27/01/14

Let the fashion week begin!

2 65 P1267899.JPG

Hellurei ja hyvää huomenta! Tukholman reportteri lähettää terkut ja hurauttaa pian täältä ystävän nurkista hotellille – ja sen jälkeen alkavat muotiviikkohulinat. Yritän seuraavien päivien aikana ikuistaa mahdollisimman paljon kaikkia mahtavia inspiksiä myös teidän iloksenne tänne blogiin, mutta aloitetaan viikko tällä kuvan kaunokaisella, jonka bongasin eilen illalla Stella McCartneyn liikkeen ikkunasta. Öö… Hello lover! Jos sattuisi juuri nyt olemaan pari tonnia ylimääräistä taskussa, niin ostaisin tuon mekon silmää räpäyttämättä. Siis ehkä maailman suloisin ilmestys ikinä! Tästä on hyvä aloittaa muotiviikko. Loistavaa maanantaipäivää ja viikon alkua teille kaikille. :)

PS. Kommentteihin on hieman hankalaa vastailla täältä reissusta käsin, kun nettiyhteyksiä on ailahtelevaisesti saatavilla ja koneen ääressä ei ehdi koskaan kerralla istua kovin pitkään, mutta jos jotakin tärkeää jää reissun varrella huomaamatta, niin huudelkaahan perään sitten torstaista eteenpäin, kun istun taas kiltisti kotitoimistossa.

P1267901.JPG

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Elämä, Matkat, Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Vierailija

    Siis aivan mielettömän ihana tämän sinun blogisi! Voi aivan rehellisesti sanoa, että parempaa ei minun makuuni voi löytyä! Kuvat ovat erittäin laadukkaita ja tarkoin otettuja sekä hyvin mieleenpainuvia. Tätä blogia on niin ihana käydä aina tarkastamassa, kun kiireiltään ehtii…
    Kiitos siitä sinulle, Jenni!

  • Ihanaa reissua muotijournalistille! <3 Ja upea mekko, tätähän voisi kokeilla DIY-projektinakin :-)

Related posts