7/02/14

Samsonite-kisan voittaja!

40 designmysamsonite.jpg

On ollut huikeaa huomata, millaisen suosion tuo Samsonite-kisa on saanut osakseen! Olen nauranut vedet silmissä joillekin matkalaukkukatastrofeille ja tuntenut suurta myötätuntoa kaikkia niitä kohtaan, jotka matkustavat yhtä onnettomien nyssyköiden kanssa kuin minäkin ennen. Oli ihanan lohdullista kuulla, etten todellakaan ole ainoa, jolla on ollut puutetta kunnon matkalaukusta. Nyt yhden reissun jämäkän ja sulavasti rullaavan matkalaukun kanssa tehneenä voin kuitenkin antaa lämpimän neuvon: hankkikaa se kunnon matkalaukku! Elämä ja matkanteko helpottuvat todella paljon. Ja kun kertasijoituksena ostaa jonkun oikeasti hyvän matkalaukun, niin ei tarvitse joka reissulla jännittää, että tuleeko se nyt sieltä matkalaukkuhihnalta yhtenä kappaleena takaisin. Hyvät matkalaukut maksavat, mutta jo noita teidän kisavastauksianne lukemalla vakuutuin, että tässä on sellainen asia, jossa ei välttämättä kannata säästää. Loppujen lopuksi aika moni tuntuu joutuneen pulittamaan saman verran lukuisista hajonneista pakaaseista kuin mitä se yksi kunnollinen olisi kustantanut.

Mutta nyt sitten se tieto, joka teitä kiinnostaa eniten, eli kuka onnekas voitti Samsoniten Cosmolite-lentolaukun omakseen… :) Tällä kertaa onnettaren suosiossa oli seuraava kommentoija:

tiinapetriikka:

Tarvitsisin uuden matkalaukun, sillä multa ei tällä hetkellä löydy matkalaukkua. Viimeisin matkalaukku päätyi roskikseen Pariisissa, kun veljeltä peritty vanha laukku hajosi totaalisesti lentokentälle (kirjaimellisesti) juostessa Pariisissa. Olin aivan älyttömän myöhässä Pariisin lentokentälle menevästä junasta, joten juoksin sataa ja tuhatta Pariisin katuja pitkin, perässä vedettävän laukun kanssa. Laukku veti kuitenkin viimeisiään, ja kriittisellä hetkellä pohja irtosi ja vetokahva napsahti irti keskellä Pariisin vilinää. Keräsin tavarat kokoon kadulta ja kaveri kävi ostamassa mulle olkalaukun johon survottiin pieni omaisuus. Laukku oli sen verran tuhottu, että se päätyi roskiin. Ei ehditty junaan, mutta lentokoneeseen kylläkin. :) Tapauksesta on parisen vuotta, ja edelleen kannan matkatavaroita tässä pariisista ostetussa, hyvin epäkäytännöllisessä olkalaukussa. 

Hohoi Tiinapetriikka, laittaisitko minulle sähköpostia, niin saadaan homma eteenpäin! :) Kiitos vielä kaikille osallistujille! Ja se hauska Design My Samsonite -kisa on edelleen voimassa, joten siihen osallistumallakin on mahdollista voittaa tyylikäs ja kestävä matkalaukku. :)

Tags: , , , ,

Categorised in: Matkat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts