4/02/14

Kassialma haaveilee

16 64 laukkuhaaveet2.jpg

Uudessa helmikuun Trendissä esitellään ihania mutta käytännöllisiä laukkulöytöjä ja minä intouduin kaivelemaan netin syövereistä aimo annoksen laukkuinspistä lisää. Kokosin siis pariin kollaasiin kauneimpia löytämiäni laukkuja verkkokauppojen valikoimista. Tiistai-ilta kuluu näin ollen teetä hörppien, runebergintorttua mussuttaen ja unelmalaukuista haaveillen. Osa laukkujen hinnoista ylittää iloisesti kaikki mahdolliset budjetit, mutta ulkonäköähän tässä olikin tarkoitus ihastella. Päätin myös että tällä kertaa kokoelmaan ei pääse ainoatakaan mustaa laukkua, vaan nyt mennään hempeän lempeillä sävyillä ja muutamalla väriläiskällä. :) Mitäs tykkäätte kollaasien löydöistä? Löytyikö joukosta uusi unelmaveska? Itsehän ottaisin mieluusti noista kaikki…

1. kuvan laukut riveittäin:

Maiyet / Barney’s, Mark Cross / Barney’s, Marc by Marc Jacobs / Barney’s

Chloé / Barney’s, MulberryLumi

BagguLumi, Chloé / Barney’s, Väska

laukkuhaaveet1.jpg

2. kuvan laukut riveittäin:

Sophie Hulme / Net-a-porter, Saint Laurent / Barney’s, Anya Hindmarch / Net-a-porter

Lumi, Alaïa / OutnetMulberry

Valextra / Barney’sLumi, Bottega Veneta / Net-a-porter

Maiyet / Barney’s, Filippa K, Givenchy / Barney’s

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Muoti

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Aisha J

  Eikä, ihania! Mulla alkaa kevätolo jo kutkuttamaan, ja intoudun kaikenlaisesta hempeästä tällä hetkellä.. tässä olikin runsaasti ihasteltavaa, kiitos Jenni :)

 • Mietin vain

  Ihania laukkuja! <3
  Tiedän sinun osaavan kieliopin, joten haluaisin varmistaa sinulta muutaman taivutuksen:
  - Asoksen vai Asosin
  - Elloksen vai Ellosin
  - Gina Tricotin vai Gina Tricot'n?
  Usein blogeissa näkyy molempia taivutuksia, mutta kumpi oikeasti on oikein..
  Kiitos, jos viitsit vastata!:-)

 • Jenniii

  Hmm, nytpäs en olekaan aivan varma noista kaikista. Vierasperäisten sanojen taivutuksessa voi olla mahdollisesti kaksi oikeaa taivutusmuotoa (joku paremmin tietävä korjatkoon, jos neuvon väärin). Ellos on niin suomen kieleen vakiintunut nimi, että taivuttaisin sen muodossa ”Elloksen”. Asos puolestaan voisi minusta taipua kummalla tavalla tahansa. Gina Tricot sen sijaan on ihan selkeä tapaus, sillä sana ”tricot” lausutaan ”trikoo”. Koska t-kirjain ei äänny, oikea taivutus on Gina Tricot’n. :)

 • TiinaMariN.

  Paljon kauniita veskoja! Olenpa itsekin vieraillut ahkerasti Barney’silla ja SaksFifthAvenuella viime päivinä teekupin kera… Matka New Yorkiin lähestyy ja mielessä olisi The Täydellinen Laukku-metskaus matkan aikana… budjetti ei anna myöten Givenchylle, mutta muutaman satasen voi sijoittaa. Oisko ideoita? Woodbury Commons? Edellisellä Nykin matkalla en shoppaillut oikein mitään, nyt voisin korjata vahingon ja ostaa edes sen laukun:)

