10/01/14

Jenni 3.0

49 73 P6167678.JPG

Tänään on nyt se päivä, kun meikätyttö aloittaa uuden vuosikymmenen – tervetuloa 30! :) Jotenkin noihin kahteen numeroon tiivistyy paljon ja moni kokee nimenomaan kolmenkympin jonkinlaiseksi käännekohdaksi elämässä. Todella monille se on kriisin paikka. Olenko saavuttanut elämässä niitä asioita, joista parikymppisenä haaveilin? Teenkö elämässä oikeita asioita? Olenko oikealla alalla? Olenko onnellinen? Ovatko parhaat vuoteni jo takana? Monille 30 on sellainen maaginen raja, johon mennessä elämän suuntaviivojen olisi pitänyt jo hahmottua. Itse en osaa tuntea ahdistusta iästäni, vaikka moni sellainen asia, joiden kuvittelin tässä iässä olevan osa elämääni, on vielä saavuttamatta. Vaikka kaikki ei ole mennyt elämässä niin kuin nuorempana toivoin ja haaveilin, olen samanaikaisesti saanut osakseni mielettömän paljon sellaisia juttuja, joista en koskaan edes osannut unelmoida. :) 

P6167686.JPG

Jos mietin tähänastista elämääni taaksepäin, viimeisiin kymmeneen vuoteen on mahtunut valtavan paljon kaikkea. Opiskeluelämää, työelämää, mielettömän rakkaita ystäviä, kolme merkittävää rakkautta, lukuisia pienempiä romansseja, uusia harrastuksia, seikkailuja, heittäytymistä, rohkeutta, oman tien etsimistä ja löytämistä. En haluaisi olla nuorempi enkä haluaisi palata ajassa taaksepäin. Viimeisen vuosikymmenen aikana olen kasvanut ja kypsynyt naiseksi, joka olen nyt. Ja väitän, että kaikista vastoinkäymisistäkin huolimatta olen nyt onnellisempi kuin koskaan ennen. Joskus tullakseen onnelliseksi, on osattava myös luopua asioista. Mitään en menneessäni kadu ja tulevaisuuteni haluan kohdata samalla tavalla: elää niin, ettei tarvitse katua asioita, jotka jäivät tekemättä tai uskaltamatta. Toinen juttu on elää tässä hetkessä – ei menneessä, ei tulevassa. Elämä on tässä ja nyt, joten keskityn aina siihen hetkeen, jota kulloinkin elän. Ja toistaiseksi se on osoittautunut aika toimivaksi systeemiksi. Samaa suosittelen muillekin. :) 

Hyvä minä! ;) Ja hyvä te! :) Ihanaa päivää kaikille! Synttäreiden kunniaksi kreisi lippislady is back! :D

P6167684.JPG P6167690.JPG P6167694.JPG P6167692.JPG P6167706.JPG P6167674.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä

49 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Mindeka

  Hyvää syntymäpäivää vielä tätäkin kautta Jenni!

  Ihan parhaat kuvat ikinä!

 • Aisha J

  Onnellista synttäriä! :) On aika ihanaa elää juuri tässä ja nyt.

 • JonnaK

  Paljon onnea ihana Jenni!

 • Hirmuisesti onnea!

 • paju

  Hurjasti onnea kolmekymppiselle naiselle <3 Olkoon päiväsi ihana!

 • Onnea ihana Jenni!!!

 • Emppuli

  Onnittelut Jenni ja samalla kiitokset kiinnostavasta blogistasi! Olen samaa mieltä: ei vanhenemisen takia kannata kriiseillä! Ikä on vain numero ja jokaiseen ikään liittyy jotakin hyvää :) Lisäksi uskon, että mitä vanhemmaksi tulee sitä enemmän on sinut itsensä kanssa ja tietää mitä tahtoo, mikä tekee elämästä tyydyttävämpää (jos tällaista sanaa nyt voi käyttää).

 • AnnikaL

  Mahtavaa synttäriä ja onnittelut!

  :)

 • Viv

  Onnea ihanalle Jennille! :)

 • roosa k

  Hirveän kauniita ajatuksia. Onnea versiolle 3.0!

