9/02/14

Kenkäostoksille torstaina!

2 40 ilovekoopallo.jpg

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Kookenkä

Nyt huomio kaikki Helsingissä ensi viikon torstaina liikuskelevat ja kalenterit esiin, sillä meikäläisellä ja Kookengällä olisi teille hauska pieni ennakkoylläri ystävänpäiväksi! :) Jos kevätkengät ovat hakusessa, viimeiset alelöydöt vielä tekemättä tai kaipaisit vinkkejä kenkäostoksille tai stailausapua sopivien popojen etsimisessä, toivotan teidät ilolla tervetulleiksi ensi viikon torstaina kenkäshoppailemaan! Pääsen nimittäin torstaina kokeilemaan päivää kenkäkauppiaana Forumin Kookengässä ja tämän tempauksen yhdessä on asiakkaillekin luvassa kaikenlaista erityistä kivaa. Olen siis paikalla liikkeessä to 13.2.2014 klo 15-19 ja tuona aikana jeesaan enemmän kuin mielelläni kaikkia halukkaita kenkäostoksilla.

Forumin Kookengässä on tosiaan myös kaikkea muutakin spessua tuona kyseisenä aikana, kun olen paikalla, joten tulkaa ihmeessä käymään! Minun hääriessäni paikan päällä, kaikista normaalihintaisista kengistä saa -30% alennusta, kun muistaa mainita kassalla koodin ”Pupulandia”. Lisäksi kaikki edellisen sesongin kengät ovat tuona aikana vähintään -50% alennuksessa eli tapahtuman aikana alekengistäkin saa vielä lisäalea. Alekenkien ohella uusi kevätsesonki on nyt juuri starttailemassa, joten joka päivä liikkeeseen saapuu uutta. :) Ja onpa minulla vielä sellainen hauska ystävänpäiväyllärikin tiedossa, että saan jakaa kaikille kenkäostoksia torstaina klo 15-19 välillä tehneille lahjakortin suloiseen Kippo-kahvilaan, joka on avannut nyt toimipisteen myös Forumin yläkertaan. Olenkin fiilistellyt luomuun panostavaa ja herkullisia jogurttijäätelöitä tarjoavaa Kippoa Helsingin Isoroballa joskus aiemmin, mutta nyt noita herkkuja saa siis myös Forumista. Eli merkatkaahan päivä ja kellonaika muistiin, ja tulkaa moikkaamaan sekä kenkäostoksille ensi torstaina!

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • .Tiia

    Mikä tuuri, että olen tulossa Helsinkiin juuri torstaina! Ja sattumoisin uudet kengät ovat olleet hakusessa jo jonkin aikaa, joten nyt on vielä extra hyvä syy tulla pyörähtämään Kookengässä :).

  • Jenniii

    Ihan loistavaa! Tulehan siis moikkaamaan torstaina ja etsitään sinulle jotkut ihanat kengät. :)

Related posts