13/01/14

Kaksi senttiä vasemmalle

22 85 P1137466.JPG

Oi oi oi, valoa näkyvissä! Vaikka en ole erityisemmin kaivannut tänä talvena poissaolollaan loistanutta lunta, niin myönnän tuon ohuen lumipeitteen tuoman valon ja korkeapaineen ansiosta esiin pilkistävän auringon tuovan niin ison annoksen hyvää fiilistä, että tulkoon sitä lunta vain. Parikin senttiä kyllä riittää, ei tarvita kolmea metriä, vinkiksi sääjumalille! ;) Mutta tämä ihana lisääntyvä valo on varma merkki siitä, että tulette pian saamaan vähän monipuolisempaa kuvasatoa täällä blogissakin kuin näitä meikäläisen pärstäkuvia. :D Ehkä voisi jopa olla asukuvan paikka lähiaikoina… Sitä ennen kuitenkin vielä pari naamaotosta tai oikeastaan hiuskuvaa, koska tukasta tässä jutussa on itse asiassa kyse. Päätin nimittäin uuden vuoden ja vuosikymmenen kunniaksi vaihtaa jakaukseni paikkaa ensimmäistä kertaa sitten ala-asteen. Aikamoista, sanoisin. 

P1137438.JPG

Olen siis jumittanut samassa tutussa sivujakauksessa 12-vuotiaasta asti. Ja jostain syystä pari päivää sitten tuli sellainen olo, että pitäisikö kokeilla keskijakausta. Yleensä keskipään jakauksesta tulee minulla sellainen lapsekas olo – vähän sellainen, että siinä se 12-vuotias Jenni nyt pällistelee. Muutenkin olen ollut sitä mieltä, ettei se oikein sovi minulle. Sivujakauksen helppous on myös siinä, että minulla on tuossa otsalla sellainen pyörre, että hiukset nyt vain tuntuvat itsestään asettuvan luontevammin sivujakaukselle, mutta uhmasin nyt sitten sitä pirullista pyörrettä ja väänsin jakauksen sinnikkäästi keskelle. Ja hitsi vie, olen vähän tykästynyt tähän. En tiedä, huomaako kukaan muu edes mitään eroa, mutta itselle tuo parin sentin muutos tuntuu radikaalilta. :D Missäs teidän muiden jakaukset lepäävät? Ja haastanpa muutkin kokeilemaan jakauksen paikan vaihtamista – se muuttaa peilikuvaa ja fiilistä yllättävän paljon. 

P1137442.JPG

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

22 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • iidami

  Hyvältä näyttää!

  Itse tein tismalleen saman tempun ennen joulua :) Myös minulla on pyörre hiuksissa siten, että sivujakaus asettuu siihen melko luonnollisesti, mutta kun muistaa suihkun jälkeen kammata hiukset sen keskijakauksen mukaan, niin ne aika hyvin siihen asettuukin.

 • Vierailija

  Kolmenkympin kriisi! Nyt uskaltaa näyttää nuorelta. :D Ei vaan. Hyvin sopivat molemmat.

 • Lullah

  Ihana ja kamala jakauksenvaihtorumba :D Minulla oli pitkään keskijakaus, kunnes yläasteella väänsin sen oikealle ja sitten se vaihtoi puoltaan joskus vasemmalle. Nyt jakaus menee otsahiuksien kanssa keskellä, mutta jos siirrän otsahiukset pois otsalta, niin se jakaus on vasemmalla. En tykkää yhtään keskijakauksesta itselläni silloin, kun se jatkuu hiusrajaan asti, mutta otsiksen kanssa ehdottomasti. Sinulle tuo sopii oikein nätisti :) Tuohon kun tulee sellainen pieni nousu, tuohon aivan hiusrajaan. Omani kun menee niin littanasti ja sitten näyttää kasvot ihan suippokaarelta :D

 • MinttuNörtti

  Hahaa, just sattumalta tänään aamulla kampasin jakauksen vaihteeksi vasemmalle. Mulla oli se tosi kauan vasemmalla, mutta siirsin sen puoli vuotta tai vuosi sitten oikealle, ettei jakauksen kohdalle tulisi liikaa katkenneita hiuksia. Aluksi oli tosi hassu olo, mutta sitten siihen tottui. Nyt vaihto ei ollut niin vaikeaa – paitsi hiuksille itselleen. Niillä taitaa mennä taas pari pesua oppia uusi asentonsa. Mä olen siinä käsityksessä, että jos ei ole pakottavaa pyörrettä, niin jakauksen paikkaa kannattaa tosiaan vaihdella.