 • Janzu

  Hyvää syntymäpäivää :) Minulla oli synttärit eilen ja tuli 30 minullakin täyteen. Kauheaa… ;) Mutta minä olen yrittänyt ottaa sellaisen asenteen, että ”komia se vaan komistuu” :) Ja en minäkään haluaisi olla nuorempi, mahdollisuudet vaan kasvaa kun ikää karttuu. Tai kuten Robert Pettersson (stand up koomikko) sanoi, että kun häntä tsempattiin pyöreitä vuosia täyttäessään, että: ”ikähän on vain numero” niin hän mietti, että miten niin ikä on numero. Ikähän on sana :D

 • Ninne

  Paljon onnea ja rakkautta synttäripäivääsi!

  Tämän postauksen kuvat viimeistään todistavat sen, että sinun blogisi on Suomen ehdoton ykkösblogi!

 • Voi miten nerokas ja hyväntuulinen teksti, ja hauskat kuvat! Oikein paljon onnea Jenni! :)

 • Haha :D Ihania kuvia. Hyvää syntymäpäivää!

 • Milka Rantamo

  Superisti onnea! :)

  [[{”fid”:”287692″,”view_mode”:”media_original”,”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”750″,”width”:”500″,”class”:”media-element file-media-original”}}]]

 • iinaii

  Hauskoja kuvia :D Hyvää syntymäpäivää!

 • Sara's Stripes

  Ihanaa syntymäpäivää! Tuo viimeinen kuvasi kertoo kaiken :)

 • tuuli / all found store

  Onnea hurjasti Jenni! Meillä onkin näköjään sama syntymäpäivä, tosin pari vuotta tulen vielä jäljessä :)

  Ihanaa päivää!

 • Paljon onnea <3 näin kolme vuotta sua vanhempana en tiedä vieläkään mitä haluan tehdä "isona", enkä välitäkkään, elämä on ainutkertainen seikkailu, antaa sen yllättää :)

 • Roosa

  Maailman upeinta synttäriä!

 • Fresia

  Parhainta synttäriä, Jenni! :)

 • TanjaPelkonen

  Paljon onnea Jenni! Hyvä teksti ja elämänasenne. Ei mikään ihme, että neiti näyttää niin nuorelta ja hyvinvoivalta vuosi toisensa jälkeen. ;)

  Oli hauska tavata Mariannen luona taannoin. Kynsistä tuli huikeet! :)
  (http://instagram.com/p/i3l47_F8xO/)

 • Onnea! Itse heräsin toissapäivänä siihen, että kolmekymmentä tulee täyteen ensivuonna. Jotenkin se järkytti. Huh! Ehkä toivun siihen mennessä kun lukemat naksahtavat mittariin. Tai sitten en :D

 • Tepsuu

  Onnea! <3

 • Miaa

  Paljon onnea!! <3 Olet ihana :-)

 • Minä vain

  Onnea paljon, Jenniseni! :)

  Kuvat olivat päiväni piristys! :D

 • Toimitus

  Hurrrrrrrrjasti onnea myös toimitukselta! Jenni se vaan paranee :)

 • Laluna

  Oikein hyvää syntymäpäivää, Jenni! :) Tavoitteenani on olla vähintään yhtä positiivinen persoona kuin sinä samaan ikään mennessä.

 • Lullah

  Aivan ihanaa syntymäpäivää Jenni! Puhut mielestäni oikeista asioista tässä, eli keskityt niihin mitä olet saavuttanut, sen sijaan, että murehtisit siitä, mitä et ”onnistunut” saavuttamaan tähän ikään mennessä. Niitä ehtii tehdä tulevinakin vuosina! Hyvänmielen postaus ja tulee itsellekkin semmoinen ”nyt on hyvä olla” -fiilis ja hymyilyttää. 

 • Hanna-Leena

  Hyvä Jenni! Ja roppakaupalla onnea!

