä vähän turhasta nillittämistä, mutta…. sie ylikäytät sanaa ”suloinen”! Juttujasi on tosi kiva lukea, mutta kun jokaisessa postauksessa on jotain suloista sitä tai tätä ja esimerkiksi pelkästään tässä jutussa kattaus on suloinen, astiat suloiset, smoothie-lasit suloiset ja pillit suloiset. Ei siinä mitään, ovathan ne, mutta suomen kieli on kaunis ja monipuolinen, hyödynnä sitä laajemmin niin blogiasi on mukavempi lukeakin!

 • Jenniii

  Hahaa! Ihan hyvää palautetta kiitos! Ja osoittaa sen, että omat tekstit pitäisi oikolukea hieman paremmin ennen julkaisemista, koska kirjoittaessa toistoa ei aina huomaa. Laitan siis palautteen korvan taakse ja yritän kiinnittää asiaan huomiota jatkossa enemmän.

 • Onpa S-U-L-O-I-N-E-N! ;D

 • Jenniii

  No eikö ole! ;)

 • Blaah

  Oisko noista iänikuisista ja niiiiin väsyneistä macaronseista jo tarpeeks kuvia….

 • Laura KKK

  Ylemmästä kommentista huolimatta tulen tänne ja sanon että voi suloisuus!! Toisaalta en osaa päättä hokisinko sanaa suloinen vain omom nam nam!!! Ihania kuvia anyway :—)

 • Jenniii

  Nillin nillin! :D Sori vaan, mutta näyttävät silti kuvissa niin SULOISILTA! ;)

 • Jenniii

  Hei kiitos vinkistä! Ja todellakin, kevättä kohti mennään jo. ;)

 • Jenniii

  Kiitos tästä! Pitääkin mennä sinne tsekkaamaan. :)

 • Jenniii

  Hahaha, suloista ja vai maukasta – kas siinä pulma! ;)

 • Nillin nillin ;) Ei Macaronsesita voi olla liikaa kuvia, ugah! Mulla ei ole ollu kun kerran, mutta pitäs korjata asia ;)

 • Nico Leokratis

  JENNI On Super SULOINEN ja (kaunis) mutta ei kerrota sitä sille eihän?

  Ja KUKA retale uskaltaa kettuilla SULOISELLE Jennille !!

 • wikke

  Kylläpä kirjoitit supersuloisesti meidän suloisesta aamiaishetkestä! Ja macaronit on niin herkullisia ja suloisen näköisiäkin ettei niitä vaan voi kuvata liikaa ;) 

 • veveveveveera

  Ihana postaus Jenni, niinkuin aina. Todella harmooninen kattaus :)

  ps. mun oli ihan pakko…
  http://i.imgur.com/Yvk0XNz.jpg

Related posts