8/01/14

Käynnistymisvaikeuksia ja astetta hehkeämpi aamunaama

28 61 P1077276.JPG

Minulla on ollut jotenkin ihan järjettömän suuria käynnistymisvaikeuksia arkeen palaamisen kanssa noiden joulun ajan juhlapyhien jälkeen. Sellaiset todelliset irtiottolomat tuntuvat yleensä vain lisäävän inspiraatiota bloggailun suhteen, mutta nyt kun varsinaista lomaa ei oikein ollut, enkä lähtenyt reissuun minnekään mutta silti sen normaalin arkirytmin ja -rutiinin ehti noiden päivien aikaa kadottaa, ovat työmotivaatio ja inspiroitunut mielentila loistaneet poissaolollaan. Siksi olikin hauskaa saada eilen tälle joulun jälkeiselle työrupeamalle vähän spesiaalimpi alkusysäys, sillä viime viikolla unettomuudesta nuutunut naamani pääsi ihanan Saaran puunattavaksi A-lehtien studiolle. (Mikä ihme tässä muuten on, kun olen kuullut todella monen muunkin kärsineen unettomuudesta tai univaikeuksista viime viikkoina?) Kummasti viikko lähtee mukavammin käyntiin, kun pääsee jonkun muun meikattavaksi ja laitettavaksi. :)

P1077278.JPG

En olisi heti alkuun uskonut, että siitä väsyneen räjähtäneestä aamunaamasta saisi loihdittua näin hehkeää, mutta Saara on ihmenainen – se on jälleen kerran todistettu. <3 Olisipa joka aamu joku kotona henkilökohtainen saarasarvas tekemässä tuon kaiken, tai ainakin niinä aamuina, kun tuntuu täysin mahdottomalta saada itsestään ihmisen näköistä. Mitäs muuten tykkäätte noista astetta runsaammista kulmakarvoista? ;) Kokeilin päivää oman elämäni Cara Delevingnena, haha. Siitä, että mistä tässä kaikessa oli tarkemmin kyse ja mitä siellä studiolla oikein puuhattiin, saatte lukea tarkemmin kevään aikana Trendistä. Infoan sitten lisää lähempänä!

Otettiin myös Sapen kanssa parit yhteispotretit photobomb-hengessä. Saara, I love you. :D Behind the scenes -matskujen joukossa on kyllä pari melko upeaa otosta meikäläisestäkin, mutta laitetaan niitä jakoon sitten vähän myöhemmin… ;)

P1077291.JPGP1077297.JPG
P1077284.JPG
P1077290.JPGP1077288.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä, Kauneus

28 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Jenya

  Mun mielestä noi kulmat on ihsn kivan näköset. Just tänäaamuna toivoin et olis ollu joku ammattilainen puunaamassa naamaa ku pintakuivuus yhdistettynä meikkiin ei ollu kovin hyvän näkönen.

 • Elma

  Ihanat kulmat! Ne ovat tavallaan vahvat, mutta kuitenkin niin kauniisti häivytetyt, etteivät näytä raskailta :)

 • Victory

  Voi ku ihana ajatus, että pääsis aamulla Saaran puunattavaksi! TaskuSaara, joka pomppais aamulla loihtii meikit :D Kulmat on tosi nätin näköset. Ne ei näytä siltä, että ne ois jotenkin poikkeuksellisen runsaat ja sopii sun kasvoihin :) Ja aika herkku huulipuna!

 • Jenniii

  No sanopa muuta! Ikioma tasku-Saara. <3 :D Kulmat ovat minustakin ihanat, mutta tuumasimme Saaran kanssa, että näistä tuli runsaudestaan huolimatta niin luonnollisen näköiset minun naamassani, ettei oikein huomaa edes mitään normaalista poikkeavaa, vaikka kulmia tuuhennettiin varsin reilusti. Pitäisi olla vierekkäin ennen ja jälkeen -kuvat, niin eron tosissaan huomaisi. :D Mutta eipä tullut otettua sitä ennen-kuvaa, höh!

 • Mollamaija

  Onpa sulla kaunis kaulakoru. Mistä olet sen löytänyt?

 • embu

  Noi kulmat sopii sulle ihan mielettömän hyvin! Kaunis olet.

