4/02/14

Ruutukaavassa

10 72

Ruutua, ruutua, ruutua… Omat assosiaationi ruutukuosista ajoittuvat jonnekin lapsuuden flanellipaitoihin, ja veikkaan monen muunkin 90-luvulla koulujaan käyneen mielessä heräävän tuon tismalleen saman muiston. Omistan muutaman ruudullisen vaatteen, mutta jostain syystä en ole noiden lapsuusaikojen jälkeen käyttänyt ruutukuosia kovinkaan paljon. Tänään tupsahtaa postiluukkuihin ja kauppojen hyllyille uusi helmikuun Trendi ja jälleen on luvassa jatkojuttuja uunituoreeseen numeroon liittyen täällä blogin puolella. Tyylihaukka on iskenyt helmikuussa kyntensä ruutukuoseihin ja olen koonnut palstalle muutaman erityisen inspiroivan ja onnistuneen katumuotityylin pukeutumistärppien kera. Ja nyt täällä netin puolella olisi luvassa vielä lisää inspiskuvia ruutukuoseihin liittyen. Nauttikaa ja inspiroitukaa! :)

Kuvista kiitos Stockholm Street Stylelle!

ruutu-sss35.jpg

Ruutujen ja raitojen yhdistelmä voi näyttää varsin raikkaalta, jos värimaailmat ovat harmoniassa. :)

ruutu-sss9.jpgruutu-sss1.jpg

Ruutukuosia voi lähestyä varovaisesti vaikkapa kaulahuivin avulla, jos suuret ruudulliset pinnat eivät tunnu omalta.

ruutu-sss17.jpgruutu-sss8.jpg

Tässä hurmaavan boheemissa tyylissä on kaikki kohdallaan. Hamekin näyttää vain rennosti lantiolle kietaistulta viltiltä!

ruutu-sss7.jpgruutu-sss6.jpg

Rauhallinen ruskea on klassisen ruutukuosin kaveri. Piristä bleiserityyliä vyöllä kuvan tapaan. 

ruutu-sss10.jpgruutu-sss3.jpg

Vain ääriviivoista koostuva ruudukko on kivan graafinen vaihtoehto perinteisille ruutukuoseille.

ruutu-sss4.jpg ruutu-sss5.jpg ruutu-sss40.jpg

Klassinen skottihame saa särmää biker-takista, napapaidasta ja räväköistä asusteista.

ruutu-stockholmstreetstyle1.jpgruutu-sss2.jpg

Photos: Stockholm Street Style (published with permission)

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Minä vain

  Olen niin iloinen, että ruutukuosi on muodissa; satun nimittäin rakastamaan sitä ihan mielettömästi! :)

 • En ole aikaisemmin ollut oikeastaan mitään mieltä ruuduista, ne ovat olleet ”ihan kivoja”. Nyt olen kuitenkin saanut jonkin päähänpiston, että minun on saatava jostain flanellipaita. Täydellistä en ole vielä löytänyt, mutta etsintä jatkuu kiivaana! Ennen sen täydellisen flanellipaidan löytymistä voin katsella näitä upeita asuja ja lämmetä lisää ruutukuviolle.

 • t.

  Näitä kuvia läpikäydesssä tuli mieleen, että eikö kukaan enää käytä takkeja normaalisti :D Tajuan sen … jollain lailla … kuvia ottaessa, mutta käveleekö jengi ulkonaki ihan noin vaan haha

 • Jenniii

  Hahaa, hyvä huomio! Takit vain näyttävät tosi kuvauksellisilta noin – testattu on. ;) Mutta eihän tuo kamalan käytännöllistä ole, ainakaan jos on mitään tavaraa käsissä tai laukku olalla.

 • Valeria

  Okei, pakko kommentoida. ”tässä hurmaavassa boheemissa tyylissä” kuva. En ymmärää. Boheemi voi olla, mutta pitääkö silti näyttää siltä että on oikeasti kaivautunut jostain ojan pohjalta? Voisin kuvitella kyseiset vaatteet päälleeni sellaisena krapulapäivänä kun kaikki mikä koskee ihoon sattuu. Näitä päiviä on, ja silloin varmaan näytän about tolta. Se tosiaan näyttää siltä kuin olisi viltti hameena. Ja paitakin on…no, on. Sen lisäksi että vaatekappaleet näyttävät rumilta, yksittäin ja yhdistettynä, ne eivät todellakaan tee mitään hyvää ihmisen ulkonäölle. Huh. Aamen, kiitos ja anteeksi.

 • Jenniii

  Näistä makuasioista voi aina väitellä. Minuun on aina vedonnut tuollainen vähän epämääräisempi tyyli, jos värimaailmat ja staili on (huom. omasta mielestäni) kohdallaan. Se, että ne näyttävät sinusta rumilta, ei välttämättä tarkoita, että kaikki muut ajattelisivat samoin. Kiitos ja anteeksi. ;)

 • Jenniii

  Mahtavaa! :) Ruutukuosi on kyllä ollut isosti esillä etenkin tänä talvena. Toivotaan siis puolestasi, että trendi jatkuu. ;)

 • Jenniii

  Ilmeisesti tarpeeksi kauan aikaa on kulunut ala-asteajoista, kun itsekin olen uudelleen syttynyt flanellipaidoille. ;) Onnea siis metsästykseen!

 • Sisyr

  Hyvä vastaus edelliseen kommenttiin, Jenni! Olen kanssasi samoilla linjoilla, minuunkin vetoaa boheemi tyyli, mutta sen osaavatkin vain todelliset tyylitaiturit;) (ja sinä olet kyllä yksi niistä!). Kukapa tietää, ehkä filtti hameeksi kietaistuna onkin seuraava nouseva trendi, hahha.:D Joku niitä trendejä aina luo, eivät ne tyhjästä putkahda. Muutkin noin kolmekymppiset varmaan muistavat, että omina nuoruusvuosina bootcut oli kyllä ainoa oikea farkkumalli. Pillifarkut alkoivat tehdä invaasiotaan, kun minä oli lukioiässä. Aluksi jopa täysin suora lahkeen malli näytti silmissäni aivan kauhealta, mutta kyllä se silmä on niihin kapeisiin farkkuihinkin tottunut, joten tottuisi varmaan filttihameisiinkin… Ja tosiaan, mulla on niin pahat lapsuuden traumat flanellisista ruutupaidoista, etten varmaan ikinä suostu pukemaan sellaista päälleni!!

 • Elina2

  Minulla olisi pieni vinkki ruutukuviosta innostuneille :) Tällä hetkellä Huuto.net myydään ihana Dieselin villakangastakki. Käy ja ihastu ;)
  http://www.huuto.net/kohteet/dieselin-villakangastakki/300457572

Related posts