29/12/13

Kynsi-inspiraatiota vuodelta 2013

26 214 P8032675.JPG

Niin ihanaa kuin onkin ollut lomailla ja löhöillä täällä vanhempien luona kulunut viikko, myönnän, että on kyllä todella ihanaa päästä tänään vihdoin jo omaan kotiin. :) Hyvä puoli täällä porukoiden luona on ollut se, että täällä ei oikeasti ole ollut kamalasti tekemistä, joten on tullut vietettyä aikaa perheen kanssa sekä ihan vain pakkolevättyä – tekee toisinaan ihan hyvää tällaiselle sähköjänikselle. Olen valehtelematta viettänyt täällä jopa muutaman päivän pukematta laisinkaan päälleni koko päivänä, haha. Pyjamassa aamusta iltaan! ;) Olen tuntenut itseni kaikkea muuta kuin muotibloggaajaksi täällä pyjamassa asuessani, joten olipa hauskaa tehdä tuo koonti vuoden asupostauksista juuri täältä lomatunnelmista. Kiitos kaikista ihanista ja inspiroivista kommenteistanne, joita olette postaukseen jättäneet. :)

Tein jonakin aiempana vuonna myös geelikynsistäni tuollaisen samanlaisen koonnin ja tuumasin, että teenpä saman tempun tälläkin kertaa, sillä tänä vuonna on ollut niin hauskoja ja erilaisia kynsiä. Kynsistä käy kiittäminen Bio Sculpturea, jonka tyytyväinen asiakas olen ollut jo liki kolme vuotta. Ja kiitos ihanalle Mariannelle, joka on taituri ja sponsori kaikkien näiden upeiden kynsien takana. :) Seuraava kynsihuolto on reilun viikon päästä, joten heittäkäähän kommenttiboksiin ideoita, kuvia ja linkkejä ehdotuksiksi, mitä voisin seuraavaksi kokeilla. Ja kertokaa, mitkä tämän vuoden kynsistä ovat lempparinne! Olen itse tykännyt kaikista, mutta muutamat nousevat kyllä ylitse muiden – paljastan ne sitten myöhemmin… ;)

kynnet2014-1.jpg kynnet2014-2.jpg kynnet2014-3.jpg kynnet2014-4.jpg

kynnet2014-6.jpg

kynnet2014-8.jpg kynnet2014-9.jpg kynnet2014-10.jpg kynnet2014-11.jpg kynnet2014-12.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus

26 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Suvi55

  5, 7, 8 ja 9 miellyttävät silmää sävyistä ja tyyleistä eniten. :)

 • Kyllä mun täytyy kans sanoa 7 ja 9. Viininpunainen on ikiklassikko, mutta noi pilkkukynnet olivat tosi onnistuneet myös. :)

 • Minä vain

  7-9 ovat suosikkini. :)

 • JennL

  Minä taas tykkäsin eniten numerosta 3. Yksinkertaiset, mutta hauskat pienellä annoksella kimalletta.

 • Vaikea valita ainoastaan yksiä suosikkikynsiä! :D Nämä ovat kaikki niin hienoja ja suosikiksi nousivat 5, 7, 8 ja 12.

 • Aisha J

  Tulipa täydelliseen aikaan, kun ensi viikolla on oma kynsihuolto! :) Otin Bio Sculpture- geelit vajaa kuukausi sitten, ja nyt pitäisi keksiä, millaiset seuraavaksi haluan. Tykkäsin kauheasti numeroista 5 ja 7, 11 ja 12- mutta nyt kyllä taitaa glitter viedä voiton! Kun vain osaisi päättää minkä värisinä :D Tämänhetkiset ovat hopeaiset.

 • sweaterfowl

  Ehdottomat suosikit olivat 3 ja 8, niin kauniit ja yksinkertaiset ja just sun tyyliset! Mikäli et oo aivan täysin niihin kyllästynyt, laita ihmeessä ensvuonnakin! Sopivat tosi hyvin kaikkien asujen kanssa ja ainakin nuo kultaiset ovat hauskasti juhlavat arkitilanteissakin! 

 • Suosikkini ovat ehdottomasti 3,7,9! Olisi mukava nähdä kyntesi ensi vuoden värisenä (orkidea) :)

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • LauraKaa

  3 & 5 parhaita. Molemmissa kynsissä viehättää juuri tuo yksinkertaisuus pienellä twistillä :)

 • Katyusha

  Kaikki kimaltelevat! :D Oon hullu harakka, kaikki mikä kimaltelee saa mun humion, ja mun mielestä myös jokaiset noista kynsikuvista, joissa on glitteriä on näteimpiä :)

 • Meeeri

  1, 3 ja 7 olivat ihanimmat! :)

 • Kolmonen on mun suosikki! Noi hopieset on kanssa upeat. Itse suosin tuota puna-kultakimmellyslinjaa.

 • juulimaa

  Olen pelkistetyn ystävä. 4 ja 7 olivat ehdottomat suosikit! Omissa kynsissä mennään yksivärisellä linjalla, markettikynsilakkojen kera. Noin pitkät kynnet kyllä koen ylipäätään vähän hankaliksi.

 • vierailija

  Kolmoset ja vitoset ovat aika ihania, sopivan yksinkertaisia ja väriltäänkin kauniita ! :)

 • nansk

  Kaikki glitter :D ja nuo viininpunaiset ovat ihanat nekin.

  Mua kiinnostaa että millaisessa kunnossa sun (tai muiden BioSculpturen geelejä käyttävän) omat kynnet ovat? Olen ymmärtänyt että nuo ovat kynnen pinnalle paljon hellemmät kuin normigeelit, pitääkö paikkansa? Korjailin omia kynsiäni parien geelien jälkeen kuukausikaupalla, olivat niin karseassa kunnossa – kannattaako näitä kokeilla?

 • iinaii

  3,4 ja 9 ovat lemppareitani, mutta kaikki kynnet ovat tosi ihania! :)

 • Jenniii

  Bio Sculpturen geelit ovat omille kynsille varsin hellävaraiset, koska oman kynnen pintaan ei käytännössä kajota millään tavalla geelejä laitettaessa tai niitä poistettaessa. MUTTA puhun siis vain Bio Sculpturesta ja eri merkeillä voi olla eri systeemejä. Bio Sculpturen geeli lakataan kynnen päälle kynsilakan tapaan ja kovetetaan UV-valossa. Poistaessa geeliä pehmitetään asetoni-pitoisella kynsilakan poistoaineella noin 10 minuuttia, minkä jälkeen pehmennyt geeli rapsutellaan appelsiinipuutikulla pois. Kynnen pintaa ei missään vaiheessa siis hiota tai viilata tai muuten vahingoiteta. 

  En osaa sanoa, missä kunnossa kynteni olisivat ilman geelejä, mutta huomaan, että talvisin kynnet ovat muutenkin kuivemmat ja ohuemmat kuin kesällä. Oma kynsilaatuni on luonnostaan todella hauras ja liuskoittuva, joten geelien kanssa olen kokenut elämän miljoona kertaa helpommaksi, kun repsottavat ja lohkeilevat kynnet eivät rumenna ja hankaloita elämää. Itse olen kokenut, että geeli vain suojaa oman kynnen pintaa ja poistettaessa näkeekin, kuinka kynsi on päässyt vahvana ja vaurioittumatta kasvamaan geelin alla turvassa. Mutta varmasti tästäkin kokemukset ovat henkilökohtaisia. Se on kuitenkin olennaista, että Bio Sculpuren geelikynsiä laitettaessa tai poistettaessa omaa kynttä ei siis mitenkään vahingoiteta, joten niiden ei pitäisi aiheuttaa omille kynsille mitään vaaraa.

