13/01/14

Printtaa kalenteri seinälle

3 58 Musla_calendar_2014.png

Moni on jo kysellyt täällä blogin puolella itse printattavista seinäkalenterista, jollaisia jaoin muutamankin viime vuoden vaihteessa. Nyt bongasin juuri tänään julkaistun aivan ihanan seinäkalenterin, jonka voi ilmaiseksi tulostaa omalle seinälleen. Suloinen ja uskomattoman taitava Musla on tällä kertaa inspiroitunut luonnosta ja prässännyt koko vuoden varastoiksi kesän kukkasia. <3 Näistä kuvista tulee lapsuus mieleen. :)

Käykää kurkkaamassa kaikki kalenterisivut Muslan blogista ja tulostakaa päiviänne piristämään, jos seinäkalenteri on vielä hankkimatta. Kiitos Musla, kun ilahdutat meitä muita tällaisilla ihanilla yllätyksillä! :)

Musla_calendar_201411.png Musla_calendar_20142.png Musla_calendar_20147.png Musla_calendar_20148.png Musla_calendar_20149.png

Kuvat: Musla (kuvien julkaisuun on lupa)

Tags: , , , , ,

Categorised in: Elämä, Koti, Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts