3/02/14

REVS-kuulumisia!

4 93 revs_launch5.jpg

Piiii-iii-iiiitkästä aikaa pieni tilkka REVS-kuulumisia. :) Ensinnäkin, jos ette ole käyneet hetkeen lehden nettisivuilla, niin suosittelen tekemään sen. Hiljattain uudistuneet sivut ovat ihanat, raikkaat ja kauniit sekä tietysti aina yhtä inspiroivat. Toiseksi, lehteä on pian saatavilla myös digimuodossa iPadille ja iPhonelle, ja tässä videolla siitä pientä teaser-palaa. Videon takana on lahjakas Jenny Jokela, jonka töitä olen hehkuttanut täällä blogin puolella aiemminkin. Ja vielä sellainenkin juttu, että kun aina säännöllisin väliajoin REVSin saatavuudesta kommenttiboksissa kysellään, niin Suomessa sitä saa Akateemisesta kirjakaupasta sekä REVSin nettisivuilta ja maailmalla sitä myydään vaikka missä. <3

REVS digital issue No.1 teaser from REVS magazine on Vimeo.

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Muistutit että minun pitää hankkia noi jotka mulla ei vielä ole! On niin kauniit et on pakko saada kaikki! :D

  • helinel

    Terveiset vaan Jenny Jokelalle; Tuo video on aivan upea, todellinen muotitaidekollaasi! Ja nettisivuissakin on suuren maailman tyyliä. Hienoa, että Suomesta löytyy noin tasokkaan oloinen muotilehti! Täytyykin ehdottomasti tutustua tarkemmin, voiko sitä tilata myös ulkomaille? 

  • Jenniii

    Mahtavaa palautetta, jes! :) Lehteä voi tilata myös ulkomaille nettisivujen kautta yksittäisinä numeroina. 

  • Jenniii

    Hahaa! No olipa hyvä, että muistutin. ;)

Related posts