 • Aba

  3,7 ja 8 omat suosikit,vaikka toki ottaisin mitkä vain itselleni jos pystyisin,tämä hoitoalalla työskentely vaan kun ei moisia ihanuuksia salli,ainoastaan lomilla ja harvoin sekään niin pitkä,että malttaisin ottaa ja sitten pitäisi käydä poistattamassa,kun töihin meno jo kutsuisi.
  Kiitos mukavasta blogistasi =)

 • nansk

  Kiitti (: Kuulostaa kivalta. Pysyykö ne aina poistoon asti vai irtoaako kynsiä kuinka?

 • Jenniii

  Riippuu todella paljon omista kynsistä ja siitä, miten kynsiä käsittelee, että miten hyvin ne pysyvät. Ns. kuivassa kynnessä geelit pysyvät paremmin ja minulla taitavat olla aika kuivat kynnet, joten geelit pysyvät yleensä todella hyvin. Parhaimmillaan minulla ovat pysyneet jopa 7 viikkoa mutta joiltakin olen kuullut lähteneen 2-3 viikossakin. Keskimäärin ne pysyvät minulla 4-5 viikkoa yleensä. Olennaista on, että kaikenlaisia liuottimia ja voimakkaita pesuaineita (esim. tiskiaineista Fairy) kannattaa vältellä, koska ne haurastuttavat ja pehmentävät geeliä. Kynsiä ei myöskään saa käyttää työkaluja, eli ei saa availla limutölkkejä kynnellä tai rapsuttaa kynnellä hintalappuja irti tavaroista, tms. Kun näihin juttuihin tottuu, niin osaa varoakin paremmin. :) Olen kuullut, että ensimmäiset geelit eivät aina pysy niin hyvin, koska kynsi tavallaan hylkii sitä vierasta geeliä alkuun, mutta tämäkin on tosi tapauskohtaista kuulemma. 

 • kata_eric

  3!

 • Ässsä

  Kynsijutuissa glitter voittaa aina! Eli mun suosikit on 3 ja 12.

 • Meb

  Kävin ottamassa BioSculpturet blogissasi olleen tarjouksen innoittamana. Minulle tehtiin ranskalainen manikyyri, mutta lopputulokseen en ollut lopulta tyytyväinen. Olin samana päivänä lähdössä viikon reissuun ja olin aluksi vain ihanan tyytyväinen vahvoista kynsistäni ja innoissani reissusta, enkä siis tajunnut huomauttaa asiasta samantien.
  Kynsiin jäi jokaiseen päähän ns.hyppyri valkoisesta lakasta eli sivuprofiili oli kaikkea muuta kuin siisti ja ammattimaisen näköinen. Kynsistäni tuli varsinaiset lapiot muodoltaan, liekö valkoista lakkaa levitetty liikaa. Valkoinen raja oli myös epätarkka. Kynnet pysyivät vain vajaat kaksi viikkoa, vaikka en käsitellyt mtn pesuaineita tai tehnyt muutakaan ”kiellettyä”. Tein asiasta reklamaation tekijän kotisivujen kautta, mutta hän ei ikinä vastannu.
  Sinulla kynnet näyttävät kauniilta, mutta itse en niitä suosittelisi oman kokemukseni perusteella. Aion siis vastaisuudessakin lakkailla itse omat kynteni ja ihailla ruudun takaa sinun kauniita kynsiäsi :)

 • Jenniii

  Todella ikävä kuulla. :/ Suosittelen, että otat vielä uudelleen yhteyttä tekijään esimerkiksi puhelimitse. Näissä kynsijutuissa laatu on valitettavasti todella paljon tekijästä kiinni ja kuulostaa siltä, että tällä sinun kyntesi tehneellä tyypillä ei ole nyt homma mennyt ihan putkeen. :(

 • Laur

  3,8 ja 12 on mun suosikkeja. taitaa olla että yksinkertaisuus, sininen ja kulta viehättävät meikäläistä. ;)

 • INNEJ

  Numero 3 on minun suosikkini :) 7, 8 ja 11 miellyttää myös oikein paljon!

Related posts