14/01/14

Meikkiniksi: nude-sävyinen kajalkynä

17 57 P1137418.JPG

Tästä meikkiniksistä minun on pitänyt kirjoittaa jo viime kesästä lähtien, mutta aina se on unohtunut. Pääsin kesällä Glo Mineralsille meikattavaksi ja satuin juuri sinä päivänä olemaan ihan älyttömän väsynyt huonosti nukutun yön jäljiltä. Meikin tehneellä Sinillä oli kuitenkin takataskussaan yksi kikka kolmonen, jolla väsyneisiin silmiinkin sai hiukan eloa ja valoa. Ratkaisu tilanteeseen oli nimittäin nude-sävyinen kajalkynä! :) Olette varmasti kuulleet, että tumma kajal silmän sisäluomella pienentää silmiä (vaikka onkin monesti varsin kivan näköinen tyylin puolesta) ja vastaavasti valkoinen kajal sisäluomella antaa vaikutelman suuremmista silmistä. No nude-sävy puolestaan raikastaa katsetta ihan ilmiselvästi, jos silmät näyttävät väsyneiltä, punoittavat tai muuten vain tuntuu, että pieni freesaus olisi paikallaan. 

P1137407.JPG

Sain tosiaan viime kesänä testattavaksi tuon Glo Mineralsin ihon sävyisen meikkikynän ja unohdin sen pitkäksi aikaa meikkipussin pohjalle, vaikka muistan jo kesällä ajatelleeni niksin olleen suorastaan nerokas, kun näin mikä ero kasvoilla tapahtui kajal-kynän ansiosta. No nyt sitten intouduin viime viikolla testaamaan sitä itsekseni ja kyllä tämä vain on ihan huippukikka. :) Itselläni on siis käytössä tuo Peach-sävy. Ja nyt olen niin ihastunut tähän ilmettä raikastavaan niksiin, että nude-sävyinen kajal on ollut viime viikosta lähtien käytössä joka päivä. Suosittelen testaamaan! Jos jollakulla muulla on vinkkejä täydellisen sävyisistä nude-kajalkynistä muilta merkeiltä, niin niistäkin saa vinkkailla! :)

P1137410.JPG P1137427.JPGP1137420.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus

17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Marsu

  Isadoralla on hyvä ja halpa beige kajal. En ole tosin kokeillut muita kun ei ole ollut tarvetta vaihtaa.

 • CougarWoman

  Oh – parhaimmat niksit ovat yleensä niin kovin yksinkertaisia. Luin tämän ja olin heti että ”no niinpä tietysti”, mutta en olisi tuota kyllä koskaan itse tullut ajatelleeksi. 

  Kiitos siis tästä! :) 

 • Kaikki kivat nimimerkit on jo varattu, höh

  Täällä myös suositellaan Isadoran kajal kynää. Monta vuotta kuulunut jo osaksi mun meikkipussia ja itsekään en ole todennut mitään tarvetta vaihtaa muuhun kun tuo on todettu hyväksi. Suosittelen kokeilemaan, mikäli nude kajal vielä meikkipussista puuttuu :)

 • Sara06

  Kiitos vinkistä! Täytyykin ostaa se ensi kerralla Siniltä, kun käyn huoltamassa/ottamassa uudet geelaukset kynsiini. :-)

 • millamainen

  Oi, kiitos vinkistä! Mä hankin kans tuollaisen!

 • cczero

  Sopiikohan tuo jos on tummempi ihon- ja hiustenväriltään, tai tuleekohan jotenkin vahva kontrasti? nimim. en tiedä juuri mitään meikkaamisesta..:D

 • Sanni J.

  Isadoralla on inliner -kajal, joka on suunniteltu juuri tuonne, se on kyllä päivittäisessä käytössä! :)

 • Ninjakissa

  Toi on päivän pelastaja joka kerta, kun silmät syystä tai toisesta punoittaa. Mulla on jo vuosia ollut käytössä Isadoran inliner kajal, sävy 56 Blonde.

 • Ava A.

  Täällä myös yksi Isadoran nakkikynän tyytyväinen käyttäjä :)

 • korppi_the_king

  Lumenelta on ainakin tulossa beige kajal sen valkea tilalle!:) Täytyykin heti kokeilla…

 • Vierailija

  Kiitos vinkistä! Tiesin sen kyllä jo, mutten tiennyt merkkiä joka myisi juuri persikkasävyistä tai ruusukultaista väriä :)

 • Saraaa

  Itse ostin juuri pari päivää sitten IsaDoran inlinerin sävyssä Blonde ja mainio ilmeenpiristäjä onkin! :)

 • Vierailijaa

  Itse käytän beigeä kajalia päivittäisessä meikissä, vaikka omistankin tummat hiukset ja muutenkin tummat piirteet. Kokeile ihmeessä! Isadoralta löytyy hyvä ja halpa inliner kajal nimeltä Blondie. Kajal on erityisen hyvä, sillä se on nimenomaan tarkoitettu sisäkajaliksi!

 • Venus

  Pitää itsekin päästä kokeilemaan tuota Isadoran kynää :).
  Käytin aiemmin Lumenen Nature Code sarjan kajalia, mutta harmikseni se on ilmeisesti lopetettu :(

 • Tanja_O

  Ja nyt tuo Isadoran inliner on loppu joka paikasta Helsingistä. Stockalta, Anttilasta, Kicksistä… Pupulandian kommenttiboksin voima. :)

 • Jenniii

  Hahaha, onpa hauska kuulla! :D Itse en ole tuota Isadoran kynää kokeillut, mutta voin lämmöllä suositella kyllä tuota itse omistamaani Glo Mineralsin versiota, jos ei Isadoraa löydy. :)

 • Ninne

  Haha, voi miten hassua! Näin tämän postauksesi heti kun sen julkaisit ja juttu jäi pyörimään mieleeni. Toissapäivänä sitten viimein sain aikaiseksi käydä ostamassa oman kajalin testiin ja päädyin juuri tuohon Isadoran kynään, vaikken ollut lukenut postauksen kommentteja. Todella hyvä kajal tosiaankin ja mieletön vinkki! Joka päivä olen nyt sitä meikissä käyttänyt ja muuttaa ilmettä ihanasti. Kiitos!

Related posts