1/02/14

Shoppailuvinkki Tukholmaan: Talent Gallery

7 44 P1257800.JPG

Vinkkasin viime viikolla Tukholman Kocksgatanilla sijaitsevasta hurmaavasta sisustusputiikista Dusty Decosta, mutta kyseinen katu vilisee muitakin kiinnostavia pikkuliikkeitä, joissa suosittelen poikkeamaan. Heti Dusty Decon vieressä sijaitsee Talent Gallery -niminen pikku-galleriaputiikki, jossa myydään erilaisia hauskoja julisteita, kortteja, vihkoja ja muutakin paperitavaraa. Tällaisen paperitavaran rakastajan paratiisi siis. Putiikki on tosiaan näppärästi siinä Södermalmilla monien muiden kivojen pikkuliikkeiden kupeessa, mutta myös Talent Galleryllä on verkkokauppa. Eli jos bongaatte kuvista jotakin aivan pakko-saada-kamaa, niin kannattaa kurkata verkkokaupan valikoima!

P1257805.JPG P1257806.JPGP1257820.JPGP1257808.JPG P1257807.JPG P1257809.JPG P1257817.JPGP1257810.JPG P1257813.JPGP1257812.JPG P1257818.JPGP1257814.JPG P1257821.JPG P1257823.JPG P1257825.JPGP1257802.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Koti, Matkat, Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Vierailija

  Iik, tuo partainen kaveri on aivan kuin minun mies! Pakko ehkä tilata.

 • Ilmoitus

  Hei kaikki blogin lukijat ja ylläpitäjä!
  Keskiviikkona 5.2.2014 vietämme Meikitöntä päivää. Silloin jokaisen tulee olla koko päivä ilman meikkiä tai muita kosmetiikka tuotteita. On toivottu, että ylläpitäjät ja lukijat kertoisivat kommenttejaan/onnistumisiaan sanoin tai kuvin. Näin vähennämme kulutustamme, sekä koemme aivan uusia asioita.
  Toivottavaa on, että mahdollisimman moni osallistuisi tempaukseen ja että blogien pitäjät levittäisivät uutista ihan omalla ilmoituksella blogeissaan…
  Tulee siis mukaan Meikittömään päivään pitämään hauskaa ja huomaamaan ympärillä oleviesi ihmisten muutokset!:)

 • Mrs. K.

  Kiitos vinkistä. Tukholma odottaa keväällä ja tuonne(kin) pitää päästä käymään, paperihullu kun olen myös;)

 • Hei Jenni, kaipaan apuasi! Oon suuntaamassa Tukholman risteilylle ens kuun puolessa välissä, ja kaipailisinkin nyt jotain mahetsuja vinkkejä että missä paikoissa kantsis käydä, kun on yksi päivä aikaa. Pienempänä reissannut paljonkin siellä, mutta nykyään kiinnostaa vähän eri jutut kuin mihin vanhemmat silloin aikanaan meitä siellä veivät. Eli jos tiedät hyviä second hand -putiikkeja, sisustuskauppoja, designjuttuja ja kahviloita/ravintoloita, niin vinkit ovat tervetulleita! Myös muilta lukijoilta, jos teillä on jotain mitä suosittelette :) Ollaan siis matkustamassa äidin ja siskon kanssa.

 • Jenniii

  Ehkä sellainen helpoin vinkki olisi minulta suunnata Slussenilta Södermalmin suuntaan ja Sofon alueelle. Siellä on paljon pieniä persoonallisia putiikkeja ja second hand -liikkeitä. :) http://sofo-stockholm.se/

 • Jenniii

  Alue putiikkeineen näkyy hyvin tuolla linkin takaa löytyvällä sivustolla, kun klikkaat auki sen kartan. :)

 • Hei kiitos paljon nopsasta vastauksesta :)

Related posts