20/01/14

Goldwell Kerasilk Keratin Treatment – tarjous Pupulandian lukijoille!

4 74

Useat teistä ilmaisivat kiinnostuksensa tuota viime viikolla testaamaani Goldwellin Kerasilk Keratin Treatmentiä kohtaan, mutta hoidon korkea hinta kauhistutti monia kyselijöitä. No joku lukijosta keksi ehdottaa, josko aiheen tiimoilta voisi saada pystyyn jonkinlaista blogiyhteistyötä, josta lukijatkin voisivat esimerkiksi alennuksen muodossa hyötyä. No minähän tein työtä käskettyä ja ryhdyin selvittelemään – ja nyt olisi ilouutisia hoidosta kiinnostuneille, sillä kyselykierros poiki jotakin mahtavaa! :)

Kerrottakoon tässä yhteydessä aluksi muutamat faktatiedot tuosta itse hoidosta ja lisäinfoa voitte lukea siitä aiemmin tekemästäni postauksesta. :) Tiedotteessa Kerasilk-hoidosta kerrotaan näin: ”KeraShape-teknologia, joka sisältää glyoksyylihappoa ja hiuksia silottavia aineosia kuten keratiinia ja silkkiproteiineja, muodostaa palvelun aikana uusia keratiinisiltoja ja auttaa säilyttämään hiusten uuden muodon jopa 5 kuukautta. Palvelun kesto riippuen hiusrakenteesta ja pituudesta 2-3 tuntia, suositushinta 250 €.” Suositushinta on siis hieman edullisempi kuin mikä tieto minulle ihan alun perin oli annettu, mutta jokainen hoitola määrittelee itse hintansa, joka voi sitten eri muuttujista riippuen olla edullisempi tai kalliimpi. Joku lukijoista kyseli myös kommenttiboksissa hoitoaineen sisällöstä, sillä monilla muillakin merkeillä on erilaisia keratiinihoitoja ja osassa niistä on ilmeisesti ollut jotakin kyseenalaisia raaka-aineita ja tätä aihetta on sitten spekuloitu esimerkiksi ulkomaisissa blogeissa. Tsekkasin asian Goldwelliltä ja tämä Kerasilk Treatment eroaa kilpailijoista nimenomaan siinä, että siinä ei ole käytetty mitään karsinogeenisiä tai niitä vapauttavia aineita. Eli ei syytä huoleen.

Mutta nyt siis se tarjous, jonka onnistuin teille järkkäämään! :) Helsingissä Eerikinkadulla sijaitseva kampaamo City Hair tarjoaa nimittäin Pupulandian lukijoille 15.2.2014 asti -10% alennuksen Kerasilk Treatmentistä. Loistouutisia myös se, että City Hairin hinnastossa hoito on parhaimmillaan melkoisesti maahantuojan ohjehintaa edullisempi, sillä hinnoittelu määräytyy hiusten pituuden ja paksuuden mukaan haarukassa 180-300 euroa, josta tulee vielä tämä blogialennus -10%. Eli alennuksen jälkeen hoidon hinnaksi jää 162-270 euroa hiusten pituudesta ja paksuudesta riippuen. Ja nyt tällä ensimmäisellä tutustumiskerralla tuohon hintaan kuuluvat myös hoidon vaikutusta ylläpitävien kotihoitotuotteet eli nyt on oikeasti aika tosi hyvä kombo, koska noiden hoitotuotteiden hintakin on varmasti yhteensä vähintään jotakin 80-100 euroa. Itse sain siis kokeiluhoidosta mukaani 3 yhteensä kolme purkkia (shampoo, päivittäin käytettävä hiusnaamio sekä hiuksiin jätettävä hoitosuihke). Tämä tutustumistarjous on nyt siis voimassa 15.2.2014 asti ja muistakaa mainita aikaa varatessanne tästä Pupulandia-blogiyhteistyöstä, niin osaavat antaa teille sen alennuksen ja tuotteet kaupan päälle. :) Toivottavasti tästä on nyt monelle iloa, kun saatiin järjestymään! Ja kampaamon yhteystiedot löytyvät siis TÄÄLTÄ.

EDIT: Valitettavasti kampaamon päässä oli sattunut inhimillinen erehdys ja alun perin ilmoitettuun hintahaarukkaan oli lipsahtanut virhe. Todellinen hintahaarukka on siis laajempi kuin alun perin postauksessa mainittu. Nyt tietoihin on päivitetty oikeat summat. Vastaavasti kotihoitopaketin arvo on huomattavasti korkeampi kuin postauksen alkuperäisissä tiedoissa, joten se hiukan kompensoi tuota muutosta. Kerasilk Treatmentin hintahaarukka on siis 180-300 euroon, josta vähennetään tuo alennus -10% ja hoidon hinta määrittyy hiusten pituuden ja paksuuden mukaan, sillä riippuen asiakkaan hiuksista, hoitoon voi vierähtää parista tunnista jopa viiteen tuntiin. Pahoittelen kovasti tätä aluksi postaukseen lipsahtanutta virheellistä tietoa.

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Lapa111

  Otatpa hienosti huomioon lukijoitasi, tosi kivasti tehty :)

 • hanna___

  halpaa kun saippua:)

 • Vierailija

  Mahtava tarjous, vielä jos saat hommattua samanlaisen Tampereelle niin tämä pörröpää olisi todella tyytyväinen ;)

 • Jenniii

  Klikkailkaahan tykkäyksiä tuohon kommenttiin kaikki hoidosta kiinnostuneet tamperelaiset, niin katsotaan tuleeko kiinnostuneita sen verran, että ryhdyn kyselemään! :)

Related posts