31/01/14

Syvänpunaista ja yksi tiikeri

9 69 P1318532.JPG

Eilen oli jälleen aika huollattaa kynsiä ja olin alun perin miettinyt, että ottaisin vähän kuin kannanottona näitä pian alkavia Olympialaisia varten sateenkaarikynnet. Jotenkin siellä kynsihoitajan tuolissa mieli kuitenkin muuttui – en kertakaikkiaan näe itseäni sateenkaarikynsissä, ainakaan tähän vuodenaikaan, kun lempparivärejäni ovat juuri nyt tummanvihreä, tummanpunainen, tummansininen, jne. Niinpä suunnitelmat muuttuivat viime minuuteilla ja päätin lähteä helmikuuhun ihan toisen värisenä. Ajatus sieltä taustalla on kuitenkin edelleen sama: sateenkaariliput siis liehuvat, eivät vain minun kynsissäni

Rakastin yli kaiken viime kesän tummanpunaisia kynsiä, jotka muuten taisivat olla myös suuren osan teistä lempparit, kun kyselin vuoden vaihteessa suosikkejanne vuoden kynsityyleistä. Joskus yksinkertaisin on kauneinta ja jotenkin viime aikoina olen jatkuvasti ihastellut muiden kynsissä tuollaisia tummanpunaisia sävyjä. Kävimme ystäväni kanssa viikonloppuna Tukholmassa pedikyyrissä ja varpaankynsiini valitsin juuri sellaista herkullista oikein syvää punaista, ja nyt kieltämättä houkutti matchata sormet varpaisiin. Ja niin sitten lopulta tein. Eroa viime kesän kynsiin näissä uusissa on vielä astetta syvempi sävy, joka näyttää sopivassa valossa lähes mustalta, vaikka on siis todella tumma punainen. 

P1318542.JPG

Jotain jekkua näihinkin kynsiin piti silti keksiä… Jos viime tammikuussa kynsissäni seikkailivat minttupantterit, niin tällä kertaa yhteen kynteen loikkasi tiikeri. Tiikerikuosi on tosin kynnessä varsin hillitty näky, sillä tumman hopeanhohtoisella Konadilla toteutettu koristus näkyy juuri sillä lailla sopivasti, kun valo osuu siihen. Olen muuten huolestuttavasti alkanut tässä viimeisen vuoden-puolentoista aikana syttyä eläinkuoseille. Liekö tähänkin tiikeri-ideaan inspiraatio syntyi Tukholmassa bongaamiini kreisikenkiin, joista kyselin mielipiteitä eilen Instagramin puolella. Joka tapauksessa, kyllä nämä tuhat kertaa enemmän minulta näyttävät näin talvisena hetkenä kuin ne sateenkaaret olisivat näyttäneet.

PS. Onko muuten muilla samaa ongelmaa tähän vuoden aikaan, että kädet kuivuvat kuin korput, vaikka rasvaisi koko ajan? :/ Kuvista näkee, että kuivat ovat kuin mitkä, vaikka käsirasvalla on läträtty viime päivinä enemmän kuin laki sallii. Kai tämä kohta helpottaa, kun pakkaset rauhoittuvat.

Kynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

P1318539.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Elina

  Ihanat kynnet! Suosittelen nukkumaan puuvillahanskat kädessä niin, että niiden alla on sentin kerros tosi paksua käsirasvaa. Se auttaa ainakin mulla tähän pahimpaan käsienrapistumisaikaan. (:

 • Jenniii

  Kiitos vinkistä! Pitää testata tämä. :)

 • Mä taas suosittelen hyviä rasvoja sisäisesti nautittuna. Toki se käsien rasvaaminenkin on hyvä juttu varsinkin talvella, mutta ihon kuntoon vaikuttaa kuitenkin suurelta osin se mikä tulee sisältäpäin :) Laadukkaat kylpäpuristetut öljyt ja esim. avokadot siis käyttöön!

 • R-vierailija

  Minulla myös kuivuu kädet aina talvisin niin, että rystyset halkeilevat. Nyt vielä enemmän, kun vauvaa hoitaessa käsiä on pestävä jatkuvasti. Käytän myös tuota puuvillahanska-kikkaa öisin. Lisäksi pesen kädet talvisin viileällä/haalealla vedellä. Huomasin, että jos pesen käsiä normaaliin tapaan lämpimällä vedellä, ne kuivuvat entisestään.

 • Jenniii

  Hyvä vinkki tämäkin! Olen kyllä yrittänyt nauttia öljyjä ja avokadoa, mutta pitänee lisätä niitä ruokavalioon vielä entisestään ja yrittää syödä säännöllisemmin. :)

 • vraa

  Kenkien kuosihan on selkeä seepra, ei tiikeri :p

 • .Tiia

  Todella kaunis sävy! Kuinka kauan joudut yleensä varaamaan aikaa, kun menet huollattamaan kyntesi? Tunnin vai peräti puolitoista tuntia :) ?

 • Hannanen

  Toi on talven ykkösväri kynsissä! Ja hei superkiva toi sun uusi kuva tuolla sivupalkissa!:)

 • Aba

  Body shopin hamppu öljy,lyömätön,tippa pari riittää ja pullokin kestää iäisyyden =)

Related posts