24/01/14

Paras kaverini Pingu

7 69 P1247663.JPG

En ole koskaan tuntenut mitään suunnatonta vetoa mihinkään tekoturkiksiin tai karva-asioihin, vaikka pörröisistä vaatteista pidänkin. En ollut myöskään koskaan jotenkin ajatellut olevani tyylillisesti sellainen tyyppi, joka pukeutuisi johonkin muhkeaan karvapörhelöön. Jokin päässäni kuitenkin naksahti viime sysynä, kun Trendin ja Vero Modan kiertueella törmäsin vaaleanharmaaseen pörrötakkiin. Ehkä juttu oli juuri siinä, että hassun näköisen takin materiaali ei edes yritä jäljitellä mitään oikeaa karvaa. Rakkaus tuohon pörröasiaan oli siinä vaiheessa sinetöity, kun vedin sen ylleni ja totesin näyttäväni se päälläni pingviinin poikaselta. Voiko sellaista vaatetta olla rakastamatta, minä vain kysyn?

P1247660.JPG

Sain kiertuetta varten valita pari asukokonaisuutta Vero Modasta ja lienee sanomattakin selvää, että pörrötakki kuului valitsemieni vaatteiden joukkoon. Sittemmin siitä on tullut yksi tämän talven lemppareistani, sillä se on tosi lämmin mutta mahtuu silti varsinaisen talvitakin alle kätevästi. Ja myönnettäköön, että tuohon pörröön kääriytyminen tekee koleista talvipäivistä astetta lempeämpiä. Olen hellästi nimennyt talven lempparikaverini Pinguksi ja luonnollisesti Hän on mukana myös täällä Tukholmassa. Ja sainpa napattua vihdoin tästä suloisuudesta myös kunnon kuvia – Sallalla on just hyvä peilikuvaus-peili. ;) Mutta että terkkuja meikäläiseltä ja Pingulta täältä Tukholmasta!

P1247666.JPGpingu5.jpgP1247670.JPG P1247677.JPG P1247688.JPG pingu2.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • millamainen

  Vauuuu, IHANA! Tuo huulipuna viimeistelee asukokonaisuuden.

 • alinaheii

  Voi kun sä olet kaunis!

 • Miss T

  Ihana pörrötakki! Sano Sallalle paljon terkkuja Tialta Örebrosta, entiseltä työkaverilta :)! Lupaan tulla pian Tukholmaan myös :).

 • Roosaaa

  Rakastuin. Rakastuin tohon ihanaan Pinguun ;)

  Se sopii mielettömän hyvin sulle ja jotenkin kiinnitin huomiota, että miten hyvin sun huulipunan sävy sopiikaan tuon ihanan Pingun kanssa yhteen! Täydellistä!

  PS. Pakko sanoa, että se pieni pilkahdus mikä näkyy kuvissa tuota ihanaa asuntoa, näyttää ihanalta! Näyttää ihanan valoisalta ja kauniilta vaikka näissä kuvissa näkyykin ihan vähän asuntoa. :D

 • Emmii

  Hurmaava Pingu! Ja miten kaunis sormus – mistä se on peräisin?

 • Ihania kuvia! :) En tiiä miks tykkään kovasti tämmösistä laatupeiliasukuvista :D kyllä sä vaan osaat.
  tykkään<3

  -Maria

 • Jari

  Täydellistä hipovaa kauneutta. Ja sanon tämän kohteliaisuutena miehenä, joka arvostaa tällaista visuaalista kauneutta. Kai sitä saa sanoa ystävällisesti, että joku näyttää – farkut varsinkin – niin kauniilta että häikäisee. Piristystä päivään.

Related posts