11/02/14

Jälleen viikonoppuna kiva kirppistapahtuma: Model Sales & Brunch

6 51 modelsales.jpg

Yritin viime viikonloppuna mennä Suvilahden Kattilahalliin kirppikselle, mutta kun jono kiemurteli Sörnäisten puoleisen sisäänkäynnin luota sinne Kalasatamaan vievän tien kulman taakse asti jo ensiminuuteilla, päätin, että en aio jonottaa tuntitolkulla kirpputorille. Niinpä keksimme yhteistuumin seuralaiseni kanssa siirtyä sen sijaan läheiseen kuppilaan teen ja kahvin äärelle. Saatoimme kyllä juoda pettymystä lievittääksemme myös lasilliset skumppaa…

Toivoton jono kertonee, että Valtterin jälkeensä jättämä tyhjiö kaipaa täyttäjäänsä – mieluiten jotakin jokaviikonloppuista kirpputoria, jotta kävijävirta hiukan tasaantusi. Jos joku muu joutui kokemaan samanlaisen pettymyksen viime viikonloppuna kirpparikierroksensa suhteen, niin nyt olisi taas tiedossa kiva kirppistapahtuma, joka saattaa hieman lievittää harmistusta! Tulevana lauantaina 15.2. klo 12-17 järjestetään nimittäin Adamsissa (Erottaja 15-17) Model Sales & Brunch, mikä tarkoittaa siis käytännössä sitä, että Paparazzin ja Brandin upeat mallit myyvät muutamien ystäviensä kanssa aarteitaan Adamsissa ja samalla reissulla voi halutessaan nautiskella Shanghai Cowboyn puolella herkullisen brunssin.

Vaikka voisi ensikuulemalta ajatella, että mitä sieltä pikkuruisten ja langanlaihojen mallien vaatekaapeista voisi tällaiselle tavalliselle pulliaiselle löytyä, niin takaan teille, että vaikka mitä! Olen kerran ollut samantyyppisellä kirpparilla aiemmin ja teimme ystäväni kanssa ihan mahtavia löytöjä. Suosittelen siis lämmöllä ja kiroan, etten itse mitenkään pääse paikalle. Menkää siis te puolestani ja tehkää upeita löytöjä! Lisäinfoa tapahtumasta löytyy sen FB-sivulta.

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Kuulostaa kivalta. :D

  Ja joo kyllä sitä isoa kirppistä tarvitaan ja joka viikko olisi varmaan parempi kun muuten niitä ihmisiä on vähän liikaa ja sisään ei ees halua mennä.

 • Saramaia

  Moi Jenni!

  Ei liity tähän postaukseen mutta kysyn nyt kumminkin jos sattuisit osata auttaa! Osaatko suositella jotain tosi hyvää eyelineriä? Sellaista joka ei varisisi pois eikä leviäisi, eikä myöskään olisi eläimillä testattu (mielellään tietysti myös kotimainen, mutta onkohan se jo liikaa pyydetty…) Kiitos mahdollisesta avusta! :D

 • Jenniii

  Ääks, en ole mikään eyeliner-asiantuntija, mutta itse olen tykännyt kaikkein eniten kokeilemistani YSL:n eyelineristä, jossa on sellainen ohut joustava sivellin. Minusta sillä on kaikkein helpointa saada suoraa, ohutta ja siistiä jälkeä. Pysyvyys on myös testattu muun muassa Wannabe Ballerinasin esityksissä. :) Tuotteesta lisää juttua täällä:

  http://www.lily.fi/blogit/pupulandia/painavaa-eyeliner-asiaa

  Kotimaisia merkkejä ei taida olla kuin Lumene, mutta sen eyelinereista ei ole kokemusta sekä MSCHIC, jolla ei ole nestemäistä/tussimaista eyelineriä ollenkaan.

 • Katsku

  Yves Rocherilla ja halpismerkki Elitellä on hintaansa nähden loistavat linerit. Kannattaa kokeilla.

 • rewind and play again

  jee ihanaa ! kirppistapahtumat tuovat kevään mukanaan <3

 • Daniela

  Kiitos Jenni! Superystävällistä:) nähdään lauantaina!

Related posts