14/01/14

Lisää kalenterijuttuja

10 74 free-printable-2014-calendar.png

Vinkkasin eilen täällä blogissa Muslan mielettömän kauniista itse printattavasta seinäkalenterista, kun joku lukijoistani huikkasin Twitterin puolella myös toisesta ihanasta kalenterilöydöstä! Oh the lovely things -blogissa on myös jokin aika sitten jaettu tosi sievä kalenteri, jonka voi printata itse käyttöön. Blogi on muutenkin ihan älyttömän suloinen, joten suosittelen kurkkaamaan muitakin postauksia! Tämä pääsee ainakin omalle tsekkailulistalle heti. :)

printable-2014-calendar.png

Kysäisenpä tässä samalla, että tietääkö joku, onko missään enää yhtään Ordning och Reda -liikettä täällä Suomessa? Mihin ne ovat kadonneet? Edes verkkokaupassa ei ole tämän kevään kalentereita saatavilla. :( Olen tykännyt älyttömästi siitä nahkakantisesta A5-kokoisesta kalenterista, mutta nyt sellaista ei näytä saavan mistään. Minulla on kyllä pari kalenteria jo, mutta tarvitsen enemmän tilaa merkinnöille, joten nuo olemassaolevat eivät oikein vastaa tarpeitani. Ehkäpä on nyt sitten käännyttävä klassikko-Moleskinen pariin?

free-printable-calendar-2014.png

Photos: Oh The Lovely Things (published with permission)

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Elämä, Koti, Muoti

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • js

  Ei taida olla yhtään O&R-liikettä jäljellä ainakaan pk-seudulla. Kaverini kyseli joskus myyjältä syytä liikkeiden katoamiseen ja myyjä oli vastannut, että ei riitä asiakkaita.

 • Jenniii

  Voihan harmi! :( Itse olin innokas asiakas niin kalentereiden kuin muidenkin toimistotarvikkeiden osalta. Pitänee siis jatkaa O&R-shoppailuja Tukholman suunnalla, kun sinne taas pääsee. Sääli, ettei tuota verkkokauppaakaan oikein hyödynnetä, koska olisi tosi kiva kyllä pystyä edes netitse ostamaan, vaikka liikkeitä ei enää olekaan. Kiitos joka tapauksessa tilannepäivityksestä!

 • onsku

  Muistelen, että ainakin Akateemisen kirjakaupan alakerran paperiosastolla tuota merkkiä taidetaan myydÄ?

 • Jenniii

  Kiitos vinkistä! Aiemmin Stockan alakerrassa oli se ihan oma Ordning & Redan shop-in-shop, mutta nyt kun se on kadonnut, niin enpä ole hoksannut tsekkailla Akateemisesta noita kalentereita. Käynpä kurkkaamassa! Kiitos vinkistä. :) Ja jos ei O&R:aa löydy, niin Akateemisessa ainakin on sitä Moleskinea eli eiköhän sieltä se kalenteri löydy.

 • Heh, meinasin jo tulla suosittelemaan Moleskineä, mutta näköjään olet jo siitä tietoinen. Siis ihan mahtava kalenteri! Käytän itse sitä Weekly Notebook Planneria, jossa on toisella sivulla kalenteri ja toisella tyhjää muistiinpanoja varten. Kaunis ja ajaton ulkonäkö viehättää minua kovasti! :)

 • Vierailija

  Kävin Tukholman o&rllä samoilla aikeilla, mutta siellä oli seinässä lappu ilmoittaen että he eivät enää valmista kalentereita! Harmi, itsekin olisin sellaista kaivannut :(

 • Kiivie

  Kööpenhaminassa olen jo pitkään etsiskellyt juuri samaista kalenteria mutta tämänkin kaupungin putiikit myyvät eioota ja myyjät sanovat ettei lisää ole tulossa. En ymmärrä miksi, kun tuntuu että ne viedään käsistä joka vuosi.

 • Jenniii

  VOI EI! Juuri olin suunnitellut, että ostaisin kalenterin tulevalta Tukholman matkaltani. Ärsyttävää! En nimittäin ole mitään yhtä mieluisaa kalenteria vielä toistaiseksi löytänyt. :/

 • No voihan, jos olisit tästä kysellyt viime viikolla! Yhdysvalloissa on JCPenney-liikkeissä ollut pop-up Ordning&Reda-pisteitä (ehkä ne yrittää täällä myydä ylijäämät jutut??), ja just viime viikolla katselin, kun kaikki 2014 A5-nahkakalenterit oli 5 dollaria! Olisin voinut täältä helposti lähetellä sinne päin :) Toivottavasti Moleskineltä löytyy jotain kivaa päivää piristämään :)

Related posts