10/02/14

Taas kerran talvitakki…

5 62 P2058750.JPG

Viime päivien harmaa sää ei ole innostanut asukuvien ottamiseen. Odotan itse jo vähän lämpimämpiä kelejä, että saisi välillä näyttää jotain muutakin kuin pelkkiä päällystakkeja. Olen itse ainakin niin palelevainen, etten malta riisua takkia tuolla ulkona juuri koskaan asukuvien tähden. Toki huiveilla, koruilla, huulipunilla ja kampauksilla voi tehdä vaihtelua takkityyleihinkin, mutta alkaa se ainakin itelle käydä vähän tylsäksi kuvata tuota samaa takkia päivästä toiseen, vaikka onkin ihana takki. :) Toivotaan siis aurinkoa ja lämpimämpää säätä!

P2058771.JPG

Tällä kertaa takin kaverina oli loppuvuodesta espanjalaiselta Kashmir Shawl Atelierilta lahjaksi saamani käsin kirjailtu kashmir-huivi. Sain valita verkkokaupan valikoimasta mieleiseni huivin ja lopulta sydämeni vei tuo tummanpunainen, kauniisti kirjailtu huivi. Ihmeellistä, miten noin ohut materiaali voi lämmittää niin tehokkaasti. :) Matchasin huulipunan huiviin ja olipa taas hauska huomata, miten paljon pelkkä huulipunan sävy voi vaikuttaa koko tyyliin, kun vertaa vaikkapa sitä viime viikkoista asua, jossa huulilla oli tummanpunaisen sijaan pinkkiä

P2058712.JPG

Takin alla piileskeli rakas pörröinen Pinguni, mutta ulkona oli niin vilpoisaa, etten tohtinut riisua takkia kuin parin nopean räpsyn ajaksi. Pingusta saatiin silti napattua yksi onnistunut otos. Tuo muhkea karva-asia on muuten aivan ihanan lämmin näinä kylminä päivinä. Veikkaan, että tulen käyttämään sitä säiden hieman lämmetessä ihan takkinakin välillä. :)

P2058786.JPG

Villakangastakki Isabel Marant pour H&M*, pörrötakki Noisy May / Vero Moda*, farkut Panic in Paradise*, nahkalaukku Lumi Accessories*, korkonilkkurit Clou / Nilson, kashmirhuivi Kashmir Shawl Atelier*, sormus & Other Stories, nahkahansikkaat Calvin Klein*huulipuna Yves Rocher*

Kaikki *-merkityt tuotteet saatu blogin kautta.

P2058751.JPG P2058773.JPGP2058776.JPGP2058759.JPG P2058775.JPG

Photos: Wikke / Luukku

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Aisha J

  Huivin väri on aivan ihana, hehkuu kasvojasi vasten :) Ja tuo sormus! Tosi kiva asu kaiken kaikkiaan. :)

 • alliE

  Tykkään tosi paljon huivin ja huulipunan väristä!:)

  Huivi näytti niin ihastuttavalta, että menin tutustumaan valmistajan sivuille. Tiedätkö onko mitään keinoa saada tietää, onko huivi kirjottu käsin vai koneella? Esim. Sozni-kirjonnasta sanotaan, että se on vaativaa käsityötä ja että yhden huivin valmistukseen voi 2-3 artesaanilta mennä kuukaudesta vuoteen . Sozni-kirjottujen huivien lähtöhinta oli kuitenkin 62 eurossa, joten olisikohan osa kirjottu kuitenkin koneella?

 • Jenniii

  Kiitos, tosi kiva kuulla! Itse olen siinä käsityksessä nettisivujen infon pohjalta, että kaikki huivit tehtäisiin käsin, mutta varmasti paras varmistaa asia ensin. Suurin osa noista Sozni-huiveista näyttää olevan huomattavasti kalliimpia (180-290 euroa), mutta nyt en kyllä osaa sanoa tästä tarkemmin. Voi toki olla, että edullisemmissa huiveissa koristelu on yksinkertaisempaa ja hinta siksi edullisempi, koska koot näyttivät olevan melko samat kaikissa huiveissa. Varmimman tiedon saat, jos otat suoraan verkkokauppaan yhteyttä kontaktilomakkeen kautta. Uskon, että he osaavat vastata tiedusteluihin parhaiten. :)

 • alliE

  Juu, lähinnä toivon että halvimmat on kirjailtu käsin, koska eipä tuosta kovin kummoinen kuukausipalkka jää kirjojalle, jos aikaa menee paljon :) En tiedä jääkö noista kalleimmistakaan. Mutta täytyypä kysellä tarkemmin, kauniita nimittäin ovat!

 • Judit

  Dear alliE,

  Thanks for your interest in our shawls. The prices of the shawls depend on 3 factors, the size of the shawls, the materials they are made off and the amount of embroidery on them. All Sozni shawls are hand embroidered, but some of them are hand woven and others are machine woven. That’s also a reason why some are cheaper than the others.

  Follow us on Facebook and Twitter more info. Hope to have helped!

  Best,

  KASHMIR SHAWL ATELIER

Related posts