24/01/14

Aamuterkut Tukholmassa

4 61 P1247653.JPG

Kukkuu! Arvuuttelin eilen Instagramin ja Facebookin puolella lentokenttäkuvan kera, että mihin mahdan olla menossa. Eilen tuli niin kiire kentälle, etten ehtinyt ennen matkaan lähtöä kertoa olevani suuntaamassa reissuun! Nyt sitten kirjoittelenkin tätä juttua jo Tukholmasta, jonne lennähdin eilen illalla. Tällä kertaa luvassa on hieman pidempi visiitti, koska olen täällä kokonaisen viikon. On jotenkin tosi kivaa tulla tänne Tukholmaan kerrankin ajan kanssa, koska yleensä nämä Ruotsin reissut ovat sellaisia yhden yön pikavisiittejä, eikä kaupunkia ehdi kunnolla tutkiskella tai nauttia siitä. 

P1247669.JPG

No mitä täällä sitten tällä kertaa on ohjelmassa? Päämäärä reissullani on Tukholman muotiviikko, joka starttaa maanantaina ja jatkuu keskiviikkoon asti, mutta onnistuin mahtavasti yhdistämään muotiviikkomatkaan kyläilyn rakkaan ystäväni luona. Hän on asunut nyt Tukholmassa 1,5 vuotta ja osti hiljattain Östermalmilta oman kämpän ja nyt siis pääsin vihdoin ja viimein kunnolla hänen luokseen vierailulle. Taidanpa olla ensimmäisen vieras tässä ihanassa uudessa kodissa! Kämppäkuviakin on varmasti vielä luvassa – on nimittäin sen verran upea asunto vielä keskeneräisenäkin, että pakko päästä jakamaan inspistä teidänkin kanssanne. 

P1247652.JPG

Nyt viikonloppuna on siis luvassa rentoa hengailua, kaupungilla kiertelyä, hyvää ruokaa ja hemmottelua, ja ensi viikon alussa sitten tiukka pyrähdys muotiviikolle – raporttien kera toki. :) Mutta juuri nyt odotan eniten tulevan viikonlopun ihania suunnitelmia, sillä ystäväni on varannut meille muun muassa ajan pedikyyriin ja kylpyläreissukin on mahdollisesti tiedossa. Ja eilen hän vei minut syömään Michelin-ravintolaan, että kyllä meikäläisestä pidetään täällä aikamoisen hyvää huolta. <3 Jihuu, huippu viikko tulossa!

P1247713.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä, Matkat

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • lotts

  Millasta ruokaa söit sielä ravintolassa? Kuulostaa muutenkin ihanalta reissulta :)

 • Vierailija

  Hei, tiedätkö mistä alimman rivin lintua pitelevä tyttö ja kruunupäinen koira ovat peräisin (tai kenen taiteilijan maalaamia)? :)

 • Min

  Lintua pitelevä tyttö on valokuva! Kuvaajan nimi on Vee Speers. Hänellä oli näyttely Tukholman Fotografiska Museetissa pari vuotta sitten… Koirasta en osaa sanoa :-)

 • Ouna

  Oijoi <3, kuulostaa kyllä tosi ihanalta viikolta! Nautihan! :)  Täällä innolla luetaan postauksia.

Related posts