5/02/14

Tummanvihreää villaa

13 47
P2028609.JPG

Ihastuin palavasti tummanvihreään väriin viime syksynä, kun Filippa K -yhteistyön myötä testasin syvän vihreää takkia stailausmielessä. Takki jäi kaupan rekkiin muiden löydettäväksi, mutta se kauniin vihreä väri on palannut mieleen toistuvasti. Ostin tummanvihreän pipon vihreän kaipuuta helpottamaan, mutta kun Tukholman reissulla tuli alerekissä vastaan täydellisen värinen jättiläismäinen villapusero superhyvässä alennuksessa, päätin tehdä haaveista totta. Ja Tukholman muotiviikon jäätävässä viimassa villapusero tuli kuin tulikin tarpeeseen – käytin sitä peräti kahtena päivänä kolmesta. Ja jo kotiuduttuanikin pusero on hakeutunut päälle jo moneen otteeseen. 

P2028628.JPG

Tällä kertaa yhdistin tummanvihreän sävyn heleään pinkkiin, joka piristää kivasti tummaa sävyä ja näyttää kalpeaa talvi-ihoa vasten raikkaalta. Villapuseron poolokaulus tarjoaa muuten aina mahdollisuuden hauskalle tukkaleikille, kun hiukset tunkee kauluksen alle, sillä lopputulos näyttää vähän siltä kuin olisi pätkäissyt kutrit polkkamittaan. Tulee lapsuus ja nuoruus mieleen tuosta polkka-lookista, koska niihin aikoihin minulla oli aina polkkatukka. Koska villapusero itsessään on melko tuollainen arkinen mukavuusvaate, niin päätin hiukan buustata ilmettä noilla lempparikorviksillani, joita esittelinkin jo muutama päivä sitten. Minusta kontrasti turvaneuleen ja blingbling-korvisten välillä on aika hauska. :)

P2028627m.jpg

Ihana vihreä muhkupuseroni on muuten kutakuinkin täydellinen, mutta tuo hiukan pörröinen neulepinta kerää sellaista nöyhtää ja tuntuu, että koko kämppä on täynnä vihreitä karvapalloja. Nöyhdän saa helposti nypittyä neuleen pinnasta pois (vaikka sitä kuvissa näköjään hiukan onkin) eli sinänsä se ei ole ongelma, mutta vihreiden karvapallojen juostessa kilpaa villakoirien kanssa taidan joutua jatkossa imuroimaan vähän useammin  tämän kaverin kanssa asuessani. Tosin ehkä se ei olekaan laiskalle imuroijalle huono asia… 

P2028617.JPG

Takki Isabel Marant pour H&M*, tummanvihreä villapusero & Other Stories, farkut Never Denim / BikBok*, korkonilkkurit Clou / Nilson, nahkahansikkaat Calvin Klein*, nahkalaukku Lumi Accessories*, korvakorut Glitter*, huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 53)

Kaikki *-merkityt tuotteet on saatu blogin kautta.

P2028586.JPG
P2028625.JPGP2028600.JPG
Kuvat: Wikke / Luukku

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Toi väri on kyllä ihana! :D

 • Neelia

  Tummanvihreä on myös yksi minun lempiväreistäni! Tosi kivan neuleen olet löytänyt!

 • Vitsit tää on upea kokonaisuus, ja vitsi sä oot. Siis sun lempiasu ehkä koko historiassa. Ihan mieletön.

 • Just oikea vihreän sävy! Ihana kokonaisuus, noi bligbling-korvikset ovat todellinen piste i:n päälle.

  http://shoptravelfood.blogspot.hu/search?updated-min=2014-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2015-01-01T00:00:00-08:00&max-results=27

 • MariaK

  Hei, minulla olisi kysymys tuosta laukustasi. Onko pitkä olkahihna toimiva käytössä? Himoitsen laukkusi sinistä sisarta, mutta olkahihnan erikoinen kiinnitys jäi ihmetyttämään. Repsottaako laukku, jos sitä kantaa olalla?

 • Jenniii

  Hmmm! No nyt onkin hyvä kysymys. En ole kertaakaan itse käyttänyt tuota olkahihnaa, vaan retuuttanut laukkuani aina noista kahvoista. Mutta tutkailin siis laukkua ja testasin roikottaa sitä tuosta olkahihnasta. Idea on se, että olkahihnasta kannettaessa tuo hihnan kiinnityksen yläpuolelle jäävä osio taittuu alas ”läpäksi” eli laukun muoto on tuolloin hieman eri. :)

 • Roosaaa

  Todella kaunis kokonaisuus! Vitsit, että tykkään kun olet yhdistänyt vihreää paitaa vasten vaaleenpunasta huulipunaa, niin kaunista! :)

 • Minä vain

  Vitsit, miten ihana! <3

 • Vierailija

  Löysitkö uuden kalenterin? Jos löysit, niin mistä?

 • Jenniii

  En ole löytänyt. :( Laitoin koko homman hetkeksi jäihin, mutta varmaankin tässä vielä aktivoidun ja lupaan sitten tehdä juttua aiheesta, jos/kun sopiva löytyy!

 • vraa

  Hei tommonen pitkä polkka sopis sulle NIIIIN hyvin!! :))
  Muistan jostain tosi kaukaa blogistasi, että sulla oli joskus jossain vanhojen hiustyylien kollaasissa kuva, missä sulla oli lyhyt pottamallinen tukka lyhyellä otsatukalla! Se oli siisti! :)

 • MariaK

  Aa, tuota en tullut edes ajatelleeksi! Kiitos tästä. Pitääkin suunnata Lumin putiikkiin vähän tutkailemaan laukkua.

 • Hanna-Leena

  Voi Jenni, kuinka kaunis oletkaan! Kannattaa vakavasti harkita polkkaa, niin hyvin se näyttäisi sopivan sinulle!

Related posts