 • Jenniii

  Tuo Givenchy on kyllä täydellisistä täydellisin. <3 Mutta minullakaan ei anna luonto periksi sijoittaa laukkuun ainakaan tässä vaiheessa tonneja, vaikka budjetti saattaisikiin antaa myöden. Woodbury Commonsista tein itse loistolöytöjä imalla Nykin reissullani pari vuotta sitten, mutta on aika tuuripeliä, mitä sieltä löytyy. Suosittelen silti käymään (varaa reissuun yksi kokonainen päivä), jos edulliset designer-löydöt kiinnostavat. Toinen edullisten design-löytöjen must-paikka on Century 21, joka sijaitsee Manhattanilla! :) Ihanaa reissua ja toivottavasti se unelmien laukku löytyy järkihintaan!

 • Jenniii

  Oi, huippua kuulla, että löytämäni laukut kolahtivat sinuunkin. :) 

 • Vierailija

  Katso lisäksi racked.com, jos Nykissä olisi sample saleja sinä aikana, kun olet siellä. Tiedot päivittyvät joskus vasta paria päivää aikaisenmin, joten kannattaa tsekkailla sivut juuri ennen lähtöä.

  Pee

 • Jenniii

  Mahtavaa, loistovinkki! Kiitos tästä. :)

 • Murkinamasu

  En millään löydä Lumin sivuilta tuota ekan kollaasin toisen rivin viimeistä lsukkua Lumin sivuilta. Se on ihanan puuterinen sävyltään ja vaikuttaa kokonsa puolesta täydelliseltä. Onko jo joku uutuus, jota nettikaupan puolella ei vielä ole?

 • Jenniii

  Nämä laukut ovat kevään uutuuksia ja saapuvat liikkeisiin helmikuun aikana, mutta eivät siis vielä ole kaupoissa! :) Verkkokauppaan laukut saattavat tulla vielä hiukan viiveellä tuosta, mutta tulossa siis ovat!

 • Mietin vain

  OK, kiitokset vastauksestasi! :)

 • Jenniii

  Lisään vielä tuohon edelliseen, että periaatteessa kai suomeksi s-kirjaimeen päättyvät sanat taipuvat useimmiten ”-ksen”, mutta ainakin vierasperäisten erisnimien kohdalla tilanne on hiukan mutkikkaampi. Esimerkiksi Paris Hiltonin etunimi taipuu luontevammin Parisin kuin Pariksen – ainakin minun korvaani kuulostaa ensin mainittu luontevammalta. Erisnimissä on varmaankin mahdollista taivuttaa oman maun mukaan, mutta joissakin tapauksissa tietysti on tiettyjä vakiintuneempia taivutusmuotoja. Mutta tosiaan, jos joku kielitietäjä osuu paikalle, niin saa korjata ja täydentää! :)

 • Katsku

  Vieläkin harmittaa, etten tilannut tota Mulberryn Willowta talvialesta hintaan 1300€. Olisi ollut vielä sellainen ihana keväinen oranssi väriltään. Kiva, kun siitä saa sen clutch osan irti, niin siinä on ikään kuin 2 in 1 käyttömahdollisuuttakin.

 • Jenniii

  No voihan hitsi! Onneksi noita alennusmyyntejä tulee taas ja sesonkivärit saa sitten edullisemmin. :) Mutta joo, tuo on kyllä erityisen kiva laukkumalli juuri tuon 2 in 1 -ajatuksen ansiosta.

 • TiinaMariN.

  Kiitos paljon, tästä on varmasti apua laukkumetskauksessa!

 • TiinaMariN.

  Kiitos, täytyypä tsekkailla jos ehtisi matkaamaan Woodbury Commonsiin… Viime reissulla käväisin Century 21:n Manhattanin liikkeessä mutta tuolloin ei ollut kovin kummoinen valikoima, jäi fiilis että on varmasti jossain parempaakin designer-roipetta tarjolla:) Ehkäpä keskityn vintagekauppoihin, jos löytyis joku esirakastettu unelmaveska :)

Related posts