  Ja oon muuten miettinyt ihan samaa asiaa, että tosi monilla tuntuu olleen uniongelmia viime aikoina, itseni mukaan lukien. Mä syytän tätä outoa lumetonta ja pimeää talvea!

 • ZaZa

  Liputan myös henkilökohtaisen kotisaaran puolesta! Ja tuo huulipuna + kaulakoru = <3

 • Hertta

  Ooooooh <3 <3 <3

 • Roosa

  Upea!

 • MaijuEmilia

  Mullakin on ollut univaikeuksia: jo yli viikon ajan on ollut vaikea saada unta ja töiden alkamisen jälkeen lisäksi ovat tulleet yöheräilyt. Vasta sanottuasi tuon havahduin siihen, että moni muukin on tuskaillut samaa viime aikoina. Yksi syy on tietenkin lomalla päälaelleen kääntynyt unirytmi, mutta tulipa mieleeni, että myös tällä hailakalla syyssäällä voi olla vaikutusta asiaan: missään vaiheessa ei tule kunnolla valoisaa, joten kehonkin voi olla haastavaa ymmärtää, milloin on aika nukkua ja milloin olla hereillä.

 • Oi, kuinka kaunis!
  Mullekin kokeiltiin runsaampia kulmia… ihastuin oitis:)
  http://shoptravelfood.blogspot.hu/2014/01/lipstick-jungle.html

 • Hosuli

  Jännä, miten paljon kulmakarvat voikin muuttaa ilmettä! Musta näytät yllättävän erilaiselta noilla runsaammilla kulmilla. :) Kauniilta toki joka tapauksessa.

 • noona

  Vautsi, ei kyllä paljon uniongelmat näissä kuvissa näy! Noi kulmat sopii ihan älyttömän upeasti sulle, musta näytät ihan haltijattarelta :)

 • VOI KYLLÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Sulle sopii aivan tajuttoman hyvin laitetut kulmat!! Tästä lähtien vaan kulmakynää kehiin joka aamu. Usko kun sanon, että se on oikeasti järkevämpää kuin pelkän ripsarin laitto. Voit oikeastaan unohtaa ripsarin, jos alat kamuiksi kulmäkynän kanssa :D :D :D

 • Miaa

  Oi miten ihanalta näytät!!

 • Sara's Stripes

  Upea ja mitkä kulmat! :)

 • Aropupu

  Kulmat on tosi hienot! Heti huomasin, että nyt on ilmettä :) Harmittelen tosi paljon, että teininä nypin omia kulmiani kauheasti eikä ne siitä ikinä oikein toipuneet eli en saa ikinä kovin tuuhean näköisiä kulmia edes meikkaamalla. Mun kulmakarvaidoli on Keira Knightley :)

 • En edes huomannut kulmakarvoja kun noi huulet lumos mut… Mikähän puna on kyseessä?

 • Vierailija

  Täälläkin ollut vähäunisuutta viime viikkoina, vaikkei ole tyypillistä mulle! Olen myös kuullut todella monen sanovan, että vuosi 2013 oli erityisen rankka, joten olen alkanut epäillä onko laajempikin ilmiö?

 • Jenniii

  Ihastuin tuohon sävyyn itsekin! Kyseessä on MACin huulipunasävy Impassioned. :)

 • Minä vain

  Toinen huonosti unenpäästä kiinni saava ilmoittautuu!

  Ihanan hauska tuo viimeinen kuva! :D

 • Vierailija

  Hihi, Saara näyttää pieneltä eskimolta tokavikassa kuvassa!

 • paju

  Täydelliset kulmat ja kaunis Jenni! :-)

 • Aisha J

  Niiin ihanan raikas ja kaunis aamunaama! Tää pelasti päikkäreiltä heränneen uninaaman illan. :D Tekisipä mieli itsekin joskus mennä ammattilaisen meikattavaksi. Voisi todella oppia jotain. :)

 • Kaunis meikki! Noi kulmat ja pinkit huulet – ah, miten nätit!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Ihana meikki ja ihana, ihana Saara!!

  Kummallisista univaikeuksista ja unettomuudesta on kärsitty täälläkin – vaikkei normaalisti kuulu ollenkaan tapoihin…

 • .Tiia

  Ihanan kaunis sinä!

 • Emppuliini

  Näytät ihan tosi kauniilta näissä kuvissa! Kulmat myös :)

Related posts