2/02/14

Lempparikorvikset <3

12 52 P2028606.JPG

Olen jo pienen ikuisuuden suunnitellut, että tekisin jotain juttua lempikorviksistani, koska ne tuntuvat aina pelastavan asun kuin asun. Sain joskus syksyllä Glitteriltä yllätyspakettina postissa korulähetyksen ja kirjekuoresta paljastuivat nämä hauskat korvikset, joista tuli överiydestään huolimatta (tai ehkä juuri sen takia) nopeasti suosikkini. Olen vuosikausia nyt käyttänyt vain mahdollisimman huomaamattomia ja hillittyjä korvakoruja, ja vain hyvin satunnaisesti poikennut tästä linjasta.

Näiden näyttävien korujen myötä olen kuitenkin taas innostunut leikittelemään korviksilla ja huomannut, miten kivasti myös niillä voi muuttaa koko asun ilmettä. Kummasti on monesta tavanomaisesta neulepusero-farkku-yhdistelmästä loihdittu salonkikelpoinen, rennon tyylikäs look pelkästään näiden korvisten avulla. Päivän tyylivinkki on siis yksinkertaisuudessaan: vähän arkityyliin tarpeettoman näyttävät korvikset. Toimivat kuin häkä, kun kokonaisuus on muuten yksinkertainen. Ja iltatyyliin tuovat juuri sen sopivan annoksen ekstraa. :)

P2028595.JPG

Photos: Wikke / Luukku

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Aisha J

  Hihii, tykkään! Näyttävillä korvakoruilla saa kyllä ihmeitä aikaan. Joskus on hyvä tehdä pikku överit :D

 • Aika kreisit musta! En varmaan ikinä opi käyttämään tuollaisia isoja blingejä koruja, isot korut on aina mulla puuta.

 • Itse en osaa käyttää isoja korvakoruja ja tavallisesti korvissani on pienet ”timantti”korvikset tai helmikorvikset. Isot kaulakorut ovat enemmän minun juttuni, mutta nuo korvakorut ovat nätit ja sopivat sinulle todella hyvin. :)

 • SaR

  Oi mitä ihanaa punaa sulla on näissä kuvissa ja tuossa oikealla kuka?- kuvassa? :)

 • On kyllä ihanat :) !!
  Viime aikoina ite oon myös hurahtanut tommosiin välikokoisiin näyttäviin korviksiin ! ihania..

  -Maria

 • Jenniii

  Parempi överit kuin vajarit. ;)

 • Jenniii

  No onhan nuo aika kreisit, pakko myöntää. :D Mutta meikä tykkää kreisistä!

 • Jenniii

  Minullakin normaalisti korvissa on aina jotkut ihan pienet ”timantit” tai jotkut huomaamattomat hopea/kultakorvikset. Arjessa yleensä käytän juuri jotain tosi simppeleitä korviksia ja pelailen sitten enemmän näyttävillä kaulakoruilla. Minulla kuitenkin oli menneisyydessäni sellainen villi korvakoruvaihe ja nyt se näemmä tekee tuloaan takaisin. :D

 • Jenniii

  Näissä kuvissa huulilla on Diego Dalla Palman ihanaa pinkkiä sävyä 53 ja tuossa sivupalkin profiilikuvassa puolestaan huulilla on Face Stockholmin sävy Spicy. :)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Tällaisilla korviksilla saa niin mahtavan helposti upgreidattua asua hiukan ja säväytettyä arkisempakin lookia.

 • SaR

  Ah, puhdasta rakkautta :D kauniit sävyt.

 • Jenniii

  Mahtavaa, että joku muukin arvostaa upeita huulipunia. ;) Itse aina metsästän täydellisiä sävyjä!

Related posts