29/01/14

Stockholm Fashion Week AW 2014: Hunkydory

7 47 P1278176.JPG

Pian starttaa viimeinen päivä täällä Tukholman muotiviikolla ja vielä olisi muutama muotinäytös käytävänä ennen kotiinpaluuta. Viikko Tukholmassa on hurahtanut niin vauhdikkaasti, että olisin mieluusti voinut jäädä tänne vaikka vielä toiseksikin viikoksi. Mutta nyt tässä on juuri sopiva väli yhdelle nopealle postaukselle ennen kuin pitää taas juosta seuraavaan paikkaan ja tuumasin, että nyt on oikea hetki esitellä teille toistaiseksi koko muotiviikon lempparikseni noussut muotinäytös, jossa muuten nähtiin ihan supermallikin. Joku saattaa tunnistaa kuvista kansainvälistä mainettakin niittäneen Sigrid Ågrenin. :)

P1278187.JPG

Otsikko paljastaakin jo, että mikä merkki onnistui viemään sydämeni. Hunkydorya on tituleerattu Ruotsin Isabel Marantiksi ja syysmallistoa 2014 esittelevän näytöksen jälkeen ei ollut kovin vaikea arvata miksi. Ja tekin sen takuulla kuvia katsoessanne ymmärrätte: rennon boheemia, simppelin tyylikästä ja naisellista särmää sekä marantmaisia printtikuoseja. Koska Marant on lempisuunnittelijoitani ja Hunkydory edustaa samantyyppistä tyyliä pienellä skandinaavisella twistillä, mistäpä en siinä tykkäisi. Tätä näytöstä seuratessa tuli tunne, että voisin käyttää lähes mitä tahansa vaatetta tuosta mallistosta. Vaikka Hunkydory onkin ennestään ollut minulle nimenä tuttu merkki, tästä eteenpäin tulen takuuvarmasti seuraamaan sitä entistä tarkemmin.

P1278196.JPG

Myös Hunkydoryn näytöksessä näkyi tämä Ruotsissa villinä vellova turkistrendi, tosin nuo karvapörröt taitavat olla tekoturkista nekin. Itse tykkäsin mallistossa erityisesti noista väljistä neuleista, mokkanahkahousuista, hameiden tyttömäisistä silueteista ja superväljistä housuista. Ihastuitteko muut kuvien pohjalta merkkiin ja mallistoon yhtä palavasti kuin minä?

P1278178.JPG P1278181.JPG P1278190.JPG P1278191.JPG P1278193.JPG P1278195.JPG P1278197.JPG P1278198.JPG P1278202.JPG P1278203.JPG P1278204.JPG P1278207.JPG P1278210.JPG

<p>P1278211.JPG

P1278212.JPG P1278213.JPG P1278214.JPG P1278215.JPG P1278218.JPG P1278221.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Hennas

  Kiitos näistä makupaloista! Hunkydory on ihana, musta parhaimmillaan takeissa ja neuleissa. Just sellainen laadukas ja moderni boho-fiilis, me like. Tuo ensi talven mallisto näyttää monipuolisemmalta kuin aikaisemmat.

 • K=Katariina

  Hunkydory on yksi lempimerkeistäni:) Vaatteita löytyy kaapistani, niistä ei tarvitse luopua, mallistosta löytyy aina sellaisia joita voi käyttää vuosia. Hunkydorylla on myös mahtavia nahkavöitä ja kivoja koruja.
  Ainoa ikävä puoli käyttäjän kannalta on hinta, aika hintavia joten joutuu miettimään ostostaan vähän pitempään, mikä toisaalta voi olla hyvä juttu. Mitoitus on osassa vaatteista niukahko.

 • lots

  Olis kiva nähdä millasessa vaatevarustuksessa oot ollu noilla muotiviikoilla :)

 • laukkuhaaveita

  Moikka moi! Ihanaa on Hunkydory, sen alesta jotain aina löydän, normihinnalla en raaski ostaa. Paitsi ehkä silloin, kun oikeen joku juttu jää vaivaamaan =). Sulla ei ole pitkään aikaan ollut laukkujuttua, joten rohkenenkin kysyä yhtä käytännön juttua sinulta ja lukijoilta! Mitä mieltä olette noista messenger-clutch tms.tyyppisistä laukuista, jotka suljetaan vetskarilla ja taitetaan sitten yläosastaan (tässä Lumin versio http://lumiaccessories.com/v5/product/stella-pouch-bag-blk/ ) Tuollaisena pienenä laukku on vamaan toimiva, mutta miten sitten kun kokoa on tuollaisen A4n verran? Työlaukuksi tuollaista Tiger of Swedenin tai Lumin versiota haaveilen, näyttää kivalta, mutta toimiiko oikeesti käytännössä, meneekö hermo vetskarin tai laukun syvyyden kanssa? Mulla ei tuollaisesta ole mitään käyttökokemusta, näyttää vaan niin kivalta ja modernilta (ja pitää olla olkalaukkuversio!). Kiitos jos joku ehtii vastata =)!

 • yökyöpeli

  Tuo tummatukkainen tyttö valkoisessa neuleessa ja sinisessä hameessa näyttää tuosta kulmasta ja tuossa tyylissä ihan Luukku-blogin Wikeltä! ihania inspiraatiokuvia :)

 • Jenniii

  Voihan hitsi! Ei tullut oikeasti napattua yhtään asukuvaa koko muotiviikolla, koska a) Tukholmassa oli niin järjettömän kylmä (ei niinkään pakkasasteita mutta aivan jäätävän karmea viima, joka tunkeutui luihin ja ytimiin) ja b) näytösten välillä oli niin kiire, ettei asukuvia oikein ollut aikaa pysähtyä edes ottamaan. Mutta varmasti noita näytösviikon lookeja tulen esittelemään blogissa myöhemmin vielä uudelleen toteutettuina. ;) Mitään kamalan ihmeellistä en näytöksiin pukenut, vaan menin aika arkisella linjalla.

 • Kaisaj

  Hyvältä näyttää!
  Minulla on pari Hunkydoryn neuletta ja ehkä maailman parhaiten istuvat farkut. Ostin ne vuosi sitten alesta ja ne ovat olleet päällä lähes joka päivä sen jälkeen :)

Related posts