14/02/14

Ystävänpäivän kilpailu: voita 100 euron lahjakortti Kookenkään!

11 48

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Kookenkä

Hyvää ystävänpäivää kaikki! Olin eilen kokeilemassa elämää kenkäkauppiaana muutaman tunnin ajan Forumin Kookengässä ja olipa hauska päästä auttamaan ihmisiä kenkäostoksilla. Terkkuja kaikille eilen moikkaamassa käyneille! Hurjan moni lähti eilen uusien kevätkenkien kanssa tyytyväisenä kotiin, joten mitäpä muutakaan kenkäkauppias-kokelas voisi olla kuin mielissään. Sain valita eilen Kookengän kevätuutuuksista omat lempparilöytöni, jotka on tuolla Forumin liikkeessä merkitty suloisin sydänmerkein. Ja teille, jotka ette pääse tuolla Forumissa piipahtamaan, ikuistin ne vielä kuviinkin. :) Ja luvassa olisi myös pieni ystävänpäivä-kilpailu!

Nyt eletään vaatekauppojen sesongissa juuri sitä aikaa, kun viimeiset talven aletuotteet myydään pois ulosheittohinnoin ja hyllyt täyttyvät kovaa kyytiä kevään uutuuksista. Päätimme Kookengän kanssa järjestää teille hauskan kisan ystävänpäivän kunniaksi. Jaossa on 100 euron lahjakortti Kookenkään ja tällä kertaa kisailu tapahtuu Instagramin puolella. Tehtävänä on kuvata lempparikenkäsi lähimmän Kookenkä-liikkeesi valikoimasta. :) Ei kuitenkaan huolta, jos sinulla ei ole Instagram-tiliä, sillä kisaan voi osallistua vaihtoehtoisesti myös täällä blogin puolella kommenttiosiossa. Kisa on voimassa kahden viikon ajan eli 28.2.2014 asti ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Lue tarkemmat osallistumisohjeet huolellisesti alta!

Osallistu kisaan Instagramissa:

1. Mene lähimpään Kookenkä-myymälään. Etsi liikkeestä suosikkikenkäsi ja nappaa niistä kuva.

2. Lisää kuva Instagramiin ja merkitse hashtageihin #koopupulandia.

3. Osallistumisaikaa on 28.2.2014 klo 24 asti.

JOS sinulla ei ole Instagram-tiliä, tässä tulee vaihtoehtoinen osallistumistapa:

1. Mene lähimpään Kookenkä-myymälään. Etsi liikkeestä suosikkikenkäsi ja nappaa niistä kuva.

2. Rekisteröidy Lilyn käyttäjäksi (ellet siis ole jo), sillä rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä kommentteihin myös kuvia.

3. Kommentoi tähän postaukseen ja liitä kommenttiin kuva suosikkikengistäsi sekä toimiva sähköpostiosoitteesi.

4. Osallistumisaikaa on 28.2.2014 klo 24 asti.

Odotan mielenkiinnolla, että pääsen näkemään, mitkä kevätkengistä ovat teidän lemppareitanne! :) Minut löytää siis Instagramista nimellä@jennipupulandia ja Kookenkää voi seurata Instassa nimellä @kookenka. Onnea kisaan! Ja tästä alta voitte vielä kurkata Pupulandian suosikkikengät Kookengän tämän hetken valikoimista. :) Valikoima saattaa liikkeittäin vaihdella hiukan, mutta kaikki nämä kuvissa näkyvät kengät löytyvät ainakin Forumin Kookengästä.

P2139068.JPGP2139047.JPG P2139069.JPG P2139070.JPG P2139071.JPG P2139072.JPG P2139073.JPG P2139074.JPG P2139079.JPG P2139080.JPG P2139082.JPG P2139083.JPG P2139092.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • PetraSSS

  Tässä kisassa on kivasti huomioitu ne joilla ei ole Instagramia, mutta entäs ne joilla ei ole Kookenkää omassa kaupungissa? Esim. itselläni ei sellaista täältä löydy, kuitenkin asun n. tunnin matkan päästä Helsingistä eli voiton osuessa kohdalle ei olisi mitään ongelmia käyttää lahjakorttia Helsingin liikkeessä kun muutenkin käyn kaupungissa suht usein. Mutta Helsinkiin matkustaminen vain tuon kilpailun takia ei hirveästi houkuttele. Tietysti ymmärrän ettet varmaankaan ole itse näitä kilpailun sääntöjä laatinut, mutta ehkä kisassa olisi voinut ennemmin valita suosikkikengät nettisivuilta tms jolloin kaikki pääsisivät tasapuolisesti osallistumaan.

 • Jenniii

  Harmi, jos sinulla ei ole Kookenkä-liikettä siinä lähiseudulla. Valitettavasti tällaisia kilpailuja ei aina voida järjestää niin, että ihan jokaikinen blogin lukija pystyisi osallistumaan. Tämä oli tällä kertaa mietitty näin, että koska Kookenkä-liikkeitä on ympäri Suomea varsin paljon, melko moni pystyy ottamaan osaa kilpailuun. Myös kilpailun osallistumisaika (2 viikkoa) on blogikilpailuun poikkeuksellisen pitkä juuri siksi, että mahdollisiman monilla olisi aikaa osallistua ja piipahtaa liikkeessä.

  Tarkoitus ei tietenkään ole aiheuttaa kenellekään mielipahaa tai harmistusta, vaan lukijoiden iloksihan näitä kilpailuja järkätään. Joskus kuitenkin halutaan tehdä asioita hiukan eri tavoin, ja tässä tapauksessa se tarkoitti sitä, että osallistujat haluttiin kannustaa käväisemään liikkeissä kurkkaamassa kevään tarjontaa. Ensi kerralla varmasti keksitään sitten jotakin muuta. :) Pupulandiassa on tulossa lähiaikoina muitakin kivoja kilpailuja, joihin kuka tahansa voi osallistua. Ja laitetaan palaute korvan taakse tulevia yhteistöitä ajatellen. Kivaa ystävänpäivää!

 • anki anki anki

  Hei
  Kommentoin hieman postauksen aiheen ohi, tai oikeastaan esitän postaustoiveen. Haen blogeista erityisesti inspiraatiota vaatteiden yhdistelemiseen, ja toivoisin sellaista juttua, jossa sama vaate yhdisteltäisiin monilla eri tavoilla. Monien blogien asupostauksissa esitellään lähinnä sellaisia asuja joita ei aiemmin ole blogissa nähty. Ne ovat kivoja nekin, mutta enemmän kiinnostaisi nähdä tutut vaatteet (ja kengät ja asusteet) uudestaan, erilaisina yhdistelminä. Kävin viime vuoden asukuvasi läpi useampaan kertaan (kiitos koosteesta, sitä on kiva katsella) ja bongasinkin joitain ilmiselviä luottovaatteita, jotka sopivat useisiin eri kokonaisuuksiin.

  Hauskaa ystävänpäivää!

 • Tepsuu

  Onhan monia arvontoja järjestetty niinkin, että se koskettaa vain pääkaupunkiseutua, jolloin ei paljon kuopiolaista lohduta, mutta faktahan on se, ettei kaikkia voi miellyttää. Arvottava tuote/lahjakortti tai muu ei voi kiinnostaa kaikkia lukijoita, joten sekin karsii osallistujia samalla lailla kuin maantieteellinen sijainti. Ymmärrän kyllä pointtisi, paikallinen kookenkä löytyy läheisestä kauppakeskuksesta, jonne en kuitenkaan viitsi erikseen lähteä tämän arvonnan takia. Mutta en koe, että meillä lukijoilla olisi oikeutta ”valittaa” järjestettävistä arvonnoista. Mielipiteitä ja kommentteja voi toki esittää ja toivottavasti ne otetaan huomioon. :)

 • Heitu

  Heip!
  Kiitos vielä avusta kenkävalinnassa ja lahjakortista suloiseen Kippo-kahvilaan! :) Ei olisi varmaan muuten tullut siellä käytyä.. Jugurttijätski oli herkullista! :>
  Niin ja kiitos ihanasta blogista. Vuosia on jo tullut luettua ja aina vaan löytyy kaikkea kaunista ja piristävää :)

  T. Tyttö, joka osti nuo mustat nahkakengät valkoisilla nauhoilla

 • Liisa A

  [[{”fid”:”307926″,”view_mode”:”media_original”,”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”1224″,”width”:”1632″,”class”:”media-element file-media-original”}}]]Tässä mun lempparit foorumin kookengän valikoimista:) kilpailivat ykkössijasta sinunkin kuvaamiesi persikanväristen vansien kanssa.

  T.Liisa

  Liisa.fuchs@hotmail.com

 • Eden

  Hei! Kiinnostaisi tietää kuinka voittaja selviää :) Eli valitseeko jokin raati suosikkikuvansa (ja millä perusteilla..) vai arvotaanko voittaja?

 • Jenniii

  Voittaja ratkaistaan ihan arpomalla. :)

 • Vim

  [[{”fid”:”310299″,”view_mode”:”media_original”,”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”412″,”width”:”622″,”class”:”media-element file-media-original”}}]]

  Tennarityttönä mietin Vansien ja Conversejen välillä, mut kyllä nää sitten vei voiton tällä herkullisella värillään! :) elinakv ät gmail piste com

 • Brixie

  Oioi, kävelin tänään Kookengän ohi, ja nää huusi mun nimee! ehkä kevään must-have nilkkurit :) Siun blogi tuli samantien mieleen ja nappasimpas kuvan ja laitoin kisaan mukaan, vaikken itse bloggailekkaan! Aurinkoa kevättalveen! aino.ilva@windowslive.com[[{”fid”:”311075″,”view_mode”:”media_original”,”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”2592″,”width”:”1936″,”class”:”media-element file-media-original”}}]]

 • joli

   

  [[{”fid”:”313952″,”view_mode”:”media_original”,”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”2560″,”width”:”1920″,”class”:”media-element file-media-original”}}]]

  Olisin löytänyt toki itsellenikin ihania kenkäpareja, mutta olisi myös ihana ilahduttaa miestäni näillä kenkuleilla. jomiantt@jyu.fi

Related posts