 • Roosaaa

  Näytät Jenni todella kauniilta ja hehkeältä 30 vuotiaalta naiselta. :) Näissä kuvissa on jotain ihanaa herkkyyttä ja suloisuutta, olet vain niin kuvankaunis ja rakastan sun isoja silmiä.

  Tukka näyttää todella hyvältä noin sun päällä, keskijakaus sopii hyvin. Kieltämättä pakko sanoa, että jokseenkin nyt noilla hiuksilla näytät hieman vanhemmalta. :)

  PS. Saanko vinkata pari musa ideaa sulle? Sattuisitkohan yhtään tykkäämään Moderat nimisestä bändistä tai Sun Glitters? En yhtään tiedä tykkäätkö juuri tuon tyyppisestä musiikista, mutta kannattaa kuunnella jos vaikka tykkäisitkin. :)

 • Maija

  Mulla käy niin, että pitkät hiukset asettuvat luonnostaan keskijakaukselle, enkä oikein välitä siitä. Pidin koko kouluaikani keskijakausta, ja nykyinen hiustyylini muistuttaa muutenkin ysiluokan tyyliä, joka ei varsinaisesti ollut paras kaikista. Kampaajakäynnin tarpeessa ollaan siis, ehkä sitten seuraavan palkkapäivän koittaessa… Mutta sulle keskijakaus sopii hyvin ja näytät jotenkin erityisen freesiltä! 

  Ihana huulipuna myös, mikähän sävy se on? :)

 • Vierailija

  Eikö keskijakauksen pitäisi olla nimensä mukaan keskellä päätä? Itselleni keskijakaukseen tottuneena tuo on nimittäin ihan selkeä sivujakaus. :D Selailin alaspäin ja odotin, että milloin se jälkeen-kuva tulee.

  Ps. Miten ankeaa on, että maanantain postauksen turvasanana on perjantai?

 • Vierailija

  Hauska! Joskin omasta mielestäni sivujakaus jotenkin on niin sun kasvoihin sopiva, ehkä kun tukka ei ole niin laitettu niin toi keskijakaus ei pääse oikeuksiinsa! Sivujakausääni siis täältä :) Mutta vaihtelu varmaan virkistää! :)

 • Jenniii

  Pyh ja pah, niin keskellä tuo on kuin meikäläisen nuppiin sen saa viritettyä. :D Sivujakaus on sitten kyllä ihan eri kohdassa! Tuon pyörteen takia sitä jakausta ei kyllä juuri keskemmälle saa. :) 

  Hetken ihmettelin tuota turvasanaa, mutta se on siis joku kirjautumattomille käyttäjille tuleva varmistus? Mutta joo, perjantai maanantaina on kyllä vähän kohtalon ivaa. :D

 • Jenniii

  Olen ihan samaa mieltä, että sivujakaus on minulle luontevampi ja jotenkin paremmin sopiva. Mutta ihan hauskaa vaihtelua tämäkin. :) Ja ilmeisesti hiuksille tekee ihan hyvääkin välillä vaihdella tuota jakauksen paikkaa. Mutta tuskinpa tästä mikään kovin pitkäikäinen villitys tulee – veikkaan, että palaan ennen pitkää takaisin tuttuun sivujakaukseen.

