22/01/14

Verkkoputiikit esittelyssä?

10 63 katoko-kollaasi.jpg

Heti ensiksi kerrottakoon, että kovasti tykätty pikkuputiikkeja esittelevä juttusarja jatkaa taas tässä lähiaikoina, kun ehdin käydä tsekkailemassa uusia putiikkeja! :) Mutta sitä odotellessa mietin tässä sellaistakin juttua, että olisiko teillä kiinnostusta mahdollisesti samantyyppisille vähän säännöllisemmille esittelyille pienistä kotimaisista tai ulkomaisista verkkokaupoista, kun satun sellaisiin törmäämään? Erilaisia pienten suunnittelijoiden ja brändien esittelyitä olenkin tehnyt jo entuudestaan, ja joskus on tullut esiteltyä verkkokauppojakin, mutta tämä ajatus heräsi, kun olen löytänyt muutamia niin kivoja pieniä kotimaisia pikkuputiikkeja, jotka sijaitsevatkin kivijakaliikkeen sijaan netissä. Erityisesti ajatuksissa olisi esitellä sellaisia verkkokauppoja, jotka myyvät vähän pienempien suunnittelijoiden valikoimaa tai muuten vain hiukan erikoisempaa tavaraa/vaatetta ja pääpainopisteenä (joskaan ei minään ehtona) jälleen suomalaisuus, jotta saataisiin tuettua kotimaisia yrittäjiä. :) Mitäs tuumitte? Kiinnostaako? Ja heti saa kiinnostavista, tyylikkäistä pikku-verkkoputiikeista vinkkailla kommenttiosion puolella! :)

Kuva on joskus aiemmin tekemästäni postauksesta, jossa esittelin suloista Katoko-verkkokauppaa. :)

Product photos: Katoko

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Elämä, Koti, Muoti

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • millii

  Kiinnostaa ehdottomasti! Kun ei itse asu pääkaupunkiseudulla niin todella harvoin, jos koskaan, pääsee noissa ihanan näköisissä putiikeissa käymään. Sinulla on kuitenkin hyvin samanlainen maku kuin allekirjoittaneella niin olisi todella kiva saada vinkkejä vähän erilaisista verkkokaupoista. Verkkokauppa on maalaisen pelastus :D.

 • Sonja K

  Erihyvä idea! Vallan mieluusti lukisin kuvaamasi kaltaisi blogitekstejä. On aina niin virkistävää löytää uusia tuulia ja erityisesi massatavaran välttelyssä nettikaupat on oivallisia :)

 • Haukka

  Kiinnostaa kovastikin! Jotenkin sitä itse aina jämähtää tuttuihin ja yleisiin verkkokauppoihin, eikä edes tajua laittaa sensoreita päälle niiden pienempien ja persoonallisempien varalta. Mielestäni verkkoputiikkien esittely olisi erinomaista jatkoa pikkuputiikkien esittelylle.

 • Kuulostaa hyvältä! Minullakin on sellainen paha tapa, että katselen vain tuttujen nettikauppojen valikoimia enkä huomio niitä pienempiä ja tuntemattomampia ollenkaan.

  Tuli vielä muuten mieleen ja ajattelin vinkata, että Katokolla on oma putiikki Porissa, mikä näköjään mainitaan myös Katokon verkkoputiikin sivuilla. :)

 • Vierailija

  Hei Jenni!

  Kiitos blogistasi, joka on pitkäaikainen suosikkini. Juttujasi lueskellessa silmä ja sielu lepäävät. :) Pidän siitä, ettei blogisi ole täynnä kaupallisia kampanjoita ja mainoksia. Toivon, että tämä linja pysyy jatkossakin, vaikka ymmärrän toki, että kaupallisuus on nykyään osa ammattimielessä pidettyjä blogeja. Vaikutat kuitenkin sen verran fiksulta naiselta (tai tyttöseltä!), että haluaisin heittää sinulle haasteen: voisitko joskus pohdiskella sitä, kuinka esteetikko voi nauttia kauneudesta ilman jatkuvaa ostamista? Tiedän, että on epäreilua sysätä näissä asioissa vastuuta bloggaajille. Uskoisin kuitenkin myös, että sinulta löytyy lisää hyviä ajatuksia liittyen tähän kuluttamisaiheeseen, josta olet aikaisemminkin kirjoitellut mielenkiintoisia postauksia. En siis missään nimessä kritisoi sinun kulutustottumuksiasi – päin vastoin, ne vaikuttavat järkevimmiltä kuin omani. Toivon vain, että vaikutusvaltaiset tahot (kuten suositut blogit) nostaisivat esille ajatusta, ettei kaikkea kaunista tarvitse omistaa. Uskon, että meillä jokaisella on sillä saralla petrattavaa.

  Kaunista tammikuun loppua!
  Sofia

 • Oletko käynyt AstuButiikkiin.fi -osoitteessa? Sivusto kokoaa Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja käsityö- ja designtuotteita, ja sivuston kautta pääset juuri sellaisiin pikkaisiin suomalaisiin verkkokauppoihin, joihin on muutoin haastava löytää! Eli sivusto ohjaa ostoksille niihin pikkuputiikkeihin ;) Mukana on tällä hetkellä lähes 100 pientä suomalaista tuotemerkkiä.

 • Galileea

  Kuopiossa sijaitseva ihanalla kivijalkamyymälällä on myös kiva verkkokauppa:

  http://www.daigadaigaduu.net/

 • katinen

  Ehdottomasti kiinnostaa!

 • Kauris

  Ihan mahtava idea! Ite ainakin olen jumittunut pläräämään samoja tuutuja nettikauppoja läpi, joten uusiin tutustuminen todellakin kiinnostaa. :)

  Sellanen miesten vaatteisiin erikoistunut nettivaatekauppa kun Plaekä tuli mieleen, mihin kannattaa ehdottomasti tutustua! Tätä kauppaa pyörittää 4 kasvatustieteitä opiskelevaa pojankloppia Turusta ja ne järjestää kesällä ja jouluna aina pop-upin (plaekä ja kaverit nimikkeellä) joko helsingissä tai turussa. Nyt jouluna niillä oli pop up turussa ja mukana oli mm. Polka Jam, R&H, BE design ja muita merkkejä. Plaekällä on myynnissä esim Sandgvistin laukkuja ja reppuja sekä purje bägin tuotteita, mitkä on molemmat tosi makeita merkkejä :)

  Kiitos hyväntuulisesta blogista! Tätä lukiessa tulee aina hyvälle mielelle <3

Related posts