5/02/14

Helmikuun väripilkut

7 57 varipilkut1.jpg

Vielä olisi luvassa yksi täydennysjuttu uuden helmikuun Trendin printtilehteen täällä netin puolella! Lehdessä nimittäin tuumattiin, että helmikuu kaipaa väriä – ja minä olen samaa mieltä. Niinpä kaivelin verkkokaupoista ihanimmat väriläiskät talven piristykseksi ja inspiroiduin siinä sivussa itsekin, että josko sitä pitäisi näiden tummien talvisävyjen seuraksi pukea vähitellen jotain iloisempaakin. Oli muuten yllättävän vaikeaa löytää värikkäitä juttuja näin talviseen aikaan, sillä mallistot tuntuvat olevan juuri nyt ennen varsinaisen kevätsesongin alkua todella tummanpuhuvia. Aika hyvin kuitenkin onnistuin, koska jo pelkästään näitä kollaaseja tehdessä mieli piristyi ja kevät syttyi heti rintaan. :) Eli tässä melkoinen väripläjäys ja inspiraatiopuuska, olkaapa hyvät!

1. kuvan tuotteet:

Oranssinpunainen mekko COS, raidallinen meikkipussi Topshop, nahkainen pikkupussukka Lumi Accessories, värikäs Toimi-laukku Marimekko, vaaleankeltainen clutch Stella McCartney / Net-a-porter, kirkkaankeltainen silkkipaita Zara, kirkkaankeltainen clutch Fendi / Barney’s, oranssi takki Zara, heleänpunainen paita COS, raitamekko Samuji, kelta-valkoinen clutch Lanvin / Net-a-porter, oranssi-vaaleanpunainen clutch Proenza Schouler / Net-a-porter, punainen Matkuri-laukku Marimekko

varipilkut2.jpg

2. kuvan tuotteet:

Vihreä takki Zara, hempeä kukkamekko Suno / Outnet, vaaleanpunainen neule Zara, metallinhohtoinen pikkupussukka Samuji, kirjava pussukka Happy Socks, lila alusvaatesetti COS, tummanvihreät leveälahkeiset housut Samuji, vaaleanpunaiset kukkahousut Band of Outsiders / Outnet, vihreä clutch & Other Stories, sinisävyinen kukkamekko Samuji, raitasukat Happy Socks, kaulakoru Marimekko

Tags: , , , , , , , ,

Categorised in: Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Ihania värejä, väreillä saa kyllä ihmeitä aikaan!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • J.P.

  Mahtavia värejä, nams! Erityisesti kirkkaankeltainen, oranssi ja koralli houkuttelee! :)

  P.S. Bye bye Eva Mendes – Ryan Gosling on sinkkumarkkinoilla! ;)

 • Roosaaa

  Herkullisen näköisiä värejä ja vaatteita, ihania! :)

  Ps. Oletko kuullut ikinä sellaisesta bändistä kuin Goldroom? Voisit ehkä tykätä. Etenkin kappaleesta Sweetness Alive Ft. Say Lou Lou! :) Ihana kappale ja hauska bändi! Embrace kappale on myös tosi hyvä!

 • Mari T

  Oooh… Samujin raitamekko!

 • Minä vain

  Oi ja voi, mitä ihania karkkivärejä! Osaatko yhtään sanoa, mitä tuo Samujin mekko maksaa? Olis niin ihanaa saada se..

  Ja hei, pakko vinkata: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288650203872.html?pos=ok-trm-vhde. Katsopa, kuka on taas vapailla markkinoilla. ;)

 • Eve.k

  Moikka! Oon miettinyt että pitääkö tuollaisia kollaaseja tehdessä olla lupa sivustolta, vai voiko kuvat vain kopioida? Nämä tekijänoikeus jutut on vaan niin vaikeita…

 • Jenniii

  Mitä olen itse aiheesta keskustelua nähnyt, niin verkkokaupat tuskin pahastuvat kuviensa käytöstä, jos linkitykset ja lähdeviittaukset ovat kunnossa, sillä käytännössä esimerkiksi tällaiset vaatekollaasithan ovat niille ilmaista mainosta. Verkkokauppojen tuotekuvat eivät muutenkaan kai nauti varsinaista tekijänoikeussuojaa, ellei niissä ole jotain todella erityistä ja tunnistettavaa. Tietenkään kilpaileva verkkokauppa ei saisi napata tuotekuvia oman kauppansa käyttöön, mutta jos tällä tavoin käytetään kuvia ja linkitetään selkeästi lähteeseen tuotekohtaisesti, se ei käsittääkseni riko tekijänoikeuksia.

Related posts