31/01/14

Vinkki vinkkinen: Rodebjerin Alfa-nilkkurit alessa!

8 54 rodebjer-alfa-sale.jpg

Olen jo kohta pari vuotta ylistänyt maista taivaisiin Rodebjerin Alfa-nilkkureitani, jotka ovat täydelliset korolliset talvikengät. Hieman ratsastuskenkiä muistuttavissa korkonilkkureissa nimittäin on todella jämäkkä kumipohja, joka ei lipsu liukkaillakaan säillä ja kirsikkana kakun päälle kengät on varustettu lämpöisellä karvavuorella. Päällepäin siis kauniit korkeat nilkkurit ja todellisuudessa ihan lyömättömät talvikengät. Ihan halvat nuo eivät aikanaan olleet, mutta takaan, että hankinta on ollut jokaisen euron väärti, sillä nyt talvella käytän noita lähes päivittäin ja kiittelen turvallisia kitkapohjia sekä karvavuorta, joiden takia ei ole tarvinnut tinkiä kuitenkaan ulkonäöstä.

Huomasin Tukholman visiitilläni Rodebjerin liikkeessä, että nuo viime vuoden Alfa-mallit olivat nyt alessa eli jos joku on himoinnut omakseen samanlaisia kenkiä, niin vinkiksi teille, että nyt niitä saa huomattavasti normaalia edullisemmin. Tämän vuoden mallissa ei ilmeisesti ole tuota karvavuorta, mutta muuten kenkä on ihan samanlainen – joskin värivaihtoehtoja on nyt enemmän. Joku juuri kommenttiboksissa totesi, että jos noita kenkiäni saisi mustassa värissä, niin hän ostaisi heti. No arvaapa mitä, näköjään niitä saa! :) Tuota minulla olevaa ruskeaa sävyä ei näköjään enää ole Rodebjerin omassa verkkokaupassa jäljellä, mutta tarjolla on vielä mustaa, tummanharmaata ja punaruskeaa. Jos juuri se ruskea väri olisi ollut mielessä tai omaa kokoa ei ole halutussa värissä saatavilla, kannattaa googlailla, koska muistakin verkkokaupoista voi löytyä näitä alehintaan. Mutta voin siis suositella: ihan huiput talvikengät!

Photos: Rodebjer

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Lorain

  ”Sold out” siellä sanotaan.

 • Jenniii

  Voihan kökkö! Vielä postausta tehdessäni kaikkia näitä värejä oli saatavilla, kun tsekkailin kokojakin. Mutta ehkäpä nopeimmat Pupulandian lukijat ehtivät jo klikkailla kengät ostoskoriin? Harmin paikka, jos moni jäi edelleen ilman. Veikkaan kuitenkin, että tämä malli tulee mahdollisesti vielä ensi vuonnakin, sillä tätä on nyt ollut pienillä variaatioilla myynnissä jo kolmena talvena peräkkäin. :)

 • Salla78

  Hih! Jennin ansiostahan nuo nyt myytiin loppuun. Linkkiä klikatessani oli kaikkia vielä jäljellä, sain itselleni hienot viininpunaiset Alfat -60% ja nyt kaikki ovat ”sold out”… Eli suurkiitokset! :)

 • Pipsa-

  Muistan aiemmista samoja kenkiä koskeneista postauksista, että korko vaati suutarivisiittiä taivuttuaan väärään asentoon. Miten ongelma ratkesi, ja keksikö joku suutari keinon saada koron liimaukset kestämään?

 • Noorat

  Minäkin ehdin ansiostasi saamaan/hankkimaan mudan väriset versiot noista! Kiitos vinkistä! :)

 • Lora
  Ovat kyllä kauniit kengät :) Bongasin kyseisen merkin myös Footwayn nettikaupasta, tosin alennus ei ollut yhtä hyvä kuin merkin omassa nettikaupassa.
   
  Footwaylla oli viinipunaisten ja mudanväristen lisäksi hazelnut sävyllä varustetut kaunokaiset jotka taitavat olla samanväriset kuin omasi?
   
 • SaR

  Onko sinun kengissäsi vielä ollut ongelmaa koron kanssa? Muistelin että jouduit korjauttamaan näitä joskus aikaisemmin. :)

 • Jenniii

  Korjautus ei onnistunut eli kengissä oli ihan valmistusvirhe tuolloin. Sain seuraavana vuonna ihan uuden parin, kun nämä tulivat (korjattuna versiona) uudelleen tuotantoon. Ja nyt ei ole ollut mitään ongelmia. :) Eli ongelma on fiksattu siellä valmistuspäässä!

Related posts