 • Miss Piggy

  Lämpimät onnittelut Jenni <3

 • Mmmar

  Onnittelut! Ihanan huoleton suhtautuminen ikääntymiseen. Kyllä ne elämän palaset loksahtelee kohdilleen murehtimattakin. :)

 • LK

  Ihanaista syntymäpäivää ja tulevia vuosia Jenniliini! :)

 • Paljon onnea! Ja kaikkea inspiroivaa, ihanasti yllättävää ja huikeaa uutta vuosikymmentä. Kohtahan me ollaan jo aikuisia :)

 • Anna-Maija

  Oikein paljon onnea! Itselläni sama kolmekymmentä täyttyy maaliskuussa, eikä siinä mielestäni ole kriisin aihetta. Enemmän omalla kohdalla voisi puhua itsetutkistelusta ja siitä mihin suuntaan vien elämääni tästä eteenpäin! :)

 • Petra7

  Huimasti Onnea! Kivoja synttäreitä, riemukkaita löytöjä ja ihania yllätyksiä seuraavalle vuosikymmenelle!

 • Ilsa

  Paljon onnea, suloinen Jenni! Nää kuvat on ihan loistavia! :D

 • Ninjakissa

  Onnea! :) Mulla siintää kolmekymppiset ensi vuonna, vähän se kyllä ajatuksen tasolla hirvittää. Mutta mun ikäkriiseily – joka oikeastaan taisi alkaa jo sen jälkeen kun täytin 27 – johtunee täysin siitä, ettei mun elämässä ole ehtinyt tapahtua mitään erityisen mainitsemisen arvoista viimeisten kymmenen vuoden aikana. Ehkä olen vain hidas kukkija tai sitten sairastelu näivetti mua enemmän kuin uskoinkaan, mutta nyt sitä puhtia piisaa kuin pienessä kylässä! Ehkä ehdin ennen 30-vuotissynttäreitäni elää ja tehdä sen verran, ettei ikäkriisille ole enää mitään sijaa – hyvä alku on jo ainakin. :D

 • .Tiia

  Oikein ihanaa synttäriä ja paljon onnea :) !!

 • Suuret synttärionnittelut! Toivottavasti päiväsi oli mahtava (:

 • maiamaia

  Onnea ja Iloa Jenni! Ja kippis kolmekymppisille!
  Itselläni tulee parin vuoden päästä täyteen seuraava vuosikymmen, ja se on kyllä vähän pelottavaa! ;)

 • marra

  Oon seurannu siun blogia jo jonkun aikaa mutten tienny et siekin oot kauris! Täällä siis toinen. :) Tää ehkä selittääkin miks välillä tuntuu et oon siun kaa monesta asiasta samalla aaltopituudella tai että I get you, jos horoskooppijuttuihin haluaa uskoa :D

  Ihanaa syntymäpäivää ja huisia uutta vuotta Jenni! :)
  Ps. Lisää ilmeilykuvia pleeeaaaase! Ne oli ihania, raikkaita ja piristäviä! (Seuraava askel gifit à la Coline?http://www.etpourquoipascoline.fr/category/le-meilleur-du-pire/)

 • Katih

  Myöhästyneet onnittelut huippubloggaajalle!

 • Myöhäiset onnittelut! :)

 • Lora

  Mitä ihaninta synttäriä upealle pusuhuulelle :) 

 • Sannelihh

  Oikein ihanaa syntymäpäivää Jenni <3 Muutaman vuoden elämääsi sivusta seurannut, vaikken koskaan ole uskaltanut kommentoida... Täällä mä painiskelen samassa tilanteessa ja todennut että elän parasta aikaa elämässäni. En vaihtaisi päivääkään pois, vaikka monta kipeää hetkeä matkalla kokenut :) Meitä hissukoita on varmasti paljon, mutta täällä me silti ollaan jakamassa sun ilot ja surut. Jatka samaa rataa!!

 • Eltsu

  Mahtavat synttärionnittelut ja kiitos ihanasta blogista!!!

 • herttaliina

  Synttäritöttöröö täältäkin! Paljon onnea ja suuri kiitos kaikista blogikäänteistä vuosien varrella! :)

Related posts