 • Jenniii

  Kieltämättä tästä keskijakaus-lookista tulee monien kohdalla helposti juuri ne yläasteajat mieleen. :D Mutta kiva kuulla, jos minun tapauksessani ei herää noita teinimielikuvia. ;) Ja huulipunasävyä piti itse asiassa ihan erikseenkin fiilistellä, mutta unohtuipa matkasta. Tämä on myös sitä rakastamaani Yves Rocherin Grand Rouge -sarjaa ja sävyn nimi on Rose Eclatant. :)

 • Jenniii

  Joo, minullakin tämä keskijakaus onnistuu ainoastaan, jos kampaan hiukset märkänä tuohon asentoon, koska luonnollisesti ne asettuvat sivujakaukselle. :)

 • Marjuli

  Hihiii, tulee mieleen oma pähkäily otsatukan leikkaamisen kanssa. Mietin siis leikkaamista siitä lähtien kun otsis tuli muotiin ja kauan mietinkin… Ajattelin, että näyttäisin liian nuorelta.. No joo, onneksi tajusin, että 38-vuotias EI voi näyttää liian nuorelta missään tukkamallissa :)
  Nimim. Onnellinen otsatukassa

 • sarafia

  Hahhah. Luin juuri tätä ennen Saara Sarvaksen yksisarvispostauksen ja mietin kovasti kuvaa katsoessasi, mitä olet tehnyt hiuksillesi. Sopii kyllä todella kauniisti sinulle! On jotenkin todella freesi ja eloisa!

 • Jenniii

  Hahaha! :D Ei kriisiä, mutta nuoremmalta näyttäminen ei kyllä koskaan haittaa. ;)

 • Jenniii

  Hahah, no sinäpä kuvasit sitä osuvasti. :D Minulla on myös ollut tässä vuosien varrella ala-asteaikojen jälkeen keskijakaus ainoastaan otsatukan kanssa, jolloin se on oikeastaan ainoa vaihtoehto, mihin hiukset taipuvat, mutta minun otsikseni alkaa aina niin ylhäältä, ettei jakausta juuri edes tule otsatukan kanssa. Ja siis tajuan tismalleen, mitä tarkoitat tuolla, että jos keskijakauksen molemmin puolin tukka menee littanasti – not good. :D Toisaalta taas liian nousevat tyvetkin näyttävät hölmöltä. :D

 • Jenniii

  Muillakin on siis jakauksenvaihtoviikot meneillään. ;) Minäkin olen siinä käsityksessä ollut, että jakauksen vaihto silloin tällöin tekee ihan hyvää hiuksille, mutta veikkaan, että omalla kohdalla tämä keskijakaus jää kyllä vain kokeiluksi. :)

 • Jenniii

  Voi kiitos kauniista sanoistasi. :) Hauskaa, miten erilaisia mielleyhtymiä ihmisille esimerkiksi nyt tästä keskijakauksesta herää – toisista näyttää nuoremmalta ja toisista taas vanhemmalta. Niin se taitaa olla van katsojan silmissä. :)

  Musaideoita saa aina vinkata! :) Moderat onkin tuttu ja tykkään kovasti, mutta tuota Sun Glittersiä en ole vielä kuullut. Pitääpä siis laittaa tsekattavien listalle, kiitos vinkistä! :)

 • Jenniii

  Haha. :D En usko, että 38-vuotiaana on hätää sen suhteen, jos kampaus nuorentaa vähän. ;) Eli hyvä, kun uskalsit!

 • Jenniii

  Haha, eli kyllä tuon eron siis ainakin jotkut itseni lisäksi huomaavat. ;) Ja kiitos!

 • Jakausasiat on välillä aika herkkää matskuu.. Huomasin tämän kun vaihdoin jakausta puolelta toiselle, lähdin baariin ja innoissani kysyin kaverilta että NO?:DDDD eikä tämä huomannut mitään eroa. Siis ei mitään. Piti ihan itse huomauttaa, että noku tää jakaus kato on ihan tälleen oudosti. Hieman loukkaannuinkin. Kaveri raukka.

 • Annamm

  Ennen se oli aina vain sivujakaus, näytin omasta mielestäni pallopäältä jos jakaus oli keskellä. Sitten viime kesänä menin ja leikkasin silloin alaselkään asti ulottuvat hiukseni hädin tuskin olkapäille ulottuviksi ja huomasinkin että nythän se jakaus sopii keskelle!
  Ja tuolla keskijakauksella näytät minusta ehkä jotenkin hyvällä tavalla aikuisemmalta kuin esimerkiksi tuossa sivussa olevassa esittely kuvassa :)

Related posts