6/02/14

Rakkaudesta Runebergiin…

14 51 IMG_3633_kontrasti-2.jpg

… tai niihin herralle omistettuihin torttuihin. :D Hyvää Runebergin päivää näin vähän jälkijunassa! Mielestäni pieni myöhästyminen ei kuitenkaan ole kovin vakavaa, koska tätä hienoa päiväähän kuuluu juhlia koko sen autuaan ajan, kun runebergintortut notkuvat kauppojen hyllyillä. Eli ainakin pari viikkoa ennen ja jälkeen itse merkkipäivän. Minähän ehdin ennen tuota eilistä kiskoa napaani jo varmaan ainakin 10 torttua ”makuvertailun” nimissä… Joitakin laatuja piti maistaa pariinkin kertaan, että voi olla varma, miten kyseinen merkki sijoittuisi arvioissani.

IMG_3735.jpg

Moni on täällä blogin puolella useaan otteeseen ihastellut ystäväni Annan Porvoon Taidekoululle tekemiä hauskoja runebergintorttukuppeja ja nyt jos koska on oikea hetki kertoa noista tuotteista vähän lisäinfoa laajemmallekin yleisölle. Runebergintorttu-teemalla tehtyjä tuotteita on nyt siis isompikin tuoteperhe, johon kuuluu muun muassa kahden värisiä mukeja (Arabian Teema-sarjaa), kangaspussukoita, tiskirättejä, essuja, patalappuja, pelikortteja sekä pieniä tarjottimia. Uutena sävynä sen suloisen mintun rinnnalle on tullut nyt vaaleanpunainen. Kyselleille tiedoksi, että tuotteita saa Porvoosta useista design-putiikeista sekä Taidekoululta, mutta tuotteita voi tilata Taidekoulun nettisivuilta myös kotiin. Varsinaista verkkokauppaa heillä ei ole, mutta sähköpostitse tai puhelimitse tiedustelemalla selviää, miten homma tarkemmin hoituu. :) Lisäinfoa ja yhteystiedot löytyvät täältä

IMG_3469.jpg IMG_3720.jpg

Photos: Porvoon Taidekoulu

Tags: , , ,

Categorised in: Koti

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Eiksjoo

  Kävin pari viikkoa sitten Porvoossa ja ihmettelin ääneen Taidetehtaan myymälässä, että miten tää sushirulla/makirulla-kuvio on just Porvoossa niin suosittu. Myyjä kertoi, että kyseessä on runebergintortut ja porvoolainen suunnittelija. =) Olin ihan nolona, koska kuviohan on täsmälleen runebergintortun näköinen, heh!

 • Miu

  Hahaa! Mahtavat noi mukit ja tarjottimet. Noitahan vois käyttää myös sushin kanssa, haha!

 • Jenniii

  Et ole muuten ensimmäinen, joka näkee noissa makirullia. :D Mutta runebergintorttuja ne siis virallisesti ovat. ;)

 • Jenniii

  Kyllä! :D Monikäyttöiset astiat – ei vain Rumebergin päivänä. ;)

 • Eiksjoo

  Heh, hyvä tietää, etten ole ainoa maki-aivopesty =D

 • Vierailija

  Minäkin luulin sushiksi!

 • Ihastuin ja laitoin heti mailia jossa pyysin toimittamaan kaksi Runeberg/sushimukia Hollantiin mahdollisimman nopsaan! En malta odottaa, etta saan juoda uudesta mukistani teeta :) mahtavaa, etta onnistuu toimitus myos ulkomaille!

 • jenika

  Oi vitsit, tollaset ”torttumukit” on kyllä ihan pakko saada! Ylipäätään kiva, kun vinkkailet täällä kaikkia tuollaisia, mitä ei välttämättä muuten tulisi huomattua (eli joka ei hyppää kasvojen eteen jokaisessa marketissa). Ja ne itse tortut – suorastaan petollisen hyviä. Muistan joskus etten tykännyt yhtään, mutta makuaisti taitaa iän myötä muuttua :)

 • marikkka

  Mitä nuo munakupit ovat? Aivan ihania!

 • Jenniii

  Valitettavasti luulen, että ne ovat vain olleet kuvaajan kuvausrekvisiittaa. :/ 

 • galileea

  Näin noita viime syksynä jossain porvoolaisessa ravintolassa ja luulin kuviota sushiksi… Japanilaista tuotantoa tietty. :D

 • Ruusunmarja

  Niin minäkin näen noi aina sushirullina!

 • Annika

  Onkohan noita vaaleanpunaisia mukeja saatavilla missään? Pitäisi saada lahjaksi

  • Heippa Annika! Kysäisin ystävältäni ja hän tiesi kertoa, että mukeja myyvät Porvoossa Finform, Grand ja Bohemia. Myös Porvoon Taidekoululta voi tiedustella ja tilata. :)

Related posts