12/02/14

Kurkistus New Yorkin muotiviikolle: Rebecca Minkoff AW14

4 54 minkoff3.jpg

New Yorkin muotiviikko starttasi viime viikolla suurten kansainvälisten muotiviikkojen ketjun ja vaikka täällä lähestytään vasta varovaisesti kevättä, olen tehnyt jo ensimmäisiä tutkimusretkiä tulevan syksyn 2014 muotiin selailemalla näytöskuvia rapakon takaa. Ajattelin myös poimia teille omia lemppareitani esittelyyn noista näytöksistä ja ensimmäisenä vuoroon pääsee Rebecca Minkoff, joka kuuluu suosikkisuunnittelijoihini. :)

Jos pitäisi mainita muutamia silmiin pistäneitä trendejä, jotka näkyvät paitsi Rebecca Minkoffin mallistossa, myös monissa muissa New Yorkin muotiviikolla esitellyissä kokoelmissa, nostaisin esille ainakin nämä asiat:

  • ruutukuosit
  • liituraidat
  • karvaiset ja pörröiset materiaalit
  • metallisävyt
  • muhkeat yläosat ja poolokaulukset
  • herrainhousut
  • tilkkutäkkimäiset printtikuosit
  • optisia harhoja muistuttavat kuosit
  • viininpunainen, oranssi ja puuterisävyt

Miltäs näyttää ensivilkaisu syksyn muotiin? :) Psst, Minkoffin omilta nettisivuilta voi katsoa koko näytöksen videomuodossa sekä tsekata kaikkien lookien kuvat, sillä poimin tähän postaukseen vain omat suosikkini.

minkoff2.jpgminkoff1.jpg minkoff4.jpg minkoff5.jpg minkoff6.jpg minkoff7.jpg minkoff8.jpg minkoff9.jpg minkoff10.jpg

Photos: Rebecca Minkoff

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts