9/01/14

Ei-sittenkään-niin-tylsä beige

23 50 sss-beige15.jpg

Vuoden ensimmäinen Trendi putkahti tilaajien postiluukuista eilen ja tänään sen pitäisi viimeistään olla myös lehtipisteiden hyllyllä – tällä kertaa mattapintaisena tosin, sillä painotalon ja toimituksen välillä oli tapahtunut pieni kommunikaatiokatkos. :D No, matta tai kiiltävä, ihan yhtä mahtavan inspiroiva paketti siellä kansien välissä on tälläkin kertaa. Omalla Tyylihaukka-palstallani sukelsin tällä kertaa rauhallisen beigen maailmaan. Olen aina mieltänyt beigen maailman tylsimmäksi väriksi, mutta päätin haastaa itseni katsomaan tuota sävyä uusin silmin ja kaivelin netistä inspiskuvia tämän asennemuutokseni tueksi. Tummien talvivaatteiden ja kirkkaiden väripilkkujen rinnalla se näyttääkin yhtäkkiä aika kivalta. Minkälainen suhde teillä muilla on beigeen? Luotatteko tähän klassiseen, rauhalliseen sävyyn vai onko se juuri se maailman tylsin väri?

Kuvainspikset tarjoaa Stockholm Street Style, joka on ystävällisesti antanut minulle luvan kuviensa käyttöön blogissani. :)

sss-beige4.jpg sss-beige5.jpg sss-beige6.jpgsss-beige2.jpg sss-beige8.jpg sss-beige9.jpg sss-beige10.jpg sss-beige11.jpg sss-beige13.jpg sss-beige14.jpg sss-beige17.jpg sss-beige18.jpg sss-beige19.jpg sss-beige20.jpg sss-beige22.jpg sss-beige23.jpg sss-beige25.jpg sss-beige26.jpg sss-beige27.jpg sss-beige28.jpg sss-beige29.jpg sss-beige32.jpg sss-beige33.jpg sss-beige34.jpg sss-beige35.jpg

Photos: Stockholm Street Style (published with permission)

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

23 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Aisha J

  Kauheasti en beigestä välitä esim. sisustuksessa, mutta vaatteissa se näyttää monesti jotenkin tyylikkäältä. Riippuu, miten beigeä yhdistelee- niin kuin näissäkin kuvissa näkee :)

 • millamainen

  Ihania tyylejä! Beige on ollut munkin mielessäni viime aikoina. Se näyttää ihanan raikkaalta!

 • Roosaaa

  Heippa Jenni!

  Musta beige väri ei ole tylsä ollenkaan, kun sen osaa pukea hauskasti päälleen. ;) Tarkoitan, että beigeä on kiva mun mielestä yhdistellä esim. rohkeasti eri värien kanssa.

  PS. Pakko kertoa sulle vielä, että tiedätköhän näyttelijä Amanda Seyfreidin? Hän on yksi EHDOTON mun lemppari näyttelijä ja olen huomannut jotenkin teissä todella paljon samaa ulkonäköä. Molemmat olette vaan niin mielettömän kauniita ja suloisia. <3

  Hauskaa päivänjatkoa!

 • Yllättävän upeita tyylikokonaisuuksia! Beige ei tosiaan ole kuulunut lemppariväreihini sitten yläasteen seitsemännen luokan, mutta nyt tuli sellainen olo, että sillehän voisi jopa antaa mahdollisuuden :) Jo toinen kuva säväytti. Myös 8. ja 15. kuvan tyylit olivat kauniita.

 • Kiitos tästä! Aloin heti miettiä, että pitäisköhän noutaa ullakolta käyttöön muutama vuosi sitten kirpparilta ostamani vaalean kamelin värinen villakangastakkini… Hmm… näyttäisinköhän ihan idiootilta jos yhdistäisin sen farkkuihin ja maihareihin…

 • JoYlimys

  Beige on ennen ollu kirosana minullekin, mutta ei kyllä enää. Tosi makeita tyylejä, eikä beige näissä näytä tylsältä ollenkaan.

 • outonen

  Beige on mielestäni tylsä väri ja saa ihoni näyttämään kalsealta – en siis käytä laisinkaan! Yllä olevissakin kuvissa mielestäni beiget osiot ovat ne tylsimmät melkein joka asussa tai beigevaate on hauska jonkin muun syyn kuin värinsä puolesta (esim. erikoinen malli), jolloin olisin mieluummin ostanut saman tuotteen eri värissä. Tämä on minun ahdasmielinen mielipiteeni :)

 • shu

  Oli ihan pakko tulla sanomaan, että mun mielestä Trendi oli paremman näköinen mattapintaisena. :)

 • Vierailija

  Musta saa minut näyttämään kuolleelta, joten beige (ja valkoinen) on vaatekaappini perusvärejä

 • Vierailija

  Mulle musta ja beige on vähän sellaisia ongelmavärejä, kumpikaan ei sovi yhtään! Sen kannalta siis beigeäkään ei juuri löydy vaatekaapistani, mutta joillekin se kyllä sopii kuin hanska. :)

 • Kiitos ihana Jenni kun nappasit minut mukaan palstalle <3 Laitan pikimiten blogiini siitä pienen maininnan :)

 • Mä just eilen katoin, että Trendit näytti kivoilta kun kansi oli mattapintainen. Trendit siksi, että meille tuli jostain syystä tällä kertaa kaksi lehteä :D

 • Fiibi

  Samaa mieltä kun shu ja Millaa :) Trendi näyttää jotenki tosi kivalta mattaisena.

 • Varpu K

  Kyllähän tuo beige näyttää noissa kaikissa kuvissa hyvältä, eikö beige takki ole aika klassikko? Kiinnostaisi nähdä sitä vähemmän perinteisesti hyödynnettynä, vaikka iltapuvussa!

 • makara

  hassua, kuvia katsellessani tajusin että tykkäsin beigestä väristä eritoten niillä henkilöillä joilla oli selvästi tummemmat hiukset! itse en osaa beigeä käyttää enkä edes muista nähneeni mitään beigeä missään vähään aikaan, joko en siis vaan noteeraa sitä ollenkaan koska se ei tunnu omalta jutulta tai sitten niitä ei vain ole 8D tää postaus sai kuitenkin miut pohtimaan et josko sittenkin pitäis kokeilla joskus beigeä! vois raikastaa kivasti vaatekaappia. kiitos siis inspiraation välittämisestä! :)

 • Mietinkin eilen, että miksi Trendi näyttää niin erilaiselta ku ennen :-D Mutta ihan virkistävää vaihtelua, voisi ilmestyä mattana useamminkin!

 • kata_eric

  Nää kuvathan on kaikki takkeja. Beige on hieman eri asia esimerkiksi trikookankaassa. :D

   

 • Tosi kivoja kuvia ja upea blogi! :)

 • paju

  Nuorempi Paju (puhutaan nyt varhaisesta teini-iästä) tykkäsi beigestä kovasti – niin vaatteissa, kuin sisustuksessakin. Tällä hetkellä kierrän kyllä kyseisen värin aika kaukaa. Omissa mielikuvissani beige on keski-iän ylittäneiden naisten väri, mutta nämä kuvat todistavat kyllä toisin! Kyse on tietysti vain yhdistelemisestä ja ehkä himpun verran persoonallisuudesta. En usko että olisi olemassa jotain väriä, mitä joku ei osaisi käyttää. Tarvitaan vain hieman mielikuvitusta ja tyylitajua. Kuvien naiset kyllä tietävät taatusti mistä puhun… ;–)

 • Mirjam

  Beige on kaunis puhtaissa sävyissä,mutta isoina pintoina varsinkin vartalonmyötäisissä vaatteissa olen vältellyt sitä siitä asti, kun eräs pieni poika osoitti minua kadulla ja ihmetteli äidilleen suureen ääneen, että”miksei tolla tädillä ole paitaa” ;)! Ylläni oli keskikesällä beige vartalonmyötäinen teeppari. Myöhemmin olen itsekin luullut ettei eräällä daamilla ole housuja jalassa, mutta hänellä oli beiget pillifarkut. En kuitenkaan kommentoinut ;)! Noissa kuvissa näyttää kuitenkin ihanalta ja onhan se jotenkin elegantti väri.

 • tiinapetriikka

  Juuri kirjoitin omaan blogiin, miten beige ei ole musta yhtään tylsä väri, pikemminkin raikas! Mä ihastuin kuvan 9. asukokonaisuuteen. :)

 • Jotenkin koen, että minun on vaikeeta pukeutua beigeen, en tiedä miksi. Ihastuin tässä asuun nro 2, mutta ehkä enemmän topin takia. Nro 18 on rento, mutta samalla chic. Siihen tähtään tämän kevään aikana!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • SH

  Anteeksi että nipotan, mutta khaki ei ole sama kuin beige, sinapinkeltainen ei ole sama kuin beige, kitti ei ole sama kuin beige, eivätkä myöskään camel ja terracotta. Kuvia on hirmu paljon ja kaikki takeista. Otsikon perusteella olisin odottanut näkeväni muutaman kuvan erilaisista _beigen_ värisistä vaatekappaleista kivasti yhdisteltynä. No, olen varmaan liian vaativa ja sitä rataa.

Related posts