15/02/14

Kurkistus New Yorkin muotiviikolle: Karen Walker FW14

3 44 kwalker-aw14-2.jpg

Lupasin tehdä pieniä täsmäraportteja tuolta juuri päättyneeltä Nykin muotiviikolta ja nyt olisi luvassa toinen suosikkikokoelmani ensi syksyn mallistoista aiemmin esittelemäni Rebecca Minkoffin ohella. Karen Walkerin syksyn 2014 mallistossa on valtavan paljon elementtejä, joista tykkään: kellohameita, skarpisti ylös asti napitettuja kauluksia, suloisen hempeää värimaailmaa muutamilla voimakkailla tehosteväreillä höystettynä, syksyisiä kukkakuoseja, väljiä neuleita ja herrainhousuja. Ihastuin myös näytöslavalla nähtyihin pillerilaukkuihin, kultaisiin herrainkenkiin sekä salkkumaisiin pikkulaukkuihin. Jotenkin tässä mallistossa sellainen skarppi koulutyttö ja working girl kohtaavat menneiden vuosikymmenten fiiliksen ja tyttömäisen rennon olemuksen. Taidanpa itsekin yhdistää tämän innostaman ensi syksynä rennon neuleen kellohameeseen. Ihastuitteko yhtä kovasti kuin minä? Alta voitte halutessanne kurkata myös koko näytöksen videolta. :)

kwalker-aw14-4.jpgkwalker-aw14-1.jpg kwalker-aw14-3.jpg

Photos & video: Karen Walker

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Bad hair day

  Miten sinulla on tapana hoitaa hiuksiasi, sillä ne näyttävät niin kovin sileiltä ja hyväkuntoisilta? Föönaatko tai suoristatko hiuksiasi, vai annatko niiden vai kuivua itsestään? Lookisi on ihanan luonnollinen ja raikas. En tiedä oletko jo aikaisemmin joutunut tähän kysymykseen vastailemaan tai käsitellyt aihetta blogissasi, sillä löysin tieni blogiisi vasta muutama viikko sitten. T. Omaa hiustyyliään vielä etsivä

 • Jenniii

  Luulen, että yksi hyväkuntoisten hiusteni salaisuuksista on se, että värjäilen hiuksia vain kovin hillitysti ja teen sen aina kampaajan avustuksella. En myöskään käytä juuri koskaan muotoilurautoja tai muita tuollaisia hiuksia rasittavia välineitä. Föönaan hiukset yleensä kuiviksi pesun jälkeen, mutta pidän föönin lämpötilan kohtuullisena (ei välttämättä sillä kuumimmalla teholla). Joskus annan kuivua itsestäänkin, mutta silloin hiukset tuntuvat yleensä liiankin sileiltä ja hyväkuntoisilta eli tyyliin edes hiuspompula ei meinaa pysyä tukassa. Osittain kyse on varmasti siis myös hiustyypistä, joka minulla on luonnostaan sileä ja kiiltävä. Hiusten pesuja olen myös vähän harventanut ja pesen nykyään tukkani parin-kolmen päivän välein. En tiedä, oliko tästä sinulle apua, mutta tässä nyt jotain faktaa hiusten hoitotavoistani. :)

 • Ja SOFiNAH shopistahan saa KAREN WALKER;in aurinkolaseja. Uudet mallit saapuvat tällä viikolla, jee! SS14 mallisto on huikea ja kampanja jälleen kerran erittäin onnistunut. Superhienoja kuvia :)
  Aurinkoista kevättä,
  Thia

Related posts